Jump to content

MMA - Mixed Martial Arts (UFC, Bellator, ONE FC...), Kickboxing


BattleBender

Recommended Posts

kakva "now kiss" presica. 

No dobro, bilo bi pretrulo da je usiljeno serator i nad Cowboy-em. Ne mozes sta da nadjes Cowboy-u kao liku. Iako mi se kao borac ne dojmi.

Jedini logičan razlog što Conor nije hteo u 155 je taj, da bi nakon eventualnog poraza mogao da se oprosti od borbe protiv Khabiba.
Ovako bi mu poraz bio u 170 okvirima.
Plus ukoliko pobedi otvara sebi opcije (Masvidal).

Conor na Usmana neće, Masvidala se ne plaši (i mislim da bi ga dobio) ali Usman je ono... dodješ do odredjenog momenta na igrici i ne mozes da predjes nesto, pokusavas sve, na kraju se vratis i ponovo krenes da bi bolje i logicnije level up-ovao karaktera.

Link to comment
Share on other sites

On 1/16/2020 at 5:15 PM, LayupFromTheMidget said:

Konor kao kada drogosi nadji spiritualnost pa seru po ceo dan.

nema vece money fight za Usmana od tog, i ne vidim kako ce fake Jesus da ga dobije

 

Bravo. Baš je čudan. Smješka se, previše opušten, "Oseča se najbolje ikad"... Kao i svi borci koji odu gore i ne skidaju kile. Ovo mi miriše na Rockhold scenario

Link to comment
Share on other sites

Сасвим фин деби у организацији за Цамура. Превише је неким атрактивним потезима јурио нокаут, али разумљиво, зелен је још увијек. Чини се да има изузетан кардио, баш ме изненадио. 

Добар потенцијал

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, mr clutch said:

Ocekivao sam da ce Connor zavrsiti Cowboya u prvoj rundi, ali nisam ocekivao tako brz zavrsetak u prvih 40s.

 

Cowboy nije ni ispalio metak.

Brzina i ishod i nisu neko iznenađenje, ali način na koji se to desilo je svakako neočekivan... kao što su već neki konstatirali ovo jeste bila više predstava nego fight, ali čini se da su svi dobili ono što su hteli...i Connor, i UFC, i publika, pa i Cowboy...

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Kolbas said:

Brzina i ishod i nisu neko iznenađenje, ali način na koji se to desilo je svakako neočekivan... kao što su već neki konstatirali ovo jeste bila više predstava nego fight, ali čini se da su svi dobili ono što su hteli...i Connor, i UFC, i publika, pa i Cowboy...

Jeste brzina iznenađenje. Tehnički je trajalo 40s, ali stvarno trajanje borbe je 10s. Cowboy nikada nije bio završen posle 10s, iako je poznato da je loš u uvodnoj rundi. 

Link to comment
Share on other sites

Sad ce da krenu price kako je Donald placen da popije poraz. 😒

Da, kad namestas tako nesto, bas ces da namestis da bude u 40oj sekundi, da ne moze da bude more obvious. I da, ako namestas tako nesto, Donald ce da krene na double leg (njegov najbolji takedown move).
Da su hteli da nameste, to bi bio klasican bokserski nokdaun levicom, ili, jos verovatnije, Donaldovo padanje nakon 3,4 udarca u telo(posto je lik 7000 puta lomio rebra i sjebavo neke unutrasnje organe u/van oktagona), i vise puta je gubio zbog tih udaraca.

Jeste bilo ocekivano, ali u tom smislu da je Conor fast starter, a Cowboy slow starter, i to ih prati citavu karijeru. Nema borca, ili analiticara (nazovi kako god) koji nije bio u fazonu "U prve 2 runde Konor, ako ode posle 3, dajem prednost Cowboyu).

Ostatak carda bas baaaas slab, gledao sam dosta jacih UFC Night-a.

Manje vise me najvise interesovalo da vidim Alexu Grasso (uz Rose mi je fejv borac), ali je imala problema sa skidanjem kilaze pa je taj mec bio otkazan.
I da, Maycee Barber, koja je i pre povrede kolena dobila prizemljenje i lekciju. Ta povreda kolena bas i nije morala da se desi. Al' jbg...
Srusen je taj hajp. No, dobro, mala ima muda i za povhvalu je to kako se borila sa tom povredom.
Boks joj je izgleda dobar samo ako joj neko dozvoli da skrati distancu i udje u klinč rejndž. Balans sa zadnje noge, baš loš. Na pillow punch se pada kad se drži onako telo.
Sodika sam želeo da vidim protiv FIlia. Samo prvu rundu sam stigo da odgledam. Videćemo, pokazao je ranjivost.

Camura nisam jos stigao da odgledam.

Edited by BattleBorn
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, BattleBorn said:

...

Camura nisam jos stigao da odgledam.

 

Camur kao prvo meni izgleda dosta mali za ovu kategoriju, ili je Ledet toliko ogroman pa je samo tako izgledalo. Inače deluje dosta nezgrapno i neartikulisano u stand upu (pre svega u boksu). All over the place što bi se reklo. Jean Claude Van Damme mu je očigledno idol, pošto neznam kad sam zadnji put video ovoliko pokušaja spininng heel kicka. Gomila pokušaja atraktivnih poteza, što i nije toliko slabo, ali prvo bi trebao da nek osnovne stvari dovede do perfekcije pa onda. Dobre stvari su što je očigledno jako dobar atleta za ovu kategoriju i može da primi udarac. Ledet ga je par puta jako fino pogodio levi hookom, ali ga to nije ni najmanje uzdrmalo.

 

Možda sam malo prestrog, s obzirom da mu je ovo UFC debi, i da je pobjedio ozbiljnog borca. I naravno da ga podržavam i navijam za njega, ali mislim da ima još ogromno prostora za napredak.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...