Jump to content

NFL Fantasy 2019 - A liga


Recommended Posts

3 hours ago, L' Imperatore said:

Čestitke Djoletu na zasluženoj pobedi.

 

I da mi nije ekipa skroz podbacila, svejedno bi izgubio.

 

Hvala! Srećno u nastavku!

 

Ovih par nedelja sam imao bar po jednog igrača da poludi, ove Diggs, pre toga Jones, pre toga Chubb, svaki put su bili na 35+ poena.

 

Sad protiv NBK, loš raspored, Chubb na bye, mislim da je vreme za poraz posle tri vezane pobede.

Edited by djole
Link to comment
Share on other sites

On 10/14/2019 at 7:02 AM, Kolbas said:

Čestitke Ridji...vala je i bio red da se završi ovaj moj kenjoniz...doduše, dobra mi je momčad, prebacili su 100 bez problema 5 od 6, a i taj jedan put je bilo 90...sad dolazi nedelja gde ću morati da popunjavam neke bitne igrače koji su na bye-u, on the good side, protiv Bokija čovek uvek može da se nada

 

Hvala, tvoji su odigrali sasvim dobar mec ali mene je bas htelo ovo kolo. Tj prvi put sam bas pogodio sa skoro svime, uzeo sam na primer odbranu Washingtona i Collinsa sa FA a oni zbirno doneli 35 poena. 
Doduse idalje nikako da pogodim sa QB, redovno onaj sto ostane na klupi odigra bolje 😃

Link to comment
Share on other sites

Da mi je neko rekao posle drafta, a narocito posle prvog kola, da cu se grcevito boriti za opstanak i da ce nakon sestog kola Vombati biti ispred mene, grohotom bih se smejao, kad ono...

Povreda Brisa i ono neocekivano izbacivanje Antonija Brauna su bili preveliki udar na moj tim, a na sve to povredila mi se jos trojica hvataca tako da prosto nemam koga da startujem na toj poziciji.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Bobby Axelrod said:

Pazi,KC je uzasan protiv trcanja,znaci Friman i Lindsey,ali Flako konstantno mnogo targetira i njega,pa dilema posto je KC iznenadjujuce 10 protiv pasa

 

Da, KC je bušan protiv trčanja. Tu jih Denver mora napasti ako se nada pobedi. KC ima dobar pass defense pre svega zbog dosta solidne igre cornera. Ward, Fuller, Breeland svi igaju na ok nivou. Fuller danas out, pa to možda znači da če gurnuti Warda unutra a Claiborne startovati vani, što je po mom mišljenju + za Suttona.

 

Baš sam pre neki dan zasledio neku tabelu, gde je on bio najefikasnija deep threat opcija u ligi. Nemogu sad tačno da se setim o čemu tačno se radilo, ali da dobro igra, to je sigurno.

 

Što se tiče alternatvia, taj Singletary je meni zanimljiv. Vratio se u trenažni proces. Do sad nije igrao puno, ali je svaki touch pretvarao u zlato. Protiv Dolphinsa bi mogao doči na sovj račun.

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Yi Sun Shin said:

Jel zna neko kakvu dobru ciganku. Ono da baca pasulj, gleda u dlan i u kuglu i slično. Kontam da je uposlim kao coownera sa isključivim zadatkom da stream-uje tajtendove.

Jeste da sam u B ligi ... ali gde odma' tu najskuplju?

Link to comment
Share on other sites

Aron Rodzers, upropastio me veceras na toliko nivoa da mi je mozda postao i najomrazeniji lik u ovoj ligi (mada ga nikad nisam ni voleo ruku na srce). Ubio me je u fantaziju, a moji konacno odrigrali vrlo dobar mec i pride mi oborio dva tiketa za ukupno oko 38.000 dinara dobitka, uzas! Al docekacu i njegovu penziju i slaviti taj dan, a do tada valjda se Bris oporavi i donese mi opstanak u ligi.

Link to comment
Share on other sites

Čestitke Boki...Nema  se šta posebno komentarisati o ovom duelu...ti izgleda repriziraš prošlu sezonu, slow start i onda serija pobeda...Meni ostaje da se nadam da se Thielen nije ozbiljnije povredio, treba mi još jedno par pobeda za miran san...

Link to comment
Share on other sites

  • Xpert locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...