Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

7 hours ago, ZiS said:

Sve vise mi se cini da je i Milojevic video u kom pravcu plovi brod...Bice vrlo komplikovano igrati naredne kvalifikacije bez tog ekstra kvaliteta kog i ovako imamo na kasicicu a sad se i to rasprodaje...

Vise od svega bih voleo da me Deki demantuje ali bice mu vraski tesko, to je sigurno...

На страну ни што Милојевић није био само туриста на том нашем крузеру, него брод ни раније никада није пловио у добром правцу. Неки то нису видјели од последњих  резултата а неки нису жељели да виде ни раније (клинци и наивци).

Стока је спржила силне милионе од Европе, никаква вриједност није створена у виду младих играча, а са платног списка комада 52 су се за сада успјели ослободити најбољег играча (ко зна од када) и то за сићу. Јединствена стратегија, тако да за даљи правац се не сикирајте. ..

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Zato je i sisao sa tog broda...Nigde za 30 godina nisam video trenera koji podnosi ostavku na polusezoni i odrice se titule...Problem je sto sad, po svemu sudeci, vise ni rezultat necemo videti...Miloje ni pod razno ne moze da ima ni pribliznu odgovornost Terzica i bulumente za ono sto ce nas zadesiti...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja neznam ko provlači ove Donsha ili Sanogo naslove, pošto po mom mišljenju nemaju veze sa mozgom. Nit su kvalitetom u istoj ligi, a pored toga su totalno suprotan stil igrača. Sanogo može da bude onaj mozak u sredini od kojega sve kreče, dok Donsah nema mozga i igra samo u jednoj brzini. Eventualno za neku ulogu radilice, da šparta uz desnu aut liniju u 4-4-2 formaciji. Nisam ja profi skaut, tako da možda i grešim, ali nažalost mislim da on nemože da odradi posao koji nama treba

Link to comment
Share on other sites

On 1/16/2020 at 9:28 PM, Laki21 koji lebdi said:

"Dejan Stankovic veruje Veljku Simicu, odbijena ozbiljna ponuda iz Poljske".

 

Odoh da povratim...

 

Sta ocekivati od amatera Dekija, nema blage veze sa trenerskim poslom

 

Ove krs igrace da ne komentarisem, sve je to klasa Zandera i Kanjasa, propali fudbaleri

 

 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Avioni, kamioni, milioni od LŠ, poboljsani ugovori sa gaspromom, obecanja, smanjivanje duga... I epilog svega je da je najbolji igrac prodat za sicu i da se na Simica ozbiljno racuna.

Ali, to kanda nije problem. Problem je sto je Terza krkao za istim stolom sa nekom protuvom rošavom i  janjicarskim kriminalcima.

E, zato smo tu gde smo.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ukradeš milione iz kluba - bez reakcije "najvernijih", čak te maloumnici i podržavaju - Terzo Mađijo

Random slika "ekipe" na kojoj si ti sa "Janjičarima" - dođe ti glave, teranje iz kluba - Terziću Janjičaru

 

Čisto da se vide prioriteti, dok se guzi tvoj "voljeni klub" sve je ok, ali čim se dirne "čast ekipe", to je crvena linija preko koje se ne prelazi.

 

Šteta je samo što će otići sam, bilo bi dobro da povede i ekipu sa Severa.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...