Jump to content

NBA plejof mod


Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

  1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

    • Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)


Recommended Posts

1 hour ago, SteveFrancis#3 said:

 

Cekaj, zasto bismo uzimali samo taj jedan PO i to odigran pre 2 sezone i bas na osnovu njega ekstrapolirali? Tim pre sto je taj PO dosao nakon vrlo slabe reg. sezone. Zasto recimo ne bi bili reprezentativniji podaci njegovih proseka na nivou dosadasnje karijere ili na primer bas PO protekle sezone koji je odigrao skandalozno? Sto se mene tice, ja sam daleko vise sklon da pomislim da je taj performans u doigravanju 17/18 bio fluke (a kao sto napisah cak ni to nije  bilo nesto bajno&sjajno niti salje poruku o tome da je nedvosmisleno starter materijal).

 

Rubio je zapravo odigrao vrlo korektan PO ove godine. Ogoljen je veliki problem sa sutem za 3 i to jeste napravilo dosta problema Jazzu i onemogucilo ih da ucine vise, ali moze se reci da je to njihov problem, tj. problem front officea - znali su dobro sta dobijaju sa njim i koje su mu slabosti i odlucili da rolaju sa njim 2 sezone. On se samo vratio na svoje nakon jedne dobre (ocito srecne) suterske sezone i to je to. U svim ostalim segmentima igre je isporucio i u njima donosi daleko vise od gospodina Roziera. Dati 19 miliona coveku koji jos nicim nije dokazao da moze biti legit starter u ligi i to u trenutku kada postoji bar jos 2-3 igraca koji deluju kao daleko realniji i spremniji za tako nesto za mene ne moze biti bolji potez od davanja 17 milki coveku koji je gotovo citavu karijeru do sada bio prvi PG ekipa u kojima je igrao da bi dosao u tim koji godinama nema ni Evrokup igraca na toj poziciji.

 

Bumo vidli.

 

Nekako sam misljenja da je blizi istini taj PO gde je bio prvi i startni play nego ovo mucenje iza Irvinga. Opet kazem pre bih njemu dao te pare na konto nade da ce sa povecanjem uloge da eksplodira nego Rubiu za kojeg su limiti ociti.

 

Inace sve ovo i pisem pod utiskom koji sam imao pre pijace da Rubio moze da bude startni play u eventualno 2 ekipe u ligi, bio sam uveren da ce za to morati da uzme neki manji novac tipa do 10 miliona godisnje ali ajde...

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, LordOfTerror said:

 

Bumo vidli.

 

Nekako sam misljenja da je blizi istini taj PO gde je bio prvi i startni play nego ovo mucenje iza Irvinga. Opet kazem pre bih njemu dao te pare na konto nade da ce sa povecanjem uloge da eksplodira nego Rubiu za kojeg su limiti ociti.

 

Inace sve ovo i pisem pod utiskom koji sam imao pre pijace da Rubio moze da bude startni play u eventualno 2 ekipe u ligi, bio sam uveren da ce za to morati da uzme neki manji novac tipa do 10 miliona godisnje ali ajde...

 

 

 

 

 

rozier je tri godine mlađi i tu se otprilike njegove prednosti u odnosu na rubia završavaju. 

 

htedoh da napišem očigledno, kako je i mnogo bolji suter od rikija (možda sam i ja?) ali onda vidim da riki ima fg% 40.4% naspram terijevih 38.7%

https://m.herosports.com/nba/player-comparison/ricky-rubio-vs-terry-rozier

 

otprilike je bolji u sutu za 3, gde je ispod proseka lige valjda. 

 

o odbrani, koja je pored playmakinga rikijev forte, valjda ne treba pričati. rozier ponekad izgleda dobro, uglavnom 1na1 a često prosečno do loše. 

 

sve u svemu, potreban mu je best case scenario da bi se poredio sa prosečnim rubiom. 

 

nije nemoguće ali ne baš i očekivano. 

 

Edit čak i kada se porede statsi iz 2017e gde je riki igrao 29 min a rozier oko 26 min, učinak je još povoljniji u korist rubia. videćemo ali teško (:

Edited by uini
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, delgado said:

, želim da nominujem lorda da otvori.

 

veto.

 

5 minutes ago, Drakaris said:

Uini, vidis li Rendla kao buduceg ol stara na oslabljenom istoku? 

 

pravo da ti kažem, nisam naročit fan te manifestacije a i ne znam da li se može proceniti koliko PFs i Cs uopšte prisustvuje događaju.

evo prošle godine su sa tih pozicija išli embiid, griffin i vučević u 12.

 

dodao bih tu siakama kao prvog favorita posle embiida. takođe, nisam siguran da će randle imati više od 30min per game, što je takođe važno, jel

ne sumnjam da je sposoban za nešto između 15/8 i 20/10 ali sam pre svega zainteresovan da vidim napredak u odbrani, pošto će i od toga zavisiti da li se isplati potpisati ga na duže

Link to comment
Share on other sites

“Why I’m retiring to Florida” by Jimmy Butler

 



Earlier this summer, I decided to retire and move to Florida. The decision wasn’t an easy one, but I’m confident it was the right one. I know not everyone understands my choice, but I hope this piece will bring you all some clarity.
 

First off, I want to say thank you to the Philadelphia 76ers and their fans. The fans showed up with great passion for all four quarters of every single game, even in the regular season. I didn’t know it was possible to care that often, but it turns out it is, and I was impressed.

The media reported on a wide range stories about me and my relationship with the team during my time in Philly, but these stories lacked context. I’m not usually too open about things, but I’d like to take some time to share my perspective on two of the more talked about interpersonal conflicts this season.

IMG_9524.jpg

There were all kinds of rumors about me yelling at Brett Brown. Those rumors were true. In the past, I also yelled at Tom Thibodeau and Fred Hoiberg, and then I yelled at Tom Thibodeau some more. In a couple months, I’m going to yell at Erik Spoelstra. This is a very normal player-coach dynamic.

There was also speculation about my relationship with Ben Simmons, so let me clear something up: Ben and I are friends. Yes, we tease each other - I used to tell him “shoot the three” and he would say to me “I told the team I’m not signing an extension if you’re back next season” - that’s what friends do! I’ve never had an issue with any teammate my whole career.

 

A big reason all my teammates love me is my drive to win. Winning is literally the only thing I care about, so leaving a championship contender in Philly was tough. But the lifestyle that comes with being rich, famous, and retired in South Beach was just too good to pass up.

I couldn’t be more excited to begin my four-year retirement tour with the Miami Heat. Just look at how they treated Dwyane Wade last season! Although it was close, the Heat had more Wade nights than the Sixers did Iverson nights, and that ended up playing a big part in my decision. I fully expect a Wade level send off from these Miami fans, and I think Adam Silver might even give me an honorary spot in the next few All-Star games.

Since moving to Florida, I’ve gotten a chance to meet some of my new teammates, and they’re a really interesting group. Goran Dragic speaks four languages. James Johnson has a black belt in karate. And Kelly Olynyk is the “Florida Man” in most of the “Florida Man” stories. I think we have a great locker room. And who knows? Maybe we’ll mess around and win 40 games this season. Crazier things have happened.

IMG_9526.jpg

I’ve accomplished a lot in my career. I’ve been on the All-NBA Third Team twice and the All-Defensive Second Team four times. I’ve been an All-Star four times, Conference Player of the Week four times, and Conference Player of the Month once. I won the Most Improved Player award. I’ve made the playoffs seven times and I’ve won three playoff series. It was a tough choice to retire in my prime, but ultimately, I’ve already done everything I set out to do in this league.

 

I think I’ll fit in well with the other retirees in Florida. Like many of them, I came from the Northeast, play dominoes in my free time, and occasionally forget the NBA added a 3 point line. After years of hard work, I’m finally ready to wind things down, and I can’t think of a better place to be.

During my retirement, I plan on doing more of the things I love: living in the same house as my other adult friends, doing interviews with numerous outlets about my tough and straightforward attitude, and teaching Mark Wahlberg’s daughter how to shoot a basketball. I’m thrilled to begin this new chapter of my life.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Drakaris said:

Mekalum produzuje saradnju sa Portlandom na jos tri godina za 100 miliona. Bilo bi dobro da pokusaju sa Melom, nemaju postenog igraca na poziciji krilnog centra. 

Melo unistava hemiju u svakoj ekipi,zato ga niko ni nece.

Link to comment
Share on other sites

On 7/28/2019 at 6:07 PM, SteveFrancis#3 said:

Znas kako, Davisovo zdravlje tu ostaje wildcard i odredice sezonu. Ukoliko ne propusti mnogo tekmi i bude na max obrtajima u doigravanju, sanse su minimum 50/50 protiv Clippersa/Jazza/Houstona/koga god vec ljudi vide kao izazivaca

Ako svi "jezerasi" budu zdravi,sve osim prstena biti ce veliko iznenadjenje.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, 1921 said:

Melo unistava hemiju u svakoj ekipi,zato ga niko ni nece.

 

ih pa za mela se svašta može reći ali ovo još nisam čuo. naprotiv, saigrači ga pominju kao dobrog kolegu. 

 

neće ga jer ne shvata da je omatorio i da je igrač za 15-20 min i određene matchups a nikome ne treba nezadovoljan igrač. 

 

bolje je da završi karijeru kada je već tako 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, 1921 said:

Ako svi "jezerasi" budu zdravi,sve osim prstena biti ce veliko iznenadjenje.

 

 

Konačno neko razuman. Piši češće 

 

 

 

    Btw, djimi došao u Majami da proba da kresne gebrikel Junion 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

bice ovo teska sezona za mene, nakon sto je Kahwi sa Torontom spasio ligu uz sve ove pretumbacije nema vise ekipe koju mozes da mrzis ko covek

 

GSW sa Stefom i Pacovom mi je cak i simpatican, sav hejt je splasnuo sada kada vise nisu ozbiljniji contenderi

ne mogu da navijam ni protiv olinjalog kralja, na neki nacin mi je simpa vracanje Lejkersa iz irelevantnosti a i voleo bih da se AD pod velikim svetlima potvrdi kao undisputed top 3 (2) igrac u ligi

 

svakako cu ponovo svim srcem biti uz Rakete, bas se negativno gleda na Russ Harden reunion ali se ne slazem, nije kornjaca nikakav downgrade u odnosu na CP3 koga su godine nepovratno ugazile, kladim se da ce Westbrick pronaci zrnce racionalnosti u sebi jer ovo vise nisu samo njegovi Tanderi, svakako nece adekvatno zameniti CP3 half court playmaking ali ce njegov kamikaza stajl doneti nesto novo, ne mora se svaki poen poroditi protiv postavljene odbrane, bice vise trcanja u ledja i nekih lakih poena iz tranzicije

 

 

Link to comment
Share on other sites

GSW sa Stefijem i DLoom je ultragotivan, pogotovo sto DLo igra u diviziji sa Lejkersima koji su ga se odrekli iako je bio drugi pik...

 

Sad kad se setim i Lonzara je drugi pik.. 

 

 

 

Edit: Pa i Ingram u stvari kad se setim hahah kakve su legende LALovići. 

Edited by AgroUrban
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

naravno da je olinjali cim nije mogao ni do play offa, uz sve rezumevanje situacije i loseg i demotivisanog suporting casta

 

LeBronov decline ce biti jedna od stvari koja ce biti zanimljiva za pracenje, vec je prestao da igra odbranu ali ocekujem da ce u napadu zadrzati nivo jos ove sezone, mnogo prostora ce imati pored alpha male Unibrowa

 

nego, pusti Kinga, sta ima u kladzi, ima li nekih sumnjivih uplata, tipa 1000 jura na tekmu iz Finske trece lige sever?

Link to comment
Share on other sites

Nema tebra, sve je ok za sada, imam jako dobar baksis, igraci me gotive sve vise i vise

 

 

    Pa jbg, ne verujem bas u decline, do povrede je i dalje bio najbolji u ligi. Ova sezona ce sve reci o Lebronu, ili ide na jos 1 titulu ako ima goriva, ili decline definitivni.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...