Jump to content

UEFA Europa League 2019/20


mister-no

Recommended Posts

  • 4 months later...

Copenhagen otisao u cetvrtfinale LE. Da li je to najbolji uspeh danskog fudbala u istoriji?

 

U svakom slucaju, mislim da je za skoro sve klubove, osim onih 20-30 najboljih mnogo bolje igrati LE. U slucaju srece sa protivnicima moze se dogurati dosta daleko. LS ima smisla ako se boris za 3. mesto.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, goldberg said:

Copenhagen otisao u cetvrtfinale LE. Da li je to najbolji uspeh danskog fudbala u istoriji?

 

Pa bili su prvaci Evrope 1992. Što se tiče klupskog fudbala, prilično sam siguran da je Brondbi, tom periodu kad je i njihova repka bila šampion evrope igrao neko polufinale kupa UEFA.

 

Edit: Jeste, izgugl'o sam. Igrali su polufinale kupa UEFA i pukli od Rome.

Edited by Ser Jaime! Rickon! Dickon.
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, goldberg said:

United dobio penal - VAR ponistio penal zbog ofsajda.

 

Greenwood postigao gol - VAR ga ponistio zbog minimalnog ofsajda.

Pa dobro nije bio toliko minimalan.

Mnogo su promašivali, može ovde svašta da bude.Opet stativa dok ovo pišem.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, HAMMER said:

inter - bajer je trebalo da bude 6:1 minimum, ali to je inter.

 

Ne preteruj.

 

Kako puca penale Bruno Fernandes. Manchester ima cudnu postavku meca. Rashford na krilu, Martial u sredini, pa udje Mata pa umesto u krilo ide u sredinu. Nisam video nijedan centarsut sa krila, sve neke lopte u dubinu.

Link to comment
Share on other sites

(post poceo da pisem na Interovoj temi,ali ga prebacujem ipak ovde)
Takodje mislim da je Lukaku odigrao vrhunsku partiju. Svaka lopta koju je primio u 16-ercu je ili gol,asistencija saigracu za gol ili penal za Inter. Pri kraju utakmice pretrcao stopera,oduvao ga na sirovu snagu u duel-igri,zabio gol - a debilni sudija mu svirao faul u napadu?! Po meni,ono nije bio prekrsaj.
Da je Inter sinoc imao bar jednog igraca upola raspolozenog za igru kao Lukaku,bilo bi laganih 2,3 razlike..Brozovic nedorecen..vise se istakao u prici sa sudijom nego igrom. Martinez...:classic_ninja:..sta je on odigrao sinoc? Za onu upropastenu loptu koju je lagano trebalo da doturi Lukakuu je zasluzio berbu usiju..

 Procitao sam sta je DayWalker napisao na maticnoj temi i ne slazem se sa njim..:classic_biggrin:
(ko je DayWalker,jel da?)

Edited by Crni Bombarder
Link to comment
Share on other sites

Kopenhagen bio u relativnom egalu sa Junajtedom do produžetaka, ali onda su popustili. Bolja fizička sprema i dužina klupe na kraju su morali doći do izražaja. Golman jeste dobro branio, skinuo je par lopti iz mreže. Imao je i Kopenhagen svoje prilike, par opasnih ubacivanja sa strane i dve dobre prilike. Niko nije očekivao da nadigraju Junajted, ali su prevazišli moja očekivanja, baš kompaktna i jebena ekipa.

Link to comment
Share on other sites

Sramotno je da ovakav fudbal igra predstavnik premijer lige i to ekipa koja dvije godine za redom zavrsava na visokom sedmom mjestu.Blago receno bruka.Sevilja odlicna,kontrola igre tokom citavog meca,visoki presing kod svake izgubljene lopte,veliki broj fudbalskih znalaca predvodjenih iskusnim Enverom Banegom.Igra i ekipa za respekt,dobro vodjeni i nadam se da ce uzeti trofej.

Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Lopetegi dokazuje da je vrlo dobar trener. U Realu su ga busili igraci, nije veliko ime pa nije mogao da nametne svoje ideje. Sevilja igra fin fudbal, dominiraju kroz posjed, pametno se krecu bez lopte. Izuzetno iskusna ekipa sa par talentovanih igraca. Mislim da imaju solidne sanse i protiv Mancestera. 

How about no? Kako su ga tacno busili igraci? Kakva je to tvrdnja uopste i na osnovu cega je zasnovana? Lopetegi je retka neznalica koji je fejlovao u svakom profesionalnom timu koji je vodio u poslednjih 5 angazmana i bez ikakvog pokrica nastavlja da dobija poslove u najjacim klubovima, posto nikad nista nije postigao u trenerskom poslu jos od "klinackih" dana kad je vodio mladi tim Reala (ili mladu repstaciju Spanije, ne secam se, a mrzi me da guglam sad). Nabroj mi jedan achievement vredan pomena. Odakle taj utisak da je Lopetegi dobar trener? Svaki tim koji je vodio mi je uvek delovao kao da gledam repstaciju Srbije - jalovo, sporo, busno na sve strane, a treba uzeti u obzir da Lopetegi dobija taj luksuz da ima tim sa individualno kvalitetom znatno vecim od protivnika mu, posto kao sto rekoh, stalno nekim cudom dobija anganzmane u top timovima, dok u nasoj repki Cure, Krstaja i ini vode kojekakve Miletice. Krv mi je popio dok je vodio Porto. Cak i ova sezona sa Seviljom se zavrsila "uspesno" (plasman u LS sa 4-og mesta) samo zahvaljujuci dobrim igrama u post-corona periodu. Stavise , tvrdim da je ovo veceras bila najbolja utakmica nekog njegovog tima koju sam u zivotu gledao, a veruj mi da ti kazem da sam ih se nagledao posto je vodio moj omiljeni tim u Evropi, i moj omiljeni tim i repku iz svetskog vrha.

Link to comment
Share on other sites

Hoću, kao što će isto reći bar polovina anketiranih. Čovek je šutnuo loptu, nije ga niko omeo u tome. Treba stvarno imati osećaj za fudbal pa svirati penal zbog faula nakon šuta gde igrač koji pravi faul svojim startom praktično ne utiče na igru. Takvih situacija imaš milion i nešto se ne sećam da se tu tek tako svira penal.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...