Jump to content

MMA - Mixed Martial Arts (UFC, Bellator, ONE FC...), Kickboxing


BattleBender

Recommended Posts

To je bio isto brainfart, u prvom mecu pred poslednju rundu bilo je 2-2 ili 3-1 za Usmana.
Evi sad, blago naginjem ka Colby-u, pa to kazem. Odgledao sam mec 3 puta. Nikako nije moglo da bude 3-1 za Colby-a.

Ovaj fight,
3-2 u rundama za Colby-a, s tim sto je mozda ona runda bila 10-8.
Za sta postoji jebeni DRAW u ovim sportovima ako za ovakav mec ga ne stavis. I da gledas overall fight, bilo je za draw, i da gledas to bodovanje...

Link to comment
Share on other sites

Just now, mr clutch said:

Jbg šteta za Colbyja da nije uzeo ni jednu pobedu u ovom dvomecu, a oba puta je uspeo da parira Usmanu. Navodno su u prethodnom mecu dvojica sudija bodovala 3 : 1 za Haosa pred poslednju rundu.

 

 

 

Covek je odradio odlicno 2 potpuno razlicite borbe, prva je bila kick-box haos, dok se ovde znatno kompletnije borio, cak je i imao takedown koje su pokrale sudije 😄
Sve u svemu prava kradja veceri je Rose vs Weili, samo lopov moze da ima 4 runde za Rose, jedino da je slep pa je mislio da su ona klizanja bili knockdownili. Main event je 50-50 ova 5 odlucuje ko je pobedio posto vidim da nisu dali 10-8 za Usmana u 2.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, mr clutch said:

U prvoj se Colby ispucao u prvim rundama, a vcrs u zadnjim. Slažem se da je taktički bilo suprotno. 

 

Prvu borbu sam bodova 2:2 pred ulazak u poslednju rundu. Najpravednije bi mi bilo da trilogija odlučuje ko je bolji, ali sada u krasni. 

Sto je i veoma pametno. Da je opet krenuo kao u 1 borbi, verovatno bi zavrsio na patosu u 2rundi  kao Masvidal. Lepo rece 3p da su pokemoni Colbi bi evaluirao u Usmana, radi sve sto ti radis plus je veci i krupniji i ima tu 1 udarac ko moc.
Sve u svemu Hamza vs Usman ima da gori; Verovatno 2 borbe dele Hamzu od borbe za titulu (1 ako mu daju top 5 borca)

Link to comment
Share on other sites

Hamza - Usman nece da se desi. Usman je najavio povlacenje uskoro.
S razlogom je uplasen od Khamzata.
Problem sa Khamzatom je sto te osramoti, napravi te na igracku, vise nego sto to radi Khabib. Fizicki je mozda manje mucno, onaj te muci i davi ceo mec. Ali ovaj toliko autoritativno gazi sve.

Usman ce da krene kampanju za mec sa Canelom, ali to ce toliko jadno da bude da tesko da ce da se desi. On je toliko neharizmatican da je u prethodnim danima na vise konferencija kao TEASE-ovao to, i sav nasmejan ocekuje pitanje novinara povodom toga, oni ne odreaguju. A njemu se kiselo skupi osmeh.

Vrlo verovatno ce ici da radi protiv Leon-a i onda povlacenje, ili srednja ako Adesanya ne drzi pojas, posto oni nece da se bore.

Link to comment
Share on other sites

Kakav je tretman imala Rose od UFC, ova pobeda je enajmanjee sto mogu da joj daju.

Kad je pobedila Joanu prvi put, morala  je ponovo da je pobedi, sto je i imalo nekog smisla, jer je Joana mnogo dugo drzala pojas.
Posle ona kad je izgubila od Andrade, u mecu u kojem je bila bolja, na nekakaav fluke, nisu joj dali rematch.
Sad Kineskinja ni po cemu nije zasluzila instant rematch, imala je samo jednu odbranu pojasa.
Nego Dana hoce kineskog sampiona, da osvoji trziste.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Najludje od svega, retko ko bi ovako prihvatio decision loss kao stto je Colby. Mnogo dramaticnije mnogi kukaju od Colby-ovg "I thought i was 3-2, he clipped me couple of times, i clipped him" u mecevima gde je mnogo izvesnije ko je pobedio.
Da nije fabrikovao ovog karaktera Colby bi ostao sa sudbinom mozda gorom nego Leon Edwards, svi bi pricali kako je glup, UFC ga jebe u mozak, a on je mnogo dobar, plus se sa kilazom bori u kategoriji gde je manje od vecine boraca.
Zapravo, verovatno ne bi ni bio u UFC-u.

Colby je manji od Poirier-a, a uvek se borio u Welteru.


Jbg, Usman je jaci, bolje istreniran. Obojica imaju srce kao stena. Colby je talentovaniji borac, Usman je jaci i Ali Abdelaziz mu je vec niz godina omogucio da radi sa ozbiljnim treneerima koji mu posvecuju punu paznju. Prvo je dobio 

Henri Hooft-a u BZ, koji ga je odveo dokle je mogao svojim znanjem, pa je onda zauzeo jedno od 3 slot-a, koliko Trevor Wittman dopusta, da radi sa najboljim trenerom u mma svetu. Colby je sa druge strane bio yet another u ATT, imao je dobru konkurenicju tamo svakodnevno, ali nije bio protege kluba. I Poirier, a pre svega Masvidal u poslednje vreme, su dobili mnogo bolji status.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...