Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Deki je napržen kao malo dete, i u ponedeljak kada sam napisao da nas čeka iznenađenje, stvar je bila gotovo izvesna. Koliko je napržen govori činjenica da porodica uopšte nije bila za ovakav potez, jer je skoro dobio i neku mlađu selekciju u Interu da vodi, ali kada je dobio poziv, nije se dvoumio ni sekunde 😄 Nadam se da će prodrmati ekipu i preneti svoju ludačku energiju na igrače. 

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, tsva said:

Milojevic je imao odlicnu prvu sezonu i du je bilo neke nade da moze da se unapredi fudbal. Na zalost, to se nije desilo.

 

Najplaceniji trener u nasoj istoriji sa najvise ulozenih para u pojacanja igrao je dekadentan i dosadan fudbal.

 

Nije mario za mladim igracima.

 

Katastrofalan odabir pojacanja.

 

Zadnju sezonu je potpuno pogubio konce. Kondicija nula.

 

Nije imao svoje ja.

 

Od svih derbija samo je jedno poluvreme jednog derbija bilo kako se ocekuje za ekipu sa toliko jacim budzetom. Uglavnom sramota.

 

Crvena Zvezda je postojala pre 1992ge godine tako da su rezultati dobri ali nisu vanserijski. Jesu u poredjenju s Jankosaoima i Alkosanima. Svako poredjenje s Miljanicem je zlocin prema Zvezdi.

 

Mozda se jednoga dana i vrati nadamo se fudbalskio unapredjen.

 

Dejan Stankovic jeste trener pocetnik ali je uvek bio vodja. Samo da ne dozvoli kompromise. Dajem opkladu vec sada da cemo biti bolji u jedinim utakmicama na prolece koju imaju takmcarsku vaznost - derbijima.

 

Ovde gresis. Ako DS i igraci budu imali ovakav pristup, gubicemo bodove protiv "manjih" klubova ( slicno kao FKP)...  U borbi za titulu sve utakmice su podjednako bitne i takmicarske, to je jedan od razloga zbog cega je VM tako suvereno osvajao titule.

 

3 hours ago, vepar said:

 

Jedna od lepsih slika i boljih dresova

 

Jasno da je ovo Terza uradio planski, Stankovic je nivo Gavrilovica u kk, smesno je ocekivati bilo kakav pomak

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

54 minutes ago, berti said:

Deki Stankovic nije glup covek tako da tu stavku ne treba razmatrati kada se postavlja pitanje zasto je prihvatio da bude trener Zvezde u ovakvom trenutku i sa ovakvim azdajama iznad sebe.

Prihvatio je poziv jer je vrlo verovatno jos uvek decacki naivan. Bambino, kako su ga Italijani zvali. Zvezda je i dalje njegova prva i velika ljubav, prerano je svojevremeno napustio i sada joj se vraca. On i dalje misli da taj klub iskreno vole svi koji su u njemu i da je ta emocija dovoljna da sve bude kako treba. Ne zelim to, ali sve govori da ce vrlo brzo da shvati u kakvo blato je upao. Brzo ce da shvati da je upao u perpetumobil za beskrajno pranje para i pljacku, da je upao u menadzerske tvistere iz kojih se tesko izlazi. Bude li hteo da pokaze svoj integritet, bice samleven. Spin masinerija je nemilosrdna.

Bojim se jos jednih suza na rastanku. Prerano je dosao i moze lako biti potrosen kao mnogi. Da je srece, on bi trebao da bude umesto Terze, sa svojom ekipom umesto Zvezdanovih desperadosa i bezmudasa.

Apsolutno sve stoji što je ovde napisano a ja matoro gunđalo ne verujem da će Dejan Stanković dočekati novu sezonu kod nas.

Nažalost nije svestan s'kim je krenuo tikve da sadi, namestiće ga banditi na prvoj krivini!

Milojeviću sve najbolje u daljoj karijeri, ostvario je značajna rezultate i doneo nam velike radosti i ponovno učešće u Evropi i to se nikad ne sme zaboraviti. Nije mogao da se izdigne iznad šibicarskog razmišljanja dvojca koji hara u Zvezdi ili da im se otvoreno suprotstavi pa je  ovo najbolji trenutak za rastanak.   

Puno toga će biti jasno kad vidimo ko od igrača odlazi a koga planiramo da dovedemo.

Edited by laki perkos
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Nisam bas odusevljen potezom i suvise mi lici na potez gnjide vesica kad je doveo Prosineckog. Doveden je kao kisobran da se zazmuri na oba oka i ne pitaju

neke stvari. 

 

Pritom ono sto ja znam o Stankovicu svodi se na njegovo ponasanje kad se okupi reprezentacija i malo je reci da je nedolicno normalnog coveka. 

 

Samo cekam prve poraze i da krene prica od ovdasnjih strucnjaka kao za Prosineckog. Odlican je Deki al ga Terza koci. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

 

FOTO: ALEKSANDAR DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA

POZNATI POMOĆNICI DEJANA STANKOVIĆA NA KLUPI ZVEZDE! Novi trener crveno-belih oformio sjajnu ekipu

  •  0
  •  Fudbaleri Crvene zvezde dobiće novog trenera, a to će biti legendarni fudbaler Dejan Stanković. Bivši fudbaler crveno-belih zameniće Vladana Milojevića na klupi kluba sa Marakane, a već je poznat i stručni štab koji će biti uz Stankovića

 

Kako piše Telegraf, u štabu će ostati Nenad Milijaš, legendarni igrač koji je prošle godine završio karijeru i ušao u štab Vladana Milojevića, osveženje će biti novo trenersko čudo Srbije, Miloš Milojević.Radi se o treneru koji je priredio veliku senzaciju u Švedskoj i doveo Mjelbi iz treće lige u prvu za samo dve sezone, u rekordnom roku.

Milojević je stekao veliko poštovanje na Islandu, zatim i u Švedskoj, ima samo 37 godina i velike ambicije, koje će nastaviti da nadograđuje u Crvenoj zvezdi. Nedavno je zbog neslaganja sa upravom oko priprema za novu sezonu, što mu je otvorilo karijernu priliku da se vrati u Zvezdu.

Uz Milijaša i Milojevića, nešto trenersko ime u štabu biće Nebojša Milošević, 46-godišnji stručnjak koji je u Zvezdi i počeo trenersku karijeru kao asistent 2010. godine, posle čega je samostalno vodio BSK, Rad, Zemun, Radnik iz Bijeljine i El Gunu. Bio je još jednom asistent u Zvezdi u sezoni 2013/14, zatim je sarađivao u štabu Čangčun Jataija i Rige, zahvaljujući saradnji sa Slavišom Stojanovićem.

 

@Bljuc

Edited by John Dies at the End
Link to comment
Share on other sites

Miloje je u nedelju bio u fazonu da ostaje. Ona izjava posle Cuke uopste nije bila u tom kontekstu, vec u nekom potpuno drugom.

 

U medjuvremenu je iskocio Deki kao opcija (pisali mi i Green23 i BrigateBL), ali Miloje je i dalje bio u razmisljanju da ostane. Na kraju su mu ponudili ili da ide sad ili da produzi ugovor (legitimno skroz i iznenadjujuce pametno od Terze i ekipe) i on nije bio za to da ostane duze od leta. 

 

Deki jeste rookie, ali nama treba licnost koju svi zvezdasi vole i koja ce da vrati publiku na stadion, kao Robi svojevremeno. Mi sa nekog strucnog aspekta tesko da smo mogli boljeg od Milojevica da dovedemo. Veselinovic jeste ok, al ne vidim kako bi on unapredio bilo sta, neharizmatican je, nema ni on iskustva previse, moze da bude u perspektivi zanimljiv, ali sad nije taj trenutak. Vukomanovic bukvalno ne treba da se uzima u razmatranje.

 

Milojevicu hvala, ali je otisao kao gori trener nego sto je dosao. Nije bas napredovao, izgubio je konce ekipe, melanholicno je vodio ekipu i nije mogao da se prilagodi tome da i domace tekme eigramo ozzbiljno. Mada nije bas do njega sve bilo, igraci su se poprilicno uskurcili i to se nadam da ce biti prva stvar koju ce Stankovic da sasece. Nama stvarno ne trebaju nezainteresovani fudbaleri i sve kojima se nije igralo kod Miloja ne treba ni sad pokusavati rehabilitovati vec isutirati.

 

Ipak, napravio je sjajne uspehe, ima rezultate  iza sebe i sigurno cemo ga dugo pamtiti. Jeste daleko bolji od Grofa, ali bi verovatno i on udario glavom u zid kad bi se najmanje nadali.

 

Dekiju dobrodoslica. Videcemo kako ce da se snadje, ali on je, bey obyira na neiskustvo, sasvim legit opcija, kad se vidi ko su drugi kandidati bili. 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Markoss said:

 

Poznajem ga, bukvalno je tanji od Miloja po tom pitanju. Ne mislim da je to neka prepreka, ali nama u ovom trenutku treba bas to. 

Neki fudbalski delatnici sa severa Vojvodine ne dele tvoj utisak.

Nema veze,ionako smo dobili drugog trenera.
"Ruznal" pise da ce Deki zadrzati Kosanovica u strucnom stabu.

Edited by Crni Bombarder
Link to comment
Share on other sites

Just now, Crni Bombarder said:

Neki fudbalski delatnici sa severa Vojvodine ne dele tvoj utisak.

Nema veze,ionako smo dobili drugog trenera.

 

Moguce da gresim, ne znam kakav je sa igracima. Ovo pricam na osnovu licnog iskustva.

 

Bitno je ovo sto Perkos prica, kakve ce pomocnike dovesti. To je 70 posto posla. 

Link to comment
Share on other sites

По ономе шта се прича, јако добар стручни штаб. Радује име Милоша Милојевића који ће бити у стручном штабу. О његовој тренерској филозофији, начину схватања и другим стварима можете се упознати овде.. 

https://www.telegraf.rs/sport/fudbal/3118876-milos-milojevic-mjelbi-crvena-zvezda-intervju

Edited by Боги
Link to comment
Share on other sites

52 minutes ago, Markoss said:

 

Na kraju su mu ponudili ili da ide sad ili da produzi ugovor (legitimno skroz i iznenadjujuce pametno od Terze i ekipe) i on nije bio za to da ostane duze od leta. 

 

 

Слажем се да је паметан потез управе (ко би рекао да ћу да похвалим). Понуђено му дакле 2М за 2.5 године али лола искључиво хтио да упише рецку у јуну. Да узме титулу и оде а да новајлија нема ни мјесец дана да уради доселекцију, одради припреме (прве) и среди свлачионицу. Овако је купљено вријеме за почетника у право вријеме и донесена нова енергија.

1 hour ago, Tamburinjo said:

Samo cekam prve poraze i da krene prica od ovdasnjih strucnjaka kao za Prosineckog. Odlican je Deki al ga Terza koci. 

 

Роби и Деки су слични утолико што су дошли као почетници и велика играчка имена. Околности нису исте. Роби је прве секунде снимио да му треба халф позади (сјећате се Салате) и никад га добио није. Блесавог Бајка је са клупе повукао и бодрио да добије какву такву сигурност на голу, Мићка је произвео у везног и халфа по потреби, морао истрпити и Офасјдеровића у шпицу итд. Једноставно стално је нешто недостајало за јебених 11.

Сада, са све мафијашким комбинацијама може да се пробере!

Деки је као што сам рекао добар човјек (као и Роби) и моја бојазан је рецимо да се не избори са окружењем, тј. да га не ухвате одмах у машину са компромисима мора се ово мора се оно...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...