Jump to content

Kosarkaska kladionica


Drug Crni

Recommended Posts

Ja sam ga igrao u Mocartu + sa smanjenom granicom na 10.5 na nešto jači ulog.

 

 

Inače, sinoć Mocart o'pet davao igrače uživo. Mislim da se to može fino pogoditi, recimo situacije kad igrač baš dobro otvori utakmicu, pa granica ode u nebo.

Edited by realno *w
Link to comment
Share on other sites

Gottingen - Rasta Vechta ..... 1 (1.70) - ukljucujuci produzetke

Ovdje mi je Gottingen jednostavno bolja ekipa. Vechta je bila najprijatnije iznenadjenje prosle sezone, al' trenutno nisu na tom nivou. Sastav je izmijenjen, ostali su bez top igraca (koji su donosili dinamiku u igri i mnogo potentniji napad), novi igraci, bar u ovom trenutku, nisu bas na tom nivou i ocekivano se muce. Jos uvijek su bez pobjede, pa iako ovo gostovanje djeluje k'o potencijalna prilika da preokrenu situaciju, mislim da ce ipak imati dosta problema u danasnjem mecu. Nije Gottingen mnogo bolje otvorio sezonu, i oni su jos uvijek bez pobjede, al' ovo je vrsta meceva na domacem terenu koja se "mora" dobiti, pa ocekujem veoma ozbiljan pristup s njihove strane. Napravili su odlican "ubod" sa Terry Allenom, koji je bio veoma solidan u Izraelu prosle sezone i cijenim da bi on mogao da bude faktor koji ce napraviti razliku u danasnjem duelu.

Edited by x|o
Link to comment
Share on other sites

Unicaja Malaga - Galatasaray (+7.5) ..... 2 (1.85)

Uglavnon bas i ne volim da se kladim na meceve u ovoj pocetnoj fazi sezone, jer nerijetko se stvori pogresna slika oko nekih stvari. Ipak, gledao sam malo Galatu u ovim prvim mecevima i cini se da nakon dugo vremena igraju ozbiljnu kosarku. Za razliku od ranijeg perioda, kada se dosta toga baziralo na individualnom kvalitetu, ovo sto trenutno igraju izgleda sasvim dobro. Imaju odlican protok lopte u napadu i napokon nesto ozbiljnije obrise timske igre. Ukoliko sve to prenesu i na vecerasnju utakmicu, cijenim da bi mogli pruziti dobar otpor Unicaji.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 10/11/2019 at 3:52 PM, realno *w said:

Ja sam ga igrao u Mocartu + sa smanjenom granicom na 10.5 na nešto jači ulog.

 

 

Inače, sinoć Mocart o'pet davao igrače uživo. Mislim da se to može fino pogoditi, recimo situacije kad igrač baš dobro otvori utakmicu, pa granica ode u nebo.

 

Koliko sam nacuo i video reklamu sinoc na SK, to im je u planu da uvedu kao stalnu igru. 

Meni juce bio zanimljiv Weems iz Virtusa - 7.5 kada je Baldi Rosi ispogadjao sve u trećoj. Kapirao sam da ce ga Sale produžiti u igri. 

 

Samo sto za sada daju mali broj igrača. 

Link to comment
Share on other sites

Borac- Spars h1(-9.5) 

 

Borac je odigrao 4 meca ove sezone i zabiljezio 4 sigurne pobjede, po 2 u Aba i domacoj ligi. Igraju veoma efikasno na pocetku sezone i postizu veliki broj poena. Za vikend su tukli Dinamik u gostima sa 20 poena razlike. Sparse je tokom ljeta napustilo nekoliko bitnih igraca. Odigrali su u Aba ligi dva meca kod kuce i oba puta su porazeni, a za vikend su izgubili u domacoj ligi od ekipe Leotara. Zanimljivo je da u 3 zvanicna meca ove sezone nijesu uspjeli da prebace brojku od 65 poena. Borac je trenutno u mnogo boljoj formi, ima kvalitetniji roster na raspolaganju i ocekujem da zabiljeze jos jednu sigurnu pobjedu.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Houston - SA   1

Lakers- GS  1

Oklahoma- Memphis 1

Utah-Portland 1

maxbet 4,72    3/10

 Sparsi uzasni u predsezoni,upitan Derozen za veceras.Voriorsi bez Stefa,igra Dejvis.Memfis teski raspad jos veceras ne igraju Morant,Klark i Krauder,tanderi takodje losi ali trebali bi njih dobiti.Juta i Portland losi u predsezoni ali ocekujem da Juta iskoristi domaci teren.

Link to comment
Share on other sites

46 minutes ago, propolis said:

To nisam znao, ali tek taj kad se vrati onda ga više neće ni davati, ako su ista pozicija. 

Mac sa dve ostrice. Odlicno igra u domacem prvenstvu 4 tekme 10,22,19,5 poena , a u EL dosta blede partije. Tako je i prosle sezone, veze par losih pa odigra par dobrih..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Chalons-Reims - Nanterre ..... 2 (1.80) - ukljucujuci produzetke

Nanterre na papiru djeluje nesto slabije u poredjenju sa prethodnim sezonama, al' i dalje imaju sasvim solidnu ekipu. Vec par sezona unazad, uz Chalon/Saone, igrali su vjerovatno najbrzu kosarku u Francuskoj i bar s te strane, tj. u pristupu se nista nije promijenilo. Vjerujem da su dosta potentnija ekipa od domacina, a i generalno su jaci, dok ni motivacije ne bi trebalo da manjka, s obzirom na to da su do sada ostvarili polovican ucinak. Nemaju nekih ozbiljnih problema sa povredama, pa je za ocekivati da veceras budu u najjacem sastavu.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...