Jump to content

Mladje selekcije (U21, U19, U17)


Drug Crni

Recommended Posts

Najbolje generacije su one od kojih javnost nema nikakvih očekivanja, dokazano u praksi mali milion puta. Titule i trofeje osvajaju vredna deca i jaki karakteri. Hvalospevi u ranim dvadesetim slabe karakter (osim u retkim slučajevima), jačaju sujetu i neradničke navike i u kombinaciji sa slabim vođenjem ekipe porazi i slabe igre su neminovnost. 

 

I naravno, nikada nije kasno ni za jednog igrača, ako postoji obostrana volja, sa strane igrača i stručnih lica. 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Klasicna namjestaljka Francuza i Rumuna. Bez suta na gol za 90 minuta.

Ne verujem da su se dogovorili, ali je praksa pokazala  da u ovakvim mečevima jednostavno ni jedan ni drugi tip "ne zatežu", zato što nema potrebe.

Nakaradni sistem je sa tri grupe, gde prolazi najbolja trećeplasirana ekipa, zato što ekipe u trećoj grupi, koja se igra zadnja, imaju čistu situaciju pred sobom, i onda se događaju ovakve stvari.

UEFA bi trebalo da razmisli, ili da vrati takmičenje sa 8 ili da proširi na 16, ili treća varijanta da se igra četvrtfinale.

Edited by DonJuan
Link to comment
Share on other sites

19 hours ago, Poodle Care said:

"Najozbiljniji kandidat da nasledi Gorana Đorovića na klupi selekcije do 21 godine je iskusni strateg lučanske Mladosti"

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:802936-Nesko-Milovanovic-vodi-orlice

Gorane ostani, sve ti je oprosteno 😂😂

 

Po meni, korekno resenje za selektora U21 je Milan Rastavac. 

 

Ovi kvazi treneri sto kad dobiju otkaz iz nekog SL kluba odu u drugi tj treneri koji se vrte 10g i cirkulisu iz jednog kluba u drugi, nikako ih ne treba dovoditi. 

Link to comment
Share on other sites

Rastavac nije los trener, al nije trener za rad sa mladim igracima. Igra dosadan fudbal, takticki, tvrd, jurio bi se rezultat previse, a zanemarivale bi se neke druge stvari.

 

Od Neska je svako bolje resenje. Stranacka linija ponovo radi. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Majko moja kome su dali mladu reprezentaciju da vodi, da mi je neko pricao da ce Nesko Milovanovic voditi mladu reprezentaciju,smejao bi mu se u lice...

Nijednu jedinu sansu nisu napravili nasi mladi fudbaleri.. Ovo je smesno!

🙄

Edited by MistoBz
Link to comment
Share on other sites

23 minutes ago, perkos said:

pečenjara kod Neška je uspeo da napravi čudo u mladoj. njemu terzic igra desnog beka a na levom neki devetak koji jedva hoda po terenu

Malo je popio pre utakmice pa pobrkao igrace.. Ne brinite se,sve ce to kokeza pozlatiti.

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, perkos said:

pečenjara kod Neška je uspeo da napravi čudo u mladoj. njemu terzic igra desnog beka a na levom neki devetak koji jedva hoda po terenu

 

Zapravo je vrlo dobar sastav izveo, eto jedinu i moju zamerku si naveo. Drago mi je sto je Ivan dobio prednost u odnosu na Racica i Masovica, iako je mladji, i bez obzira na izmisljen crveni, sasvim korektan je bio. Trebao je i Birma pre Adzica jer je u boljoj formi i to je to, sve ostalo super sto se sastava tice. 

 

Ali sama igra je katastrofa. Kao da su se juce prvi put skupili. Jedno veliko nista. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Šuška se već nedeljama, ali čeka se Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije da potvrdi. Nenad Milovanović će posle samo jednog boda osvojenog u prva dva kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo napustiti (0:1 protiv Rusije u Saransku i 1:1 sa Letonijom u Novom Sadu) napustiti kormilo U21 reprezentacije Srbije, a na njegovo mesto sešće Ilija Stolica.

Prema informacijama MOZZART Sporta dolazak Stolice na mesto selektora biće potvrđen u ponedeljak, kada će se i okupiti mlada reprezentacija Srbije. Novi kormilar Orlića tada će i zvanično biti predstavljen javnosti. I on i neke novine koje će Stolica uvesti u rad nacionalnog tima.

O tome naširoko u ponedeljak, ali ono što već sada možemo da otkrijemo jeste da će u Stoličinom stručnom štabu biti i jedno svima dobro poznato lice: Nenad Milijaš, bivši reprezentativac i kapiten Crvene zvezde, sada pomoćnik Vladana Milojevića u taboru srpskog šampiona. Milijaš će i dalje ostati da radi i u Ljutice Bogdana, ali će uz dozvolu kluba pomagati i Stolici. Šta će tačno biti njegova uloga saznaćemo u ponedeljak.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...