Jump to content

NBA plejof mod


Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

  1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

    • Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)


Recommended Posts

Just now, Milos 3.14 said:

Ne znam, ne jurim strimove u RS, a odgledam skoro sve sto prenosi sk od nba tekmi tokom godine. Ono sto je ocigledno je da su igrali sa pola k..ca, cela ekipa + je Klej bio 3 opcija.

Upravo. Bas je Klej najvise odigrao preko kurca, slepa se cele sezone. Zbog toga nije zasluzio all-nba team, ni blizu.

 

Zato sad nema pravo da kuka kako je izgubio pare. Znao je sta ga ceka, mogao je da se iscima zbog toga. Nego batica ocekuje da ce na ime da dobija glasove, al ne ide to uvek tako, ima jos igraca koji imaju ime.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Milos 3.14 said:

Zato ce sad da ih pokida u PO 😉

Pa tbh, ne verujem.

 

Meni je arealno kakvu on reputaciju ima, ali razumem zasto. Svaka njegova uzasna tekma prodje nezapamceno jer su tu Stef, Drejmond i poslednje 2 godine i KD da ga povade. Cak je i Igi dosta bolji plejof performer od Kleja. Onda ubode neku g6 vs OKC ili g6 vs Hjuston i samo to se zapamti.

 

Ne postoji igrac u ligi cije lose partije prolaze vise ispod radara od Kleja.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Malkolm Brogdon said:

Pa Magic i Pelinka nemaju pojma sta rade, mislim da je to jasno. Lejkersi ne idu ni u jednom smeru, jedino mogu da se nadaju da ce FAs potrcati kod Lebrona.

 

S druge strane, niko nece da potrci kod pedesetogodisnjeg Kris Pola.

 

Trenutni B2B sampion je izgradio prejaku ekipu putem drafta. 

 

Zajon je zakljucan narednih 8 godina, tako da imaju vremena da smisle sta ce i kako ce.

Golden Stejt je uradio nesto sto ce tesko neka fransiza uraditi skoro sa sedmim i jedanaestim i trideset petim pikom u svega par sezona. I oni su jedinstveni po tome. Odradili su draft presjajno i kasnije ih produzili za ne tako veliki novac, dovoljno da dodje TOP 5 igrac u ligi u istu ekipu i napraviti mozda i najbolju ekipu u istoriji NBA.

Opet se nisu spustali tako nisko i samo jedne sezone su imali 26 pobeda (ako ne racunamo lokaut). 

 

Primer Zajona bih hteo da uporedim recimo i sa Dankanom , Sparsi su tankovali zbog povreda igraca i sa prvog pika izvukli Dankana i odmah su ga ubacili u pogon, nista nisu cekali na "gradjenje tima" i rebild. Kasnije nastavili sa PO ucescima, ostalo je istorija.

 

Sto bi Zajon cekao osam godina, moze da trazi trejd kada hoce. Postoji mnogo videa na netu gde se vidi koliko je Zajon bio razocaran kada je video da Pelikani biraju prvi. On je hteo u Nikse, jer zna da ce tamo sledece sezone doci dva fenomenalna igraca, samim tim sledi i borba za titulu. Covek voli da se takmici.Verujem da bi se i sam Zajon odusevio da vidi da ima priliku da igra sa jednim od najboljih plejeva ikada, nego da ceka ostale iz buducih draftova da se "ispile" iz jajeta.

Mogu da poredim i ovosezonski Dalas, njima je bio dovoljan samo jedan igrac da razmisljaju za buducnost, dali su svoj i pik za sledecu sezonu koji je bio dobar(malo ga draft lutrija pomerila, ali jbg) i odmah su krenuli da ga okruzuju sa adekvatnim igracima i bore za PO. Nista se ne ceka , pogotovo kada se radi o najvecoj zvezdi sa drafta jos od 2003. godine.

Link to comment
Share on other sites

Jeste klinja bez minuta profesionalne kosarke ce da glumi mudo i da trazi trejd jer mu se kao ne svidja fransiza koja ga je draftovala. To ce ga bas preporuciti ozbiljnijim timovima. 

 

Vi milenijalci ste stvarno otisli u krasni sa logikom

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, Malkolm Brogdon said:

Pa tbh, ne verujem.

 

Meni je arealno kakvu on reputaciju ima, ali razumem zasto. Svaka njegova uzasna tekma prodje nezapamceno jer su tu Stef, Drejmond i poslednje 2 godine i KD da ga povade. Cak je i Igi dosta bolji plejof performer od Kleja. Onda ubode neku g6 vs OKC ili g6 vs Hjuston i samo to se zapamti.

 

Ne postoji igrac u ligi cije lose partije prolaze vise ispod radara od Kleja.

Licno mislim da su Klej, Grin i Stef dosta potcenjeni kad su u pitanju individualna priznanja, a sve to jer su podredjeni timu. Ispod radara mnogo cesce prolazi koliko je se covek zrtvovao za ekipu  , a realno je mogao da kaze hocu trejd, pare i da budem 1. ili 2. opcija u 90% ekipa. 

 

Cela diskusija je besmislena, nebitno je sta mislimo ti, ja ili bilo ko drugi. Bitno je da udarna trojka gsw-a misli da ih dobar deo javnosti ne vrednuje dovoljno u individualnom smislu. Ja se sa njima slazem, neko drugi ne i to je ok. Kljucno je da je njima sad to motiv koji im je trebao jer je bilo evidentno da je doslo do neke vrste zasicenja, zato su i igrali takav RS.

Link to comment
Share on other sites

Inace kad pricamo o Davisu, mogu i Mavsi da se ukljuce i ponude pikove prve runde od 2022. do 2030. Mislim ponudili bi i ove ranije ali su vec poklonjeni. Taman nam nece trebati u tom periodu.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Zvezdinho said:

 

 

Fascinantno je kako su se Magic i Doc napregli da dokazu da je GS mnogo jaci tim sa KD,

da su isli u debele sirine da objasnjavaju kako kad KD nije na terenu,

GSu ne ' preostaje nista drugo ' nego da zavrte loptu dodaju se i tako budu efikasni.

 

Dok je isao toliko daleko da je ovaj GS upredio sa Jordanovim Bulsima, koji su igrali spore izolacije

kad je Majkl na terenu, a pik i ostale jurnjave kad nije na terenu.

 

: /

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, threepwood said:

Jeste klinja bez minuta profesionalne kosarke ce da glumi mudo i da trazi trejd jer mu se kao ne svidja fransiza koja ga je draftovala. To ce ga bas preporuciti ozbiljnijim timovima. 

 

Vi milenijalci ste stvarno otisli u krasni sa logikom

Pa nije to neki klinjo iz druge runde, pa da ga fransiza ne ferma 2%, vec najveci talenat od LeBrona. Gvozdje od 130 kila koje skace u nebo. 

 

Pelikanima, ako se ne svidja, ne moraju ni da ga draftuju, oni ce prvi da ga sutnu, ako slucajno dozivi neku stravicnu povredu, sto mozemo videti na primeru Kazinsa. Uvek sam na strani igraca. Fransiza gleda samo svoju korist. 

A i da glume ludilo i da nece da ga trejduju, to vise govori o njima koliko rade protiv sebe. TOP igracima pogotovo tek tad nece da im padne na um da dolaze u Nju Orleans. 

 

Sto se tice preporucivanja, on ce sebe preporuciti, duga je karijera. Kvalitet uvek izbija na videlo, ako ga ima, nema sta tu prethodna fransiza da se brine. On vec sad ima veoma zavidne fizicke karakteristike. 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Milos 3.14 said:

Pol za Milsapa mi je proslo kroz glavu kad sam cuo da Hou hoce trade. Vece je pitanje sto bi Denver pristao da da veterana sa 1 godinom ugovora za veterana sa 3 godine. Medjutim , mislim da Denveru treba veteransko prisustvo u ekipi . Sa druge strane mislim da je cp3 prilicno ambiciozan i nece bilo gde, sa jedne strane sa, sa druge strane ima prgavu narav sto ga udaljava od dosta ekipa. Plus godine, plus ugovor. Zato mi je Denver super fit. Ovo sve naravno ako bi uspeli da ukljuce jos neku trecu stranu, a sta i kako nisam razmisljao.

Nikakvog smisla to nema za Denver. Njima ne trebaju bekovi, imaju vec 4 odlicna u rotaciji, trebaju im krila. Takodje im ne treba da se zakopaju sa ogromnim ugovorom u sledece 3 godine i onda da nemaju para da produze Murraya i Beasleya 2020-e.

Link to comment
Share on other sites

nisam planirao da ove sezone pisem uvod za poslednju plejof seriju ali pauza u kombinaciji sa losim vremenom je ucinila svoje da se latim tastature i ispostujem mini tradiciju najave finala i pregleda detalja koji ce imati najveci uticaj na njegov konacan ishod.

 

Spoiler

 

  NBAFinals2019-1014x570.jpg

 

konacno smo stigli i do najvaznijeg dogadjaja ove  nba sezone koji ce nam doneti odgovor na pitanje ko ce biti ovosezonski sampion. posle skoro pola decenije uzastopnih finala izmedju klivlenda i voriorsa koje je vec pretilo da preraste u neizbezni monotoni duel i posle skoro decenije lebronovih uzastopnih finala u prilici smo da posle duzeg vremena vidimo nov klub u finalnoj seriji. istovremeno ne i neiskusan sastav koji ima na rosteru igrace kojima ovo nije prva voznja na ringispilu ove vaznosti - kavaj sampion i bivsi fmvp, stekavsi ga upravo protiv talentom nakrcanog majamija, njegov saigrac u sparsima grin kao i ibaka u oklahomi uz jos dosta igraca bogatog plejof iskustva (na prvom mestu laurija i gasola) ali da li i dovoljno dobrog da prekinu dominaciju dinastije iz zaliva? u dve nedelje kosarke koje su pred nama dobicemo odgovor na to pitanje.

 

pocnimo od osnova sa zanimljivim podatkom da su dva tima u post sezoni dobijala meceve na poprilicno razlicit nacin, i dok je toronto bio prvi po odbrani i deveti po napadu gsw je susta suprotnost - deveti u obrani i prvi u napadu u plejofu. ono sto moze da ohrabri navijace toronta je da su timovi koji su u proslosti najvise pravili problema stejtu (a bilo ih je vrlo malo) to prvenstvono cinili tako sto su ih izbacivali iz komforne zone cvrstom igrom na granici prekrsaja sto reptorsi svakako sa svojom konstrukcijom  rostera mogu da replikuju. ujedno i najveca slabost tima iz zaliva izgubljene lopte koje cesto dolaze kao posledica nedovoljno fokusirane igre voriorsa a koje  toronto moze da iskoristi jer ima gomilu hustler-a i dovoljno dobrih razigravace da pronadju linije dodavanja u kontrama (lauri i gasol) i ligaski elitne finisere u tranziciji na obrucu (lenarda i siakama).

 

Kyle-Lowry-Fred-VanVleet-questionable-vs

 

neku novost u igri golden stejta tesko da mogu da vam prezentujem sem ako ste poslednjh par godina proveli u komi ali ukratko, na ofanzivnu masinu koja je mlela protivnike u ligaskoj sezoni kruzenjem  lopte i slobodnim kretanjem igraca te  citanjem igre i donosenjem odluke u trenuku,  sa gomilom blokova na lopti i jos vise od lopte koji otvaraju masu vhunskih sutera i visokim igracem u ulozi kvoterbeka...,  pa na takav tim su dodali bivseg mvp igraca koji im aktivira nuklearnu opciju kada nalete na najbolje timove/igrace u ligi. pnr stef durent je i dalje najbolja akcija u ligi  a i njena slabija verzija sa drejmondom je pokazala da moze da zavrsava posao. pozrtvovana switch odbrana nije vise elitna kao ranije ali i dalje su tu najvazniji sastojci koji na krace periode vremena podsete na ono sto su nekada pruzali u dosta duzim intervalima. 

 

curry-3-768x431.jpg

 

bilo koja formula za uspeh ciji bi krajnji ishod bio trijumf kanadskog tima tesko se da zamisliti bez da u sebi ne sadrzi  i lenarda kao najboljeg igraca serije u god modu u kome se  nalazio  vecinu vremena u ovogodisnjem plejofu (32.4 ppg na efikasnost od 60.7% ts i 4.2 apg , sl. bacanja 89%, 69% na obrucu (mozda mu je ovo i omiljena poza), 54% na dugim dvojkama i 39% za tricu, skorer bez slabe tacke u igri. koliko je kandzina dominacije izuzetna mozemo videti u tome da ne samo da je prvi kosgeter u plejofu vec i da prvom pratiocu bezi za 124 poena, prvi je i po broju iznudjenih bacanja i ukradenih lopti a i kao razigravac je bio popilicno dobar iako mu je to slabija strana igre - deveti je po broju asista. koliko je zapravo znacajan za napadacku igru svoje ekipe najbolje ilustruje razlika u napadackom rejtingu sa njim na terenu (111 poena na 100 poseda) u odnosu na vreme provedeno van igre (85 per 100) cak + 26.

 

 odsustvom durenta gsw-ove defanzivne rotacije su se ubrzale i sada su rekcije ostrije i pravovremene iz prostog razloga jer je upaljena crvena lampica i njegovi saigraci su ipak shvatili da je margina greske bez njega osetno manja no u napadu iako mnogi sticu utisak da se igra bolje bez njega brojke to ipak demantuju. ovakav tim bez durenta je pre svega napadacki orijentisan na igru sa spoljnih pozicija i rafalnu paljbu sa perimetra ali ovaj put sa druge strane nece biti lilard, mekolum, tarner vec nekoliko elitnih krilnih defanzivaca cija je najveca snaga upravo pokrivanje perimetra i koji su sposobni da uguse takav stil igre: kavaj (dpoy koji se upravo proslavio igrom protiv igraca sa spoljnih pozicija), deni grin cija je specijalnost jurnjava nizih bekova kroz blokove i siakam igrac koga krasi nepresusna energija i ciji se motor nikada ne gasi. trojka koja defenzivno u teoriji moze da parira gsw-ovoj odbrambenoj troglavoj azdaji koju cine klej, igi i drej. treba napomenuti i da ekipa stejta do sada u plejofu nije naisla na tim koji je ovoliko dobar u zastiti rekete (gasol i tri krila) - zaustavljeni redom vucevic, embid i janis. rivali  portland bez nurkica, hjuston sa kapelom i nizim takerom i klipersi sa herelom su bili poprilicno slabi u tom segmentu igre stoga i ne cudi  da su brojke nekih igraca na obrucu  bilo izuzetno visoke. sposobnost toronta da iskontrolise ritam kojim ce se igrati utakmice smanjujuci broj poseda i usporavajuci voriorse u sto vise pozicione kosarke, diktirajuci brzinu i intenzitet meca na svoju vodenicu moglo bi se pokazati kao krucijalni element finalnih utakmica.

 

nick-nurse-kawhi-leonard-nba_4658133.jpg

 

pitanje svih pitanja je da li ce igrati kd a vrlo lako se moze desiti da stejtu ovde bude  potrebno repriziranje uloge spasioca zbog koje je i regrutovan od hemptonovaca da bi mogli da se nekako izbore sa dzejmsom. to je pokazivao i ove plejof sezone u kojoj je bio na putu da odradi jednu od najboljih post sezona u istoriji nba (34ppg, po 5 skokova i asista, suterska efikasnost  56 iz igre,  41 za 3p i 90% sa bacanja, na obrucu nestvarnih 84%)  pre nego sto ga je zadesila povreda. ne treba zaboraviti i da je durent vec imao h2h duel sa lenardom 2016 u kome ga je nadigrao kao i zal koja ostaje za revansom za koji smo uskraceni zbog zazinog bush league poteza. sada su okolnosti svakako drugacije jer su u drugim timovima ali ovaj duel moze da donose dosta za legacy obojice igraca kao i da dodatno pomogne stefanu kariju u trci za najboljeg pleja svih vremena tj. preskakanju  medzika. rezultat ove serije moze imati i dalekosezne posledice na ne samo dva kluba koja ucestvuju u borbi za leri o'brajan trofej vec i na citavu ligu jer moze odigrati bitnu ulogu u tome gde ce dva superstar krila nastaviti svoju karijeru menjajuci konfiguraciju snaga i novi odnos moci na vrhu.

 

VaQHjjx.jpg

 

 

dosta igraca toronta poprilicno oscilira u formi pa tako imamo izuzetno velike razlike kod recimo gasola kome efikasnost pada sa 60% efg kod kuce do ispod 40% na strani u plejofu. ili  fredi i pauel koji su od igraca sa najgorim +\- u ekipi u polufinalu konferncije prosli put do najboljih igraca reptorsa u toj kategoriji u seriji sa milvokijem i sada su rangirani  kao prvi i drugi na listi najboljh igraca sa klupe po broju ubacaja za 3p u plejfu.  deni grin je imao suprotnu putanju suterske forme i  sa respektibilnih 62.2% efg u ligaskom delu spao na uzasnih 44% u plejofu. koliko se igraci toronta oslanjaju na hustl & grind najbolje ukazuje podatak da su na prva 4 mesta u plejofu po predjenoj distanci 3 iz redova reptorsa lenard, paskal i kajl a ovaj poslednji je i na vrhu liste u borbi za osvajanje tzv. nicijih/zivih lopti i iznudjenih faulova (na 2. mestu u post sezoni u tim kategorijama).

 

3741b021edb6bc46a00e9cd2f78db200

 

par statistickih zanimljvosti i za ekipu voriorsa u plejofu. drejmond je prvi igrac po napretku izmedju ligaskog dela i post sezone u kategoriji asista i skokova i za dlaku drugi po napretku u kategoriji poena posle durenta. durent koji vodi na listi u post sezoni sa 34 ppg. je skocio sa 26 iz regularke a grin je ostvario napredak od 7 poena. durent i kavaj su inace dva najbolja igraca po procentu sa poludistance (50.6 i 51%), jedina dva igraca preko 50% sa te distance  u plejofu kao pokazatelj koliko je vazno imati raznovrsnu mogucnost trpanja da bi igrac bio neodbranjiv i nepredvidljiv u najvaznijim momentima. kari i durent su prvi i drugi na listi najefikasnijih skok sutera iz kretnje sa 57.2 i 53.6 efg %. durent i kari su prvi i treci na listi najefikasnijih sutera gledajuci sve tipove suteva sa 65.5 i 63% ts. kari je najefikasniji igrac u izolacijama u ovom plejofu sa 1.24 poena po posedu i drugi najefikasniji u akciji kao pnr plejmejker sa 1.18 poena po posedu.

 

usa_today_10542249.0.jpg

 

igracki dueli. navika obe ekipe da u velikoj meri koriste preuzimanja u odbrani (gsw kroz ceo kerov mandat a repsi sve vise u ovom plejofu)  je na neki nacin i obesmislila ovaj deo price ali svakako ce postojati primarna defanzivna zaduzenja svakog igraca i situacije koje ce hteti po svaku cenu da izbegnu u preuzimanju sa losijim defanzivcima.
1.kari - cuvaju ga u startu brzi lauri (brzina tesko da ide sa laurijem ali nagradicu ga za do sada obavljen posao) sa ciljem da se zalepi za njega kada je sa loptom i kasnije agresivnji van vlit u kretnjama bez lopte u pokusaju da ga sto vise oteraju sa linije za 3p (imali vec malu probu sa redikom koju su prosli) a pomoc stize na poludistanci od lenarda i u reketu od gasola pa ako se razigra previse sledeci ga uzima cvrsci i visi grin u zavisnoti od potrebe koji se od dvojice splash burazera razigrao (prvenstveno je na tompsonu). na kraju ako ne ostanu druge opcije i krenu da ih pune iz pnr sa drejmondom lenard ce morati da pokusa da zacepi tu rupu iako bi ovo trebalo izbeci zbog ogromne potrosnje na drugoj strani (usg preko 33 % za njega). superstar igrac ranga karij je naravno tesko u potpunosti zaustaviti ali ga je zato potrebno naterati na sto vise teskih suteva (kojih se ovaj ne libi da potegne i ubaci :), na izgubljene kojima je ponekad sklon pod pritiskom i generalno da potrosi sto vise energije napadajuci ga i na suprotnoj strani parketa.

 

JLrlAqW_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

 

2.klej - i ovde odmah dolazimo do drugog problema koje voriorsi postavljaju pred vecinu protivnika. imati u svom sastavu jednog elitnog defanzivca na perimetru je prava retkost a za voriorse vam trebaju cak dvojica sposobna da cuvaju najbolji bekovski par u istoriji (3 kada igra durent).  grin bi isao kao glavni defanzivac jer ne nosi toliko tereta u napadu pa bi mogao da ga juri kroz blokove. ako se zapali sa poludistance tu su spajderi kavaj i sijakam koji su se u prethodnim serijama pokazali sposobnim kao odlicni help defenderi zbog svoje duzine i agilnosti u pokrivaju vecih distanci prebacujuci se od svojih zaduzenja iza linije za 3p do midrange zone gde prave ispomoc saigracu. 

 

20489490-ce66-49d9-8ab7-8b96e7dee790-nba

 

kd-ija (ako igra) preuzima kandza, najbolji defanzivac plejofa, koji je vec cuvao batlera i janisa, najbolje protivnicke igrace. povremeno moze i siakam da razbije sablon uz pomoc naravno  pod kosem visokih igraca tor.
3.igi - on bi u ovim prvim utakmicama bio onaj sa koga pomazu (kavaj) ostalima saigracima koji cuvaju potentnijie napadace ili eventualno kriju slabijeg defanzivca (kajl). daleko od toga da je on bezopasan ali ima defintivno najmanje ofanzivnih poseda od igraca koji operisu spolja.
4.drejmond - njega bi trebao da pokriva siakam a ako bude imao posla preko glave i grin se plejmejkerski razmase u saradnji sa stefom, pomenuti kavaj bi tada isao na njega kako bi bio u samom fokusu protivnickog napada kada grin igra 2 na 2 igru sa karijem.  u small ball-u voriorsa mogao bi da ga pokriva i ibaka.

 

raptors-pascal-siakam-drives-against-war

 

5.centar nepoznat javnosti 😕 - lakse bi probio davincijev kod od pokusaja da provalim koga ce ker da izvuce na startu pod samim kosem. luni je trenuno definitivno najraznovrsniniji centar 
gsw-a i igrac koji je najvise pokazao od visokih, ako im zatreba mesa tu je bogut a masu donosi i kazins uz opciju skoringa i plejmejkinga. dodatak kazinsa moze biti takodje krucijalan zbog njegove sposobnosti da iskaznjava svako preuzimanje u postu a i zato jer donosi balans u skok igri voriorsima. za sve njih bi trebao da bude zaduzen m.gasol. koji je sa godinama (dodatno) usporio, medjutim samo fizicki, mentalno reakcije i bballiq su mu i dalje tu, stvar koja ga je prvenstveno i ucinila defanzivcem godine. njegova uloga nije usko vezan za visokog koga cuva vec ima dirigentsku ulogu defanzivnog koordinaora na parketu u rasporedjivanju svojih saigraca. ipak treba po svaku cenu izbeci preuzimanje bekova a narocito karija na perimetru zbog sporih nogu, njegova snaga je ipak igra u reketu na toj strani parketa. ostaje pitanje koliko ce moci ostati na terenu protiv gsw-a koji je cesto sposoban da totalno izbaci  protivnicke teske centre i ucini ih neupotrebljivim u serijama sa njima.

 

1072318782.jpg.0.jpg

 

sto se tice voriorsa njihovi mecapovi su isto standardni po pozicijama s tim da po obicaju klej preuzima najboljeg i najopasnijeg protivnickog beka (to je ovde lauri) a karija kriju na nesuterima sto je ovde po formi u kojoj se nalazi deni grin koji ce eventualno moci razliku u visini i masi da koristi protiv njega u postu. najverovatnije ce probati i sa udvajanjem na lenardu jer je preuzimanje  ponekad bila losija opcija u  kojem su cesto targetirali  najslabijeg defanzivca (karija) sa najboljim napadacem (lebronom i hardenom). udvajanjem i iskakanjem na piku su nedavno imali dosta uspeha protiv upravo hardena i lilarda. za pocetak kavaja ce cuvati igi a kasnije ako se vrati durent. kao i u slucaju sa karijem i kd-ijem i ovde je tesko ocekivati da ce ga bilo ko ustopovati ali bi eventualno durent sa svojom duzinom, igi sa brzim rukama i drejmond sa defanzivnim iq-om mogli da mu otezaju posao. grin je naravno puno korisniji u ulozi free safety-ija cuvajuci primarno u sutu nesigurnog siakama sto bi ga stavilo u njemu idealnu ulogu ispomoci  na delovima terena gde je ona potrebna.

 

591b6fa0e559f106028b5e17-640-480.jpg

 

na kraju i (pokusaj) prognoze koja je u ovom slucaju dodatno zakomplikovana zdravstvenim biltenom bitnih igraca ali evo neka budu  drejkovci u 7 ako durent ne bude u stanju da odigra bar 3 ili vise tekmi, kavaj nadigra stefa, odrze svoju odbranu i spot up suteri nastave u ritmu iz finala istoka. u suprotnom ako se durent pojavi u toku serije i odigra bar 3 utakmice a jedan od dvojca bekova sutera tima iz ouklenda isporuci svoju normu, dabsi tada ovo zavrsavaju u 6.

 

Edited by riviera
  • Like 6
  • Thanks 7
Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, freethrow said:

James Joyce meets Jack Kerouac on ESPN. Riviera, brate, odličan ti je tekst, ali nemoj nam ovo raditi, pukao mi je centar mozga za interpunkciju.

 

sto Kerouac? jel zbog toalet papira?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...