Jump to content

NBA plejof mod


Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

  1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

    • Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)


Recommended Posts

1 minute ago, Skyglider said:

Aman ljudi, neka neko banuje Uinija vec jednom.  

 

bolje da si pročitao ovo nego one gejmoftronz knjige. spektakularno piše matt miranda

 

 

al dobro, sa'će neko da posadi novi smešni video stivena ej smita :lol_2:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, realno *w said:

 

4 poena Bruka u direktnom duelu sa Gasolom.

 

Jbg, Janis ostavlja ogroman prostor, a posle njega i Bledso sa pikom. A i Bruk jbg, kada  čovek od 214 i 125 kila uđe  u šuterski ritam, a glavni posao protivničkog centra je da brani obruč od Janisa, onda je to baš zaebana kombinacija.

 

Ali ajde što je Bruk odradio u napadu, nego što je par puta brutalno zaustavio Lenarda.

Mora se na nbafullhd pogledat. Samo sam statse vidio.

 

Bice ovdje jos rata, ja sam ocekivao da ce ih Milvoki lagano rijesit od starta.

Link to comment
Share on other sites

Ne slažem se sa Brogdonom, mislim da će ovo da bude pakao serija, svaki meč na nož. Tačno je da su se ispromašivali Bucksi za 3, ali nije tu bilo previše otvorenih šuteva, osim za Bledsoea ali on i nije sad neki etalon za šutera. Middleton i Mirotić i što su dali, bilo je preko ruke, Middletona uglavnom čuva Leonard i ne da mu da diše. Brogdon i Lopez su šutirali odlično. Ostaju ovi rezervisti, a oni nikad nisu neko u koga se možeš pouzdati.

 

Ovakve partije nema šanse da ponove ni Lopez, ali ni Lowry sa druge strane. Raptorsi opet nisu ništa dobili od klupe osim 2 trojke Powella, koji se "iskupio" u drugom poluvremenu i pokazao svoje pravo lice, mislim da je jako bitan bio onaj promašaj zicera na drugi obruč nakon koga bi Raptorsi otišli na +9 a umesto toga su popili trojku u kontri ili tako nešto. Nurse ne sme da dozvoli da ijedan minut jedan od Leonard/Lowry nije na parketu jer neminovno tada sledi potop. 

 

Lopez je juče bio mvp pre svega zbog odbrane, baš je frustrirao Kawhia i Siakama jer njih dvojica jedini mogu da završe nešto u reketu. Marcu je data neka Horford uloga, s tim što niti ima noge da brani na perimetru, niti je klasičan stretch visoki, ali najviše frustrira strah da pogleda ka košu i proba da uradi nešto na snagu/masu. Danny Green je poput Branka Lazića, a NBA ne trpi takve, e u ovoj fazi sezone. Ja i dalje mislim da on može da pruži neku vintage šutersku partiju, možda sam u iluziji. 

 

Takođe, Bucksi ovo ne bi dobili bez Brogdona (pravog), jako inteligentan igrač koji im dalje dodatnog driblera i šutera, a prilično je kompetentan u odbrani i nekako čvršći fizički od Khrisa. Osim toga, ne promašuje bacanja. 

 

Jasno je da Raptorsima treba Kawhi u mvp izdanju, ovo od sinoć koliko god zvučalo suludo, jednostavno nije bilo dovoljno efikasno. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Steta za Reptorse sto nijesu uspjeli da naprave brejk. Ko zna kad ce opet dobiti ovakvu partiju od Laurija. Baksi su mnogo dublja ekipa i imaju vise sutera na rosteru, to ce i napraviti razliku u njihovu korist. Njima sa klupe ulaze 2 odlicna beka( Hill i Brogdon) + Iljasova. Ko su opcije Toronta sa klupe? Ibaka , FVV koji se raspada i skromni Powell.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sad tek videh ovaj pljuc Janisa:

 

Quote

"Against Boston you can go down 1: 0 and you will continue to do it," Bucks said, star Janice Anetokunpo on Tuesday. "But against Toronto it's hard to be in this place to lose the first game in your home."

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Zvezdinho said:

Zablokira mi chrome oduinijevog posta. Koji je ovo put da Grifin sa mesta GM bira prvog pika na draftu ?

 

čru nba fanovi imaju bolje kompujtore i telefone. 

evo editovao sam, ionako nemate poima

  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Eh, kad sam pisao da Danyu treba zabraniti da dribla. Samo je trebalo da posalje balon ka Kawhiu i ovaj bi to uhvatio, ali tip je odlucio da radi srednju promenu i otvori kontru u trenucima kad se lomi mec i kad imaju pola kosa prednosti.

 

Toronto statican. Marc dosta vremena provodi sireci igru na trojci i to mu ne odgovora, mislim da neke trojke uzima na silu usled nedostataka boljih resenja, a i provociraju ga malo naustrb drugih.

Link to comment
Share on other sites

rekoh sebi sredinom trece cetvrtine da bucksi dobijaju poslednju cetvrtinu 31-19 i dobijaju lagano, skoro da sam pogodio rezultat. hvala bogu pa su pobedili bucksi, igrace se ova serija jos tri utakmice.

 

ne bi me cudilo da lopez i lowry ne prebace 10 poena u sledecoj utakmici.

Link to comment
Share on other sites

Nurse je stvarno kreten. 

 

Ocekivao sam da pshicki izadju iz serije sa Filom i da malo rastere startere ali on nastavlja da przi kao da je G7. Jesu Green i Gasol ( ofanzivno pre svega) vrece govana ali je Gasol odavno na rezervi sa snagom.

 

Mislim da Toronto ima isti problem kao GS, gde imas konstantno iso-heavy igraca na terenu i pokusavaju da ubace jednog po jednog igraca sa klupe da statira i onda se cude sto se raspadaju.

 

Imao sam osecaj pre meca da dobija Toronto i stvarno propustise kolosalnu sansu.

 

Mislim da Kawhia ima jedno pola lige na svom spisku koji protiv njega ne mogu da prebace 15 poena od Wigginsa,Middltona,Simmonsa itd... Steta samo za vizir, mentalno oboljeje i emotivnu inteligenciju na nivou pustinjskog gustera.

 

Edited by LordOfTerror
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Kandza je presisala zbog jebenog dunstera na klupi Raptorsa. Jasno je bilo sinoc svima koji su gledali tekmu da je pred kraj trece cetvrtine ostao bez goriva jer je u tom trenutku bio na terenu 32 od mogucih 36 minuta pritom igravsi na maksimalnom broju obrtaja i u odbrani i u napadu i da je ovaj moron tada propustio sansu da ga odmori za poslednju cetvrtinu kako bi je ovaj koliko toliko docekao svez. 

Link to comment
Share on other sites

steta sto je onakva partija Lowry-ja otisla niz vodu, Bucksi cim je Djani malo izasao poceli da igraju raznovrsnije jer se najednom otvorio prostor da jos neko zavrsi iz reketa, onda prokinuse i trojke i to je bilo to, realno su Rapsi hodali na ostrici citavu tekmu, samo se cekalo da Milwaukee pogodi par suteva spolja

 

ma koliko zeleo da se zaguzva u ovoj seriji sumnjam da Toronto moze da dobije vise od 2 tekme u najboljem slucaju

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bas me zanima kako  Stots misli veceras da brani Karija. Odavno nijesam vidio da ga je neko cuvao kao Portland u game1 . Lagano pozove pick, nadribla i ima skroz otvoren sut. Kanter nije ni pomisljao da izadje visoko, konstantno je ostajao u reketu.  Kapiram da je to prolazilo protiv OKC i Russa, ali odje nece sigurno. To je ustvari klasicno samoubistvo i pozivnica za Karija da saspe 30-40 poena.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...