Jump to content

Mladje selekcije (U21, U19, U17)


Drug Crni

Recommended Posts

Gledam meč U21 Bugarska - Srbija. Deca nemaju pojma o fudbalu, pa me kopka nešto drugo. Levog beka za Srbiju igra Mladen Devetak. Komentator njegovo prezime po padežima menja "Devetka, Devetku...". Da li je pravilno kako on izgovara ili treba "Devetaka, Devetaku...", tj. bez nepostojanog A?

Link to comment
Share on other sites

Ako koga još zanima naš fudbal, dobismo Bugarsku 1-0. Koliko toliko se vraćamo u igru za EP 2021. Mladi U19 1-1 protiv Rumunije i 8-0 Litvanije u prvom krugu kvala, važno zbog gol razlike ako izgubimo od Španaca treću utakmicu i imamo isti broj bodeva kao Rumuni.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Dolce gusto said:

Mislim da su najavili na sk2

Mislim da je tamo druga utakmica iz naše grupe...Rusija valjda ? prebirah po SK i Arenama....ne videh nigde....zna li ko ?

 

edit: TVP Sport, TVPSPORT.PL

 

probati ovde: https://sport.radiozet.pl/Pilka-nozna/Polska-Serbia-U21-Transmisja-TV-i-online.-Gdzie-obejrzec-mecz-el.-MME-2021

Edited by Constantin
Link to comment
Share on other sites

poraz od poljske 1:0, i dalje nista ne igramo iako u ekipi imamo igrace koji bi trebalo da znaju fudbala. stolica ima nekih zanimljivih ideja ali slabo se radilo sa mladim igračima. nesigurni i tehnički prilično neobučeni pa ce biti čudo ako se plasiramo na završni turnir.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Dobri ovi naši mladi do 21 godine, ruku pod ruku sa A reprezentativcima... Prošlo kolo 2:2 na gostovanju poslednjeplasiranoj Letoniji, a danas 1:2 protiv Bugarske u Milanovcu... Trenutno su sa 8 bodova iz 8 utakmica na 4.mestu u grupi (u grupi je 6 reprezentacija)... Jedno rečju: briljantno...

Link to comment
Share on other sites

Jeste da manje pratim te mladje kategorije nego pre a i generalno sam se ohladio od reprezentacije, bar dok ne vidim neko svetlo na kraju tunela, ali mi smo izgleda bas bas lose radili sa mladim igracima u poslednjih par godina. Ne znam cak ni te igrace mladje. Mislim da smo mnogo tanki i da ce biti potrebno vreme da ponovo koliko toliko stanemo na noge, pod tim stanemo na noge mislim neko kntinuirano plasiranje na zavrsne turnire.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...