Jump to content

Recommended Posts

  • Xpert pinned this topic

Teme posvecene klubovima namerno nisu otvorene.
Smatrali smo prikladnijim da to prepustimo njihovim navijacima. Takodje - i teme poput fudbalske reprezentacije Srbije ili vecitog derbija. Mozda neko ima posebnu inspiraciju za uvodni post.

Otvarajte ih slobodno. Ovo je nasa nova kuca.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ljudi,posto vidim da se jos niste navikli sa svime ovde (nisam ni ja)..kod pisanja na ovom forumu je ovako:
Shift + Enter je novi red.

Samo "Enter" je novi pasus.

Znaci,da vam se ne bi pravio razmak,kad hocete novi red ide Shift+Enter
Samo Enter je novi pasus

Imate gore temu Proba pa slobodno tamo vezbajte sve 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Predragdjape said:

Jedan off, da li moze da se otvori tema gde bi mogla da se izbacuje programska sema fudbalskih utakmica(sport klub,arena)? 

To ti je bar prosto, pošto se prenose utakmice Zvezde i PArtizana, ako znaš kad im je termin, tad je i prenos. Sve ostalo je pitanje statističke greške.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, pavijan2 said:

da li je na forumu dozvoljeno postavljanje gtr sranja?

topik fk partizan se pretvorio u gtr oglasnu tablu.

 

Ja sam zahvalan za postavljena priopscenje gtr-a. Upravo sam(smo) saznali, iako ni tekuce prvenstvo nije zavrsni, da je i naredno "dogovoreno" i "namestena" 😴😴

   U to ime otvaran Ararat-a (doduse nalog, 0.5 🤔)

Link to comment
Share on other sites

Nadam se da smo svi generalno zadovoljni dosadašnjim razvojem događaja na forumu, iako ima još vremena da se sumiraju utisci. Bilo kako bilo, u ovoj velikoj selidbi i akciji spasavanja, fale nam neki forumaši poput Bugla i Nakamure. Ima ih još, stoga bi bilo lepo i korisno da sakupimo još nickova koji nisu još uvek tu i pokušamo da ih kontaktiramo da dođu i ovde nastave forumašenje.

 

Konkretno, Nakamuri je poslat mejl, ja ću poslati još jedan, ali Bugla ne možemo da nađemo. Ako neko zna njegov mejl neka pošalje ili neka se javi moderatorima, pa će to učiniti neko od nas.

 

Moderacija Sporta vam unapred zahvaljuje.  

Edited by Barakuda Brnabić
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jedna molba za forumase.
Kada prenosite tekst sa drugog portala,vodite racuna da bude adekvatno formatiran. To znaci sa normalnom velicinom fonta (za ovaj forum je 14) i bez podebljanih delova teksta kako bi post bio citljiv,a ne nezgrapan. 

:thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Poštovanim forumašima, ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu, daje se na znanje:

 

Pošto se otvaraju topici za ovu sezonu, smatramo da je red da se ustanove i pravila koja će ih pratiti ubuduće. Pravila se odnose prvenstveno na nastojanje da se održi nivo komunikacije i kvalitet postova, tek zatim i na disciplinski aspekt. Većina je upoznata sa "terminologijom" čija zabrana ostaje na snazi - nazivanje naroda, grupa, klubova i pojedinaca (trenera, igrača i sudija) pogrdnim imenima.

 

U isto vreme, posle iznošenja argumenata i pojedinačnog izjašjavanja, dogovoreno je da su javne ličnosti u potpunosti podložne kritikama pa i "nadimcima", koji su do sada bili kažnjavani. Od danas više neće podlegati sankcijama, sve dok ne prerastaju u flejmovanje. To znači isključivo da uporna ponavljanja, koja mogu rezultirati tenzijama, svađama i ličnim prepucavanjima nisu dozvoljena. Zabrana nadimaka i epiteta, kao što su "Mustafa", "podbanjički kolektor", "ćelavi prepotenko", "Sisoje" i sl. ostaje na snazi. 

 

Moderacija, kao i forumaši, u potpunosti podržava slobodu govora. To direktno znači da je njena uloga ovde prevashodno usmerena ka stimulaciji diskusije i podržavanju kreativnosti, a tek posle toga je restriktivna. Za lakše i sve ostale prestupe koji nisu za ban, prvo će se davati warn. U slučaju ponovljenog prekršaja ili pravljenja drugog lakšeg, forumaš će biti vremenski kažnjen. Za teže prekršaje, određeni su vremenski banovi po Pravilniku. Već neko vreme se služimo praksom da se umesto 10 daje 5 dana, umesto 15 daje se 7, itd., i to se pokazalo kao sasvim prihvatljivo. Mišljenja smo da se tako može i nastaviti.

 

Odredba će biti pinovana u vrhu podforuma i, ukoliko bude bilo potrebe, sukcesivno dopunjavana. S poštovanjem,

 

Moderacija PDF Fudbal

Moderatorski dnevnik 
Upis broj:04062019
Dodatak


Postovi koji sadrze uverdljive,vulgarne izraze i prostacki,da ne kazem ulicarski recnik bice brisani u najkracem roku. Nece vise biti dozvoljeno koriscenje pogrdnih termina poput "govno","smrad","isprdak" ili "spermatozoid" kao ni imena i prezimena koja se,kreativnoscu forumasa,izvode iz ovih imenica. 
Termini,izrazi i nazivi koji ukazuju na neciji karakter,karakternu osobinu ili odredjeno cinjenicno stanje bice dozvoljeni. To znaci da termini poput "piksla", "apatrid", "tvorza" ostaju u upotrebitm

Namera moderatorskog tima je da ohrabruje i podstice kriticku misao koja toliko nedostaje nasem u nasem drustvu - svim njegovim segmentima i svim drustvenim delatnostima. Argumentovane i ostre kritike su pozeljne,ali ukoliko neko ne ume ili ne zeli da ih izrazi i artikulise na adekvatan i prihvatljiv nacin (bez uvredljivih izraza) onda neko takav mozda i ne pripada ovom mestu.
 

 

 

 

 

Edited by Crni Bombarder
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...