Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

18 hours ago, Константин said:

То са одмарањем у овој лиги је тешка прдљевина и не знам ко више пада на ту демагогију.

Дејан Станковић има највећи задатак да од ове ергеле комада 50 под уговорима (укључујући позајмнице и нешто у Графичару)пробере играче с којима жели да имплементира оно што хоће. Остатак пописати и однијети на управу нека виде шта ће са тим играчима. Пристао је наивно да остане без Марина, ово мора изгурати. Има име, има паре, не мора пристајати на труле компромисе. Људи очекују да играмо фудбал (каква год формација) и да се види напредак, ротирање менаџерских комбинација никога нормалног не интересује.

Znas sigurno?

Link to comment
Share on other sites

Mislim da nema smisla komentarisati odluke Dejana Stankovića po pitanju odabira centralnih veznih igrača. Čovek je najvećim delom svoje karijere bio jedan od najboljih igrača na toj poziciji u Seriji A. Mislim da je verovatnoća da napravi pogrešan izbor minimalna. 

 

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Steta za Borjana, ali vjerujem u Popovica. Svaki put kad je dobio sansu pokazao je da ima kvalitet. Bolji je od 90% golmana koji su prosli kroz ovaj klub u poslednjih 12-13 godina. Nama skripi u veznom redu najvise. Nemamo igraca koji ce da poveze redove. Problem je i nedostatak pouzdanog spica.

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

Za mene nepravedno zapostavljena herojska generacija, a u njoj se istice kao poseban gospodin.

 

“Pobedi CZ – namešteno, pobedi Partizan – namešteno!" http://sportklub.rs/Fudbal/Srbija-Super-liga/a325127-Pobedi-CZ-namesteno-pobedi-Partizan-namesteno.html

 



FUDBAL 28.02.2020. | 09:00
“Pobedi CZ – namešteno, pobedi Partizan – namešteno!"
AutorSaša Ozmo


Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Miloš Ninković za Sport klub kaže da mu je sezona u crveno-belom dresu najdraža u karijeri, ali da se ne kaje što tada nije ostao.

Ninković je za crveno-bele nastupao u sezoni 2013/2014, i osvojena je titula nacionalnog prvaka.

“Kad god se setim te godine, bude mi i lepo i teško što nismo igrali Evropu. Ne kažem da je ta generacija mogla da uđe u LŠ, ali to sam želeo. Jako teška godina – svim igračima iz te generacije, kao i celom stručnom štabu treba odati priznanje, neverovatno je osvojiti titulu u tako teškom stanju kakvo je bilo u klubu. Pogotovo (treneru) Slaviši Stojanoviću, mislim da je on izgurao najveći deo posla – ako se sećate njegove slike kad je dolazio i kad je odlazio, čovek kao da je ostario pet-šest godina. Bez obzira na sve, ta godina mi je najlepša. Nisam se vratio s 36 u Zvezdu, već sa 28. Srećan sam jer smo uzeli titulu, mada je to bila fudbalski jedna od gorih mojih sezona. Jako je teško igrati za klub koji voliš, izgoriš u prevelikoj želji, hteo bi sve, i da odbraniš i da daš gol, i da asistiraš, a na kraju ne uradiš ništa. Bitno mi je samo da smo osvojili tu titulu“, kaže Ninković, koji sada igra u Australiji za Sidnej.

Posebno se osvrnuo Ninković na tešku situaciju u klubu tada.

“Džoni Mijailović, Milijaš, Mrđa i ja pomagali smo mlađima koliko smo mogli, ali opet, ja kad sam bio mlad nisam imao redovnu platu… Dok si mlad, i hajde, ali sa 28 recimo, imaš i porodicu, a nemaš redovna primanja. Teško je održati dobru atmosferu u takvoj situaciji, zato i Stojanoviću najviše treba skinuti kapu“.

Vezni fudbaler kaže da se nijednog trenutka nije pokajao što nije ostao, a za to navodi jasne razloge.

“Sva ta atmosfera u srpskom fudbalu nije mi odgovarala, tereni, ambijent na stadionima… Ja sam posle te godine bio totalno umoran, razmišljao sam čak i da završim karijeru. Ne osećaš se kao igrač, ima dva-tri stadiona gde je lep teren, pune tribine, ostalo je muka za igrati, a verovatno i za gledati. I ta atmosfera – kad pobediš, namešteno je. Sećam se meča sa Radničkim iz Niša ‘namešteno, pobedili smo‘, a mi jedva izvukosmo živu glavu, 1:1 ako se ne varam, dali smo u poslednjem minutu gol. Ne govorim samo za Zvezdu, i za Partizan je isto – kad pobede, namešteno je… Cela ta atmosfera mi je odvratna i nisam video sebe dalje tu. Ta jedna godina mi je bila dovoljna“.

Veliki Ninkovićev intervju za Sport klub pogledajte na našem prvom kanalu u subotu od 23.50 i u nedelju od 19.00. O Dekiju Stankoviću i Savi Miloševiću, Mundijalu 2010. i Radomiru Antiću, zašto Mesi i Ronaldo ne mogu u istu rečenicu i zbog čega Ćavi i Inijesta u Srbiji ne bi postali fudbaleri, priča o penalu protiv Partizana koju nikada do sada nije ispričao, o Milevskom i “parama u kesi i pivu kraj sedišta“, koji kanal je kod njega u kući zabranjen…

  • Like 13
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...