Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

18 hours ago, Jonnhy Clash said:

Au covece. Kakav Kopenhagen, kakva sila od tima? Zvezda je prosle godine pobedila sampiona Evrope Liverpul, imala 4 boda u najjacoj grupi Lige Sampiona a ti pricas ovde kako je neki Kopenhagen favorit protiv Crvene Zvezde. Daj, molim te. To je nas srpski mentalitet. Omalovazavati i potcenjivati svoje. Pa Marin je prosle godine igrao simultanku protiv Van Dajka, najboljeg defanzivca sveta, a sad bi trebalo da se plasi Kopenhagena?? Ni po cemu danski prvak nije favorit. Imaju cast i priliku da igraju sa proslogodisnjim ucesnikom Lige Sampiona i bivsim prvakom Evrope i tako ce i proci. Daj, molim te. Ndoye? Prosle godine su dolazili Neimar, Mbape i Firminjo a ti pricas o nekakvom Ndojeu. Sta ce njihova odbrana da uradi prptvi Marina, Bena i Boacija? Sta? Zvezda je favorit u ovom dvomecu. Nece biti lako ali oni treba da se plase za sebe. 

 

A ne, naš mentalitat je omalovažavati i potcenjivati druge. "Ma kakva bre sila, trebili smo ih ovuda ko vaške"... Prptvitm sigurno neće ništa a protiv ćemo videti, tek kad budemo znali da li smo otišli u treće kolo. 

 

........

 

Gledao sam do 0:2 Kop u Velsu, ko im se povredio na utakmici? Mogli smo i gore da prodjemo u žrebu, Danci su nam ipak protivnik po meri.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mister-no said:

@barracuda
Povredio im se špic, broj 9, mislim da je dao prvi gol, nije naivna povreda, nije mogao da se osloni na nogu.

To je onaj Kipranin, ali imaju dosta jake igrače na tim pozicijama, tu je i Wind, koji je jako talentovan i verujem da će igrati protiv nas, ali i ovaj koji ke ušao je zanimljiv, Ficher, prošao je Ajaksovu školu, i već je zabeležio dosta nastupa za reprezentaciju. Ko god da igra, biće zajebano.

Dobro je da se Degenek vratio.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, DonJuan said:

To je onaj Kipranin, ali imaju dosta jake igrače na tim pozicijama, tu je i Wind, koji je jako talentovan i verujem da će igrati protiv nas, ali i ovaj koji ke ušao je zanimljiv, Ficher, prošao je Ajaksovu školu, i već je zabeležio dosta nastupa za reprezentaciju. Ko god da igra, biće zajebano.

Dobro je da se Degenek vratio.

 

Sapiros ili slično nešto. Fišer je takodje jedan od značajnijih igrača, napisa @Pero_Cameron da je imao 3 asistencije od 5 golova Kopa u ligi. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Константин said:

 

Полако са оцјенама, сад ће малецки да улети по минутама. :classic_laugh:

 

Ugasi ton, ne treba. Što bi se reklo, slika govori više od hiljadu reči 😎

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, Barracuda said:

 

Sapiros ili slično nešto. Fišer je takodje jedan od značajnijih igrača, napisa @Pero_Cameron da je imao 3 asistencije od 5 golova Kopa u ligi. 

Fišer i Skov su najbitniji igrači Kopenhagena. Fišer je glavni kreator i od njega sve polazi! Njegov je zadatak da sa krila uđe u sredinu i kreira za saigrače, odličan je tehničar i odličan izvođač prekida. Mislim da ga je Solbaken planski odmarao, a da će u sledećem kolu odmoriti Skova i NDoye-a. Bez obzira na činjenicu da je Skov bio najbolji strelac ekipe, definitivno je Fišer njihov Marko Marin i ako njega zaustavimo obavili smo veliki deo posla. Skov je sa druge strane sjajan strelac, desno krilo kome je leva noga jača strana. Konstantno ulazi u sredinu i ima fantastičan šut, ali dobra je stvar što nije preterano brz ali je jak u duelu, te se nadam da će Rodić dobro odraditi posao pošto mu ovakav tip igrača više odgovara nego brži i agilniji protivnici. Skov je izvodi sve penale i slobodnjake, momak je dao dosta golova na taj način i svakako treba biti pametaqn i ne praviti prekršaje u zoni šuta. Preporuka je svakako usmjeravanje uz aut liniju i pomoć zadnjeg veznog kada se odluči za ulazak u sredinu.

 

Zbog povrede su teren napustila dva igrača - Falk Jensen i napadač Sotiriu. Falk Jensen je ključni igrač veznog reda, ali mislim da će se oporaviti do susreta sa nama, trkački potentan igrač sa solidnom pas igrom. Sotiriu je kiparska verzija Andrije Kaluđerovića, niti je brz, niti je visok, niti je preterano tehički potkovan i definitivno nije igrač koji će nam praviti probleme. Uostalom verovatno će prednost imati Wind i NDoje.

 

Ove godine su prodali dva ključna igrača a to su štoper Vavro koji je baš igračina i koji će za par godina da bude među 10 najboljih štopera sveta, te golman Joronen koji je u par utakmica briljirao i zaista se radi o odličnom golmanu. Kao zamena na štoperskoj poziciji doveden je Viktor Nelson iz Nordsjelanda koji važi za talentovanog igrača, ali mislim da kvalitetom nije ni blizu Vavru. Prošle godine smo ga mogli videti u prvoj tekmi protiv Partizana i evidentno je da ne poseduje taj kvalitet, a itekako zna da se izgubi prilikom prekida i nadam se da ćemo to uspeti iskoristiti, ali sam skeptičan po tom pitanju pošto imaju odlične skakače u napadu, a i Skov i Falk su poprilično visoki i prisutni prilikom defanzivnog prekida.

 

U suštini imamo dva prioriteta - prebiti Fišera te na taj način sprečiti kreaciju i onemogućiti Skovu ulazak u sredinu i priliku za šut.

Edited by Liska Manjina
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, vepar said:

Jel neko prenosi danas Kopenhagen?

 

Ne treba ici iz krajnosti u krajnost. Dobar je Kopenhagen ali ne spada u neke vrhunske evropske ekipe. Super je jer nam se otvorio zreb, bukvalno mozemo da dobijemo pristojnog protivnika u poslednjem kolu. Naravno, korak po korak ali eto, ne mogu da ne gledam unapred.

Fora je u tome, sto ja kod nas ne vidim glavu i rep. Igra nam se sastoji u tome da dodamo MArinu pa sta uradi. Kopenhagen je jako takticki obucena ekipa koja iam sistem igre za razliku od nas. Imaju kontinuitet igranja u Evropi, imaju istog trenera dugo vremena i jako ce biti zajebano protiv njih. Doduse svojim tragikomicnom selekcijom igraca i problema unutar tima i sami smo doveli sebe u ovakvu situaciju da nam se Kopenhagen cini velik kao planina. Krila nemamo, bekove trenutno samo u tragovima. Hrabri povratak Degeneka koji nam moze mnogo toga resiti u zadnjoj liniji, ali se moraju nekako osposobiti bekovi da bilo sta odigraju u napadu, jer usled nedostataka krila, igra nam je blago receno jednodimenzionalna.

VAljda ce se isforsirati Jevtovic , mora se dovesti i neko krilo jer nam je ovo veliki koncepcijski nedostatak. Zreb nam se opet otvara, ali mi jednostavno ne znamo da ulozimo na vreme i kazemo da smo mirni jer smo uradili sve sto smo mogli, nego reagujemo u min do 12 i forsiramo iznudjena resenja. Degenek nije trebao ni da ide, kao ni mali Terzic i Joveljic, ali jednostavno skauting ne postoji i sve se svodi na cist improvizam.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Gledam prije pola sata arenu1, pise czv-nap....kontam Zvezda - Napredak, reko snimak proslog kola, zaboravljam da je bio Javor proslo kolo...pun stadion, opet nista ne komtam...ugledah momka na sredini terena sa benom na vratu, hladan znoj me obli...zar ga nismo prodali, ili se i on vratio....kad ono ugledah da je to nap u stvari Napoli, snimak od prosle godine, prva tekma.... Sad sam nekako sretan... 😂😂😂

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...