Jump to content

Teniska kladionica


Drug Crni

Recommended Posts

Tobias Kamke - Arthur Rinderknech ..... 2 (2.27)

Rennes Challenger! Kamke mi je oduvijek ostavljao utisak igraca koji je imao kvalitet da se eventualno progura u Top 50, al' slaba psiha i velika nestrpljivost u vecini duzih razmjena mu je uvijek bila ozbiljna "kocnica" za neki pravi iskorak. Cak i kada je igrao vrhunski protiv kvalitetnih protivnika, najcesce je on bio taj koji je popustao u kljucnim fazama meceva. Sada je vjerovatno kasno da se nesto drasticno promijeni, tako da cu se u ovom duelu "drzati" motivacije koja je vjerovatno u vecoj mjeri na strani mnogo mladjeg Rinderknecha. Solidan je bio Kamke na putu do polufinala, al' i Rinderknech je takodje ostavio jak utisak, plus mislim da je imao i dosta tezi zadatak na putu do zavrsnice ovog turnira, koji je uspjesno odradio. Odlicno igra vec neko vrijeme i vjerujem da preko tog momentuma ima sasvim dobru podlogu da u na isti nacin odigra i protiv Kamkea.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Najsigurniji sam u pobedu Wang Q protiv Jabeur. Svaka cast Tunizanki na seriji skalpova,ali mislim da je Wang kvalitetnija od nje + ju je dva puta bas lagano pobedila. Kvota je 1.50
Sad..da li cu pojacati uplatu ili ici sa dublom..jer mi se cini da ce u americkom derbiju Sofia Kenin dobiti mladu Cori Gauff. Gof izaziva veliku paznju (sa razlogom) dok Kenin nekako leti ispod radara. Ali bas leti. Prosle sezone je bila izvanredna na tvrdoj podlozi gde su je gotovo iskljucivo pobedjivale top 10 igracice. Kvota je 1.70

Sto se muskog dela tice...meni deluje da bi Svarcman i Fucovic mogli malo namuciti dva favorita..razmisljam o dublu 4-5 setova oba meca..za manji ulog.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Medvedev (vs Wawrinka) + Halep (vs Mertens) @2.13 Soccer je moj dubl za narednu noc

Sten je prosao Isnera kako je prosao,ali je protiv Sepija bio dosta los. Sa takvom partijom nema puno izgleda protiv Medvedeva koji ga je dobio i na US Openu uzgred budi receno. Halep sigurno gura za sada kroz turnir,mislim da je ipak kvalitetnija igracica od Mertens koja ima neprijatnu igru,ali i dosta limita u njoj.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

OK,ipak idem sa jos jednim tipom..ne mogu da odolim.

Nadal R. - Kyrgios N. 4-5 setova @1.77 Soccer
Verujem kako je Nick the Dick od starta prizeljkivao ovaj mec i zelje su mu uslisene. Prime time,protivnik koga voli da mrzi (iako nije na vrhu te liste) i koji ga je dobio 'na nulu' u samo dva od sedam meceva. Prosle sezone je svaki dobio po mec i iskreno Nadal je do sada imao mekane protivnike,bez servisa i bez ikakve snage..u principu zemljase koje je lagano uspevao da nadigra. Kyrgios ce moci lakse da drzi servis,a imace sta da kaze i na retern gemovima. Nadal nije bas briljirao ni na ATP Kupu,pa mislim da je dobra sansa da ovde vidimo vise od tri seta.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Anastasia Pavlyuchenkova - Angelique Kerber ..... 1 (1.88)

Kada igra na maksimalnom broju obrtaja, Pavlyuchenkova je Top 3 nivo i jednostavno je u stanju da "raznese" svaku protivnicu. Igracica koja je sa svojim brutalnim fizickim predispozicijama prosto morala da bude u vrhu. Psiha je tu najveci problem, cesto ulazi u nervozu i onda ulece u bas velike serije gresaka, odnosno upada u bezizlazne situacije, u koje se dovede sopstvenim glupostima. Medjutim, u ovom trenutku igra sa mnogo samopouzdanja, pa iako veoma cijenim Kerber, mislim da Ruskinja ima osjetnu prednost pred ovaj duel. Kerber se u poslednje vrijeme muci i sa (losom) formom i sa povredama i nekako ovaj mec, sa svom svojom vaznoscu, dolazi u pravom trenutku za Pavlyuchenkovu. Kerber bez ikakve sumnje ima kvalitet da se izdigne iznad trenutnih problema, al' pod trenutnim okolnostima kvota na Ruskinju je mnogo privlacnija.

 

Anett Kontaveit - Iga Swiatek ..... OVER 21.5 (1.84)

Mislim da je Kontaveit nesto bliza pobjedi, jos uvijek je i bolja igracica ovdje, ali Swiatek zaista nije za potcjenjivanje. Generalno, obe igracice su u dosta dobrom ritmu na ovom turniru, igraju sa mnogo samopouzdanja, serviraju odlicno, pa vjerujem da mec ima sve preduslove da bude veoma neizvjestan. U njihovom prvom i do sada jedinom medjusobnom duelu OVER je bio pokriven, pa mi se i sada ovaj izbor cini najprihvatljivijim.

 

Andrey Rublev - Alexander Zverev ..... 1 (1.91)

Ovdje je jedino problematicna fizicka pripremljenost Rubleva za ovaj duel. Imao je poprilican broj meceva u poslednje vrijeme, ovo mu je vec 3. turnir u mjesecu koji jos uvijek traje, na prethodna dva je isao do kraja i sigurno da se u manjoj ili vecoj mjeri mora osjetiti i fizicka i mentalna isrcpljenost. Ipak, u strasnom je naletu i momentum u kakvom se trenutno nalazi jednostavno "pumpa" adrenalin, pa vjerujem da ce ga trenutne okolnosti "pogurati" da nastavi u istom ritmu. 

 

Tobias Simon - Michail Pervolarakis ..... OVER 22.5 (1.68)

Burnie Challenger! Pervolarakis je sasvim solidno izgledao na pocetku nove sezone, u mecevima ATP Cup-a i za ocekivati je da pokusa da prenese to iskustvo na ovaj nivo gdje bi trebalo da se ipak bolje snalazi. Simon mi u ovom trenutku djeluje k'o nesto bolji igrac, al' ukoliko Pervolarakis ponovi igre iz prethodnih meceva, cijenim da i te kako ima dobru sansu da ovaj mec odrzi u egalu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Anna Danilina - Sophia Whittle ..... 1 (1.86)

Newport Beach! Danilina je nesto slabije otvorila ovu sezonu, al' ipak u poslednjih 6 mjeseci igra u zivotnoj formi, tako da mi ova kvota izgleda sasvim dobro. Solidna je igracica, a takodje je iskusnija i jos uvijek bolja od Whittle.

 

Raymond Sarmiento - Kevin King ..... 2 (2.00)

Newport Beach Challenger! Ovo mi bas djeluje k'o klasican "fifty-fifty" mec, pri cemu bih mozda cak i manju prednost dao Kingu. Samim tim, kvota i vise nego dobra. Generalno, Sarmiento je mozda i bolji igrac, al' imao je dosta problema u proteklom periodu, tako da je poprilicno nekonstantan. A i King je prosle godine ostvario neke ozboljne pobjede, ukljucujuci onu protiv Dimitrova.

 

Lorenzi Giustino - Andrea Vavassori ..... 2 (2.00)

Burnie Challenger! Vavassori je odlicno otvorio 2020. godinu, ostvario je nekoliko ozbiljnih pobjeda, pa iako bas i nije igrac koji nesto mnogo preferira tvrdu podlogu, mislim da je sasvim dovoljno pokazao da se pokusa sa ovom kvotom, pogotovo ako se u obzir uzme cinjenica da je Giustino u velikom padu forme.

 

Ashleigh Barty - Petra Kvitova ..... 2 (2.20)

Mogao bi ovo da bude zaista odlican mec. Barty definitivno favorit, sto zbog kompletne forme, sto zbog prednosti domaceg terena. Al' Kvitova je zaista odlicno odradila prethodne meceve, djeluje bas ubjedljivo i sa mnogo samopouzdanja, a kada je u takvom ritmu, onda je u stanju da pobijedi apsolutno svakoga, pod bilo kojim okolnostima. 

Edited by x|o
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Benoit Marie - Quinn Gleason ..... 2 (2.56)

Newport Beach WTA! Marie zaista malo toga ima u svojoj igri sto bi se moglo okarakterisati k'o ozbiljno oruzje. Upornost joj je definitivno kvalitet broj jedan, jer zaista nikada ne odustaje, al' njen stil igre jednostavno mnogo vise odgovara sljaci i mislim da ce uvijek biti u odredjenim problemima na tvrdoj podlozi, a Gleason ima sasvim dovoljno kvaliteta da eksploatise mane Belgijanke. Kvota takodje odlicna.

 

Tatiana Maria - Amandine Hesse ..... 2 (2.52)

Newport Beach WTA! Maria mi je veoma gotivna igracica, al' zaista se mnogo muci u poslednje vrijeme i ne djeluje bas da ce preko noci preokrenuti trenutnu situaciju. Prosto se osjeti ogroman nedostatak samopouzdanja i pod takvim okolnostima Hesse ima veoma ozbiljnu sansu u ovom duelu. Takodje, Hesse je i generalno veoma solidna igracica, dosta bolja nego sto njen WTA Ranking sugerise, tako da i nevezano za losu formu Marie mislim da ima dobre sanse na konto sopstvenog kvaliteta.

 

Alessandro Giannessi - Tomas Martin Etcheverry ..... 2 (2.10)

Punta del Este Challenger! Za Etcheverrya sam jos prosle godine, pred duel sa Joao Dominguesom, spomenuo da mi djeluje k'o ozbiljan prasinar, pa cu se i sada drzati tog uvjerenja. Giannessi jeste iskusan, sa dosta ozbiljnih meceva u karijeri, ali vec neko vrijeme poprilicno oscilira i uglavnom nema mnogo konstantnosti. Cijenim da su okolnosti takve da Argentinac i te kako moze nastaviti sa dobrim rezultatima i nakon ovog meca.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja cu opet posegnuti za manjom kvotom jer smatram da ce Simona Halep pobediti Anett Kontaveit (1.40). Razlozi su isti kao i prethodni put. Halepova se obicno pretvara u drugaciju igracicu tokom druge nedelje nekog Slema,a ima dovoljno iskustva i stabilnosti da kazni Anet ako nervoza pocne da je radi,a mislim da hoce. Kontaveit nikada nije igrala ovakav mec u karijeri. Estonka ima dovoljno snage u udarcima da probije rivalkinu odbranu,ali ako pocne da promasuje ocekujem da Simona to iskoristi. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ici cu sa dva singla iz zenskih polufinala.

Barty A. - Kenin S. hg1(-3.5) @1.77
Podigao se preveliki hajp oko Kenin. Jeste ona dobra teniserka,jeste potpuno zasluzeno ovde gde jeste,ali mislim da nije taj kvalitet jos uvek. Barty je mentalno bila jaka protiv Kvitove,ima vrlo solidan medjusobni skor protiv Kenin tako da ocekujem njenu sigurnu pobedu,posebno uz publiku i uslove koji joj potpuno odgovaraju. Kenin ima dobar borbeni duh,dobar mentalitet,ali nije dokazana na ovom nivou.

Halep S. - Muguruza B. 1 @1.65
Ne bih ovde duzio..Jednostavno mi se cini kako kladionice ceo turnir "potcenjuju" Halep..ne znam sta je tacno razlog,ali mislim da je ovde u prednosti.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Facundo Mena - Genaro Alberto Olivieri ..... OVER 21.5 (1.81)

Punta del Este Challenger! Od duela protiv Griekspoora u B.Luci, kada je prosuo prakticno dobijen mec, Mena je potpuno posrnuo. Na 8 narednih turnira ispao je vec nakon prvog meca, tako da u poslednja 4 mjeseca ima samo jednu pobjedu. Ipak, veoma je uporan igrac, a na poslednjih par turnira je igrao na podlozi koju bas i ne preferira. Povratkom na sljaku ipak je za ocekivati dosta drugaciju situaciju, ali nikako jednostavan mec. Jer, Olivieri djeluje k'o igrac iz kategorije opasnijih, a Mena uglavnom igra veoma iscrpljujuce i duge meceve, pa mi je OVER 21.5 izbor po default-u.

 

Zdenek Kolar - Manuel Guinard ..... OVER 22.5 (1.88)

Quimper Challenger! Guinard je prethodnom kolu napravio iznenadjenje, savladavsi Bemelmansa, bas k'o sto je to uradio i prosle godine protiv Darcisa na ovom istom turniru. Bio je izuzetno stabilan od pocetka do kraja meca i reklo bi se da mu uslovi na ovom turniru i te kako odgovaraju. Takodje, bas k'o svi francuski igraci, i Guinard uvijek pruza maksimum na domacim turnirma, tako da ocekujem da bude poprilicno motivisan za danasnji mec u kojem, vjerujem, ima sansu da eventualno napravi i drugo iznenadjenje, jer Kolar dosta oscilira. Ipak, Kolar je nesto bolji i definitivno kompletniji igrac, pa ne vjerujem da ce to ici bas tako lako. Stavise, mec bi se mogao rjesavati i u 3.setu.

 

Simona Halep - Garbine Muguruza ..... 2 (2.40)

Nije Muguruza bas u takvoj formi da bi joj se moglo vjerovati u potpunosti, al' definitivno nakon dugo vremena igra dobar tenis. Osjeca se nesto vece samopouzdanje u njenoj igri, a kada je tako, onda je sposobna da pobijedi bas svakoga. Imala je kvalitetnije protivnice i nesto tezi put do polufinala, uspjesno je prosla sve prepreke, pa ne vidim nijedan razlog da i ovdje ne pruzi dobar otpor Simoni.

 

Christopher Eubanks - Jason Jung ..... 1 (1.90)

Newport Beach Challenger! Iskusan je Jung, "namazan" i uglavnom zna kako da odigra protiv igraca kao sto je Eubanks. Samim tim, daleko je ovo od sigurnog, al' Amerikanac je ipak dobro otvorio ovu 2020. godinu, usao je u glavni zrijeb AO-a, a dobru formu je prenio i na ovaj turnir. Momentum je ipak na njegovoj strani, tako da cu ipak vjerovati da ce (eventualno uz odredjene probleme) uspjeti da se plasira u naredno kolo.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Blaz Kavcic - Jason Kubler ..... OVER 21.5 (1.81)

Kavcic vjerovatno jedan od najvecih "rudara" na ATP Tour-u, pa nista drugaciji pristup ne ocekujem ni ovdje. Kvalitet je na strani Kublera, al' on se vec standardno muci ili sa nedostatakom samopouzdanja ili sa brojnim povredema, tako da ne vjerujem da ce imati jednostavan posao u ovom mec, iako cijenim da ima nesto vece sanse. U svakom slucaju, za ocekivati je neizvjestan mec.

Link to comment
Share on other sites

Lukas Lacko - Roberto Ortega Olmedo ..... 1 (1.60)

Quimper Challenger! Ortega Olmedo je jedan od rijetkih Spanaca koji tvrdu podlogu preferira mnogo vise nego sljaku, tako da nije za potcjenjivanje. Al' kvalitet je ipak na strani Lacka koji je juce protiv Arnaboldia odigrao veoma dobar mec, bio veoma konstantan, za razliku od mnogih meceva u kojima vec odavno ima poprilicne padove, tako da mi ovo djeluje k'o jedan od rijetkih trenutaka kada mu se moze vjerovati.

 

Guillermo Garcia Lopez - Zdenek Kolar ..... 1 (1.83)

Quimper Challenger! GGL nije na svom nekadasnjem nivou, al' uvijek je imao profi pristup mecevima, tako da cak i sada pokusava da pruzi trenutni maksimum. Odigrao je veoma dobro u prethodnom mecu protiv Kamkea i ukoliko ponovi slicnu partiju cijenim da ima veoma dobre sanse da "odradi" i Kolara. Jos uvijek je kvalitetniji igrac.

 

Nadia Podoroska - Veronica Cepede Royg ..... OVER 20.5 (1.85)

Newport Beach WTA! Mislim da je Cepede Royg nesto bolja igracica i nisam bas uvjeren da je autsajder u ovom mecu. Podoroska jeste u strasnom naletu, a odlicnu formu je prenijela i na ovaj turnir, sto je vjerovatno i uticalo na kvote, ali u svakom slucaju ne vjerujem da ce to ici bas tako lako protiv Paragvajke koja je izuzetno cvrst i ozbiljan protivnik i za bolje igracice.

 

Pedro Sousa - Alessandro Giannessi ..... 2 (2.22)

Punta del Este Challenger! Uspio je Giannessi nekako da prezivi prethodni mec, iako je bio prakticno na korak od ispadanja. Medjutim, zaista je servirao vrhunski u kljucnim momentima meca i na osnovu prikazanog cini se da mu je samopouzdanje na poprilicno visokom nivou. A pod talvim okolnostima tesko je ignorisati ovu kvotu protiv Souse, koji je u odredjenom padu, a i generalno je veoma nestabilan igrac.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne verujem da cu igrati ijedno od finala.

Sto se muskog tice,pocetne kvote su presmesne. Nema trika u kojem je Novak 1.25-1.28 favorit za pobedu. Sa aspekta value-a jasno je da je 3.95 na Thiema nesto sto privlaci paznju svakako. Logicno iz ovog proizilazi da nikako ne vidim neki 3-0 scenario za Djokovica..
Solidna opcija je 4-5 setova..

Samo sam glasno razmisljao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Steve Johnson - Bradley Klahn ..... 2 (2.33)

Newport Beach Challenger! Nisam bas nesto odusevljen Klahnovom igrom, al' djeluje da moze biti opasan protivnik ukoliko mu se dopusti da se razmase. Solidan je na servisu, pa vjerujem da bi da trebao da kroz vecinu servis gemova prodje bez velikih problema, jer Johnson bas i nije nesto pretjerano impresivan na riternu. U sustini, Klahn bez pritiska, vjerovatno i nesto motivisaniji, pa cijenim da ima fine sanse da bude u egalu i eventualno napravi iznenadjenje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Fernando Verdasco - Carlos Taberner ..... 1 (1.57)

Verdasco polako privodi karijeru kraju, daleko je od nekadasnjeg nivoa, al' ne moze mu se osporiti velika zelja i profesionalni pristup mecevima. Jos uvijek u njemu ima dovoljno klase da odradi par kola na turniru, pa cu vjerovati da moze uspjesno da prodje i kroz ovaj mec. Taberner izuzetno opasan i djeluje k'o igrac koji bi mogao nesto uraditi u blizoj buducnosti. Iskreno, ne bih ga potcjenjivao, al' u dosta klimavoj formi se nalazi i mislim da je Verdasco u situaciji u kojoj ima jake sanse u ovom mecu.

 

Roberto Cid Subervi - Jurij Rodionov ..... 1 (1.67)

Kvota dosta slaba uzimajuci u obzir cinjenicu da nema bas neke razlike u kvalitetu izmedju ova dva igraca. Rekao bih cak da Rodionov ima i nesto veci potencijal, al' vec odavno se muci sa formom, ima dosta losu godinu iza sebe, a ni ovu nije otvorio na najbolji nacin. S druge strane, Roberto Cid u zivotnoj formi, prepun samopouzdanja i u ovom trenutku ipak ima prednost. Jednostavno, pratim momentum.

 

Mikael Torpegaard - Alejandro Tabilo ..... OVER 22.5 (1.95)

Tabilo u odlicno formi, prakticno je nastavio sa odlicnim igrama iz prosle sezone i nema razloga da ne nastavi u istom ritmu i odigra joa jedan kvalitetan mec. Mada, dosta cesto "rudari", nema bas najbolji servis i ukoliko se Torpegaard izdigne iznad odredjene krize u kojoj se nalazi, mislim da bi ovo mogao sa bude veoma izjednacen mec.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Felix Auger Aliassime - Damir Dzumhur ..... 2 (2.53)

Jos na startu ATP Cup-a se vidjelo da je Auger Aliassime lose usao u novu sezonu i poraz od Gulbisa je u neku ruku kulminacija veoma losih igara na pocetku godine. Vjerovatno ce ozbiljno pristupiti vecerasnjem mecu, al' uopste ne bih iskljucio jos jedno mucenje. Iako cesto ima diletantski pristup, a ni trenutna forma nije bas obecavajuca, Dzumhur jos uvijek moze biti opasan iz ove uloge autsajdera, narocito u jednom ovakvom mecu.

 

Corentin Moutet - Thiago Monteiro ..... 2 (2.00)

Moutet veoma dobar na pocetku 2020. godine, al' i Monteiro je nakon dugo vremena poceo da igra nesto ozbiljniji tenis. Nije Brazilac bas igrac od povjerenja, nerijetko se znao potpuno raspasti, ali je ipak dovoljno kvalitetan da igracima poput Mouteta stvori ozbiljne probleme na sljaci.

Link to comment
Share on other sites

Maria Sakkari - Vitalia Diatchenko ..... 2 (2.93)

Sakkari je dobro otvorila ovu 2020. godinu, bolja je igracica ovdje, al' nisam bas nesto uvjeren da je ovoliko bolja kao sto koeficijenti pokazuju. Diatchenko nije nesto pretjerano konstantna, ali je izuzetno opasna kada je u pravom ritmu i bar u tim trenucima je sposobna da igra na veoma visokom nivou. Sigurno da ovo nece biti jednostavan mec, al' vjerujem da Diatchenko i te kako ima solidne sanse da iz njega izadje kao pobjednica.

 

Daniel Evans - Philipp Kohlschreiber ..... OVER 22.5 (1.87)

Ovo mi djeluje k'o poprilicno egal mec. Evans vec neko vrijeme u odredjenom naletu, igra solidan tenis i ocekujem da i ovdje odigra dobar mec. S druge strane, Kohly je imao neke probleme, ali jos uvijek s vremena na vrijeme odigra dobro na nekim turnirima, a i generalno je uvijek imao maksimalno ozbiljan pristup svakom mecu.

 

Aleksandr Nedovyesov - Uladzimir Ignatik ..... OVER 22.5 (1.87)

Cherbourg Challenger! Ignatik jos uvijek bez pobjede u novoj sezoni, al' u poslednjem mecu uopste nije odigrao lose koliko konacni rezultat sugerise. Imao je gomilu sansi, pogotovu u 1.setu u kojem je imao brejk prednosti, pa servirao za set, a onda ga nesrecno ispustio i u TB-u, pri cemu je i u drugom setu ispustio brejk prednosti. Ima solidan servis, podloga mu odgovara, pa vjerujem da moze pruziti dobar otpor uvijek nekonstantnom Nedovyesovu.

 

Damir Dzumhur - Andreas Seppi ..... 2 (2.13)

Prosto je fascinantna kolicina gluposti koju Dzumhur pravi iz meca u mec, a nesto slicno je ponovio i protiv Auger Aliassima. Potpuno bez fokusa. Jednostavno, ne djeluje da je u bilo kakvom ritmu u ovom trenutku, ne djeluje ni da ce se mnogo toga promijeniti u blizoj buducnosti, tako da cu se ipak okrenuti Seppiu, koji prije svega igra inteligentniji tenis, pa iako je daleko od nekadasnje forme mislim da protiv ovakve verzije Dzumhura ima mozda i ulogu favorita.

 

Jaume Munar - Thiago Monteiro ..... 1 (1.86)

Monteiro odlicno otvorio sezonu, al' stare navike je zadrzao, pa nakon jednog dobro odigranog turnira, veoma brzo dolazi do velikog pada u igri. Dobro je otvorio mec protiv Mouteta, napravio brejk, al' od tog trenutka je potpuno posrnuo i vec standardno nije pronasao nacin da se izvuce. Psiholoski jako labilan igrac i samim tim mislim da Munar s te strane ima bas ozbiljnu prednost. A i generalno mi Spanac djeluje k'o igrac sa mnogo vise drskosti i hrabrosti da preuzme kontrolu u mecu, tako da mu mnogo vise vjerujem u danasnjem duelu.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...