Jump to content

KK Crvena Zvezda MTS -Prelazni rok 2019/2020


Gudura

Recommended Posts

24 minutes ago, uini said:

 

nije za poređenje sa baronom, bolji je plej. ali da, nije spektakl u odbrani 

Mozda je malo, ali veci deo karijere igra dvojku, cak je Bili igrao duze u karijeri keca.

Da sam siguran da napad nece biti statican kao kad Djenka i Bili organizuju ja bi lepo razmislio o njemu

Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, uini said:

 

jerian grant in a nutshell:

odličan defanzivac, solidan do onako plej (bolji u tranziciji nego u postavljenom napadu), očajan kamenjar iz svih pozicija 

 

u teoriji admiral nelson, u praksi out za metar dana imho 

Pa dobro, ako dodje u Evropu moci cemo da vidimo ima li materijala za neku ulogu. Ako ostane tamo ja ga sigurno necu zapaziti, od mase stvari sigurno necu nekog prasinara koji se drzi za kraj klupe ispratiti.

9 minutes ago, Golijat said:

 

Banujte ga svega vam

Bar znamo da nije milijas i pakito 😄

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Golijat said:

 

Banujte ga svega vam

 

Ja ne znam čemu agresija?! 😂

 

Ovo je profil igrača kakav ovogodišnji roster definitivno zaslužuje...

 

Ovdje su pominjani Dilejni i Teo evo već par mjeseci, mislim da je Brad u svakom trenutku bio realnija opcija od njih dvojice koje “sanjamo” na poziciji pleja već par godina...

 

Realnost je da su daleko sva trojica 🤷🏻‍♂️

 

I manje agresije više smijeha ✔️😊 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, VukVule1988 said:

Da li je Isaiah Whitehead spominjan i kakvo misljenje imate o njemu. Vidim da je igrao za Lokomotivu. Kako se pokazao? 

I on je kombo, potencijal jeste.

Saša Obradović pričao za njega da je bio problematičan u Loko.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Milijaš #10 said:

E jbg Nebojša stvarno, što im nisi poslao ponude vidiš da momci javno kukaju da ih ne zoveš, i Pefija isto ne zoveš.

A da pozoveš, odmah bi došli.

 

Dženkins: "Imao sam ponude, ali samo sam u Zvezdu 'Teo."

Mislim da su nas manageri sabotirali. Nisu preneli ponude. Na njima ce na kraju da se slome kola. Ko su doticna gospoda?

Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, uini said:

 

jerian grant Stef Markovich in a nutshell:

odličan defanzivac, solidan do onako plej (bolji u tranziciji nego u postavljenom napadu), očajan kamenjar iz svih pozicija 

 

u teoriji admiral nelson, u praksi out za metar dana imho.

 

 

Edited by Wingwalker
Link to comment
Share on other sites

 

8 hours ago, Princeton said:

 

'Dje je onaj RSB graf sa ucinkom svih PG u ABA ligi, gdje je Filip ubjedljivo bolji plej od Reglanda (najbolje vodi loptu - X-axis)?

 

Kako ovi iz Darusafake ne znaju probrati cudo jedno, skauting nula.

 

pravo pitanje je zasto ga nije uzeo nijedan el klub? 😉

 

8 hours ago, Pavaroti said:

Joe je bio nas najbolji igrac tokom sezone i do same povrede i to ubedljvio najbolji igrac. RSB sekta ne pusta korenje samo po njihovom forumu, vec svuda. Od novinskih clanaka, FB stranica i naravno svih mogucih foruma.

 

Joe je potpisao za Dacku, mali je odlican igrac i hvala mu na odlicnoj sezoni. Ovi sto ga pljuju a dizu onog drugog, treba da bude sramota. 😁

 

 

pa ne znam bas da je bio najbolji igrac, mozda napadacki ali i to je upitno pored stratosa koji je bukvalno pokidao skoro svaku bitnu tekmu i to za neke mizerne minutaze. a imao je najvecu slobodu u igri i trosio najvise lopti tako da nije ni cudo sto ima solidne brojke. u odbrani zbog gradje konstantan problem + veliki broj izgubljenih lopti (prosecno skoro 3 u ec i 2.5 u aba).

protiv monaka kuci nas unistio sa osam izgubljenih. nesumnjivo je da se radi o talentovanom i dobrom igracu, daleko kvalitetnijem od vepra, ali ovo su cinjenice. takodje slabo vrti pik i nije uspostavio saradnju sa centrima. trojke u aba 31%, u ec 34%. recimo vepar u aba ima 32%, a borisa 45% na istom broju pokusaja kao joe. u ec u top 16 joe ima 29%, a vepar 45%. reglandov index je 14.7, veprov 10.4. stl/to joe 5.2/2.8, vepar 3.2/0.6. u aba vepar 5/1, joe 5.7/2.5.

uz sve to joe je taj koji je vodja tima i ima potpunu slobodu i trosi najvise poseda. 

 

nema dileme da su nam centri prodisali od kako se joe povredio. i ono sto je najvaznije u celoj prici i najbitnije. dobili smo momke koji vade stvar. dobili smo dd i dobrica kao legitimne clanove rotacije. dobili smo vise opcija u igri, vise spustanja na centre. e sad sve smo to mogli dobiti i ranije da vepar nije bio u rotaciji ili da je umesto joea bio neki jovicoliki plej. i stoji da je vepar nekako kocio duo koji resava stvar ali stoji i da je joe nije bio dobro resenje zbog svega navedenog. 

vepar je tokom veceg dela sezone sve do po imao sporednu ulogu i bio los do prosecan. ne moze se reci da je on krivac za probleme u nasoj igri. joe je bio prva zvezda tima, neko ko je trebao da nosi i razigra ekipu, neko ko je trosio najvise poseda, neko ko je trebao da hrani cirbesa i odza od kojih smo svakako vise ocekivali na pocetku sezone i generalno smo sve do po aba malo dobili.

u odbrani i jedan i drugi su krs pre svega zbog fizickih predispozicija. 

vepar je igrao za 80k, joe za 350-400k.

 

8 hours ago, Pavaroti said:

I kako moze lik biti kancer kad je vodio tim kroz celu sezonu tim i bio ubedljivo najbolji igrac u oba smera. Mislim kako te nije sramota da uopste nesto tako napises.

 

znaci napises da je joe koji je nesumnjivo igrac manje u odbrani ubedljivo najbolji igrac u oba smera i ti kazes nekome da treba da ga je sramota?! 

 

3 hours ago, goldberg said:

 

Pratis kosarku samo poslednje dve sezone?

 

U sezoni 2015-16, prvo je u polufinalu pociscena Cedevita sa ukupno 17 razlike, pa onda i Mega sa 3:0 i ukupno 40 razlike. Znam, recices da je Mega bila osakacena povredama, a ja ti kazem da Partizan i Buducnost apsolutno nisu bili nikakvo merilo ni za sta.

 

Pogledati kako smo prolazili sa istim tim Filipom i njegovom minutazom u gostima protiv Valensije, Unikahe, pa cak i takvih klubova kao sto su Limoz, Bresa, Ulm.

 

Jednostavno ne moze da prodje teza da je Filip za bilo sta zasluzan, igrali smo protiv ekipe koja bi se u finalu mucila i protiv Krke ili Olimpije bez prednosti domaceg terena.

 

ali pociscena sa ukupno 17 razlike. pa, dodouse osakacena, 1 mega sa ukupno 40. 

aha to je merilo a partizan sa trinkijerijem i nikad skuplja el buducnost nisu merilo ni za sta. i tih stoka razlike u majstorici 1/2 po su nista naspram ukupno 17 razlike protiv 1 cedevite. i +100 u finalu po i 3 pobede od po 40 razlike su nistra naspram ukupno 40 razlike protiv osakacene mege koje ni nece u el. ok. 

evo posto ti ne pratis kosarku samo poslednje dve sezone daj neki primer da je neko dobio tri meca u finalu po sa po 40 razlike. moze i samo na nasim prostorima. a moze i sire. toliko sto se toga tice.

 

dalje, evo sad sam pogledao taj filipov ucinak. i da znas da sam se sokirao. stvarno skandalozno, foto + video. igrao prosecno 14 min, u sve tri 9 poena i index 7.  u top 16 index 10.4  za 16 minuta. prosecan, nije neko zbog koga smo lose izgledali. u bresi igrao cela 3 minuta i to se navodi kao neki argument?!

joe u top 16 duplo vise minuta, duplo vise suteva, duplo vise slobode u igri. index 14.7, protiv unikahe tamo 3/13, 5 to, index 6. protiv limoza kuci index 5, protiv valensije 8.

 

aha znaci veprova solidna izdanja u po nisu njegova zasluga vec je to plod nikad gore, slabije i jeftinije el buducosti. ok. realno, ko su ti cole, jackson, gordic. sve anonimusi. to bi blaz mesicek i jan span pojeli. 

 

2 hours ago, goldberg said:

 

U ovom slucaju je u pitanju trolovanje, ne mrznja.

Namerno sam napravio ekstremno poredjenje da bih ukazao da Buducnost kao tim nije nikakvo merilo uspesnosti. Ekipa koja izgubi sa preko 100 razlike na 3 gostovanja u finalu i koja u toku sezone ima ukupno 5 ili 6 pobeda u gostima nije ozbiljna ekipa, nije TIM. 

Crvena zvezda - Buducnost: 82:67, 57:63, 82:59

Crvena zvezda - Cedevita: 81:66, 84:73, 77:61

 

Sloboda misljenja je jedna lepa praksa, ali ima i svoje lose strane.

 

 

tacno tako i jedini koji troluje si ti. evo i u ovom postu. opet poredis neuporedivo i pobede od 40 i 30 razlike meris sa onima od 15, 11, 16. majstorica protiv komsija i sva 3 meca finala u pioniru su nikad vidjeno demoliranje i gazenje i tacka. 

i to bez prvog pleja i igraca za velike tekme. 

mozda buducnost nije ozbiljna ekipa, mozda nisu tim ali 40 razlike je 40 razlike i uopste nema potrebe da se to nipodistava. u 30 el tekmi +30 su ih dobili samo f4 timovi. efes, real i cska. 

 

1 hour ago, VoodooDerina said:

Sve ovo nema nikakve veze sa tim da je Regland bio poguban po tim i da je nakon njegovog izostanka mašina počela da melje.

 

tacno tako. pregrubo je reci poguban, ali cinjenice govore da smo od njegove povrede dobili bilija koji je imao vise lopti i samopouzdanja, vecu ulogu. dobili smo momke koji vade stvar kao legitimne clanove rotacije i igrace sa btinim ulogama. dobili smo vise lopti za centre, vise se gralo na njih. pa odzo je u dva meca samo na to spustanje bukvalno izbacivao mvp-ja aba lige iz meca. u majstorici polufinala je izbacio lendejla koji je imao 0 poena i nije postojao na tekmi. dobili smo unutrasnju igru. 

 

sto se tice vepra vec sam pisao statse iz abe i ec. lose do solidno sve do po aba. kako smo se nadali, koliko smo ocajne partije ocekivali i koliko je kukanje bilo skroz solidan. 

ovde se moram podsetiti i budalastina kako ga saigraci ne vole i kako je kancer tima, cak su neki forumasi to i primecivali na tekmama. kako ga izbegavaju, kako im se ne igra sa tatinim sinom, kako im je maltene ispod casti da igraju sa takvim indijancem, da kvari hemiju i sl... 

 

kad ono medjutim. vepra niko u timu ne smatra za visak, niko ga ne mrzi, nikome ne smeta, ne kvari hemiju.

i jos kao samar hejterima odigra odlican po aba i to kao jedini pravi plej. pod nevidjenim pritiskom, kao zamena za vodju tima. 

dakle posto se ovde cesto potcenjuje veprova uloga da vidimo sta imamo. 

https://www.aba-liga.com/match.php?id=133&sez=18&lea=1&tab=PlayByPlay&q=q3

 

ulazi u igru na 44-54 u trenutku gde ne znamo gde bijemo i raspadamo se po savovima, dali smo 5 poena za 6 minuta. iznudio je dva prekrsaja, realizovao sva 4 bacanja, na silu nas vratio u mec. vrlo dobar do odlican u trecoj i cetvrtoj cetvrtini. u produzetku dva vrlo bitna ulaza za odrazavanje egala. 

16 poena, 9 as, index 18. u must win tekmi, u trenutku gde neocekivano ostaje jedini plej u ekipi. i onda neko kaze kako on nije bio faktor i jos ljude koji to tvrde optuzuje da troluju. e pa jbg to se desilo i vepar je bio i vise nego odlican. u must win tekmi, u tekmi gde je sezona mogla otici. 

uz dd i bilija najzasluzniji za tu pobedu. 

u drugoj tekmi je imao jos i dodatni pritisak od komsijske stoke. los je bio, ocekivano. ipak 7 ass. i nista manje losiji od ostatka tima. recimo bili index 2. 

u trecoj 10 poena, 7 as i 1 to, index 13. za jednog vepra i u situaciji kad je jedini plej i vise nego dovoljno. cak niko i nije imao veci index, samo dobric isto 13. 

u toj tekmi je i izbacio nikolica iz igre jos u prvom, iznudio prekrsaj u napadu. u drugom dobra odbrana nad renfroom, i njemu iznudio faul u napadu. metno tricu za 30 razlike, asistirao odzu za onu posterizaciju vanjice, +35 i raspad pionira. apsolutni non faktor.

u top 3 najzasluznija igraca sto smo usli u finale. bez ikakve dileme.

 

finale.

u prvom mecu 8 poena, 6 as, 0 to, index 10. sasvim ok. 

drugi mec 9 poena, 7 as, 0 to, index 19. samo kc imao veci index. 

meceve u pg necu racunati, to je ipak neka druga prica pogotovo za njega.

peti mec 11 poena, 9 as, 3 to, index 15. vrlo dobro do odlicno. imao i onaj asist za simanu sto je hajlajt tekme i celog finala mozda. 

 

i onda pola foruma uporno iz posta u post, iz dana u dan, iz nedelje u nedlju i tako vec mesecima tvrdi kako treba da bude sramota one koji kazu da je vepar bio faktor u po aba. e pa ne da je bio faktor nego ja sasvim bio sasvim legitiman clan rotacije i cak u nekim tekmama u top 3 igraca/najbolji. 

odnos as/to 50/7. u finalu 28/4. 

i to sve kao jedini plej u ekipi. protiv timova koji ih imaju po trojicu. renfro, nikolic, jaramaz. pa cole, jackson, gordic.

toliko. cisto da demistifikujemo tu pricu oko vepra i njegovog ucinka. apsolutno je zasluzan za titulu i el, i msilim da je zasluzio bar da mu se oda priznanje da je odigrao odlican po i da ima ozbiljnog udela u tituli. 

posle svega mislim i da je zasluzio da oseti el i da ce zasluzeno biti clan rotacije. 

naravno nadam se da ce sto manje igrati, a kad bude igrao sto manje ispucavati za tri i da ce se fokusirati na ono sto najbolje radi a to su pik i razigravanje ekipe. 

 

  • Like 8
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, ИEsA IlIC said:

.

 

 

Nema potrebe da opet citiram ceo tvoj post i zauzimam prostor na temi, toliki da mora da se skroluje.

 

U mom postu je sve lepo objasnjeno. Ti si odabrao da 100 razlike u tri meca za jednu ekipu predstavis kao da je ta ekipa igrala kao Lejkersi u najboljim danima, umesto realnosti u kojoj se porazena ekipa sramotila u gostima tokom cele sezone.

 

Besmisleno je da navodis razliku u evroligi. Ti stvarno mislis da je 100 razlike na 3 meca rezultat realnog kvaliteta, a ne totalne malodusnosti, beskrvnosti i timske anarhije koja je u Buducnosti kulminirala cim razlika ode na +10?

 

Ne mozes mi pricati o stvarima koje sam sam gledao. Ne mozes da prepricavas sezonu i da pretpostavljas da cele godine niko nije pratio te igrace.

 

Filip Covic je jedino prvu utakmicu sa Partizanom odigrao na visem nivou od uobicajenog. Drugu smo izgubili i postigao je 6 poena uz sut iz igre 1/7. U Podgorici indks 9 i 2. Izdominirao je u mecevima u kojima se protivnik predao jos pred kraj poluvremena.

 

Drugo, ne mozemo i necemo se pretvarati da sve pre toga nije igrano, da nismo videli kakav je igrac Ragland, a kakav Covic u evrokupu i u ABA ligi ranije.

 

Trece i poslednje, ne mozes da kazes jedini koji troluje si ti, jer niti trolujem niti jedini imam stav da Filip Covic nije igrac za evroligu, niti je najzasluzniji za osvajanje ABA lige.

Link to comment
Share on other sites

taj plot( nije crtez kao sto neki ismejavaju) odnosii se na jednu kolonu PPR  u ovim statistikama sa realgm.   ako su brojke bile pogresne tako je i ta grafika bila pogresna. sama stavka PPR  ne cini ni jednog celokupnog pleja(nije uracunata odbrana, sut ..) a da  ne govorimo o jednom igracu.

https://basketball.realgm.com/international/league/18/Adriatic-League-Liga-ABA/stats/2019/Advanced_Stats/All/All/ppr/PG/desc

 

znacenje i vaznost PPR za timskog pleja je mnogo bitnija od bilo kakvog indeksa, PER,zakucavanja, bloka .

https://basketball.realgm.com/info/glossary

 

 

Najbitnije od svega to je UCINAK igraca sta su pruzili na parketu a ne sta umeju i ko je kvalitetniji, jos kad se doda tome sta smo od koga ocekivali, moze se doneti zakljucak da je regland odigrao lose i da FC3 nije dovoljno dobar igrac ni za rezervnog igraca u EL.

Link to comment
Share on other sites

Ako su u klubu stvarno razmatrali Jeriana i Paytona to je donekle ohrabrujuce kao pravac u kojem gledaju, jer su obojica odlicni defanzivci i pravi plejevi po vokaciji. E sad, kad bi mogao da se nadje neki takav, a da pritom nije i ciglar to bi bio dzekpot

Edited by threepwood
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ja ne brinem za Filipa koji će u svakom duelu u Evropi u kojem jurimo rezultat imati tačno onoliko minuta na parketu koliko može izdržati bez vazduha.

 

Ali nemojte i dalje performansom u petoj  protiv Future braniti njegov ausvajs za EL kao da je neko ovde propustio taj duel.

Zar nije dovoljno što se takav raspad jednog tima u finalnoj utakmici ABA lige neće ponoviti ikad, sve i da mučenica potraje dve ili dvesta godina.

 

 

Edited by Wingwalker
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, goldberg said:

 

Nema potrebe da opet citiram ceo tvoj post i zauzimam prostor na temi, toliki da mora da se skroluje.

 

U mom postu je sve lepo objasnjeno. Ti si odabrao da 100 razlike u tri meca za jednu ekipu predstavis kao da je ta ekipa igrala kao Lejkersi u najboljim danima, umesto realnosti u kojoj se porazena ekipa sramotila u gostima tokom cele sezone.

 

Besmisleno je da navodis razliku u evroligi. Ti stvarno mislis da je 100 razlike na 3 meca rezultat realnog kvaliteta, a ne totalne malodusnosti, beskrvnosti i timske anarhije koja je u Buducnosti kulminirala cim razlika ode na +10?

 

Ne mozes mi pricati o stvarima koje sam sam gledao. Ne mozes da prepricavas sezonu i da pretpostavljas da cele godine niko nije pratio te igrace.

 

Filip Covic je jedino prvu utakmicu sa Partizanom odigrao na visem nivou od uobicajenog. Drugu smo izgubili i postigao je 6 poena uz sut iz igre 1/7. U Podgorici indks 9 i 2. Izdominirao je u mecevima u kojima se protivnik predao jos pred kraj poluvremena.

 

Drugo, ne mozemo i necemo se pretvarati da sve pre toga nije igrano, da nismo videli kakav je igrac Ragland, a kakav Covic u evrokupu i u ABA ligi ranije.

 

Trece i poslednje, ne mozes da kazes jedini koji troluje si ti, jer niti trolujem niti jedini imam stav da Filip Covic nije igrac za evroligu, niti je najzasluzniji za osvajanje ABA lige.

 

ovaj ti si ocenio kao smesnu tvrdnju da je ovo nikad vidjeno gazenje u po primerima kad smo dobijali objektivno vise nego slabije timove od proslogodisnje bud i partizana i to nekim normalnim razlikama, pa si onda presao na pricu kako su par i bud u stvari nikakvo merilo a sad navodis da se bud cele sezone sramoti u gostima. koliko ja vidim oni su samo od f4 timova izgubili 30+ i to je cinjenica. 

mani se prazne price i navedi neki primer gde je vidnjeno ovakvo gazenje u po. bilo gde. 

 

prvo nije tacno da je jedino prvu tekmu odigrao na visem nivou od uobicajenog. i nije tacno da je izdominirao u trenutcima kad se protivnik vec predao,vec je i sam bio i te kako veliki deo tog rasrafljavanja. mozes ti da pises sta hoces ja sam ti izneo cinjenice. i da ti sad trolujes. 

i rekao sam za drugi mec za komsijama. i bili je bio ocajan, index 2, svi su bili ocajni. osim naravno dr stratosa 😍 dok nije iskljucen.

jel shvatas uopste pod kakvim je pritiskom bio vepar? u celom po? osim je sto potpuno sokantno i neocekivano postao/ostao jedini plej bio je najvise vredjan i pod posebnim pritiskom skoro sa svih strana. mi smo ga cele sezone pljuvali, komsije i titogradjani ga mrze zbog tate, bukvalno u ta tri gostujuca meca je bio pod posebnim pritiskom i uopste ne cudi sto je bio manje vise uzasan. 

da ponovim igrao je protiv ekipa sa po tri odlicna pleja. renfro, jaramaz, nikolic. pa cole, jackson, gordic. i bio je u svakom domacem mecu na nivou vecem od uobicajenog. ja sam ti izneo cinjenice a ti opet mozes samo svoje subjektivno misljenje. 

 

nego da se vratimo na prvi mec. pa i da je samo taj mec odigrao na nivou visem od uobicajenog dovoljno je. jer da nismo izvukli taj mec tesko bi mi izvukli majstoricu uopste. sto znaci da bi sve otislo u krasni, sto znaci da bi nas mrski rival i trinkijeri izbacili, sto znaci da ne bi bilo el ove sezone, sto znaci da sad ne bi bilo brauna, gista, djenke, kuzmica... 

44-54, ekipa je u soku zbog povrede reglanda, izgledamo ocajno na terenu, komsije nas imaju, za 6 ipo minuta smo dali 5 poena... 

 

 

evo cinjenice... od 44-54 vezao 6 poena, jednom stvorio visak za prvu trojku dd, drugi put probio pa ostavio samog na sutu dd. 57-59, vratio nas je u must win tekmu. 

4/4, erbol trojka :), pa asist za dobrica i vodjstvo, potom trojcica za 68-63. solidno, solidno. apsolutan non factor. suludi ulaz cemo zanemariti, ali i tu je dobro ispalo.

pa jos jedan asist za trojku berona. pa rutinski pik sa cirbesom koga je spojio sa kosem za 2+1. 

jos jedan odlican prodor, podvukao se ispod lendejla. non factor. mislim da je u 99% poena od ovog reza ucestvovao vepar. 😆 i nastavlja se, probio i osavio na zicer dd posle kojeg je bila nesportska renfroa. glup prekrsaj nad renfroom u bonusu, poklonio dva bacanja. ne sude prekrsaj pejdza, nerezonski uzima trojku. promasuje bitno bacanje, mozda za pobedu. do tad 5/5. malo je zagovnjao na kraju, ali do tad vodja tima!

produzetak 87-89, dd mu uvaljuje loptu na 4 sec do kraja i ide lagana la bomba. opet ulaz za 91-91. cak je izborio loptu za nas u skoku sa njankovicem. 😄 igrao je jedno 19 min bez prekida. sve u svemu statistika stvarno ne pokazuje koliko je stvarno bio dobar i koliko je uticao na tekmu. 

midjet gejmcejndzer. zna talijan posao. 

i kakva majstorija dd, lomljenje njankovica i 2+1 preko lendejla :Hail: 

 

toliko. da je ovo odigrao neki amer bilo bi svrsavanja, bajke bi se ispredale... 

ovako vepar bio solidan tj. manje stetan nego obicno tj. na visem nivou od uobicajenog tj. samo je smanjio stetu sa drugog kraja gde smo samo zbog njega i preko njega primili jedno 1000 poena...

i tako... hvala tetka vesni i gazdi. i vepru. i ako je samo ova tekma, dosta je. bez nje ne bi bilo el. 

 

sectore izvini, to sam zaboravio da napomenem. 😊

 

 

Edited by ИEsA IlIC
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Naša Posla said:

Za cifru koja je pominjana za Tea, ovaj gospodin bi sigurno razmislio da ponovo pređe Baru...

 

 

F4! ✔️ 🔴🏀💪🏻😎

Kad vec nadjes klip, izguglaj i ime igraca pre nego sto zakacis ovde.. Covek potpisao ugovor sa Seltiksima oko 1,5meleona mislim, prosle godine odbio skoro 3m da bi otiso u Nba i igrao za ruki minimalac... 

Mislim da ga boli patka da se vraca preko bare, a i kad bi se vratio, ne bi za te pare koje smo navodno nudili Teu, pa cak ni za 2meleona ne bi ni pogledao ponudu... Uzeo bi on mnogo velike pare u Evropi i u svakom timu bi imao bitnu ulogu.  

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

21 minutes ago, ИEsA IlIC said:

 

ovaj ti si ocenio kao smesnu tvrdnju da je ovo nikad vidjeno gazenje u po primerima kad smo dobijali objektivno vise nego slabije timove od proslogodisnje bud i partizana i to nekim normalnim razlikama, pa si onda presao na pricu kako su par i bud u stvari nikakvo merilo a sad navodis da se bud cele sezone sramoti u gostima. koliko ja vidim oni su samo od f4 timova izgubili 30+ i to je cinjenica. 

mani se prazne price i navedi neki primer gde je vidnjeno ovakvo gazenje u po. bilo gde. 

 

Smesne timove? O kojoj sezoni pricamo, 2016/17?

 

Buducnost i Cedevita su te sezone bili daleko od smesnih timova. Sa naglaskom na TIMOVA, ne skup pojedinacnih kvaliteta igraca.

 

Naveo sam vec da uopste nije bitno da li su gubili u evroligi sa 18 ili 30 razlike. Ta razlika je rezultat predavanja igraca Buducnosti cim pocnu da gube dvocifrenim zaostatkom. Oni su cak i +8 ili +9 u decembarskom kolu uspeli da izgube ubedljivo.

 

Ta ekipa je imala 0:15 u gostima u evroligi i 6:5 ili 5:6 u ABA ligi. Naravno da ce Zvezda da ih dobije vecom razlikom u odnosu na Efes, Zvezda je imala motiv da ide na sto vecu razliku protiv protivnika koji se raspao, Efes i ostale evroligaske ekipe se cuvaju jer sledece nedelje imaju 2 teske utakmice.

 

21 minutes ago, ИEsA IlIC said:

jel shvatas uopste pod kakvim je pritiskom bio vepar? u celom po? osim je sto potpuno sokantno i neocekivano postao/ostao jedini plej bio je najvise vredjan i pod posebnim pritiskom skoro sa svih strana. mi smo ga cele sezone pljuvali, komsije i titogradjani ga mrze zbog tate, bukvalno u ta tri gostujuca meca je bio pod posebnim pritiskom i uopste ne cudi sto je bio manje vise uzasan. 

 

Zasto bi me bilo briga pod kakvim je pritiskom on bio? Jedino sto me interesuje je da li moze da odgovori zahtevima koje ima svaki plej u jednoj evroligaskoj ekipi ili ne moze. Mislim da je jasno da je odgovor ne i jedini koji se ne slazu sa tom tvrdnjom su porodica Covic, kosarkaski laici koji sve gledaju kroz statistiku i ljudi kojima je bas dosadno u zivotu pa biraju da brane neodbranjivo.

 

21 minutes ago, ИEsA IlIC said:

da ponovim igrao je protiv ekipa sa po tri odlicna pleja. renfro, jaramaz, nikolic. pa cole, jackson, gordic. i bio je u svakom domacem mecu na nivou vecem od uobicajenog. ja sam ti izneo cinjenice a ti opet mozes samo svoje subjektivno misljenje. 

 

Jackson nije plej.

 

Cole i Gordic su igrali u jednoj ekipi koja se timski raspala.

 

Nikolic je odlican samo u odbrani. Ostatak Partizana je mnogo losiji od ostatka Zvezde. To se videlo i u KLS i (skoro) u kupu, Baron i Davidovac su sami nosili Zvezdu u tim utakmicama.

 

21 minutes ago, ИEsA IlIC said:

nego da se vratimo na prvi mec. pa i da je samo taj mec odigrao na nivou visem od uobicajenog dovoljno je.

 

 

 

I onda ja pisem subjektivno, a ti se vodis cinjenicama? Lepo reci da ti je ta pobeda najdraza od svih, da si zbog toga uramio Filipovu sliku na zidu spavace sobe, sta god. I sta sad? Mozda je nekome draga pobeda protiv Bajerna ili protiv Reala, mozda taj neko ceni doprinos koji je tada Rebic doneo svojim trojkama i asistencijama?

 

Sta bi bilo kada bi neko predlozio da se Rebic vrati kao drugi plej? Da se podsetimo, onaj Rebic koji je defanzivna rupa, nestaje u bitnim mecevima, prenizak je za ozbiljnu kosarku?

 

Tvoj problem je sto smatras da su proslogodisnji Partizan i Buducnost azdaje od tima samo zbog trenera koga su imali ili igraca koje su kupili. Realnost je da je taj tim Zvezde, sa Raglandom i Perperogluom ubedljivo dobijao u ABA ligi i nije bio konkurentan u evrokupu. Osim ako ne zelis da verujes da je bilo namernih poraza u evrokupu, to dovoljno govori o kvalitetu tog Partizana i te Buducnosti.

 

Da se podsetimo, rec je o klubovima od kojih je jedan ispao u slaboj grupi evrokupa, a drugi zaredjao 10 poraza na kraju takmicenja.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...