Jump to content

KK Partizan 2018/19


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Cestitke komsije, nisam imao pametnija posla pa sam odgledao da vidim sta mozemo ocekivati od vas ove sezone.

Odbranu ste digli na dosta ozbiljniji nivo nego prosle godine, napad vam jos uvek skripi, Thomas vam je dobar ubod, Letonac i Parahuski mogu da budu blaga razocarenja za vase navijace.

Wolden mi nekako deluje stegnut jer ocigledno mu Trinkijeri ne da da divlja kao sto je to radio u Israelu.

Makabi je kandidat za fenjer ako ovako budu igrali u EL, ne zelim da umanjem vasu pobedu ali nivo energije koji su oni ulozili danas je sramotan, ali njima je falio samo Vilbekin, ovo je blagi uzas na sta su oni licili danas.

Uglavnom bice zanimljiva sezona, a i predsednik vam je rekao da ce sve uciniti da udje u EL sledece sezone, mali budzet a ciljevi veliki. Svaka cast.

Jos kada vam se prikljuci buduci svetski sampion Birch eto punog rostera, taj bek shuter od 500.000 eur nije potreban nikako.

Edited by Šarac
Link to comment
Share on other sites

Quote

Partizan NIS

Valden 15, Zagorac 18, Gordić 14, Parahovski 6, Jaramaz 5, Veličković, Janković 7, Tomas 14, Pejners 0, Mozli 5.

Makabi 

Brajant 3, Ejsi 10, Kalojaro, Hanter 15, Koen, Kaspi 6, Avdija 3, Dorsi 8, Dibartolomeo 5, Volters 6, Dž. Koen 5, Blek 10, Zusman 5.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Hvataj.jpg

 

 

 

Inače, dok sam juče gledao tekmu, morao sam da proverim Valdenov % bacanja od prošle godine. Očekivano, imajo je 89% u izr. ligi i to na ogromnom uzorku (7 po tekmi). Juče je šutirao 6 bacanja, što svakako nije tolika umetnost pogoditi, ali njemu je svaka ušla pod savršeno istim uglom, isti pravac, jačina, luk, kao da gledaš reprizu.

 

Sa druge strana, dva brata Mozli i Nikola...  Obojica slično, bacaju rakete ka košu, pa baš ako se pogodi ugao, lopta uđe. Mozli imao 1 od 2, a Nikola je u jednom trenutku promašio obe, i to dva zabijanja lopte u prednji obruč, bez ikakve nade da uđe.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...