Jump to content


Romantik

Recommended Posts

34 minutes ago, McLeod said:

 

Imaju veze iskljucivo sa Federerom.

 

 

 

Sa dobrim dijelom posta se slazem. Nije bio mec nekog kvaliteta ako izuzmemo veci dio petog seta. Dramatican u najmanju ruku, Ali svakako nije jeziv. 

Ali ovo ponavljanje da ima veze samo s Federerom je ipak glupost. Pa bem li ga zasto mislis da Fed "zakoci" kad treba da prelomi Novaka....mislim da tu ima pozadine i Novakove zasluge od ranije. Nesto ne mislim da je bio problem kad je Fed samarao mnoge jer se useru prije izlaska na teren illi je im je jedan los gem bio dovoljan da ih Fed samelje. 

Umjesto da zasluzeno pohvalis Feda na pokazanom bez obzira na poraz a obzirom na godine.

Edited by wrecktangle
Link to comment
Share on other sites

30 minutes ago, profaarmor said:

Mislim da cak i Federer ne veruje da moze da pobedi Djokovica,mozda jos Mirka,  kad ga sada nije dobio ne znam kad ce.

Jeste da je Federer zasluzio da ovo uzme ali to nije razlog da se ne radujem.

 

Novak je jednostavno vec godinama bolji igrac od Federera i stoga od Rodzera nista ne zavisi u njihovim mecevima u finalima GS-ova, morao je da se desi uzasno los Novakov mec da bi ovde imao sansu. A imao je veliku, veliku sansu. Rekao bih da je pitanje kada ce i da li ce ikada ponovo imati ovakvu, ali Federer toliko prkosi zakonima fizike i biologije da se nista ne sme reci oko toga kad je on u pitanju. Rodzer je u GS finalima poslednji put pobedio Djokovica pre neverovatnih 12 godina, od tog meca su igrali cetiri puta i Maestro je sva cetiri izgubio. Moze on da veruje i u Deda Mraza, kvalitet je na Novakovoj strani vec dobrih 5 godina.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Vidim ovde se pise o kvalitetu Novakovog meca danas, svakako je delovao "cudno" u delovima meca, mozda i cesce od ocekivanog.

Fudbalskim recnikom "dobre ekipe dobijaju i kad igraju slabo"... 

Jos uz ovako naspanovanog Rodzera, igrao je kao deckic.

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Drakaris said:

Novak je sebi ovom titulom odskrinuo vrata ka obaranju rekorda po broju nedelja na prvom mestu, jer mu treba jos pedesetak. Na listi za London je preskocio Nadala i sada ima 500 bodova vise.

 

Ovo su prvi bodovi koji će važiti krajem juna 2020, kada je "kota 310".

Lepo je što je poveo i na toj "race listi".

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Kod Novaka se od povratka prosto vidi ta zelja da obori sve te nekad "nedodirljive" brojke...a znamo svi da je aksiom "what Novak wants, Novak gets"...Samo da ga zdravlje posluzi, bice toga jos...

A kad se samo setim rasprava pre 10-ak i vise godina na rahmetli forumu...da li ce Novak uopste biti balkanski GOAT 😁

Edited by ZiS
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, Nugetlija said:

Neverovatno šta je Federer propustio, imao je 4 servisa, mogao je svaki da ide punom snagom, jedan bi ušao.

 

Čini mi se da mu postaje rutina da čokira protiv Noleta... na meč lopte 😏

Postaje gori i od Berdija 

369961_19532915b-berd_f.jpg

Link to comment
Share on other sites

Svaka cast majstore! Trka se nastavlja!

 

Najdraze mi sto je spustio onog mentola koji je skakao ispred kamere na svaki poen za RF, pa makar to bila i Novakova greska.

 

Iii da se poserem sam sebi u usta sto sam na 8:7 (pre brejk lopti) otpisao sampiona.

 

*mada na 2 mec lopte neki je poseban osecaj protiv Federera 🙂

Link to comment
Share on other sites

Kao prvo... Sve čestitke Federeru. Šta on igra i radi u, još malo pa 38-oj, jednostavno je neverovatno. Uvek je u meni pomalo tinjalo ono "Ma daj penzioniši se više", danas stvarno prvi put iskreno želim da igra još dugo. Danas je bio evidentno bolji u svakom od prva četiri seta, a rezultat je bio 2-2, ajd za peti kažem da je bio egal, svaka čast matorom. Treba da mu se divimo, a ne da ga hejtujemo.

 

Kao drugo..... NOVAK MOTHERFUCKING MCLPROOF ĐOKOVIĆ. Što se mene tiče GOAT priča je gotova. Kad se uzme protiv Meklišinog jinxa, nema tu šta više mnogo da se raspravlja 😄 

 

Kao treće...nije mi padalo na pamet da ću ovo ikad komentarisati, ali Vojvotkinja od Kembridža :23: , nisam ranije obraćao pažnju niti me je zanimalo, ali ta žena prosto zrači. Toliko je lepa, graciozna, glamurozna a istovremeno skromna, prefinjena, uglađena. Jednostavno...nemam reči.

 

Što se tiče meča, ne mogu, možda neki drugi put. Dovoljno je reći da sam na kraju bio znojaviji i umorniji od njih dvojice. Još jednom, svaka čast obojici. 

 

edit: e da....kad i gde je to grljenje drveta.... 😄 

Edited by Yi Sun Shin
  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Moram da priznam da mali djavolak u meni oseca posebno zadovoljstvo zbog toga sto se Novak posrao po ovoj odvratnoj publici, zbog koje svaki Rodzerov mec u Londonu moram da gledam na mute. Navijanje za nekog igraca je jedna stvar ali totalno odsustvo respekta prema drugom igracu i skakanje na duple greske i slicne stvari, na jebenom Vimbldonu od svih turnira, samo pokazuje koliko je svaka dobra tradicija ugrozena.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

  • Borko locked this topic
  • zoe Bg unlocked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...