Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Just now, berti said:

Ne samo da nista ne zna nego deluje totalno nezainteresovano. Kladio bih se taj i ne zna sa kim smo igrali veceras i koji je rezultat. Gde li su ga samo iskopali, ne verujem da na YT ima njega.

Zna Miloje da usere transfer kada insistira na nekom u startu znas da je neka prevara. Caus, sad Zander. Zbog cega je to tako, pre bijh rekao da nasi nemaju predstavu koga da dovedu. Ne prate oni kvalitetno trziste... 

Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, ZiS said:

Cuj Ben preslab i za nasu ligu....majko sveta, spasi nas od ove decurlije, instant navijaca, fudbalskih neznalica i ostalih "nuspojava"... PES, Fifa i football manager napravise toliko "selektora" da ih je tesko prebrojati...Ne odigra utakmicu kako je foteljas zamislio, odmah neznalica, pojma nema, menjaj to, krava muzara...fuj bre...zvanicno se oprastam od ovog topica...fudbalske rasprave ovde ni na vidiku...

 

Ben vec godinu dana ne zna gde je... vise prati fudbal, manje ubacuj fraze i neke internet forice. 

Link to comment
Share on other sites

Малог Терзића треба набијати на нос увек, свуда и у свакој прилици свима њима. По пар пута дневно, ако је икако могуће.

Нама само крштени бекови и крила фале за озбиљан фудбал на евро нивоу. У таквој ситуацији остављаш лежерног Родића, који и као такав је појам бека за јебеног рекреативца са Грчког летовалишта. 

Дечко репрезентативац, за годину дана и сениорски јер опција не постоји нити их има на видику, и ти га продаш за сићу. Све под изговором да је ''лош у дефанзиви''. Богу хвала па нам је дошао бразилски Дани Алвеш лично на левој страни. Одсуство логике, разума и свега могућег и немогућег. Буквално се никада нећу помирити са овим. Јовељу ћу и некако сварити, али ово никад. 

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, berti said:

Ne samo da nista ne zna nego deluje totalno nezainteresovano. Kladio bih se taj i ne zna sa kim smo igrali veceras i koji je rezultat. Gde li su ga samo iskopali, ne verujem da na YT ima njega.

 

U jednom trenutku neki igrac Kopenhagena dodaje loptu svom saigracu Zanderu iza ledja, ovaj se samo okrenuo i ispratio loptu pogledom. Bole ga brige.

Link to comment
Share on other sites

Zanfer je ofanzivan bek. Nije za ovakve utakmice. Za kokeza ligu bice koristan. Zna s loptom. Nepismen takticki. Neume da osakati coveka kao Gobeljic ali zna da centrira. 

 

Fale nam igraci poput Vukanovica. Malo pismeniji i agresivni. Decko veoma korektan. Kakav li je taj Vulic kad ne igra pored raspalog Jovancica?

Edited by tsva
Link to comment
Share on other sites

Да додам само на ово горе да дечко у првој утакмици, заврне кифлу на главу са 40м какву Родић и рекреативо Бразилац нису за збирно 20 година каријере. 

Link to comment
Share on other sites

Just now, tsva said:

Zanfer je ofanzivan bek. Nije za ovakve utakmice. Za kokeza ligu bice koristan. Zna s loptom. Nepismen takticki. Neume da osakati voveka kao Gobeljic ali zna da centrira. 

Ти јебига уопште ниси поштен, и признај то себи, не мораш нама. 

Да је Жандеру презиме Николић, и да је из Младеновца а не Бело Хоризнотеа, већ би га окарактерисао као менаџерску провизију и чисти тал. Овако је само неписмен тактички, у свакој другој ситуацији би му сигуран сам доделио неки лепи епитет. 
 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Just now, suptil said:

Zna Miloje da usere transfer kada insistira na nekom u startu znas da je neka prevara. Caus, sad Zander. Zbog cega je to tako, pre bijh rekao da nasi nemaju predstavu koga da dovedu. Ne prate oni kvalitetno trziste... 

 

pratili - ne pratili, godine 2019. za 200 000 ne moze da se kupi igrac i da se ocekuje da bude pojacanje za ekipu koja preferira da igra Evropu, zapravo je smejurija da neko ko je igrao Ligu Sampiona prosle sezone dovede igraca za 200 000 i da bi u nekim projekcijama mogao postati starter ako se nekom uvali Zulo/Rodic

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Decembarski said:

Čim Tsva i Dravot orgijaju u ekatazi na temi,  to je pouzdan znak da Zvezda nije pobedila.

Stručnjaci kojima je najveći problem u FKCZ Vladan Milojević. Mene bi bila sramota prevaliti to preko usta ali eto ima nas svakakvih.

Link to comment
Share on other sites

Nekoliko utisaka :
1. Doktor Marin.
Ovi koji nisu zadovoljni igrom ne znam koji fudbal gledaju. Marinovu igru od večeras malo igrača u Evropi može da odigra. Privilegija je gledati ga. A rekao je sve perfektno, kao na terenu, i posle utakmice.
2. Sudija stoka.
3. Horor pojačanja.
Nešto slično kao i prošle godine kada smo sa Milićem napadali Salcburg. Opet na najvažnijim utakmicama nemamo nikakvu podršku niti neki korak unapred od novih igrača. Terzo majmune.
4. Mirko Ivanić. Kilavi Radovan. Uroš Nejaki. Definitivno ne vredi te pare i te jurnjave. Tehnički solidan ali prespor i preslab. Bar za ovo što igramo.
5. Degenek. Mnogo smo dobili povratkom. Igra i stav.
6. Bolji smo.
Možda ne zaslužujemo tu LŠ ali je još manje zaslužuje Kopenhagen. Idemo tamo po pobedu.

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

@mister-no je napisao i moje utiske o mecu, pa da ne bih ponavljao, napisacu samo da nisam optimista da prolazimo u 4. kolo kvalifikacija.

 

Mnogo bolje igramo na Marakani, nego u gostima sto potvrdjuje i statistika u poslednje dve godine:

 

2017/18:

 

1. Florijana 3:0 i 3:3

2. Irtis 2:0 i 1:1

3. Sparta 2:0 i 1:0

4. Krasnodar 2:1 i 2:3

5. Bate Borisov 1:1 i 0:0

6. Keln 1:0 i 1:0

7. Arsenal 0:1 i 0:0

8. CSKA 0:0 i 0:1

 

2018/19:

 

1. Spartaks 2:0 i 0:0

2. Suduva 2:0 i 1:0

3. Spartak 1:1 i 1:1(1:2 posle produzetaka)

4. Salcburg 0:0 i 2:2

5. PSZ 1:4 i 1:6

6. Napoli 0:0 i 1:3

7. Liverpul 2:0 i 0:4

 

2019/20:

 

1. Suduva 2:1 i 0:0

2. Helsinski 2:0 i 1:2

 

Samo dve pobede u 17 meceva u gostima i samo smo smo protiv Kelna, Trnave i Salcburga doneli uspehe i to posle dosta srece.

 

Ne verujem da mozemo da pobedimo, prolazimo dalje ili sa 1:1 ili sa 2:2. 

Link to comment
Share on other sites

Nije tragedija. Za nas je LE taman. Za Marina nije. On je jedini deo ovog kluba na nivou Lige Sampiona.

 

Steta je sto malo fali. Malo vise postenja pri radu svih u klubu. Malo manje da se krade a malo vise da se radi za Zvezdu. I fali hrabrosti. Previse mi nesto cuvamo a nista nemamo vredno cuvanja. Uvek na gol manje, uvek neko zatvaranje. Uvek je vazno ne primiti gol itd.. 

 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Ovakav rezultat me ne iznenadjuje,to je samo posledica katastrofalnih prelaznih rokova trilinga Terzic,Mrkela i Milojevic.Umesto da budemo jaci mi smo sve slabiji,prodajemo dobre da bi doveli gore igrace.Spucane su velike pare na igrace koji katastrofalno igraju ili su na tribinama.

 

Najvise me zabrinjava Milojevic i njegova vizija fudbala.Insistirao je na dovodjenju Causica,Simica,Kanjasa,Ivanica,Zandera i ostalih igraca u pokusaju.Kada se na to dodaju Terzine kombinacije i Mrkelini puleni iz mladjih reprezentativnih kategorija onda se dobije tim koji ne zna krstenu akciju da odigra.Jedini igrac dostojan lige sampiona je Marin,ostali u ekipi nisu ni blizu njegovog fudbalskog znanja.

Link to comment
Share on other sites

Ispalo je da smo dali gol u najgorem trenutku. Mozda bolje i da ne dajemo golove jer tako lakse dolazimo do tih 0:0 koje smo izvukli protiv CSKA i Salzburga. Mi kada damo gol ne znamo sta cemo. Liverpul je bio izuzetak na sreću. Ljudi mi smo se i protiv Helsinkija povukli posle prvog gola. 

 

Miloje odlicno prikriva mane ekipe, ali se postavlja pitanje zašto ekipa ima toliko mana posle toliko potrošenih para i dovedenih igrača. Jednostavno imamo losiji tim nego prethodna dva leta. Barem na terenu tako izgleda. Čak sistemski nismo dobro selektirani, a katastrofa bi bila mnogo veća da je Pavkov prodat.

Toliko problematicno igramo da bi nam sanse za prolaz davala samo pobeda od jednog ili dva gola razlike. Tad bi možda bio neki egal jer ni Danci nisu nista posebno. Ovako će biti vraški teško.

Reče tsva da malo fali... da su na terenu veceras bili Krstičić i Radonjić bilo bi otprilike 3:0, ali očigledno da mi taj nivo ne možemo da doatignemo. Udarili smo u neki plafon i ovo je izgleda naš maksimum. I daleko od toga da je to loše, ali žal ostaje što ne možemo da se izdignemo na neki nivo recimo Dinama ili Seltika.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

U ovoj ekipi najveći problem je Ivanić koji nije krilo i sa te pozicije doprinosi možda samo u odbrani. Ekipa koja hoće da igra na kontre mora imati brza krila. Ivanić je odličan centralni vezni i on treba da zauzme mesto Kanjasa ili Jovančića. 

 

Neophodan nam je zdrav Ben, a prolaznu ocenu može da dobije i Vukanić. Treba nam bljesak Boaćija. Sem Pavkova sa klupe nemamo nikakav ofanzivni potencijal. Zato ako dodjemo u situaciju da jurimo rezultat ne piše nam se dobro. Očekujem da će Miloje čuvati gol po svaku cenu, a u napadu sta uradimo i tako do negde 70og minuta. Ako ne postignemo neki slučajan gol možda krenemo ofanzivnije. Mislim da bi on sad potpisao 0:0 poluvreme. Iskreno i ja bih. Mi što ranije damo gol, to smo u većem problemu.

 

Borjan, Stojković, Milunović, Degenek, Rodić, Ivanić, Jovančić, Marin, Ben, Vukanić, Boaći.

 

Ili 

 

Borjan, Degenek, Milunović, Rodić, Jevtović, Žander, Ivanić, Jovančić, Ben, Marin, Boaći.

 

Mada mislim da bi bio prevelik rizik drasticno menajti formaciju i da je prva opcija sigurna, stim da ne očekujem Ivanića na poziciji na kojoj sam ga ja stavio. 

Link to comment
Share on other sites

Doduse cudo pinkovac nije dao Marinu drugi zuti, lagano je mogao  za ovo unosenje  5:40.
Unapred i revans da odradi.
Rodica da vode kod one doktorke Marijane, Zander dominacije se vidi u svim prilikama Danaca iznad, NDoye izgleda kao Adriano u prime pored njega.
I veoma mudovit penal, panjenka u 82 minuta svaka cast

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...