Jump to content

Teniska kladionica


Drug Crni

Recommended Posts

Nece se Beretini uplasiti..ja makar to ne vidim.
Nemoj(te) zaboraviti da je prosle godine Beretinija na slemovima jedino Novak Djokovic pobedjivao..u Australiji se povukao pre meca sa Cicipasom,na RG,W i USO gubio je samo od Novaka. To nesto govori.

Da li je to dovoljno za Spanca?
Ne znam.

Link to comment
Share on other sites

Iz ocitih razloga ne bih voleo da Nadal dobije finale i mislim da je Medvedev (igracki gledano) trenutno opravdani favorit i ako se nesto znacajno ne promeni u njihovoj formi tokom finala,mislim da ce Rus odneti i drugi GS kuci..
Sad..mozemo da raspravljamo o tome,ali po meni Medvedev je odigrao najbolji mec na celom turniru,i to onaj protiv Feliksa Oze-Alijasima. Mentalno je napredovao u poslednje vreme,nece se raspasti poput Sapovalova ili Beretinija,ili mi je makar tesko da to zamislim. Kad sam vec kod toga..Nadal je izgledao malo klimavo protiv obojice. Beretini se mentalno iskljucio od starta meca,tj.nije se glavom pojavio na pocetku polufinala..kad se konacno ukljucio IPAK je skoro uspeo da se kompletno vrati u mec i uvede ga u peti set.. To moze prilicno da zabrine Nadala,rekao bih. Nadal nema vise taj ubilacki instinkt kao ranije,a i aura dominantnosti je nestala.

Pa,zasto onda ne odigram na Medvedeva?
Prvo,jer mi je kvota presmesna..1.55 protiv Rafe..cak i na betonu,cak iako Spanac nije na maksimumu mi je smesno malo..mada ce neko reci da ne bi dao vise od 1.30. Tu je onda solidna hendikep set ili gem opcija,ali ne bih vijao te granice,iskreno..

Drugo,glava/mentalitet..jeste Rus napredovao i na tom polju,ali kako da izbijem iz glave njihov mec na ATP finalu pre nekoliko godina kada je Medvedev vodio 5-1 u trecem setu,pa izgubio? I protiv Cicipasa smo svedocili jednom nervnom "slomu" Danila izmedju gemova..za mene je Velika trojka i dalje mentalno za koplje iznad konkurencije..Nadal je svestan da mu je ovo verovatno poslednja prilika za slem na hardu..Novaka su mu sklonili,Federera nema zbog oporavka,Zverev se opet obrukao..dace bukvalno poslednji atom snage,poslednji pretrcani metar..zadnji udarac da ovo uzme..verovatno to na kraju nece biti dovoljno,ali ne mogu da ga otpisem,ne potpuno,nego cak ni u meri da bih uplatio nesto protiv njega..

Tako da..prema tome..bez opklade za finale sto se mene tice.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Samo da prijavim ozbiljan value na mecu Bagnis Haris, kvota na Bagnisa ide 2,30 do 2,50. 

 

Haris je u tragicnoj formi od pocetka godine, a za vikend u DC bruka protiv izraelaca, prvo tesno dobio 659. pa glat izgubio od 350. Spori beton takodje ide na ruku sljakasu Bagnisu

  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ponovicu istu igru,na istu granicu gemova na istog igraca. Dakle,opet na Dimitrova,ovaj put protiv Lajovica. Necu da ponavljam argumentaciju..Lajovicu sljaka jeste najbolja podloga,jeste da je ovde cak dogurao i do finala,jeste da ume da bljesne u sezoni jednom-dvaput,ali mu trenutno ne verujem..forma mu je slaba,samopouzdanje jos gore i jedini razlog (po meni) sto se uopste nalazi u drugom kolu je taj, sto je u prvom naleteo na igraca koji je u istoj/slicnoj poziciji..Grisha bi trebao biti tvrdji orah..

Dimitrov hg1(-2.5) @1,65

Link to comment
Share on other sites

Idem opet protiv naseg predstavnika jer mislim da trenutno niko,sem Kecmanovica,ne zasluzuje poverenje na kladionici. Upravo obrnuto - pametno je igrati protiv njih. Djere je imao fin nastup u Marrakechu,verovatno je malo podigao i igru i samopouzdanje,ali gledano kroz prizmu nastupa cele sezone,i on je u losoj formi..nije ni Sonego bas blistao,ali ima 3-0 protiv Lasla na zemlji..to nesto govori..

Sonego @1,65 Mozzart

Edited by Drug Crni
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Mora se odigrati na Isnera protiv Krajinovica u Madridu,jer mnogi faktori ukazuju na pobedu visokog Amerikanca. Kvota je 1.65 u Socceru

Jeste sljaka u pitanju,ali mislim da to u ovom slucaju nece igrati ulogu. Prvo,Isner je u karijeri imao sasvim finih nastupa na njoj;cak je i nedavno igrao finale u Hjustonu. Drugo, zbog nadmorske visine uslovi ce mu vrlo pogodovati..loptice lete brze i ocekujem da lagano nize svoje servis gemove..a u taj brejkovima je vrlo opasan.
Filip potpuno van forme,bez samopouzdanja..sa nekim sitnim zdr.problemom..iskreno - ja mislim da je on ovde dosao da pokupi novac za ucesce u prvom kolu.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ja Krajinovicu ne verujem i pored jednog uspona forme u Rimu..mada,nisam jos nista uplatio..najpre da malo pogledam outright trziste.
Edit:vrlo brzo cu zavrsiti sa tom rabotom,pa u posebnom postu pisem neke ideje i predloge..vise za moju dusu (i novcanik) :classic_biggrin:

Edited by Drug Crni
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Za sada tri outright uplate za mene.

Ko ce stici dalje na turniru - Carlos Alcaraz ili Novak Djokovic - Novak Djokovic @1.90
Potpuno razumem ushicenje oko mladog Spanca,ali celo prolece dosadjujem svima da ce Rim pokazati Novakovo stanje. I pokazao je. Cak nije ni dostigao najbolju formu u Vecnom gradu i pametno je tempira za RG. U prednosti je nas Karlosom u formatu na tri dobijena seta..ja ocekujem neko neprijatno iznenadjenje za Alkarasa koji treba da nosi ogroman pritisak na ledjima. Na ovu kvotu moram da probam.

Ons Jabeur osvaja trecu cetvrtinu zreba - DA - @3.44
Pobednica Madrida je u odlicnoj formi i vidim je duboko u turniru..za dobitak je potrebno da dohvati polufinale. Ja mislim da moze i da je to realno.

Jil Teichmann osvaja cetvrtu cetvrtinu zreba - DA - @7.52
Odlicna forma,takva je i kvota. Predala cetvrtfinalni mec u Rimu..moje misljenje vise iz razloga predostroznosti. U njenom delu kostura su Krejcikova, Muguruza, Azarenka, Mertens, Kontaveit, Gauff..nece joj biti lako,a opet nisu to nepremostive prepreke..kazem:ovde kvota igra presudnu ulogu vise nego sto je to realno da se desi..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Po meni za sutra:

 

Altmaier vs Munar, kvota 2,70 - 3,00

 

Obojica sljakasi, Altmaier po meni bolji igrac, u boljoj je formi, a trebalo bi da mu lezi i nesto brza sljaka u Parizu, meni je ovo potpuno nejasna kvota, realno je po meni oko 1,50

 

Zapata Miraljes vs Mmoh hg1 (-6,5) 1,90-2,00

 

Ocekujem da ga Zapata bas odvali, solidna forma ovog proleca, gledao sam ga 2x i oba puta vrh odigrao. Mmoh vezara generalno, a na sljaci bas. 

 

Dodatno za pon/uto, Pedro Martinez bi trebalo da odvali Laksonena, bice hg vrv 5,5, koliko god da je Pedro u losoj formi, ali Laksonen je full propao ove godine, strasno od koga on gubi (tj ne gubi nego ga razbijaju) 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Uf zaboravih glavnu stvar za pon/uto, Joao Sousa protiv Tsenga 1,90-2,00 dosta je vratio formu, ove nedelje odlicno igrao i pruzio ogroman otpor Rudu u finalu, nadam se samo da igra u utorak, bolje da malo odmori. Tseng igra bas onako kako i ocekujemo da igra covek koji se preziva Tseng

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 5/22/2022 at 12:00 AM, nlavrnja said:

Uf zaboravih glavnu stvar za pon/uto, Joao Sousa protiv Tsenga 1,90-2,00 dosta je vratio formu, ove nedelje odlicno igrao i pruzio ogroman otpor Rudu u finalu, nadam se samo da igra u utorak, bolje da malo odmori. Tseng igra bas onako kako i ocekujemo da igra covek koji se preziva Tseng


Joao stvarno igra dobro u poslednje vreme. Ali ja nebi potcenio Tsenga. Gledao sam ga na par challengera i ume da odigra dobro na šljaci, iako to nije baš tipično za azijate. Finale u italiji, osvojio Murciu... Kvalitetne pobede Cecchinato, Ymer, Cachin, Gombos, Escobedo... Gubio od Galan-a (ATP igrač), Andujar (stara kajla), Guinard i Furness (obojica u odličnoj formi), Ofner (ume da odigra dobar tenis tu i tamo).

 

Ono, jeste Sousa favorit, ali ako je prošla sedmica ostavila traga, moglo bi da bude čupavo.

 

Spomenuo sam Guinarda gore koji igra baš solidno u poslednje vreme. Domač teren, 8 kvota. Jeste Norrie kvalitetan igrač, ali nije nepobediv.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Za pocetak jedan tripl:
Martinez (vs Laaksonen) + Trevisian (vs Dart) + Nuria Parizas-Diaz (vs Jeanjean) 1,87 @ soccer

Martineza je obrazlozio lavrnja. Trevisian osvojila prosle sedmice Rabat,a Britanka Dart je sve samo ne teniserka za sljaku. Treci par mi deluje kao jedan od vecih 'mismatcheva' prvog kola kod dama. Jeanjean uopste nema rezultate na ovom nivou,a Spankinja pokazuje neki napredak ove sezone,a iskustva sa ovakvim protivnicama ima na pretek.

Ne volim igrati tri para,a posebno kad su dva zenska,ali probacu ovako..mozda naknadno dodam i jedan singl.

 

Link to comment
Share on other sites

Probao sam i ovo:
Christian Garin - Tommy Paul  1  1,75  @soccer

Garin,tipicni sljakas,protiv Paula koji je ipak teniski odrastao na brzim podlogama. Ne mislim da ce biti ni lako ni rutinski,ali bi Cileanac na kraju trebao da prevlada,a kvota sasvim fina za singlic..

Link to comment
Share on other sites

Za danas:
E.Ruusuvuori - U.Humbert 1  1,70  @circuscasino

Obojica su smatrana velikim prospektima pre nekoliko godina kada su dominirali na Challenger nivou. Obojica su pomalo razocarala i nisu ispunila ta ocekivanja na ATP nivou. Mislim da Umberova igra moze da dodje do izrazaja pre svega na specificnom tipu tvrdih podloga,poput one u Tokiju npr. Na ostalim podlogama,a narocito na sljaci je nekako neadekvatna. Rusuvuori poseduje vise snage u udarcima i kvalitetnije konstruise poene,posebno na sljaci.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...