Jump to content

KK Partizan 2018/19


Nelson Bighetti

Recommended Posts

Birča je odlično rešenje za bekap četvorku, naročito kada ispred sebe ima sasvim dobrog igrača.

 

Ovo takođe znači u poptunosti pokrivenu tu poziciju, tako da više ne moram da gledamo u pasulj kada će se Novica spremiti i odigrati svoje 3-4 tekme u sezoni.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Bas nezgodan tajming za Pecarskog. Dosao je u situaciju da vrv zahteva minute u momentu kada verovatno imamo najozbiljniju postavu visokih igraca u poslednjih 5 godina minimum. Jebiga, bez obzira na sve receno vezano za njega, mnogo je neozbiljno na ovakav nacin izgubiti igraca koji je stekao takvu reputaciju i koji ipak ima potreban talenat da se razvije u ozbiljnog igraca ukoliko bi shvatio sta je potrebno da uradi da krene tim putem.

 

Zasto nije mogla da se resi neka pa i dvogodisnja pozajmica u neki mid-level ABA tim recimo (Igokea prva padne na pamet) ili pak neki tim iz Grcke lige tipa ove kombinacije za S.Jankovica gde bi imao minute u seniorskoj kosarci na potrebnom nivou.

Edited by lord_slawe_
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

tegi

Quote

Profesor Koprivica je zadužen je za ovu fazu, sa Alenom Đorđevićem, kome je bio mentor na Difu, a ostaje da se vidi da li će ostati i posle priprema.
Andrea Trinkijeri sem Mozlija danas je imao sve novajlije na treningu, a od starosedelaca Zagorca, Jaramaza, Veličkovića, N.Jankovića, Pejdza, te plejadu juniora predvođenih Tanaskovićem. 
Pecarski je danas dobio raskid ugovora na arbitraži KSS, S.Jankovic je pozajmljen AEK-u, dok se na 1+1 godinu u Partizan vratio reprezentativac Birčević.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nego, interesantna je ova arbitraža, radi i u avgustu.

Kad se setim prošle sezone, koliko su zavlačili u vezi čistog slučaja i papira za Jankelu i koliko bi to još trajalo da se nije izašlo iz mulja i završilo za 2 dana.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...