Jump to content

Filip Čović - Tatin sin ili bek ap plej?


propolis

Recommended Posts

 

0/2 za 2, 2/4 za 3, 4 asistencije, 3 izgubljene lopte, 6 poena, 18 minuta na terenu. Nema nigde +/- da se vidi, ali pravi navijaci mogu biti ponosni, za vikend Covici caste komsiluk, mali se upisao u listu strelaca u Evroligi, cak i delovalo da on kreira preokret. 

CovekPreokret.png

Edited by AgroUrban
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

@K.Dot, da ne trazim sad svoj post sa ove teme, ponovicu jos jednom, ja sam ovde u skretanju paznje na nepotizam u drzavnoj sluzbi, kao jedne od najpogubnijih pojava u nasem drustvu. Da je ovo Nebojsin privatni klub, kao Mega Miskov, sve ok, al ovde ce da se izdvoji 50-60 hiljada eura godisnje, za lika koji nije kompetentan za taj posao, a usput ce da se javi desetak likova tapsaca koji ce da nam objasnjavaju kako se lik trudi. Filip Covic i Stevan Krkobabic su apsolutno istva stvar, teorijski moguce da se dese na tom radno mestu, u praksi ih niko ne bi zaposlio da im nije oceva. 

Takodje, mnogi od nas su se bavili raznim timskim aktivnostima, pa su me takve stvari nervirale i kad sam bio klinac, a mogu da zamislim kako je npr Dzenkinsu ili Gistu koji moraju da oljuste dupe, dok Filip moze da ''leprsa'' po terenu... Au brate kako se covek redovno pogubi u odbrani, kao da bezi od bikova u Pamploni.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Ili da sutne iz auta. Elem, lepo je videti navijace Partizana sa ovakvim osmehom, eto docekali su da su im odvezali i ruke i noge, ambiciozan predsednik, rezultati su tu, dok Zvezdi pleja glumi tatin sin . Nije to bas za smejanje, nepotizam u zemlji je opste poznata stvar na svim nivoima i to je vise za plakanje.

 

seti se samo 2011  i biće ti lakše...

Link to comment
Share on other sites

Gde lakse, tad smo se borili za opstanak secam se Zadar i ono Vujosevicevo osvojice Zvezda nekad nesto.. Ok , svi znamo ko je Covic ali cemu ovo sladjenje tudjom mukom? Da otvorimo i temu Ostoja- limar ili sportski radnik.. Na sta bi to licilo, ovako imate topik gde se sprda sa Filipom non stop i jos se dozvoljavaju onakva podjeb...cetvoroskok , gifovi i slicno. 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Gde lakse, tad smo se borili za opstanak secam se Zadar i ono Vujosevicevo osvojice Zvezda nekad nesto.. Ok , svi znamo ko je Covic ali cemu ovo sladjenje tudjom mukom? Da otvorimo i temu Ostoja- limar ili sportski radnik. Na sta bi to licilo, ovako imate topik gde se sprda sa Filipom non stop i jos se dozvoljavaju onakva podjeb...cetvoroskok , gifovi i slicno. 

 

1.1.gif

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...