Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Ovaj Njegoš je baš solidna provala od igrača, a nema tu nekog prostora za opasan napredak. Na kraju od svih pojačanja i svega što smo dovodili ispade da je Jovičić najozbiljniji igrač na toj poziciji, on i Vulić bi možda i ličilo na nešto.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ta izlazenja Borjana na pola terena kad imamo korner su zaista skandalozna. U prvo utakmici protiv Olimpijakosa je bio na pola terena kad smo mi imali korner, sva sreca da smo dali gol inace bi neko sutnuo i lobovao ga. Deluje jako nezobiljno. Kao da lik nije prisutsan na utakmici.

Link to comment
Share on other sites

Sjajna akcija na kraju. Gobeljic tri asistencije, svaka cast zaista je odigrao odlican mec. Vukanovic po meni cisti spic. Na prolece Tomane i on mogu da iznesu sezonu na toj poziciji, najbolje da se razidjemo sa Boacijem ako postoji ta ponuda od 2.5 miliona. I sa Pavkovim naravno ako mozemo naci kupca. 

Link to comment
Share on other sites

Zna se moje misljenje o Milojevim duplom blokovima, ali izmene su danas bile sasvim korektne. Na 2-1 smo imali Bocka, Pavkova, Vukanovica, Bena i Garsiju na terenu. S razlogom je uveo Degeneka.

 

Meni se svidelo drugo poluvreme. Previse smo postali zavisni od Marinove igre.

Link to comment
Share on other sites

Dobra igra danas protiv trece ekipe po kvalitetu na ovdasnjim livadama, sasvim ok vodjene i organizovane.

Fudbal kao veceras mogli smo da igramo od starta sezone u jsl, i tako je jasno da smo najbolji tim i da pristup igraca mora biti na visem nivou ako ikome ide u glavu da samo tako dolazi i vise publike na stadion.

Na prolece cekam da vidim nekolicinu mladih igraca koji dobijaju sansu, najavljivao ih je Markos, al da sacekamo i to.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...