Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Tipovi kakav je Kanga kliknu ili ne, kod takvih nema sredine.

To je igrac trenutka, zna koliko ume, samouveren je i trebaju mu odresene ruke, s tim da to zna i da zloupotrebi.

Svakako su mnogi govorili da je vreme za rastanak prve Milojeve sezone, ne zbog Kanginih kvaliteta vec jer je pravio probleme i samom treneru i ekipi.

Sad dolazi kao toliko cekani veznjak koji treba da razigra ofanzivne igrace, cije lopte imaju oci i sl.

Daleko od toga da je Kanga lose resenje, ozbiljan je sa loptom, ume da opali iz 2.plana, tesko mu.je oduzeti kad igra punom snagom, ali nikad sa takvim profilima nisi nacisto na koju ce stranu krenuti svoju pricu.

 

Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Don Juan said:

Meni samo nije jasno da je Kanjas gori od Jovančića, to mi nekako ne ide u glavu.

To je standardna prica o zlom strancu koji muze klub, a istog su iz Grcke iskopali i jak ugovor mu dali upravo ljudi koji se sad sa njim natezu. Uz to pricati o kvalitetima Jovancica, koji je u Milojevicevom sistemu sa glavom i repom odigrao dobro manje od godinu dana, a posle toga duplo nista, je nepotrebno. Jasno je kako funkcionise Terza sa ekipom, jedan ok korak uz 100 losih, tako se upravlja klubom koji nema vlasnika i gde nema lose odluke...

 

Edited by Manoly
Link to comment
Share on other sites

Sta ce nam sad Ivanic bez broja 8?
 
Hoce li proigrati?
 
Mozda?
 
:))
Može da uzme 88 pošto mora da bude dva puta bolji.. Ili 16 :)
Mada teška priča, kako Terza dovodi i prodaje popunićemo brzo sve do 99. Prelazimo na trocifrene u zimskom prelaznom roku.
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Crni Bombarder said:

Kanga,Katai,Ben,pa i taj Ivanic...dosta igraca koji "vole" loptu,a ona je jedna.
Trebace Stankovic da pronadje formulu po kojoj ce i vuk biti sit i ovde na broju..posebno sa Kangom i Kataijem..obojica voile da je "carine"..

 

Bolje da gledam Kangu i Kataia kako carine loptu, nego Jovancica i Vukanovica kako se rvu sa njom. 

Da mi je jos i Marina da ubacimo, pa nek otvore Horgoski prelaz ako hoce slobodno.

Edited by threepwood
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Napred možda i uradimo nešto, ali pozadi će biti muka da se odbranimo. Umesto da se zadrži Degenek i dovede neko pojačanje, a za rezervu ostave Babić i Pankov, ja kao da gledam da će Milunović da nam bude komadant odbrane.

 

Isto tako na poziciji levog i desnog beka smo baš tanki. Rodić nema zamenu, a propustiće brdo utakmica zbog povrede, isto tako će i dobar deo utakmica da odigra preko one stvari, a Gobeljić nema veze sa fudbalom, ni sa pozicijom desnog beka. Tu je na poziciji "bori se, gine" i tu se njegov uticaj na igru završava.

Edited by Boaće
Link to comment
Share on other sites

41 minutes ago, vepar said:

Dug 45 miliona haha tj. nisu uracunati navodno prihodi tako da je samo 32 miliona hahaha

 

Ako i dalje ne bude bojkota onda stvarno i ne zasluzujemo bolje

 

Znajuči Terzu, to je uračuno prihode koje planira da uzme 2026. za generaciju 09'

 

Opasan je to matematičar

Edited by L' Imperatore
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, threepwood said:

 

Bolje da gledam Kangu i Kataia kako carine loptu, nego Jovancica i Vukanovica kako se rvu sa njom. 

Da mi je jos i Marina da ubacimo, pa nek otvore Horgoski prelaz ako hoce slobodno.

 

Vukanovic je bas los igrac, lik je jeziv koliko nema pojma na evropskom nivou (osim onog gola, ali za to je zasluzan duh koji mu je izdao naredjenje, a naredjenje duha se ne odbija).

 

Jovancic je nesto i vredeo na pocetku.

 

Nema tu srece dok god imamo ovako losu ligu i dok god je pola lige u talu sa Terzicem i sluzi da se uvaljavaju skartovi poput Vukanovica.

Link to comment
Share on other sites

Krecu mladje kategorije za vikend. Kadeti u nedelju u 5 protiv Spartaka, a omladinci u 7. 

 

Crvena zvezda - omladinci

Golmani: Marko Ćopić, Veljko Ilić.

Igrači: Stefan Despotovski, Uroš Lazić, Andrej Đurić, David Petrović, Vukašin Krstić, Dušan Ikanović, Bogdan Petrović, Marko Ćurić, Nikola Pantić, Nikola Stanković, Marko Stojanović, Uroš Branković, Mateja Bačanin, Nikola Mituljikić, Jovan Mituljikić, Aleksandar Gajinov, Nikola Knežević, Marko Lazetić, Marko Borović.

Stručni štab: Marko Neđić (glavni trener), Petar Petrović (pomoćni trener), Nikola Mitić, Vladimir Sandulović (treneri), Đorđe Topalović (trener golmana), Slobodan Čikara (kondicioni trener).

 

Crvena zvezda - kadeti

Golmani: Stefan Marinković, Mihajlo Vojvodić, Viktor Petrović.

Igrači: Veljko Mitić, Nikola Savić, Stefan Leković, Aleksej Vukičević, Ognjen Krajnović, Bratislav Marić, Luka Stojsavljević, Lazar Đurić, Nemanja Vidojević, Jovan Mijatović, Ignjat Brajić, Jovan Šljivić, Veljko Lolić, Mirko Nikolašević, Stefan Miladinović, Mateja Radonjić, Mateja Bubanj, Davor Rakić.

Stručni štab: Srđan Stojčevski (glavni trener), Marko Petrović (pomoćni trener), Branko Katić (trener golmana), Nikola Petrović (kondicioni trener).

 

Sto se omladinaca CZ tice- Lazetic i Stankovic pre svih. Do prvog tima moze i David Petrovic sigurno da dobaci, mali Brankovic je bas zanimljiv, Mituljikici isto. 

 

Apropo kadeta, vecina su 05 igraci. Izdvojio bih Nikolasevica i Mijatovica, bice sigurno glavni igraci. Meni se i Sljivic bas dojmi. Lekovic je dobar stoper, Rakic isto moze dosta golova da da. 

 

Sto se Graficara tice, u omladincima su vredni pomena - Viktor Radojevic, Luka Stojanovic i Matija Gluscevic, trio decaka rodjenih 2004. koji su prerasli nase kadete. Sto se kadeta Graficara tice, nema tu nesto epohalno da se vidi, ali bice kompaktni i nezgodni bas, ostala je okosnica tima. 

 

Link to comment
Share on other sites

Srećno 45 miliona duga svima koji slave, pa tako i terzi. Sunce ti poljubim, pa mi da nismo igrali tri puta Evropu, prebacili bismo 100 miliona. Ja sam očekivao da su ukrali ali ovome se, moram priznati, nisam nadao.

Edited by K.Dot
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...