Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Ljudi sutra debituje Seku Sanogo. Konačno. Taman da se uigra pred kraj pozajmice. Očekujemo spektakl od strane profesionalnih navijača, biće neko ludilo sigurno posle utakmice. Mita i Tvorza otvaraju šampanjac. Eto opravdanja za ispadanje u kvalifikacijama niotkuda, gde se sad baš setiše da menjaju format. 

Link to comment
Share on other sites

32 minutes ago, K.Dot said:

biće neko ludilo sigurno posle utakmice

Ovo nam ne gine, ali će se pravi efekti videti za 10-15 dana.

I to posle dva ogromna upozorenja, jedan Bergamo, drugi Liverpul, mi i dalje pravimo fešte na utakmicama. Dobro. Biće nam onako, kako smo zaslužili.

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Santoro said:

Vujadin Savic ima koronu , obzirom da se posle derbija izljubio sa nasima , pojavila se vest da su  Simic , Petrovic i Konatar pozitivni na test

Ako je ovo istina, meč sa Proleterom ne bi trebao da se igra.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Santoro said:

https://www.rts.rs/page/sport/ci/story/31/fudbal/3992557/vujadin-savic-potvrdio-da-je-pozitivan-na-korona-virus.html

 

Он је додао и да није био у контакту са играчима Звезде, као ни са својим родитељима.:ajme:

 

3 minut :innocent:

 

 

Ni on ih ne smatra fudbalerima...

  • Like 5
  • Ha-ha 12
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, L' Imperatore said:

 

Jeste Deki slabo počeo i ja sam isto ispisao nekoliko kritika na njegov dosadašnji rad i odluke. Ali opet, ne treba preterivati...

Slazem se da ne treba praviti ovakva poredjenja, ali pre svega jer nije realno posmatrati Lalatovica sa jedne strane, koji je, kakav god lik bio, niz godina proveo u razlicitim klubovima po Srbiji (koliko god to po meni nije relevantno merilo kvaliteta) i sticao kakvo-takvo iskustvo u radu i vodjenju ekipa, a Dejana sa druge, pritom znajuci da je samo zbog svog imena i doveden na Zvezdinu klupu kao apsolutni pocetnik i uz stab koji nema kvalitet.

 

Link to comment
Share on other sites

U poslednjih godinu dana se nije pojavila niti jedna lepa vest vezana za nas FK. Ogadiše mi sve govnari,a Fujadin Šipka je posebna priča. Sad, kad bi trebali da pokažemo zrelost mi ćemo nastaviti sa ovom farsom i šaradom zvanaom "proslava titule". Čuj pojavila se vestinovinari nagađaju, to bi država trebala da reši, obzirom da se ovaj Šipkaroš ljubio sa pola tribine.

Edited by Liska Manjina
Link to comment
Share on other sites

Jbt, svaki jebeni tim iz SL iskoristio poslednja dva kola da ubaci neke klince, da malo osvezi tim, da proveri nekog, samo se kod nas iste ustajale glave vrte. Da ne ulazim sad u to zasto je Radulovic debitovao, a nije Babic, ali je sramno da on, Blagojevic, pa i Katic koji je tu, nisu dobili sansu, a trenirali s prvim timom mesec i po dana. 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...