Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

1 hour ago, Igor028 said:

Gajic nije registrovan za Suduvu, znaci Stojkovic ponovo u prvih 11. Sto se mene tice znam sta necu da gledam u utorak.

Videćemo, imaju pravo još jednog igrača da registruju do meča, mada to mnogo ne menja stvar. Trebaće mu malo vremena da uđe u ritam.

Link to comment
Share on other sites

Quote

 

 


On je dodao da je naučio veliku školu i da se takve stvari više neće tolerisati.
Na kraju sezone izgubili smo to zajedništvo koje nas je krasilo. Počeli su da preovladavaju lični interesi kod igrača. Iskreno, pojedini fudbaleri su počeli da vode apsolutno nesportski život. Načuo sam to i ranije, ali sam pokušao da ignorišem, da opravdam zbog odličnih rezultata. Neprofesionalnost neću tolerisati. Insistiram da moraju da budu profesionalci, da bez obzira na to što su mladi imaju poseban poseban režim života u odnosu na vršanjake. S druge strane, ta popularnost je izašla iz granice dozvoljenog i to mi se ne sviđa. Neću to više da praštam, biću veoma rigorozan što se toga tiče“, poručio je Vladan Milojević u razgovoru za Alo.

Takođe, trener Crvene zvezde ponovio je priču o nepotrebnom samozadovoljstvu, dodavši da njegov karakter nije mogao da prihvati takvo ponašanje.
„Ono što nije valjalo jeste poslednjih šest meseci pred kraj sezone. Došlo je do nekog samozadovoljavanja kod igrača. To sigurno neću više ignorisati. Nisam mogao da verujem, moja svest mi nije dozvoljavala da verujem da će se to desiti, ali, eto, desilo se. U redu, uzeli su titulu, ali igrači su prerano počeli da priželjkuju kraj sezone. Neću da kažem da li je opravdano ili nije, ne volim o tome da pričam, ali mi se sve to pomalo ne sviđa. Jedna lekcija za sve nas“.

Crvena zvezda nije delovala uverljivo na pripremnim utakmicama, međutim demonstrirala je snagu u sudaru sa Zenitom. I pored poraza crveno-beli su ostavili odličan utisak. „Ne čitam komenatare, ne znam šta su ljudi očekivali od priprema. U svakom slučaju mi vredno radimo,treniramo i dajemo sve od sebe. Neće nam biti lako u prvom kolu. Suduva je jako ozbiljan rival, šampion Litvanije. Jeste da smo ih eliminisali prošle godine, ali su oni sada potpuno drugačija ekipa“.

 

 

 

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/milojevic-otvoren-kao-retko-kad-pojedinci-su-vodili-nesportski-zivot-necu-ih-vise-tolerisati/331780

Edited by Green23
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, The Walking Dravot said:

 

Kalina pokrenuo lavinu.

 

Cuti, bolje i to nego da su se navukli na chain odnosno mutual masturbation. Zamisli udje Miloje u svlacionicu i vidi tako nesto...

 

Edit: i od loseg ima gore...

Edited by Duh koji lebdi
Link to comment
Share on other sites

Svi pričaju mafijaši, guraju pare u sopstvene džepove, ne puštaju mlade igrače, drugi im sastavljaju timove, pojedini menadžerski igrači moraju da igraju itd itd .. Zašto se isčuđavate kada se ovako kod nas radi zadnjih xy godina. Da li ima neko ko u bliskoj prošlosti nije ovako radio? Uzgred, ko je pre Terzića više uradio po pitanju infrastrukture (na stadionu, oko stadiona, kompleks pomoćnih terena ispod južne tribine...)? I koji trener pre Milojevića nije završio evropsku odiseju u sezoni kupanja?

Edited by Azazelkg
Link to comment
Share on other sites

Pa nesto ovako...Da ima vrhunske rezultate, dakle titule i kupovi se podrazumevaju, ucesce u grupnim fazama evropskih takmicenja...e sad ide glavno...da na svakom mecu u domacici dominiramo igrom, stvaramo minimum 15 sansi, uz poneku stiklu, rabonu, pozeljno i makazice....da svake godine afirmisemo nekog klinca iz nase skole i da se za istog otima pola Evrope ali ne prodajemo ispod 20m...da dovodimo samo kvalitetne strance, pozeljno iz liga 5-ice, da ni slucaino ne angazujemo "povratnike" ili od milja piksle...o igracima iz nase lige da ne pricamo, to ni ne ulazi u jednacinu...i za kraj, da svaki put pobedimo Partizan i to ne manje od dva razlike...

Eto, ako ima takav, bilo bi idealno, mada bi se i njemu nasla neka mana...😁

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kakva zamena teza.

Tim u periodu decembar- maj odigrao nula minuta kvalitetnog fudbala.

Niti jednom ne pobedi propali Partizan.

Prvenstvo uzmeš samo zato što se konkurencija raspala. 

Izgubiš kup bez šuta na gol.

Kao šlag na tortu trener izjavi da je načuo da neki igrači žive nesportski.

Stvarno, ko umesto Vučića ?

 

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Ne, nego blaga ironija...Istina je uvek negde izmedju...Jeste, ekipa je igrala lose ovu polusezonu...i? Treba skinuti glavu treneru, nativati ga sisojem? Ili uzeti u obzir kompletan mandat i sve ono sto je uradio tokom istog? Prst na celo selektori...

Link to comment
Share on other sites

Ne napada se Milojevic samo zbog igre, nego je ostavio komplet los utisak u ovom drugom delu sezone. Sa svim izjavama i izborom igraca je nekako postao ljigav kao lopovi u upravi. Ovamo prica o nesportskom zivotu igraca, neprofesionalnosti, a sta je on radio, ignorisao sve to i dva najveca dzibera u ekipi stavio za prva dva kapitena, a ni treci nije nista bolji od njih.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Pa nije bas ni pametno pricati o tome tokom sezone...dobro je da je i rekao...Opet treba imati na umu gde i u kojim uslovima zivimo...da se navijacke grupe bukvalno pitaju za sve, da su menadzeri dobrom delu igraca iz omladinske skole, da kontrolisu dosta toga...a znamo ko je i od igraca sa njima na prst u d***...Lako je to sve iz fotelje, ali kad ti je dupe u procepu i treba da se suprotstavis takvim likovima oci u oci...nije bas jednostavno...Zivimo u mafijaskoj drzavi i dok ta sama drzava, tacnije njen vrh ne ozdravi, ne mozes da ocekujes da Miloje izbacuje Vujadine i ostale...Nije lako biti trener u Srbiji, nimalo...

Link to comment
Share on other sites

Dovoljno je preletiti RSB da se vidi kakvu zaleđinu imaju Savić i Stojković, da se vidi koliko je rizikovao i što je sad rekao, i to ne direktno da je imenovao nego ovako okolo.

Bukvalno milion stvari u i oko kluba ne valjaju i svezali se Sisoja koji je jedan od rijetkih da kompletnom klubu drži glavu bar malo iznad vode.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...