Jump to content

Filip Čović - Tatin sin ili bek ap plej?


propolis

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

1 jak intervju starog majstora kosarke

 

https://www.ekspres.net/sport/intervju-filip-covic-nikada-nisam-mislio-da-je-kosarka-opustena-prica?fbclid=IwAR2GPDw_2Nt1rh-vYM41hSi248DXys6Qf0ETB3JsWi9wdtfaFCAyoTJ4R2A

 

Sa posebnim osvrtom na ovaj deo:

 

Quote

Od malih nogu se naslućivalo da sam talentovan.

 

Quote

Vratio sam se jer mi je trebao neki izazov, jer sam hteo da pokažem sebi i drugima da sve to što se ranije dešavalo vezano za Crvenu zvezdu mogu da iznesem na svojim plećima

 

Quote

Sa pravim navijačima Zvezde nikada nisam imao problem. To je bilo delo grupe kojom je dirigovao neko drugi zarad nekih drugih ciljeva

 

  • Thanks 2
  • Ha-ha 13
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

A evo i zasto i dalje opstaje KK FMP:

 

Quote

Šta planirate kad završite karijeru?

„Hoću da pomognem mom FMP-u, da mu vratim onaj nekadašnji sjaj, da ponovo bude sistem, da u njemu karijeru počinju najbolji igrači, da se vrati ono po čemu je bio prepoznatljiv. Trenutno je malo u senci Crvene zvezde, ali uprkos tome i dalje je jedan od klubova koji godinama neguje zdrav koncept. Ne znam da li je neko u Srbiji ili ako hoćete i u regionu u poziciji da možda ponudi ono čime se FMP ponosi u poslednjih 30 godina.“

 

Ne znam samo kakve ima veze klub koji se zvao KK Radnicki Basket, pa postepeno menjao ime u KK Radnicki FMP, pa u KK FMP, sa bivsim osvajacem 2 ABA lige i nekoliko kupova?

 

Cak i na wiki razdvajaju ta dva kluba:

 

image.thumb.png.d07ba17407fd92a13e84f62cece873c8.png

 

image.thumb.png.3f4c9e5bd2b0cd2afa2be09b8b54bad1.png

  • Thanks 2
  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, AgroLaki said:

Mislim da vam je Deyo najveća brana da se mali prdavac vrati u CZ. Ako on ostane trener jos nekoliko godina mali će na kraju da se smori i završi karijeru ili će biti baš ćufta daleko od ozbiljne košarke.

Uz Deja, mislim da je druga brana biologija, puni 32 uskoro. Vepar je neposredno pred povratak u CZ bio na nekom svom igrackom vrhuncu, koliko god se mi tome smejali 😄 Bilo im je lakse da ga provuku i nadju povod, jos posle brodoloma u finalu ABA. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Chaos Is Me said:

Koje je govno ovaj mali, a pričali svi "dobar dećko, jbga što ima takvog taju". 

 

34 minutes ago, đubrivo. said:

 

pričali oni koji veruju da treba lagati za zvezdu i da je sve u službi boljeg rezultata.

isti fazon k'o i dujini svedoci.

Da moj post ni u kojem slucaju ne shvatite kao neku kontru vasim,ali zanimljivo da ga u nekim kosarkaskim krugovima stvarno smatraju korektnim likom.

Poznajem licno jednog mladog kosarkasa,danas igra za Zlatibor (bio u Meginom sistemu),inace grobarcina do koske..i on mi rekao da Covica Jr stvarno cene,cak gotive kao skroz korektnog lika..mislim onako generalno kosarkasi koji su imali prilike da igraju protiv njega i sta-ti-ja znam..E sad..pretpostavljam da oni njega cene kao takvog po tome kako se ponasa na parketu,tokom i verovatno posle tekmi..pretpostavljam da se na tome i zadrzavaju i ne idu dalje od toga kad ga "procenjuju"

A ovaj intervju pokazuje - govnar samo takav.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Pa dobro, ljudi su često kompleksni karakteri, a drugi ih prosuđuju na osnovu one strane koja im je dostupna. Možda je pored toga kakav je na terenu sasvim ok i drugar ili šta ti ja znam. Eto, ima tu falinku da precenjuje svoje sposobnosti (što mu je možda tatica usadio) i da kritike u vezi igre i mesta u CZ smatra napadom na lik&delo i tu očigledno nema pomoći.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...