Jump to content

Teniska kladionica


Drug Crni

Recommended Posts

Zenski tenis u svom punom sjaju. 😁 Mada, ovo sto je Diatchenko uradila prevazilazi dosta toga. Vodila 6:3, *3:0, servirala za 4:0 i umjesto da prakticno dobijen mec privede kraju , ona sve prosipa. Na 4:4 ima 40:0, tj. 3 vezane brejk lopte, sve na drugi servis, al' ne koristi ni to. I gubi drugi set. U 3. setu cak 4 puta pravi brejk, ima dupli brejk prednosti, *5:2, dva puta servira za mec, ima mec loptu i na kraju opet sve prosipa. Oba brejka prednosti. 

Link to comment
Share on other sites

Kristina Mladenovic - Alison Van Uytvanck ..... 1 (1.76)

Peto izdanje WTA turnira u St.Petersburgu i Kristina je svake godine ucestvovala. Osvojila je i titulu 2017. godine, tako da se moze reci da joj turnir i uslovi i te kako odgovoraju, pa samim tim ocekujem i da bude motivisana u danasnjem mecu. Definitivno sve ovo daje i odredjenu prednost Kristini, u situaciji gdje ni jedna ni druga nisu u dobroj formi u poslednje vrijeme. Kvota sasvim solidna.

 

Alexander Bublik - Gregoire Barrere ..... OVER 22.5 (1.70)

Bublik je bas olicenje samodestruktivnog igraca, vec standardno oscilira, al' u sustini ne igra los tenis u ovom trenutku. Nema mnogo konstantnosti, ali ima igru koja moze biti opasna u dvoranskim uslovima. Uostalom bas kao i Barrere, kojem ovi uslovi mozda cak i vise odgovaraju. Dva igraca koja u sustini i nisu bas "sila" na riternu, al' poprilicno dobro znaju da cuvaju svoje servise kada su u ritmu, pa ocekujem dosta izjednacen mec, bas kao i u njihovim prethodnim medjusobnim duelima.

Edited by x|o
Link to comment
Share on other sites

Corentin Moutet - Jozef Kovalik ..... OVER 22.5 (2.04)

Moutet u odlicnoj, mozda cak i zivotnoj formi, pa se vjerovatno zbog toga ocekuje da i na ovom turniru odigra dobro. Bar na osnovu koeficijenata na njegovu pobjedu koji su pali. Mada, zaista ne vjerujem da ce to ici bas tako lako. Kovalik je na sljaci poprilicno opasan rival i nekako uvijek podigne nivo igre kada predje, odnosno kada se vrati na svoju omiljenu podlogu. Slovak ima sascim dovoljno i kvaliteta i iskustva da stvori ozbiljne probleme Francuzu.

 

Ruben Bemelmans - Tristan Lamasine ..... 2 (2.22)

Iskusan je Bemelmans i prije je cesto znao da na ovaj ili onaj nacin izadje k'o pobjednik iz meceva ovakve vrste. Ipak, u velikom je padu sada vec dosta dugo, a i uvijek je bio labilan na mentalnom planu, tako da nisam bas uvjeren da je neki favorit u ovom mecu, pod trenutnim okolnostima. Davno sam spomenuo da Lamasine ima mozda jedan od najboljih servisa na challenger nivou, ima igru za ovu podlogu, a vjerujem i da je motivacija u mnogo vecoj mjeri na njegovoj strani. Nije Belgijanac za potcjenjivanje, al' kvota na Lamasina je prosto odlicna.

 

Paolo Lorenzi - Danilo Petrovic ..... 2 (1.92)

Mogla bi Petrovica "izjesti" nervoza, dok Lorenzi i te kako ima iskustva, a i znanja da iskoristi takve situacije. Al' ipak, Petrovic je vec odavno u odlicnom ritmu, samim tim i samopouzdanje je na visokom nivou, a ima i odlican servis koji bi trebalo da mu omoguci da se uspjesno izvuce iz vecine neprijatnih situacija. Velika sansa za dodatni iskorak, pa ocekujem da bude izuzetno motivisan.

Link to comment
Share on other sites

Ajla Tomljanovic - Anastasia Potapova ..... 2 (2.24)

Potapova jos uvijek ne ostvaruje rezultate u skladu sa onim sto se ocekuje od nje i tek s vremena na vrijeme odigra poneki kvalitetan mec. Dosta lako i brzo "potone" kada stvari ne krenu ocekivanim tokom. Ipak, i te kako je sposobna da odigra vrhunski, a Tomljanovic, uprkos dobrim igrama na pocetku godine, spada medju igracice koje ne odlikuje konstantnost. Potapova ima kvalitet da iskoristi takve situacije, pogotovo iz ove uloge autsajdera.

 

Dusan Lajovic - Pedro Martinez Portero ..... 2 (2.63)

Spanac u odlicnoj formi, igra sa dosta samopouzdanja, a i situacija mu se ocistila nakon povlacenja Fernanda Verdasca, tako da ima finu poziciju iz koje bi mogao ostvariti jedan od boljih rezultata u karijeri. U jedinom medjusobnom duelu Lajovic je Martinez Portera savladao uz dosta muke, nakon 3 seta, pa slican otpor Spanca ocekujem i danas, pri cemu ovog puta ima osjetno vece sanse za pobjedu.

 

Steve Johnson - Andreas Seppi ..... 2 (2.50)

Seppi mi je uvijek izbor po defaultu u ovakvoj vrsti meceva, protiv jednodimenzionalnih igraca koji su ujedno i slabi na psiholoskom planu. Uspio je preokrenuti mec protiv Dzumhura, nakon drame u zavrsnici meca, pa vjerujem da je i samopouzdanje dodadno "napumpano". Iako privodi karijeru kraju, jos uvijek je u stanju da odigra neke vrhunske meceva, a kvota je poprilicno dobra.

Link to comment
Share on other sites

Ruben Bemelmans - Mischa Zverev ..... 1 (1.86)

Zverev je vjerovatno i bolji igrac od Belgijanca, al' on vec odavno djeluje kao da mu se i ne igra tenis. Tek s vremena na vrijeme odigra na nivou koji mu je prije nekoliko godina donosio neke vrhunske pobjede i rezultate. Medjutim, poslednjih godina takve situacije su bile veoma rijetke, a trenutno djeluje kao da ih vise nece ni biti. Bemelmans mi je poprilicno "drven", ali on nekako uvijek igra na istom nivou i to je nekad uspjesno, a nekad bas i nije. Uglavnom, ima igru koja je na challenger nivou produktivna, u sustini je stabilan u ovakvoj vrsti meceva, pa vjerujem da je pobjedi mozda i blizi vise nego sto koeficijenti sugerisu. Imao je tezak mec u prethodnom kolu, ali je djelovalo da je u dosta dobrom ritmu. Jos pride ima i 4-0 protiv Zvereva.

 

Vasek Pospisil - Filip Krajinovic ..... OVER 22.5 (1.75)

Pospisil u dobroj formi u poslednje vrijeme, al' nikada mi nije bio bas igrac od povjerenja. Veoma labav na mentalnom planu i dosta tanak na riternu, pa nerijetko ostavlja dosta prostora i slabijim igracima od Krajinovica da ga ozbiljno ugroze, cak i sa relativno prosjecnom igrom. Igra sa mnogo samopouzdanja u ovom trenutku, al' nekako ne vjerujem da on u kontinuitetu moze protivnike da "odradjuje" bez ozbiljnih komplikacija, tako da ovdje ipak ocekujem dosta tezak mec.

Link to comment
Share on other sites

Kroz "slobodnu igru" sam kreirao dogadjaj u Meridianu i odigrao.

Andrey Rublev osvaja ATP Rotterdam - kvota 3
Rus je odlicno startovao u sezonu,osvojio dva turnira..mozda je malo pogresio sa tempiranjem forme,ali ni poraz od Zvereva u Melburnu nije neki podbacaj. Ovde sutra igra cetvrt-finale sa pobednikom meca koji je u toku - Krajinovic/Pospisil. Obojicu je (u slicnim uslovima) pobedio na Dejvis Kupu u Madridu krajem prosle godine. Filipa je samleo. 
Onda bi isao na pobednika meca La Monf/Evans..Franciz je osvojio Monpelje..bice malo i umoran..(a sprema mu nikad nije bila jaca strana)..ni Evans nije neka nepobediva sila.

Iz druge polovine potencijalni protivnik je jedan od ovih:Busta,Sinner,FFA i Bedene. Protiv Buste ima jakih 4-0,protiv Felixa 2-0..Bedene ili Sinner su stvarno losiji igraci..

Jeste malo tanka kvota,priznajem,ali ako mi je kvota veca opasnost od njegovih protivnika - to je rizik koji rado preuzimam.

Link to comment
Share on other sites

Zdenek Kolar - Roberto Marcora ..... OVER 22.5 (1.96)

Poslednji njihov medjusobni duel je otisao u 3 seta, a slican, izjednacen mec ocekujem i ovdje. Iako i jedan i drugi mnogo vise preferiraju sljaku, trenutno igraju solidan tenis i na tvrdoj podlozi, u dobrom su ritmu, pa vjerujem da nijedan igrac nema bas osjetnu prednost u ovom trenutku.

 

Pablo Carreno Busta - Jannik Sinner ..... 2 (2.17)

Sinner u dosta dobroj formi vec neko vrijeme i reklo bi se da ima momentum u nesto vecoj mjeri na svojoj strani. Nije bas ostvario rezultate prema ocekivanjina na prvim turnirima u 2020. godini, al' protiv Goffina je pokazao da nije ozgubio mnogo samopouzdanja. Kvota je dosta dobra i vrijedna pokusaja, jer Talijan definitivno ima igru kojom bi PCB-u mogao stvoriti ogromne probleme.

 

Guido Pella - Juan Ignacio Londero ..... OVER 22.5 (1.91)

Pella daleko od prave forme, u padu je vec neko vrijeme, jos od Wimbledona, ali nikada nije za potcjenjivanje. Jer, ako nista drugo, uvijek pruza maksimum, "rudari" za svaki poen i samim tim uvijek je opasan protivnik. Duel dva klasicna prasinara, na domacem tlu, pa uz veliku motivaciju s obe strane ocekujem dosta izjednacen mec.

 

Petra Kvitova - Ekaterina Alexandrova ..... OVER 20.5 (1.71)

Aleksandrova u fantasticnoj, definittivno zivotnoj formi, pa ne vidim nijedan razlog da i u danasnjem mecu ne pruzi dobru igru. U prethodnom kolu je "pocistila" Donnu Vekic, nije mnogo potrosila energije i trebalo da bude spremna za danasnji mec. Podloga u potpunosti odgovara njenom stilu igre, plus ima tu prednost domaceg terena, tako da ima sve preduslove da Petri stvori ozbiljne probleme.

Link to comment
Share on other sites

Lukas Klein - Andrea Arnaboldi ..... 1 (1.81)

Bergamo Challenger! Klein rezultatski dosta "tanak" na pocetku nove sezone, al' ostavio mi je veoma solidan utisak prosle godine, pa cu mu na konto toga ipak vjerovati ovdje. Iako je Arnaboldi u odlicnoj formi, nikada nije bio igrac koji je u kontinuitetu igrao dobro izvan sljake, pa nisam bas uvjeren da ce se mnogo toga promijeniti ove godine. Vjerujem da Klein ipak ima nesto veci potencijal, ne samo na ovoj podlozi, vec i generalno.

 

Altug Celikbilek - Raul Brancaccio ..... OVER 22.5 (1.98)

Bergamo Challenger! Na osnovu rezultata, moze se reci da Brancaccio pripada grupi nesto "tvrdjih" prasinara, al' nije bas impotentan na tvrdoj podlozi. Ispratio sam ga na pocetku 2019. godine i uopste ne djeluje k'o igrac koji ne moze ugroziti protivnika na ovoj podlozi. Tanak na riternu, al' igra mu je nesto kompletnija od Celikbilekove i samim tim ne vjerujem da ce otici sa terena bez ispaljenog metka. Jeste Turcin favorit u ovom trenutku, ali Talijan takodje ima sasvim realne sanse da makar ucini mec neizvjesnim.

 

Skander Mansouri - Jose Hernandez ..... 1 (1.75)

Morelos Challenger! Dosta dobra kvota na Tunizanina koji je u relativno dobroj formi nakon solidnih igara u Clevelandu, a i podloga bi trebalo da pojaca njegove sanse. Hernandez ima povremene izlete izvan sljake, ponekad i solidne rezultate, al' sve to je mahom na fjucersima, dok uglavnom lako posrce protiv ozbiljnijih hardcourt igraca koji imaju neki potencijal.

Link to comment
Share on other sites

Anastasia Pavlyuchenkova - Anett Kontaveit ..... OVER 21.5 (1.87)

Dve agresivne, napadacki orijentisane igracice, pa je za ocekivati i da mec bude odigran u brzom ritmu. Pavlyuchenkova je odigrala pravi rollercoaster od meca protiv Belinde Bencic, vjerovatno i dodatno podigla samopouzdanje nakon jedne takve pobjede u kojem je izgubila prvih 19 poena (plus imala brejk zaostatka u 2. setu), ali standardno ima nenormalno velike padove, pa nista drugaciju situaciju ne ocekujem ni danas. Ujedno se mogu ocekivati i odlicne faze meca s njene strane.

 

Hubert Hurkacz - Vasek Pospisil ..... 1 (1.58)

Mnogo je pala kvota na Hurkacza, al' i ova je manje-vise prihvatljiva. Pospisil u solidnoj formi ove godine, nakon dugo vremena igra na prisojnom nivou, al' on i dalje ima vec standardne probleme. Osim slabe psihe, uglavnom je ocajan na riternu, pa cesto ima velike probleme da pronadje pravi ritam kada protivnik pocne da "torpeduje". A Hurkacz ima dosta dobar servis, snazne udarce i nekako vjerujem ds bi ima igru koja bi Pospisila mogla da stavi u veoma podredjen polozaj.

 

Pierre Hugues Herbert - Mikhail Kukushkin ..... 1 (1.64)

Mislim da Kukushkin igra mnogo inteligentniji i takticki bolji tenis od Herberta, al' dosta se muci sa formom i samopouzdanjem. Od Wimbledona nikako da uhvati pravi zalet i u vecini meceva se poprilicno mucio. A i podloga ipak nesto vise odgovara Herbertovom stilu igre, s obzirom na to da Francuz sa svojim odlicnim servisom voli da zavrsi poene u ranoj fazi. Mislim da je kvota pod trenutnim okolnostima ipak realna i da je Herbert, uz prednost domaceg terena, osjetno blizi pobjedi.

 

Cameron Norrie - Brandon Nakashima ..... OVER 22.5 (1.93)

Nakashima mi izgleda zaista fenomenalno. Ozbiljan potencijal i samim tim vjerujem da ima kvalitet da pruzi jak otpor Norriu. Mislim da je ipak Britanac malo veci favorit u ovom trenutku, prije svega zbog mnogo veceg iskustva na ovom nivou, a takodje igra i u sve boljoj formi, nakon odredjene krize u koju je bio u upao.

 

Botic Van De Zandschulp - Igor Sijsling ..... 2 (3.22)

Prevelika je ovo kvota na Sijslinga. Ultraagresivan igrac, sa fantasticnim servisom i u sustini ili ce tesko "nastradati" ili odigrati ultravrhunski mec sa svojim napadackim stilom igrr. Nije pouzdan igrac, cak ni blizu, ali uzivanje je gledati ga kada odigra u pravom ritmu i ovakve kvote na njega su uvijek vrijedne rizika, a i zabavne za odigrati.

 

Uladzimir Ignatik - Dustin Brown ..... 1 (1.89)

Oba igraca su van forme, al' Ignatik ipak igra nesto bolji tenis u ovom trenutku i vjerujem da ipak ima ulogu favorita. Jeste Brown ubjedljiv u medjusobnim duelima, al' to su uglavnom bili veoma izjednaceni mecevi, tako da ne vjerujem da ce sve to uticati na Ignatika, koji nije bas mentalno najstabilniji igrac, ali ima igru koja bi trebalo da stvori Brownu velike probleme. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Denis Shapovalov - Marin Cilic ..... 2 (2.04)

ATP Marseille! Cilic je uz dosta muke, nakon brojnih padova u igri prosao prethodno kolo, a ni generalno nije bas na nekadasnjem nivou. Ipak, poprilicno se trudi, igra sa mnogo motivacije u svakom mecu i sa te strane uopste nemam nikakvu sumnju da ce i u mecu protiv Shapovalova imati potpuno isti pristup. Takodje, cak i u trenutnoj formi izgleda mnogo bolje od Shapovalova koji je u ozbiljnom padu u poslednje vrijeme, a svojim (ekstremno) agresivnim stilom igre tesko da moze biti efikasan bez dovoljne kolicine samopouzdanja, pa jednostavno ostavlja utisak da su mnogo vece sanse da ponovo posrne protiv svakog iole ozbiljnijeg rivala.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Elena Rybakina - Petra Martic ..... 1 (1.72)

Rybakina u odlicnoj formi bukvalno od pocetka godine, prepuna samopouzdanja, a u istom ritmu gura i na ovom turniru. Juce je relativno lako izbacila Pliskovu i ne vidim nijedan razlog da isto ne uradi i protiv igracice slicnog stila igre, koja je ujedno i slabija i van forme. Umor bi mogao da odigra neku ulogu, al' ipak je tesko ne ispratiti momentum u kojem se nalazi Rybakina.

 

Denis Shapovalov - Alexander Bublik (+3.5) ..... 2 (1.80)

Shapovalov je odigrao pristojan mec protiv Cilica, al' nista vise od toga. I dalje je to daleko od impresivnog, pa iako je nesumnjivo favorit u danasnjem mecu, ne djeluje da mu se bas moze vjerovati. Pri cemu Bublik i te kako ima kvalitet da ugrozi i bolje igrace od Denisa. Ukoliko Bublik ne upadne u svoju standardnu fazu nezainteresovanosti, mislim da moze uciniti mec veoma i vise nego neizvjesnim.

 

Yoshihito Nishioka - Brandon Nakashima ..... 2 (2.56)

Kvota definitivno vrijedna rizika. Nakashima mi je jos proslr godine ostavio bas jak utisak, dok je ove sezone, uz odredjene padove, takodje igrao dobar tenis i zaista mi djeluje k'o vrhunski potencijal. Nishioka ostaje favorit u ovom mecu, zbog dobre forme i prije svega iskustva, ali Nakashima mi generalno djeluje k'o igrac sa mnogo veci potencijalom od njega.

 

Nicola Kuhn - Daniel Masur ..... 2 (2.00)

Masur juce fantastican protiv Griekspoora i ukoliko igru iz tog meca prenese i ovdje, vjerujem da ce biti veoma blizu plasmana u naredno kolo. Podloga mu odgovara, ima prednost domaceg terena, a po prikazanom reklo bi se da polako hvata dobar ritam. Iako Kuhna generalno cijenim k'o boljeg igraca u ovom duelu, trenutna forma i okolnosti ipak naginju na stranu Masura.

Link to comment
Share on other sites

Kvalifikacije,Doha,zene

Ibbou - Babos minus gemovi 17.5  @1.85  Soccer
Probacu ovaj par na manje gemova. Babos se sve vise profilise kao dubl igracica,ali ne propustam da odigram protiv igracica koje na ove turnire dolaze po liniji koja nema puno veze sa kvalitetom i renkingom.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tereza Martincova - Misaki Doi ..... OVER 20.5 (1.86)

WTA Doha(Q)! Martincova u dosta boljoj formi nego Doi, al' opet nisam bas siguran u kolikoj mjeri zasluzuje da bude favorit u ovom mecu. Ekstremno nekonstantna igracica, dok Doi dosta toga gradi na velikoj upornosti i ne odlazi sa terena bez pruzenog maksimuma u datom trenutku. U neku ruku upravo tip igracice koji Martincovoj bas i ne odgovara. Samim tim, ocekujem da Doi, uprkos veoma losoj formi(trenutno ima 6 uzastopnih poraza), pruzi u namjanju ruku veoma ozbiljan otpor.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vrlo sam razocaran cinjenicom da ni organizatori u Dohi nisu urucili pozivnicu Fatmi Al Nabhani,sto za mene znaci izostanak sigurne opcije za jako punjenje kladionicarskog budzeta. Steta.

U potrazi za necim zanimljivim iz danasnjeg programa zapravo naleteh na jedan par sutrasnjeg i odmah ga uplatih jer mislim da moze da dodje,a takodje smatram da ima value.

ATP Dubai,tvrda podloga
Bautista-Agut R. - Struff J-L. hs1 @1.90 Mozzart
Uslovi u Dubaiju su prilicno brzi i neko ce reci da pogoduju Strufu sto nije netacno jer ce Nemac dobiti nesto laganih gemova samo na konto servisa,ali u principu se i njegova igra zasniva na osnovnoj liniji,a to je upravo mesto gde je RBA za klasu bolji teniser. Ocekujem da Spanac dominira i iznudjuje mnogo gresaka protivnika. Medjusobni skor kaze da RBA vodi 4-1 u pobedama i sva cetiri trijumfa su dosli upravo ovako - bez izgubljenog seta.

Hteo sam odigrati Novaka,ali su kladionice dale preniske granice pa sam od toga odustao.

Edited by Crni Bombarder
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 months later...
6 hours ago, sassha said:

bet365

sta igras ??

 

Imao sam neku ideju u glavi (jos sam joj "veran"),ali ocito necu dobiti ni priblizno kvotu kakvoj sam se nadao. Sacekacu da nasi kokosinjci koji sebe zovu kladionicama stave svoje ponude,pa cu podeliti sa vama.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...