Jump to content

NFL Fantasy 2019 - A liga


Recommended Posts

Kad je postalo jasno pocetkom 4/4 koliki je Ryan smecar i koliko sam se zajebao sto sam ga stavio pre Mayfielda, usao sam samo jednom, da vidim kako Henry na ht ima 2 poena. Upalim pred spavanje i imam sta da vidim, sta je lik uradio :Hail:

Opstanak obezbedjen w4 nizom, gde su protivnici prosecno belezili 120p.

Link to comment
Share on other sites

Prvo je napravio TD run od nekih sedamdeset jardi gde su pred njim padali ko pioniri. Bukvalno ko ona reklama za Geico sa Džeromom Betisom što je možemo videti tokom prenosa, ko gleda na GP ili lovi stream-ove na netu.  Sledeći play fumbluju Jagsi kick return i naravno, ovi povrate na devet jardi koje DH naravno u jednom play pospremi u EZ. U 12 sekundi efektivne igre sa 92 posto favorita za pobedu padnem na 23 posto. To što je Maher pogodio stativu sa 42 jarda takođe mi nimalo nije pomoglo. Na kraju imam drugi rezultat po broju bodova u kolu, ali to nije bilo dovoljno, ali dobro...sa ovakvim rosterom iskreno i ne želim da igram PO, a valjda će za opstanak da bude dovoljno i ovo....

Link to comment
Share on other sites

Iza mene je jako uzbudljiva sezona, par razocarenja na startu, drama sa tuznim krajem oko Antonia Brauna pa zatim dva neverovatna preokreta u finisu koji su mi dali sansu za plejof i sad se sve svelo na jedan jedini mec, cuveni Monday night football. Pre poslednje runde u plejof sam mogao na dva nacina, ili da pobedim pobedim ili drugi jednostavniji, da bilo ko od tri takmicara iza mene izgubi (uzdao sam se u Xperta, trebala mu je pobeda za opstanak, mislio sam da ce biti borbeniji). Nazalost, svi su pobedili i ostala mi jos samo prva opcija a ona se resava veceras. Predikcije trenutno kazu 48-52 protiv mene. Prakticno receno treba mi da Cook ne poludi ali i da ne postigne TD.

 

Kako je mec isao sve je moguce. Dve udarne igle su me skroz izdale na startu (Brees i odbrana 49ersa) tako da sam prezalio i ovaj mec ali onda nocas prvo poniste regularan TD Fulera (koga ima moj protivnik) a zatim Hopkins baci, da baci TD i tako me ostavi u zivotu. Bice ovo duga noc :smiley50:

Link to comment
Share on other sites

Sretan sam što sam s prvim pickom poput Saquona koji je ispao bust i kasnijim izborom AJ Greena kojeg sam vukao cijelu sezonu (i radi kojeg sam dropovao Huntera Henrya) izbjegao začelje, a kamoli što sam ušao u playoff. Na kraju su me spasili low dollar izbori s waivera, sve ove za koje sam dao puno para sam brzo vratio nazad. :lol_2:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...