Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Pa dobro... Imamo sreću da se Kataiju desila kokoš od supruge, kojoj je bolje u Beogradu nego u LA. Ajde da razumem, jebeš Čikago - em vetar em pun seljaka, ali će biti da je tugovala što je makoše odande u Kaliforniju prokletu. Nego, ako se već vratio Katai, do kraja prelaznog roka možda bude finih iznenadjenja za naše uslove. To mi je izgledalo kao dobar znak, kad maltene na početku potpišeš sjajnog igrača. Doduše, dešavalo se i to da se na nekoj takvoj kupovini završi ceo rok, s obaveznim mazanjem očiju nekim Ailtonom poslednjeg dana. Bio je on sjajan igrač dok je igrao fudbal i imao 10kg manje, ali tada nije bio u opciji za Zvezdu. Jbg.

 

Jedino što me brine je filozofija, jer je Katai igrač kome je dosta toga podredjeno u igri. Ok, biće momenata kada se na individualni kvalitet pravi i rezultat, ali ipak mislim da nam pre svega treba timski duh. I, da kažem otvoreno, nisam previše ubedjen u znanje trenera ali ajde, to sam ipak samo ja. 

 

Otvarajte temu slobodno i neka nam je sa srećom.

Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Markoss said:

Ebisilio jeste dobar igrac, al lik ima preozbiljnih problema sa alkoholom i nekim jacim supstancama. 

 

С чим има проблема Иванић? Или Симић, Милуновић, Вукановић, Јованчић?

На чему су онда и сви они што нису ни фудбалери а примају плату?:lol_2:

Link to comment
Share on other sites

Daj da vratimo i Krsticica i posle toga neka rade sto oce. To bi bio pravi posao i mogao bi covjek onda da se nada necemu ali cisto sumnjam da uopste postoje sanse trenutno za njegov povratak. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Konacno jedno pojacanje koje ima fudbala u nogama. Samo je pitanje koliko je spreman fizicki, imao je ranije problema sa kondicijom.

Isto tako ima promaju u glavi i vrlo često bol u predelu kurca.

 

Iskreno se nadam da on Zvezdu posmtra kao odskočnu dasku za dosta jači ugovor, a ne kao zadnji voz da se naplati. Igrač koji može mnogo doneti, ali isto tako i mnogo uzeti. U trenutnoj situaciji kad u celom timu imamo jednog kreatora, on je rizik na koji bih pristao. Bolje i on nego neke Terzine kombinacije, barem znamo za šta je sposoban, a da li će to isporučiti, e to je već druga priča.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, Perkos2 said:

Neće nam pomoći ni još dva igrača kao katai za evropske utakmice, nemamo sredinu terena  a tu se rešava utakmica

Stiže Kanga.

 

Sanogo - Nikolić - Kanga, bi bilo sasvim pristojno.

Edited by Don Laki Juan
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...