Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

1 hour ago, Dzistrou said:

Nema bolje šok terapije za nezainteresovane, nego staviti legendu kluba na trenersku klupu.

Pa sad legenda kluba je malo nategnut izraz. Deki jeste igrač koji je ostavio neki trag u zvezdi, oborio neke rekorde, ali treba imati na umu da je on imao 20 godina kada je napustio Zvezdu, tako da teško da je imao vremena da stekne naziv "legende". 

Deki je Zvezdaš, i drago mi je da će neko kao on sesti na klupu i treba mu dati punu podršku.

Što se tiče Milojevića, hvala mu za sve što je uradio, hvala mu za rezultate i hvala mu što je Zvezdu vratio na mapu Evrope. Ostavio je težak zadatak onima koji dolaze iza njega, i neće Dekiju biti ni malo lako da posle dve LŠ, uradi nešto slično.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Laki21 said:

 

Zašto i sa kojom logikom bi se ovom drvetu davala šansa?

 

Nije toliko los igrac kao sto je izgledao u ovih par meseci, makar u Portugalu nije bio (ocni utisak, statistika, igraci koji su ga cuvali tamo). Boaci i Pavkov su na prodaju, nema potrebe da zurimo sa spicevima jer ce na leto biti mnogo veci izbor.

Link to comment
Share on other sites

Videcemo koja imena Stankovic ima u glavi. Boaci kao igrac koji je stasao u Italiji moze da bude pod must have za Stankovica. Videcemo. Apsolutno posle promasenog penala Tomane je za mene licno ispicana prica. Golovi se broje kad je tesko i kad se zahteva od spica a ne protiv Javora ili Metalca.

Svakako Ben, Garcija, Marin moraju nekako da se uklope. Problem je sto sa Milojem Ben nikako nije pokazivao na krilu priblizne igre kao na prethodnoj poziciji. 

Van la Para je apsolutni visak, nepotrebno doveden. Najvaznije je da Deki bude magnet za Borjan- Degenek - Marin druzinu. Vazno je da oni ostanu. 

To sto Mrkela iz petnih zila brani svoju investiciju tj. odabir Tomanea ne znaci da je ovaj dobro resenje za Zvezdu. Mrklea brani svoju sujetu i ego i ponavlja kao papagaj price o Tomaneu bez osnova. 

 

Link to comment
Share on other sites

Sada već bivšem "šefu" - Veliko hvala! Vratio nas je na mapu Evrope i, čini mi se, dostigao svoj trenutni maksimum. Ni on ni mi nismo više napredovali u poslednjih godinu dana.Ne znam da li smo nedovoljno strpljivi ili realni!?

 

Dobrodošlica Dekiju!

Da prevaziđe svog prethodnika!

Neće mu biti lako

Link to comment
Share on other sites

Hvala Miloju za sve, vreme je za rastanak, mislim da je to u obostranom interesu.

 

Što se tiče Dejana Stankovića, igračka karijera je jedno, a trenerska nešto sasvim drugo. Smešna su mi pozivanja na njegovo veliko zvezdaštvo i očekivanja da će se suprotstaviti Terziću i Mrkeli. Dejan vrlo dobro zna gde dolazi i s kim će imati posla. Sama činjenica da u startu pristaje na to, govori o njegovim ambicijama. Možda sam prestrog, možda u Srbiji danas stvari tako funkcionišu, ali ne očekujem nikakve suštinske promene. Nisam pikao fudbal na male goliće ni sa jednim poznatim fudbalerom, ali na osnovu onog što sam video u medijima svih ovih godina, više bih voleo da je ukupna atmosfera u klubu i oko njega takva da se razmišljalo o Nemanji Vidiću kao legendi kluba koja zaslužuje ovakvu priliku.

 

 

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, harmonajzer said:

Dejan vrlo dobro zna gde dolazi i s kim će imati posla.

 

Veća je faca od Vladana, povezan sa raznoraznim strukturama, prava reklama za legitimizaciju državnog projekta. Počeće po školama da zajebavaju zvezdaške naraštaje. 

 

 

Edited by Barracuda
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja generalno nisam voleo fudbal koji smo igrali dok je Milojevic bio trener. Bilo je utakmica gde smo stvarno igrali dobro, borbeno (Krasnodar i generalno dosta utakmica kada je dosao). Kako je vreme odmicalo igrali smo sve losije i losije.

Sa druge strane postoji nesto sto ne moze da mu se ospori - rezultati.

Ipak smatram da je doslo vreme za rastanak. Ovo sa Stankovicem je veliki znak pitanja.Prvi put trener plus Terza i ekipa koji ne znaju sta rade i nemaju nikalav plan. Bar tako deluje.

I na kraju,  Milojevic je gospodski otisao.

 

Hvala i srecno. 🙂

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, Liska Manjina said:

Čisto da se niko ne naljuti na njega i da još malo oliže dupe vladajućoj garnituri. Umesto da je izneo sve probleme i da je objasnio kako su ga ti isti saradnici bušili i kako su okrenuli igrače protiv njega. On je izabrao da ode kao klasičan dupeuvlakač iza koga su se sakrili Terzić i kompanija, e zbog toga će za mene uvek ostati Sisoje. Naravno to je moje mišljenje, i sam se svestan da to nije toliko jednostrano (nikako se ne može zanemariti rezultatski uspeh) kako ja to predstavljam, ali takvi su moji stavovi.

Kad sve u Srbiji dovede u red može se posvetiti i miru u svijetu. Očekivati od trenera fudbalskog kluba da u državi kao što je Srbija raspetljava vrzino kolo, i zamjeri se Terziću, a samim tim i vrhu države je ne znam, ajmo reći glupo i naivno. Otišao je kako je i došao, kao gospodin bez jedne ružne riječi prema bilo kome.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Pravo vreme za Milojev odlazak. Zelim mu sve najbolje u zivotu i karijeri, hvala mu sto je vratio Zvezdu u Evropu. Stvari koje mu se zameraju (ja prvi) su minorne u odnosu na to sta ostaje iza njega.

 

Njegova prva polusezona je bila perfektna u svakom smislu, revans protiv Krasnodara je sportski trenutak koji je iz mene izvukao najvise emocija u poslednjih 20 godina.

 

O Dekiju ne znam sta da mislim (cenim da ne zna ni on). Ako se pogledaju alternative, uvek i svuda za njega. Ja sam se bojao nekog Rajevca 😄

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Terza bolji alibi nije mogao da smisli. Ovo je cak jace nego da je vratio robija.

Deki je legenda, ali iskren da budem sumnjam u njegove trenerske, a donkele i intelektualne kvalitete.

Grobari su sa savom imali srece, nisam ubedjen da ce biti isto i sa dekijem. Nadam se da ce me demntovati

Srecno deki!

Link to comment
Share on other sites

Gledam po ovim drustvenim mrezama reakcije Letaleka, Mica, Radonje, Bocka, Borjana, Degeneka, pa cak i Vujadina iznenadjujuce....i tacno vidis ko je bio nukleus ekipe i kakav je to tim bio i koliko su zajedno sa sefom ziveli taj period u Zvezdi...

Edited by ZiS
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam, nema mi Deki tu trenersku facu. Koliko god glupo zvučalo. Kad ga pogledam, liči mi na nekog sportskog direktora ili menadžera, ne mogu uopšte da ga zamislim kao trenera. 

 

Jesam bio za promenu, ali se plašim da će biti fijasko. Znam da Dejan ima veliku želju, ali izgleda mi da je krenuo grlom u jagode. Nadam se da ume da proceni svoje sposobnosti i kvalitet i da ovo ne bude puko ispunjavanje svog sna. 

 

Mislim i da je mogao kraći ugovor, kao probni, pa bi lako dogovorili produžetak. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, John Dies at the End said:

 

Ne..  nije dosao da bude niciji stit, vec trener u klubu koji neizmerno i iskreno voli. Na zalost, ti to ne razumes, taj osecaj, strast ( uz duzno postovanje).

 

 

Kolika kolicina gluposti i gneva u samo 2 pasusa..

Nemaš pojma koliko si u krivu, ali izgleda da je smisao tvog bitisanja na ovom forumu postavljanje dijagnoza i prosupanje pameti. Nastavi gde si stao, super ti ide.

14 hours ago, tsva said:

A cije je investicija Ivanic? Isymto kosya kao VLP a ima manji ucinak iz mnogo vise utakmica.

Milojević je insistirao na njegovom dovođenju, ali nije jedini koji se prevario. Iskreno, i ja sam očekivao da Mirko bude nosilac Zvezdine igre.

9 hours ago, Tony said:

Sto on to da kaze, kad vi to svi ovde eto vec znate!  Jbt ovde sve posteniji od postenijeg, to sve gromade sa " stavom"  Znamo svi da je misljenje ko guzica, svi ga imaju.

Jednom će istina izaći na svetlo, pa ćeš tek onda shvatiti kakve su se stvari događale u našem klubu.

 

@Markoss Ristić se fizički doterao i izgleda dosta dobro. Koriste ga kao levog bočnog u 3-5-2 formaciji, nije prva opcija ali dobija solidan broj minuta. Sumnjam da bi ga pustili, jedino ako dovedu bolju opciju na levoj strani. Ima li istine da ganjamo Ranđelovića, pozajmica uz pravo otkupa?

Edited by Liska Manjina
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Deki je mnogo uradio u svojoj karijeri. Osvajao trofeje, davao vazne i efektne golove. Ipak, jedan detaljcic vezan za njega mi se urezao u pamcenje. To je momenat kada se sprema da udje u igru u finalnoj utakmici Intera sa Bajernom. Deki stoji a Murinjo mu objasnjava sta da radi i pokazuje rukom nesto sto bi znacilo "grizi, bori se, riljaj...". To je upravo ono gde je Deki bio svetska klasa i nadam se da ce tu svoju pitbulovštinu uspeti da usadi u ove nase lelemudonje.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Deki će sigurno uneti energiju u tim, u to ne sumnjam, i to može da nam bude jako bitno. Ono što mene brine je njegova filozofija igre, plašim se da nećemo opet gledati neki ofanzivni fudbal. Na primer, on je posebno pohvalio Petrovića, i verovatno će on dobiti mnogo više prostora u drugom delu sezone, a za ostalo videćemo. 

U svakom slučaju drago mi je što će nas voditi, i ima moju podršku, samo treba biti strpljiv sa njim. 

Link to comment
Share on other sites

Nama bi i trebao jos neki iskusan igrac, pod iskustvom podrazumevam igranje na top nivou...to sem Marina, a i to je bilo davno, niko nema...Naravno, da dodju da igraju a ne da splavare (tu je Bane bolje resenje od Kolarova)...Uz takve igrace mozemo dobiti i nekog mladog...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...