Jump to content

Filip Čović - Tatin sin ili bek ap plej?


propolis

Recommended Posts



samo da se manemo priče oko truda  kako se dečak ttrudi i sve, al jebi ga fizikalije i talenat ga hebu...  pa onda u ključnim momentima utakmice, opali nidje veze sa životom trojčinu, samo zato što je loptu kupio njegov tajo....

Eh, da je zivot samo KLS finale. Daj, molim te, ispasce jos da ja jos nesto branim Filipa, daleko mu lepa kuca, ali ne moze da mu se ospori da je grizao kada je trebao, koliko je u mogucnosti, intelektualno i fizicki. Ta bahatost koju napominjes je jedan od x razloga zasto ga ne zelim u ekipi, ali red je da se napomene i to malo dobrog koje je doprineo. I taj Kampaco nije bas imun na besno prangijanje, ali sad, ko zna, mozda je i do Lasa.
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja zaista jesam 180cm visok, za Filipa ne znam.

Znam da mogu dobaciti sa linije za 3, i to veoma jako, tako da cak i kada bi me neko stisnuo u odbrani, dobacio bi do kosa sigurno.

 

Filip ima IQ za kosarku, ti airbolovi, videli smo da su se desili i i mnogo visljim igracima, ( u toj finalnoj seriji izmedju CZV i Partizana), kako igracima partizana tako i u CZV.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

e na KKP mi dugmad ispritiskao @Sector  sa onim valja svaki dobar domaći igrač i zašto bi se tako lako odricali Djordja Gagića.

Lično smatram Gagić Djordja za Lošeg košarkaša, sa niskim IQ i u suštini meni ne smeta ta neka njegova limitiranost košarkaška, nego mi smeta što je brate mili jednostavno čovek glup za košarku, nema kliker da isprati, da se uključi, da se kreće... nego onako kao june neko samo juriš i jurenje sudija, ahanje rukama...


E sad pošto je ovo tema o Filipu, gde je Filip?  Evo ga Filip:


Da morate da birate izmedju Gagić Djordja i Filipa Čovića za vašu košarkašku ekipu koja igra TAKMIČARSKI basket, koga bi ste uzeli?


Drvlje i kamenje na mene koji bi birao Čovkinsa, koji jeste to što jeste i što je lepo napisano, al nekako (da li zbog posla ili šta) nekako lakše se izborim i lakše progutam nadrkane privatnike u vidu tatinih sinova, nego li glupog čoveka koji ne sluša šta mu se priča.

ja sam dušu otvorio... ajte sad vi.

Link to comment
Share on other sites

ovo me podseti na svežu pitalicu sa P&T 

 

Follow up Q: would you rather A) be covered head to toe in mosquitoes, grundle and all, to the point where all you can see is a mosquito sheet, for three hours on the first of every month for three years. Or B) non fatally stabbed once every three years for a decade?

— stingy (@aighttho) July 19, 2019

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...