Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Manjkalo je rezona u igri. Ne postoji legitiman argument da se u situaciji u kojoj jurimo rezultat lopta napucava na napadače koji su dve glave niži od njihovih štopera. Ne postoji legitiman argument da se lopta prenosi tako što se jedan igrač zatrčava sa njom i osvaja prostor dok napadači ili krila cupkaju amaterski na ivici ofsajda ili se ne nude za saradnju . Otuda ogroman broj izgubljenih lopti i wtf momenata Jovančića, Bena i Gobeljića. Taktika razočarenje, iskusni razočaranje, mladi razočarenje, svežine bez. Jovančić napravi jednu dobru stvar, zasere sa pet. Njegoš ni tu jednu dobru stvar ne uradi, usko grlo na sredini u ovoj postavci. Vukanović opet najborbeniji, ali uzalud kada nema nijedan naročiti kvalitet u igri. Boaći beskoristan, Ivanić anemičan, Rodić kao pokvarena ploča, Degenek u svađi sa svima, Milunović u svađi sa sobom.

 

Dejan Stanković duguje mnoga objašnjenja.   

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Nije toliko strasno izgubiti kup. Strasno je kad ga gubis 9 godina zaredom, i kad spucas 100 miliona eura u tri sezone i tim ti izgleda ovako kao nas. Bez i jednog igraca na terenu koji pravi razliku. Bez nekog jasnog koncepta igre. To je zaista strasno. Mozda nekom i jeste bilo u interesu da Partizan osvoji kup zbog nekog navijackog mira u zemlji, ali ni nama nije bilo tesko da ovo izgubimo s obzirom da smo losiji. Ove sezone smo bili losiji u sva tri derbija. Jednom moze biti slucajnost, ali tri puta ne moze. E sad, to ne znaci da su oni zasluzili prventstvo, mi smo ocigledno konstantniji na duze staze u malim utakmicama, plus verovatno imamo malo vise sigurnih bodova od njih. Meni je neverovatno da je Mrkela nakon svega ostao, to je zaista samar za sve navijace. A sto se tice Stankovica, ne bih naravno nista negativno o njemu, ali on je bio perfektan za mazanje ociju javnosti. Terzic je majstor u mazanju ociju. Neka nam objasni gde je otislo 100 miliona eura od evrope. Videcemo sad sta ce biti u kvalifikacijama za Evropu kad ne bude vise bilo Milojeviceve ludacke srece da nas gura dalje.

Svaki normalan covek misli "bice bolje", i to je uredu. Ali ja vam tvrdim, nece biti bolje. Mi smo zaradili 100 MILIONA EURA za tri sezone i izgledamo jadno! Da li zaista mislite da cemo u narednih 20 godina uspeti dva puta zaredom da udjemo u Ligu Sampiona? Pa ovo je bila sansa veka da mi odskocimo iznad blata u kojem se nalazimo, da odskocimo od Partizana i budemo nedostizni narednih 30 godina. A mi smo to sve prosuli u vetar. Zaista sam duboko razocaran. Mrkelu ne mogu ocima da vidim, Terzica jos manje.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Dovodjenje Dekija je zaista vrhunsko mazanje ociju. Ali ocajan potez za buducnost kluba, OCAJAN. Izvini Deki, ali jbg ne mozemo mi biti poligon za skolovanje trenera bez iskustva. Robi je makar imao neku ideju. Ovaj je jos zaprepascen sto je trener Zvezde. Ne uliva mi poverenje ni najmanje. Plus sto ima to neko ponasanje koje malo vuce na ulicu. Ali kazem, za karijeru skidam kapu, tu nema spora niti ce biti.

Link to comment
Share on other sites

Kola ce na leto krenuti nizbrdo, kako sam i ocekivao, a tad ce Deki biti gurnut na naslovnu stranu i snositi odgovornost.

To sto je bio lud i pristao da saradjuje sa protuvama je posebna prica, ali poenta da zlikovci vode klub u novu propast stoji i mnogo je jaca od trenutne uloge samog Dekija Stankovica.

Na neki nacin on je vec potrosen, a da nije ni krocio u trenerske vode.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Stanković je probao sa dvojicom mladih igrača i sad ih odjednom nema u prvoj postavi koja je prepuna poluigrača. Kome to nije sumnjivo onda ne mora ni da gleda fudbal.

Izbor saradnika mu je užasan pogotovo Milijaš i Milošević koji je poznat kao spletkaroš i tračara. Sad se tu pojavljuju neki iz Italije koji pitanje je koliko mogu sa ovim igračima koji su bratski povezani sa prethodnim stručnim štabom. No sve to na stranu kad se igra derbi i to u polufinalu kupa gde moraš da pobediš ako želiš trofej. Možda je pravo pitanje želi li FKCZ trofej u kupu pa da tek kad se to razjasni krenemo sa kritikama počev od glavešina.

Igrački nismo videli ništa novo, znamo odavno da su nivo koji treba Zvezdi Borjan i Degenk, da imamo tu dvojicu mladih i potencijalno dobrih igrača Nikolić i Gavrić i par boraca koji ne mogu da presudno promene tok igre Gobeljić i Jovičić . Ostalo sve treba na transfer uz naravno nemogući uslov da se oko transfera ne pita Mita lopina   

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ovakva simbioza vlasti drzave, rukovodstva kluba i tih nazovi vodja navijaca je zastrasujuca. Niko nikoga ne proziva, svima je tu dobro, maznjava se ogromna lova. Posle svega ostace takva ruina, takav bezdan od kojeg necemo moci da se oporavimo.

Naravno, bice i dalje krivi Piksi, Dejo milogorac, Omic, Kalina...

  • Like 10
  • Thanks 3
Link to comment
Share on other sites

Samo kad vidim onog usranog Milunovića kako šutira loptu dođe mi da se rasplačem. Pa on ne šutira loptu, on nju mlatne onom špruljom od kljakave nožurde. Dovoljno je vidteti kako maše nožurdom prilikom dodavanja pa da vam bude jasno da on nije ni F od fudbalera. Uz sve to dobije serviranu visoku loptu na 5 metara, apsolutno neometan i on tu istu loptu praznom glavurdom pošalje 5 metara pored gola.

 

Kakav kurčev Vukanović, nemojte da me zajebavate. Taj magarac je odigrao lošu povratnu loptu, a nakon toga primamo gol. To nije fudbaler, on nema niti jedan jedini kvalitet fudbalera. Jedini razlog zašto on igra je fizička nespremnost njegovih konkurenata.

 

Zaista ne znam koji moj je sve ovo potrebno Dekiju? Nisu to neke pare, a bruka je večna. Jedan Dejan Stanković da bude poltronku govnarima poput Mite Mrkele i Doktora Terzića. Sramotno!

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, pavijan2 said:

Od govana se pita ne pravi.

Pitanje je zašto je Stanković pristao na to?

Da li je saradnik ili "korisna budala"?

tanak je trener

on ubacuje Tomanea koji je metar i sumska jagoda i hoce da damo gol tako da sto ce da bunarimo

Postujem sve u igrackoj karijeri ali tankoza za trenera

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Laki21 said:

 

Burazeru, ne uči se to u kadetima, ne uči se čak ni na poljančetu, za to je potrebno samo da imaš makar dve funkcionalne moždane vijuge. Apsolutno ništa više od toga. Nije profesionalni fudbal da kretene.

 

Да будем прецизнији, учи се и како не треба. Није свако суви таленат зато се и ради селекција.

 

Него запазио сам против Сурдулице чини ми се, Станковић загрлио баш срдачно Вукановића пред терена код гола Радуловића и галамио нешто на Боаћија прије тога.

Добро реко' да не доносим прерано закључке, кад друг ми каже јуче који је био на ЈНА да код погрешног паса Боаћија скочио Милијаш да га псује и пола клупе...

ОК, човјек је неспреман и у лошој форми (можда и трајно) и након што су га Кинези уопште пустили било је сумњиво да је здрав и прав, али када је био здрав видјели смо какав је фудбалер и каква је класа за домаћа грла. Међутим, да ли се то враћа опет концепт "ић" по сваку цијену? Ријешисмо се преко ноћи неколико странаца који су плаћени озбиљну цифру, а домаћих грла из џиновског ростера се нико не ријешава! Е па Станковићу Дејане, поштујем ја и по цијену финансијског минуса када ти одрежеш и кажеш не требају ми ови странци јер не праве разлику али ми се повраћа када слушаш ко мора да игра! Има нас овде који годинама причамо упркос (сјајним и дуго чеканим) резултатима да се ударају темељи пропасти са бедном спортском политиком, јајарском игром и да је селекција ужасна, али на страну и олош из управе, неће се ништа промијенити ако се не наставе резови тј. склањање дунстера  и ако се не почне правити игра јер је терен опет најбитнији. Чак шта више пропаст је загарантована. Она јуче немоћ на средини која је изњедрила најсељачкије дуге лопте као из зонске лиге, нешто је толико јадно да ни Роналдо не би изгледао као фудбалер.

Link to comment
Share on other sites

11 minutes ago, mister-no said:

Nama treba rekonstukcija celog tima, izuzev golmana, Bena, Nikolića i Gavrića. Sve ostalo je po meni pod znakom pitanja. 

Kod Stankovića je problem što nije reagovao na vreme, pošto se iz aviona videlo da nam najveća opasnost preti od Asana i Sadika, i da nam je problem naša desna strana. Ali šta je tu je, čestitke Partizanu na plasmanu u finale, a mi treba dobrooooo da se zamislimo kako dalje.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Terzic kaze dajem ostavku jedva cekam da odem iz Zvezde, onda bude tu jos 5 godina i still counting.

Stankovic kaze nije trenerski posao za mene onda dodje da trenira Zvezdu. 

Delije kazu Terzicu picko grobarska onda zacute. 

Mrkela kaze dovescemo pojacanja i onda dovede Van La Paru. 

 

Mi smo jos dobro i prosli. 

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Tacno je da nema mnogo izbora na sredini i da to nije Stankoviceva greska, ali onda ne izlazis sa 4-4-2 gde dvojica treba da drze sredinu i budu spona izmedju napada i odbrane nego ojacas taj vezni red. Ja ne mogu da shvatim da on stavlja Ivanica na krilo, bolje ga stavi na gol nego na krilo.

 

I nemojte sad od govana se pita ne pravi. Niko ovde ne trazi Barselonu iz najboljih dana, a Njegos i Jovancic jesu kese, ali ovo nije Liga Sampiona i ne igraju protiv Krosa, Modrica i Kazemira. Niko ne moze da me ubedi da ne moze da se napravi igra u kojoj postoji bar ideja da se iznese lopta po zemlji. Ovde se na svaki nagovestaj presinga ispucava lopta napred, vezni igraci se kriju da ne daj boze ne bi bili u situaciji da dobiju loptu, a trener nema muda da im kaze igrajte, pa makar i izgubili loptu.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...