Jump to content

NBA plejof mod


Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

  1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

    • Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)


Recommended Posts

38 minutes ago, uini said:

ma da. pri tome, vidim sad da je igrao 8min. sinoć mi je to izgledalo makar 15ak

u suštini, kerr je uradio ok posao makar što se tiče minutaže. a ta ekipa koja je igrala 8-9min mu je uglavnom vratila to poverenje dobrim partijama

evo gledam klupa voriorsa je bila bolja u suvim brojkama ali su starteri  zato postigli 20 poena manje od reptorsovih.

https://stats.nba.com/game/0041800401/charts/

 

siakam se nasao u bas probranom drustvu sa ovom istorijskom partijom.

Quote

Siakam shot 14-17 from the field, including 11 straight made field goals. Siakam became the seventh player in Finals history to score at least 30 points on 80% shooting or better, joining Kareem Abdul-Jabbar, James Worthy, Adrian Dantley, Michael Jordan, Toni Kukoc and Shaquille O'Neal.

He was the first player to score at least 30 points on 80 percent shooting or better in a Finals game since Shaquille O'Neal did it in 2004. And his 11 consecutive field goals were the most in any NBA Finals game during the last 20 seasons, ahead of a four-way tie between LeBron James, Tim Duncan, Kobe Bryant and yes, Shaq.

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Zasluzena pobjeda Reptorsa, kontrolisali su potpuno ovaj mec. Razocaran sam malo zbog poraza, ali nemam nesto previse da zamjerim igracima. Svi su otrprilike bili na nekom svom nivou. Curry i Klay su bili blizu 50% suta, Grin je imao TD. Cak su i ovi igraci sa klupe odigrali solidne role, u skladu sa svojim kvalitetima. Moze se reci da je falio sut Igija. Nije bio u stanju da pogadja otvorene suteve.  Reptorsi su bili bolji, pametno su koristili svoje prednosti. Gasol je bio fantastican. Nevjerovatno je koliko je on fleksibilan i raznovrstan igrac. Moze da se snadje u gotovo svakoj roli. Mora se istaci i fenomenalna utakmica Siakama. Odigrao je kao u transu. Mislim da su Reptorsi imali i srece sa nekim sutevima. Dosta teskih suteva su ubacili na isteku napada. To je bas ubijalo GSW u pojam. Zdravlje Iguadale ce svakako bitno uticati na ostatak serije. Bez njega drasticno opadaju sanse GSW-a.

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, nssa said:

 

Ja sam jos pre neki dan rekao da ce protiv GSW da igra drugacije i Pascal i Toronto, pogotovo bez KD. Dreymond jeste opak defanzivac ali je daleko kraci od Embiida i Janisa+Lopez. Siakam je dovoljno brz, posebno u okretanju a i duzi je od Greena.

Uz put zaboravlja se ili se nije primetio  ucinak FVV u odbrani i kako je uporno i dosta uspesno jurio Stepha kroz blokove. Covek je odigrao 33 minuta

Nadam se da manjak minuta nece uticati na Norm Powella za kojeg ocekujem da bude prevaga u nekoj od sledecih utakmica, vise ulazima (i kucanjem) nego trojkama

Zato je meni interesantno, a ne stizem da pogledam , koji su procenti suta jer u slucaju visokih procenata gsw ne igra onoliko tranziciju koliko bi voleo. Sinoc mi je bas delovalo da su ti procenti neuobicajeno visoki. Ovo samo iz ugla procene isplati li se ovakva taktika. Jer ako su procenti realni onda ovo udvajanje Lenarda nema smisla.

Link to comment
Share on other sites

Prisjela jutros kafica uz nbafullhd.com

 

Zasluženo Raptorsi dobili ovo, imali su kontrolu gotovo čitavu utakmicu. Siakam iskoristio prednost u dužini u odnosu na Greena, ali ipak nerealan procenat šuta, teško će ponoviti ovakvu partiju. Bugi očekivano, doprinio je protoku lopte, ali bio je rupa bez dna u odbrani, baš je spor. Luni je jedini pristojan visoki igrač kojeg imaju trenutno. Mora se pohvaliti sjajan posao VanVleeta, imao je Steph problema da pronađe otvoren šut. Sjajan posao čitave ekipe da otjera GSW sa linije 3 poena u trenucima kad su čuvali prednost.

 

 

Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, delgado said:

 

 HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Jebigica, biće lepša sportska priča, praćena onim pogotkom preko Embiida, 4:2 protiv Janisa i sa povredom kroz finale, a prva titula kao Young gun, baš protiv mega Majamija. 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Cestitke Torontu,Sikma sabio.Curry i Klay ce morati bolje i vise suteva da uzmu,takodje Dray je ciglario celu tekmu,mnogo otvorenih suteva,morace bolje.Curry mora bolja resenja da bira kad ga udvajaju.

Ako nista,naplacena pobeda Toronta.

Edited by Bobby Axelrod
Link to comment
Share on other sites

Od Greena ocekujem tantalove muke u napadu kroz celu seriju ako mu ne proradi sut za 3.

 

On se tradicionalno muci da finisira na obrucu protiv tih vecih centara koji osim sto su defanzivno solidni mogu da mu izvuku energiju i na drugom kraju parketa kao Adams, Gasol itd... 

 

Da ne govorimo sto sa strane pomoci ovde vrebaju Siakam i Ljupce Lenard. 

 

Mada generalno mislim da je ovo neki napadacki maksimum za GS kada se dozvoli ovoliko kontakta.

 

Rezerve imaju samo defanzivno gde moraju bolje da zatvore ove ulaze Siakamu.

Edited by LordOfTerror
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Manu said:

 

Uz klip da postavim i pitanje, da li je Pascal postao najbolji igrac u tranziciji u ligi?

 

Odličan je al nije bolji od Giannisa i Lebrona u tom segmentu.

 

Stvarno hvalospeve zaslužuje Pascal za partiju od sinoć, ofanziva je opevana, ali je i defanzivno poprilično ugasio Greena, ono kad ga je zalepio za tablu je bilo sjajno.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Znao sam da ce Pascal sabiti sinoc, jer on se decko ne plasi bila prva tekma regularne(season opener) ili otvaranje prvog finala za njega i fransize za koju igra. Decko ima mooda da poda i bas je pravi junak i dobar decko, obozavam ga, svaka cast Maxi sto ga je birao negde valjda u 7r na fantaziju, zbog toga sam ga i najvise zgotivoo...

 

  Sto se tice poredjenja LBJ i Kawhija, ne budite smesni, Lenard je razvio ofanzivnu igru tek pre 4 sezone, a LBJ przi od prve sezone karijere, 4MVP > 0 MVP, 3Rings>1Ring, 3MVPF>1MVPF, da ne guglam bezveze sad all-star nastupe, all1st nba timove... Defanzivno je Kavaj bolji, to niko ne spori, ali ball handling, pregled igre, prodor... Nemoj da se zajebavamo.

 

  Kawhi i Giannis su svakako igraci koji imaju LeBronovsi impact na igru neretko, ali jos uvek su dosta mladi da ga sustignu. Pa LBJ je drugi u plejofu po broji trojki, ubedljivo prvi po penima, 4. strelac svih vremena... Sta vam je, ljudi, kakav je ovo ultra recency bias ?

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, Manu said:

 

Uz klip da postavim i pitanje, da li je Pascal postao najbolji igrac u tranziciji u ligi?

Apsolutno. Decko dominira na oba kraja terena. Voriorsi koji inace dobro brane tranziciju nisu mogli nista kad im je on trcao u ledja. Neverovatan napredak ovog momka. I jos nesto bi istakao , nije jednodimenzionalan igrac. Dobar je u tranziciji , na postu , a i solidan je suter za tri poena. Sto se tice odbrane , moze cuvati sve od 1-5. Dobro nogama prati bekove. Ukoliko ne uspeju zadrzati Lenarda , Reptorsi fransizu moraju graditi oko ovog momka. Ove sezone je ekstremno napredovao , i sada moze biti samo bolji. Iduca sezona je u potpunosti njegova.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...