Jump to content

NBA plejof mod


Kurc Emuchelo

El finale  

131 members have voted

  1. 1. U ciji vagon uskacete za ovo finale?

    • Golden Stejt Voriorsi (mi smo ceta kapetana Kera)
    • Toronto Raptorsi (mi smo sever i volimo zimu)


Recommended Posts

Edina je bilo uzivanje slusati dok je radio NBA prenose na OBN-u. Kada je SK poceo da prenosi NBA, uvijek sam zamisljao kako bi bilo dobro da je Edin tu da komentarise ili da Arena krene sa prenosima, i eto nakon dugo godina  ponovo smo u prilici da ga slusamo. Ja sam bas zadovoljan, Edin mi je omiljeni komentator sa ovih prostora. Bilo je finih momenata i na SK, ali u poslednje 2-3 sezone su im prenosi generalno bili naporni i pretezno sam se odlucivao za strimove.

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Meni bas prenosi Edina sa Ivanom deluju ustogljeno ( dok su podksti bili odlicni ranije pa sam mozda ocekivao vise) , mislim ovo sto su prenosili stare NBA utakmice, bez neke sale, dok sa Koletom u ABA ligi mnogo bolje deluje.

Edited by Zvezdinho
Link to comment
Share on other sites

Edin je otprilike operisan od emocija u poredjenju sa velikim brojem komentatora po USA. Ume nekad da vrisne i ponovi isti izraz 3,4 puta, ali to sve dolazi iz genuine strasti prema igri i to se jednostavno oseti. Mislim da je bas on nasao pravi balans izmedju nezainteresovanog i usiljene over the top energicnosti, kao i izmedju pukog konstatovanja desavanja na parketu i davljenja publike u pokusajima da zadivi svojim briljantnim poznavanjem akcija/igraca/trenerskih filozofija.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...