Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Disciplina igraca je na niskom nivou. Apsolutno nepotrebno je Ben dobio zuti karton kao i Rodic. 

Jovancic veceras uzasan. Gobeljica poslati na Kipar da uveseljava Savica. Sudjenje lose. Nasa realizacija ipak losa, neke stvari se i na treningu realizuju bez problema. Ipak utisak je da smo trebali i mogli da im damo 5 komada a ipak smo primili gol sto je opet znak da nam ne cvetaju ruze u zadnjoj liniji.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, VLADIMIR PERIC VALTER said:

Jedva, Gobeljic sve sasekao onom ludoscu, nadam se zavrsava vise sa prvim timom. Do Helsinkija ima Javor da se jos uigraju inace sa njima ce biti bas tesko, hvataju formu i sezona im je u toku.

Boaci je proradio zvezdasi radujte se 🙂 U svakom slucaju videcemo da li ce Stojkovic ipak dobiiti sansu. Ko ce igrati desnog beka u prvom kolu? Psiholoski ipak teska utakmica. Probijanje leda. 

Link to comment
Share on other sites

U drugom poluvremenu sve isto, mada smo na mahove delovali bolje nego u prvom jer su se ovi otvorili. Pohvala za Rodica koji je posle sest meseci presao pola terena i koji je konacno odlucio da odigra nesto napred.  

 

Upravo ofanzivna igra bekova nam je neophodna kad igramo sa 3 ofanzivna vezna i bez krila maltene. Ne znam da li su to instrukcije bekovima ili jednostavno nemaju snage/kvalitet da igraju napred, al bilo je osvezenje videti naseg beka u fazi napada. 

 

Gobeljic bas debil. 

 

Tanki smo. Trebaju nam Degenek, Krsticic i Radonjic. Bukvalno ta 3 profila igraca nam fale da bi bili ozbiljna ekipa. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Malo preterujete s kritikama. Zaigrali smo sa igračem manje. Jako dobro smo par puta izneli loptu i sa boljom realizacijom trebalo je da bude više od ovih konačnih 2:1. Suduva jedva dva šuta ka našem golu, nije bilo razloga za strepnju, čak i u ovom poslednjem minutu, tako da....polako s kritikama. Nije da je Suduva odigrala neku simultanku pa da odmah opletemo po našim igračima. Što bi komentator rekao, ipak im je ovo 22.utakmica u nizu (Suduvi), ajd da uh vidimo kad nama bude 22., za koji mesec 😂...

Link to comment
Share on other sites

Generalno nije bilo lose ali par umisljenih retarda u timu su se potrudili da upropaste utisak s ove utakmice. Gobeljic je samog sebe eliminisao iz buducih evropskih utakmica a mogli bi na klupi malo da mu se pridruze Jovancic i Rodic, dok ne odluce da bi mozda malo mogli i da igraju fudbal. Tolika povika je na Milunovica, covek je danas igrao odbranu za svu cetvoricu jer od Gobeljica, Babica i Rodica nije bilo skoro nikakve koristi.

 

Jovicic je danas bio dobar kao i pretprosle godine u ovoj fazi sezone ali Jovancic je bio toliko jezivo los da bi Jovicic mogao da uzme komotno obe premije za ta dva igraca. Odavno nisam gledao utakmicu u kojoj jedan igrac bas sve uradi pogresno, dobri Jovanca je danas prekinuo taj post. Jedan jedini dobar potez je uradio kad je sakrio loptu i povukao je napred izmedju dva igraca ali se odmah potrudio da i taj jedan potez sjebe tako sto je dodao Ivanicu loptu iza ledja dole na krilu, umesto da gurne Marinu koji je imao livadu ispred sebe u sredinu. Spor, neodlucan, nikad tamo gde treba da bude, pretavara se polako u klasicnog alibi igraca bez ikakve funkcije na terenu. Popizdeo sam danas negde pocetkom drugog poluvremena, pritiskamo napred, lopta se odbija nazad Jovicicu koji nema opciju za pas a Jovancic se sakrio iza ledja igraca Suduve, ne mrda odatle, samo mase rukom Jovicicu da vrati loptu Borjanu.

 

Ovi napred osim Ivanica nesto bolji nego obicno u poslednje vreme. Ivanic zna fudbal ali je svilen, mek i preplasen, cak je i na gol sutnuo kad je usao u onu sansu kao da samo ceka da se otarasi lopte sto je pre moguce. Boaci nam je ogroman posao napravio time sto je rano otvorio Suduvu (imali smo tri slicne sanse na prvoj utakmici i nijednom nismo odatle sutnuli kako treba) i primirio onu loptu Marinu da plasira za 2:0. Naravno, morao je da bude zamenjen zbog onog idiota. Benu treba izvuci usi za ona dva amaterska pokusaja da izmuva penal, da nije pao kao prostac u onoj prvoj situaciji sudija bi mozda i dosudio penal na Stojkovicu, koji je realno mogao da se sudi.

 

Kad smo vec kod idiota, tesko da bi mi Gobeljic zaigrao ikada vise za prvi tim posle ove avanture. Coveku je slomio nogu iz cista mira, na sredini terena, u prakticno zatvorenoj utakmici. Koliki idiot i bizgov neko mora da bude da napravi onako pogibeljan start bez ikakve potrebe. Magarac bez mozga.

 

Sve u svemu, igracemo mi nesto bolje kad neki igraci udju u formu ali ovaj tim objektivno nema veliki plafon. Znali smo jos prosle godine da ne smemo da prodamo Krsticica i Degeneka ali smo ih svejedno prodali jer su razni vukanovici, vulici, vidici i slicni vezarici morali biti kupljeni a pare biti razgrabljene. U medjuvremenu smo se otarasili i Ebesilija, Jirku smo poslali na pozajmicu, Jevtovicu su svasta nesto izobecavali a ne vidim da imaju nameru da ta obecanja ispune. Klupa nam je danas bila pure srpska liga. Ne ohrabruju ni ove misteriozne povrede Kanjasa i Tomanea, buduci da jos od prosle godine znamo da takve povrede sluze bratu Vladanasiju kao opravdanje da neke igrace sushi na klupi i na tribinama.

Edited by taliesin
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

За овај 4-1-4-1 са једним шпицом треба брзо размишљати, кад се понудити, кад додати а кад се отворити, а то су одрадили ови што на срећу нису прошли српску школу фудбала. Практично су Марин, Боаћи и Бен добили меч. У неку руку ми је и драго што смо више од пола сата играли са играчем мање јер су и неки други морали одрати гузицу. Очекиван пролаз против екипе Наде Топчагић,  Бибије Керле & Со и мислим да ћемо проћи и Хелсинки на појединачни квалитет. Имали смо и добрих шанси али се видјели и недостаци за озбиљније противнике.

 

Борјан-ок

Гобељић- гардиста и турбо фолкер, 2 у 1, шта више рећи за тај мозак

Родић-2П се пробудио а оним продором прије пречке Бена подсјетио да се бочни играч није вјенчао са линијом

Штопери-што буде тежи ривал биће све горе иако је у 1П изгледало ок али је то само због лошег противника. Она пречка Судуве је шут главом противника са земље, крај живог двометраша Милуновића

Бакула-као и већином се труди а лимити га ограничавају пропорционално тежини противника

Јованчић-одавно сам помињао да зна лопте али старомодан играч односно овом ростеру не треба, спор и стално овјерава лопту, а нама треба брзина у пасу и размишљању

Иванић-такође вишак у овом систему, има брзину са лоптом у ногама али много кориснији у транзицији, прикључивање из другог плана, у позиционим нападима против слабијих екипа мање користан

Марин-класа, предивно видјети десетку и траку на правом играчу

Бен-личио на старог Бенакоји нам је уз Борјана донио оне силне милионе који су ови спржили за годину дана, штета што умјесто пречке није метнуо у мрежу

Боаћи-метно мајсторски, једна асистенција и статива, то се тражи зна се да може

 

п.с.Жуле је и сам  кумовао што судија није свирао онај пенал над њим, ни да покуша да се загради, ни да помисли да шутира иако је најближи голману, гардијски мозак наређује да чека пенал

Link to comment
Share on other sites

Stojkovic jeste bolji igrac od Gobeljica, ali on na klupi svakako nije iz fudbalskih razloga. Medjutim danas je bio uzasan, xy ispucanih lopti napred i kriv je za primljen gol. Milunovic drzi svog igraca, Stojkovic trckara dok njegov igrac prolazi izmedju njih dvojice. Bas amaterska reakcija i jadan pad koncentracije za nekog ko je igrao zadnjih 25 minuta.  

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...