Jump to content

Početak rada foruma


Vox92.net

Recommended Posts

Ne znam ko je sve ucestvovao u ovom preduzecu, u nekom trenutku sam prestao da pratim, ali zaista svaka cast i sve pohvale ljudima koji su napravili ovaj transfer na novi forum. Za razliku od popularnog srpskog sporta da se prvo kuka i bogoradi, zatim duri i uzdise, pa tek onda da se polako krene u raspravu o tome da li treba pokrenuti razgovore i kada da se potencijalni ucesnici obaveste da ce se razgovori odrzati u neimenovanom roku, pa sta nam Bog da i nece valjda da stari forum propadne pre nego sto se dogovorimo, sve ovo je odradjeno brzo, efikasno i korektno. Kudos za ekipu koja je u tome ucestvovala.

Sad, ja ne bih bio matoro dzangrizalo kad ne bih rekao da mi se nesto i ne svidja, mislim da su ovi lajkovi bespotrebni. No, u odnosu na ceo posao to je stvarno efemerno cepanje dlake nacetvoro.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Hvala svima koji su napravili novi forum u rekordnom roku. Puno sreće u daljem radu, ovo je dokaz da se sve može kada se hoće. Bez pompeznih najava i hvalisanja, nego samo dogovor i rad.

Hvala još jednom i srećno svima.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Ne sam Safete said:

Svaka cast i hvala ekipi koja nam je omogucila da se druzimo i dalje. Mi ostali da nastavimo malo tolerantnije i (zasto ne) kreativnije.

 

Ma može kreativnije... 

Nego, neće nešto slika da ti se učita... 😛

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...