Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Ako publika trazi da se zadnji vezni ne kliza i time ne otvori kontru za gol protivniku, ako publika tazi gol ako izadjes jedan na jedan sa golmanom, a onda neko iz kluba brani igrace koji su promasili jedan na jedan ili se nicim izazvanim okliznuli izgubili loptu na sredini i otvorili kontranapad.... Mislim stvarno. Remont je potreban dosta toga nam fali, svezina na bekovskim pozicijama, nadam se Gajicu, jedan dobar zadnji vezni, uz rehabilitovanog Bena pa da proigramo pro future.

Edited by suptil
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Константин said:

Аха, значи треба да уживамо када Сисоје са осмјехом на лицу опет и поново каже да нема замерке, да је ово други ниво и да учимо за будућност. :Hail:

Zavisi sta su nam zivotni prioriteti, moj pope.

Ja na sve oko fk gledam u stilu "sad se desava, ajd da "uzivam""... naravno, na kraju sezone ode Miloje alias Sisoje, pa cemo videti kakav procvat nas ceka.

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, vepar said:

 

Da igraju bolji fudbal od nas, igraju. Da su sila u odnosu na druge ekipe, nisu... niti sam napisao da jesu. Samo da su jaci ofanzivno, da imaju igru, da su takticki spremniji i uigraniji... i slazem se da nisu za poredjenje protivnici, ali ne secam se da smo mi nekog nadigrali? Oni su i u Ukrajini zamalo pobedili i bili bolji. Da ne spominjem Atalantu, da li neko moze da zamisli da mi nakantamo nekog u ls 4:0 i da uopste napadamo kad postignemo gol? 

 

Ali poenta je da su im domaci igraci daleko bolji, kreativniji, bolje se krecu, itd. I ne cudi me zasto... 

zato sto su sposobni da zadrze klince, da im sansu i naprave od njih igrace. Ok, prodaju ih... ali ne sve i ne pre nego sto nesto odigraju u klubu. Takodje, skauting im je 17x bolji od naseg... oni iskopaju Olma, mi neke Zandere i slicno... mislim, milion primera, da se ne uhvatite za taj... 

 

Koga je to Dinamo toliko nadigrao? Kako je moguce da ekipa koja je uvijek inferiorna (u nekim mecevima i potpuno inferiorna) u posjedu moze dominirati?  Shakhtar nisu nadigrali i uopste ne znam cemu potencitanje necega sto bas i nije istina. Shakhtar je sinoc bio bolji. A i u prvom mecu su u odredjenoj mjeri bili bolja ekipa. To sto je Dinamo dosao do nekih sansi i golova ne znaci da su dominirali (pri cemu ih je Pyatov castio golovima u oba meca). Dinamo ima monopol i potpunu kontrolu nad hrvatskom ligom. Klubovi su im teski krsevi, a samim tim i liga im je ocajna. To se najbolje vidjelo i u mecu u kojem je tim sa Malte usred Splita razvalio Hajduk. Nema tu nikakvog sistema, neke posebne organizacije i necega na sta bi se trebalo ugledati. Dinamo je tek prosle sezone, prvi put nakon 50 godina, prosao grupnu fazu nekog evropskog takmicenja!? Pri cemu su prosle sezone ispali u kvalifikacijama za Ligu Sampiona. Pretprosle sezone(2017/18) iz Evrope ih izbacio Skenderbeu. Sezonu 2016/17 zavrsili sa skorom 0-0-6, 0:15!? U sezoni 2015/16 se isto brukali. Vidjeli smo i kako su oni prosli na toj istoj Allianz Areni. Koliko im je komada uvaljao Bayern? 5? Na mjestu na kojem su pojedinci od Zvezde ocekivali da napadne. Nije to bas tako davno bilo. U sezoni 2014/15 ispadaju od Aalborga u kvalifikacijama za Ligu Sampiona, a onda se brukaju u Ligi Evrope. Je l' im Salzburg uvaljao 5 komada usred Zagreba? A onda i 4 komada u Austriji. Ima toga jos, al' oduzelo bi previse vremena kada bi se sve spomenulo. Iz sezone u sezonu se brukaju i bukvalno ih vecina protivnika razbija i sad kao pricamo o nekom Dinamovom "talentu" i "sistemu". Niko im ne moze ponistiti pobjedu na Atalantom, al' ne treba ni pretjerivati i koristiti taj mec k'o neki reper i argument u svakoj prici. Atalanta je veoma prosjecna ekipa i poprilicno daleko od nivoa na kojem igra Tottenham. Man City im je uvaljao 5 golova prije 15-ak dana i to za nekih 30-ak minuta. Pa, Man City je i na kladionici bio 1.15 favorit protiv Atalante. Valjda ti bar taj podatak sve govori. Pitanje je da li bi Dinamo i prosle sezone prosao tu grupnu fazu Lige Evrope da naspram sebe nije imao protivnike koji su vec neko vrijeme prosto losi. Anderlecht u nikad vecoj krizi, a Fener se prosle sezone borio i za opstanak u turskoj ligi. Onaj njihov Bjelica je, zajedno sa igracima, danima pred mec sa Man City-em najavljivao da ce napasti i ici na pobjedu...i na kraju corak. Niti su vidjeli loptu, niti su se sastavili, niti su napali, niti su bilo sta uradili...Ako je i postojala namjera da napadnu City i ako postoji uvjerenje da Dinamo zaista fura taj stil igre, onda se i na ovom primjeru moze vidjeti da sve to nije bas tako jednostavno kao sto se ovdje pokusava predstaviti. U danasnjem, modernom fudbalu je veoma mala razlika izmedju "defanzivnog" i "ofanzivnog" fudbala, pa je i sama diskusija o Milojevicevim tendencijma ipak kompleksnija od one banalne konstatacije da je on  "samo defanzivno orijentisan trener".

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Danas bih potpisao rokadu Srnic&Milic za VLP&Garsija.

IGOR IVANOVIC je Mesi licno za njih.

Mi ako hocemo da igramo Evropu moramo u timu da imao mlade, talentovane, domace igrace, kao Dinamo i Slavija.

Mi strance ubodemo 1 u 10, NE ZNAMO I NE UMEMO DA IH DOVEDEMO. Partizan nas ubija u pojam s skautingom.

Sve te polovne legije stranaca aka Galatsaray i sl. ne mogu nista niti vrede ista.

Na zimu pod moranjem Dusko Tosic, Krsticic, Katai, Lukic, Ivanovic Igor...

Edited by Hej Pavkov
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

  Vidim da se dosta poteže Dinamo u zadnjih par postova. Ne bi ulazio u to kako Atalanta, Shakhtar, Anderlecht, Fener, Ferencvaros itd. ne valjaju ništa. Htio bi samo navesti razlog zašto Dinamo zadnje 2 godine izgleda kako izgleda. 1. Nema čovjeka koji će nogom probiti vrata svlačione nakon prvog poraza, psovat treneru majku, rušit mu autoritet itd. 2. na mjestu trenera je čovjek koji zna što radi i kojem je u Europi cilj igrati nogomet. Do njegovog dolaska i odlaska Gazde cilj Dinama u Europi je bio izlog za najbolje igrače. Sve se svodilo na to da se 1-2 najbolja/najvrijednija igrača, klupska projekta pokažu u utakmicama Lige prvaka ili Lige Europe, naprave koji vrhunski potez i to je to ( uz pare od ulaska). Tako su su CL sa 17 godina igrali Kovačić, Halilović itd. Neki od njih su bili i jesu odlični ili vrlo dobri igrači ( Kovačić, Pjaca, Rog...), dok su drugi ostali vječiti talenti ali je plan uspio i našlo se ko će dati pare i za njih (Halilović, Čorić...). Sada toga nema, nego pojedinca izbacuje momčad. Tako imamo Olma, Livakovića, Petkovića (obojica prvih 11 reprezentacije), da ne nabrajam dalje. Uglavnom, Dinamo je krenuo pravim putem i samo se nadam da će taj način rada potrajati.   

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Manoly said:

Zavisi sta su nam zivotni prioriteti, moj pope.

Ja na sve oko fk gledam u stilu "sad se desava, ajd da "uzivam""... naravno, na kraju sezone ode Miloje alias Sisoje, pa cemo videti kakav procvat nas ceka.

 

Оно јес', треба знати уживати. Јеси уживао више против Тотенхема или против Бајерна ове године? Или на дербију?

 

4 hours ago, prolup said:

Pa to sto kaze u pravu je 100%. Jedina glupost je to vezano za ucenje. Nemamo mi sta tu uciti, dok je stanje ovakvo kako jeste, a bice jos dugo vremena, Totenhem i slicni ce nas rutinirati u 9 od 10 slucajeva.

 

Ма да, учење је глупост. Замисли да неко сада учи у оваквој држави која не може да се пореди ни са Мађарском а камоли са Њемачком и Британијом. Фуј школа!

 

 

:classic_laugh:

Link to comment
Share on other sites

Kakve ti konstrukcije praviš nisam siguran je l se trudiš da fulaš poentu toliko. Učenje nije glupost, samo što djeca iz Srbije nemaju istu startnu poziciju kao djeca iz Njemačke ili Britanije. Isto to pa puta sto važi za Zvezdu u LŠ. Možemo mi naučiti sve u teoriji, u praksi će još dugo godina ekipe iz Njemačke i Britanije lupati po ušima ekipe sa ovih prostora u 90% susreta. Eto ti nacrtano pa ako treba i obojiti ti javi, nije meni teško starijem čovjeku pomoći.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, prolup said:

Kakve ti konstrukcije praviš nisam siguran je l se trudiš da fulaš poentu toliko. Učenje nije glupost, samo što djeca iz Srbije nemaju istu startnu poziciju kao djeca iz Njemačke ili Britanije. Isto to pa puta sto važi za Zvezdu u LŠ. Možemo mi naučiti sve u teoriji, u praksi će još dugo godina ekipe iz Njemačke i Britanije lupati po ušima ekipe sa ovih prostora u 90% susreta. Eto ti nacrtano pa ako treba i obojiti ti javi, nije meni teško starijem čovjeku pomoći.

 

Јесте или нијеее?

 

 

:lol_2:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

U Londonu smo pokusali sa Kanjasom i Vulicem, igrali smo mnogo vise pas igru nego recimo sinoc mocni Partizan. Tako da ne bi se slozio da Milojevic nista novo ne pokusava. U Beogradu se opredelio za Jovancica jer se vodio misljenjem da mu treba jaci igrac u duelu na sredini da koliko toliko parira Ndombeleu i Sisoku. Dakle pokusao je i to. Na kraju pokusao je i sa dva napadaca i protiv Olimpijakosa i Totenhema a to nismo bas gledali prosle godine. Dakle nije da nije nesto novo probao, i sa dva napadaca i sa zadnjim vezniim koji imaju pas. 

Nazalost mnogi ne kapiraju da su razlike izmedju top klubova i ovih osrednjih sve vece i vece i bice jos vece kako se LS sve vise zatvara i tako stvara sve veci jaz. 

Sinoc smo vidjeli da Partizan koji protiv Alkmara i Astane igra lijep fudbal, protiv Junajteda koji ih je ozbiljno shvatio nije mogao nista. Nisu se povukli jer su htjeli vec jer su ih ubili u pojam. 5-6 su mogli primiti a u napadu apsolutno nista nisu odigrali. I to protiv ovakvog Junajteda. Bolje da ne zamisljaju sta bi im radio PSZ i Liverpul koji su tri puta jaci napadacki a ono nije im mrsko da gaze. 

Treba da se mjerimo sa Kopenhagenom, Jang Bojsom i slicnim ekipama. Ovakve utakmice su za merak. U Pireju cemo vidjeti mozemo li protiv tima koji je nesto iznad nas. Da vidimo mozemo li odigrati takmicarski na rezultat. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, red_white said:

U Londonu smo pokusali sa Kanjasom i Vulicem, igrali smo mnogo vise pas igru nego recimo sinoc mocni Partizan. Tako da ne bi se slozio da Milojevic nista novo ne pokusava. U Beogradu se opredelio za Jovancica jer se vodio misljenjem da mu treba jaci igrac u duelu na sredini da koliko toliko parira Ndombeleu i Sisoku. Dakle pokusao je i to. Na kraju pokusao je i sa dva napadaca i protiv Olimpijakosa i Totenhema a to nismo bas gledali prosle godine. Dakle nije da nije nesto novo probao, i sa dva napadaca i sa zadnjim vezniim koji imaju pas. 

Nazalost mnogi ne kapiraju da su razlike izmedju top klubova i ovih osrednjih sve vece i vece i bice jos vece kako se LS sve vise zatvara i tako stvara sve veci jaz. 

Sinoc smo vidjeli da Partizan koji protiv Alkmara i Astane igra lijep fudbal, protiv Junajteda koji ih je ozbiljno shvatio nije mogao nista. Nisu se povukli jer su htjeli vec jer su ih ubili u pojam. 5-6 su mogli primiti a u napadu apsolutno nista nisu odigrali. I to protiv ovakvog Junajteda. Bolje da ne zamisljaju sta bi im radio PSZ i Liverpul koji su tri puta jaci napadacki a ono nije im mrsko da gaze. 

Treba da se mjerimo sa Kopenhagenom, Jang Bojsom i slicnim ekipama. Ovakve utakmice su za merak. U Pireju cemo vidjeti mozemo li protiv tima koji je nesto iznad nas. Da vidimo mozemo li odigrati takmicarski na rezultat. 

Tragedija modernog fudbala je da se sve svodi na 2,3 lige i 10-tak timova. Timovi druge klase koji su nekada mogli ozbiljno da namuče top ekipe kao što su Šahtjor, CSKA Moskva, Porto, Benfika, Galatasaraj danas su smešni i primaju po 5,6 komada. Fudbal je u propadanju jer velikani poput Zvezde služe za ismevanje u emisijama opskurnog tipa na engleskoj televiziji gde posle meča Zvezda-Totenhem neki njihovi Živadinovići i Anđusi prave analize i rugaju se Crvenoj Zvezdi. Ja prošlogodišnje odvratno finale Lige Šampiona nisam ni gledao. 

Liverpul i Totenhem u finalu. Fudbal dotakao dno. :puke::puke::puke::puke::puke:

Link to comment
Share on other sites

Da je bolje struke, ne bi tako bilo. Slazem se da nece biti napretka, osim ako trenere ne pocnemo da uvozimo.
Ja tvrdim da je struka, tj. Miloje jedino što izdvaja Zvezdu da i dalje ne ispada u sezoni kupanja protiv Slovana, Kairata, Cernomoreca.
Naravno, da dosta toga ne valja i može, i mora bolje, i ja ga prvi kritikujem pogotovo za njegove miljenike tipa Jovancic. I neka njegova pojačanja za koja znamo da je insistirao. Drugo lik nije baš elokventan i pomalo je ograničen i ne bi trebalo puno da ga seciramo za izjave. Njegov posao se zna, rezultat je da FKCZ postaje redovni učesnik LŠ itd.
Ali bi trebalo biti svestan da je naše najveće i najskuplje pojačanje došlo iz čempionšipa a i tamo je ismevan, i pitanje je kako i koliko je igrao. Dva velika pojačanja nam dolaze iz fudbalske velesile Belorusije. Naš Bog fudbala nije imao mesta na klupi Olija. Pa kakvi su onda ostali, jbt?!
Tek da Miloje nije tu videli bi prašumu iza drveta i da se pita od govana ne pravi. Znači kritika da uvek, ali neko teranje Miloja da se ne zajebavamo..
  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Pazite, ljudi kritikuju Milojevića zato što je apsolutno zaslužio kritiku. Nema apsolutno potreba da se iznova i iznova ponavlja da smo bili non faktor pre njegovog dolaska. Međutim, to ne znači da klub treba da se zaustavi na određenom nivou već je potrebno da se napravi dodatni iskorak. Svi mi znamo kakav je period iza naše Zvezde, ali mene brine da nas to isto ne dočeka kada ode ova garnitura ljudi. Ono što je očigledno je da mi već drugu godinu nazadujemo u svim aspektima fudbalske igre i to je jasno svima nama.

 

Pozvao bih čuvare vatre i Milojevićevu ličnu gardu da mi navedu barem jedan aspekt fudbalske igre u kojem se vidi napredak! Samo jedan! Takođe, pozivam ih da mi objasne kako je to moguće da su određeni fudbaleri prošlu sezonu gurani u startnih 11 mimo svake kritike i logike, a danas ih nema ni na radaru ili su prodani za sitan novac (Simić, Čaušić, Savić, Stojković). Ovo je čist pokazatelj da se u klubu ne radi sistemski i da apsolutno nemamo ideju šta radimo!

Edited by Liska Manjina
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kasnim malo sa Totenhemom i utakmicom. Primetno je da Milojevic nije izasao tako defanzivno kao sto se moglo ocekivati i da je rezultat bas nerealan. Da je Pavkov dao ono iz prvog, sto je bilo pod must, jer je golman vec bio savladan i ovaj je mogao da bira gde ce da sutira, mislim da bi tekma otisla u drugom smeru.

 

Jbg, mi jednostavno jos uvek nemamo tim za LS, niti cemo ga ikad imati sa ogranicenjem stranaca. Dobri domaci igraci kostaju po par miliona i samo mozemo da se nadamo da cemo nekog ispod radara da pokupimo za milion jura, ali mnogo je realnije da takvi igraci nisu za ls.

 

Borjan jeste, Degenek jeste, cak i Milunovic korektno igra ove LS utakmice, iako nije, ali i tu imamo problem. Pankova gotivim, ali on je fizicki suvise tanak za ozbiljan fudbal, cak i u SL ga jaci spicevi drze na ledjima, dok je Babica i bog zaboravio. Bekovi su nam katastrofa. Ne znam stvarno zbog cega je Rodic ikom bolji od Gobeljica, osim sto nije gardista i sto tehnicki nekako pristojnije deluje. Obojica katastrofa, nit odbrane, nit napada, stoje tako nasumicno i nemaju nikakvu funkciju. Onda udje Zander i demonstrira da moze da bude jos gori od njih. Ne znam za Gajica, ali Srbija nema ni desnog, ni levo beka za LS, sem Kolarova koji je nerealan.

 

Kanjas je ok igrac, ali totalno nebitan lik. Nista korisniji od Bakule, koji vise trci, dok je ovaj tehnicki malo pristojniji i to je to. Vulica treba izgurati jer moze da bude dobar, ali se i on pokazao da slabo reaguje na tvrdo. Njegos je meni korektan bio prekjuce, treba ga maksimalno isforsirati na zadnjem veznom kad od Kanjasa i Bakule nema leba. Jovancic je naravno potpuno beskoristan, provaljen igrac, pritom nespreman i u ovom trenutku idealan za Javor. 

 

Marinu trebaju bolji saigraci, ali i on jednostavno kao da ne moze da se pomiri s tim da ne igra sa Mesijem i Suarezom nego sa Van La Parom i Pavkovim. Konstantno radi nesto za sta nema saigrace, ali ono, vise je to do njih nego do njega. Mirko je vrv vec prezaljen, s obzirom da ga nema ni u protokolu za ove tekme, vec da tu statira Simke. 

 

Doveli smo dva krila, ali obojica nisu bolji igraci od Bena. Jesu korektni, treba ih istrpeti, s tim da se meni Garsija vise dopada.

 

Napadaca nemamo. Boaci je sraman s ovim povredicama svakih pet dana. Ne mozemo se osloniti na njega, a Pavkov je juce svima pokazao da je neozbiljna opcija za prvog spica.

 

Fali nam vise mladih igraca, po mogucstvu nasih klinaca. Nakrcali smo se nekim mediokritetima iz SL i fali svezine prosto. Fali neko koga protivnici ne poznaju toliko, ko moze da ih iznenadi, a fali i publici neko ko ce da im bude simpatican. Super sve ovo, ali nas najveci ovosezonski "heroj" je Rasa Pankov koji ni ne igra skoro. Ne ide to tako jbg.

 

Ne znam, mora malo da se promeni filozofija. Ona godina kad smo doveli domace mediokritete i super igrali je user, a ne pravilo. Mora Milojevic da proba od Gavrica i Erakovica da napravi igrace, pa i od Njegosa i Velje. 

 

Sto se omladinaca tice. Slavoljub mozda jeste bio krs igrac, ali covek zna da spremi ekipu, ima autoritet i mnogi ce se smejati sad, ali mislim da je od svih domacih trenera, on prvi kandidat da nasledi Milojevica. Mozda ne sad, ali za koju godinu. Bar prema onome sto ja znam.

 

Generacija je solidna, pricao sam da su kasno selektirani, ali uprkos tome sjajno igraju. Treba pazljivo raditi sa vecinom momaka tu, nisam siguran za ove rodjene 2001. koji i dalje igraju za omladince, ali Radule, Babic, Pantovic, pa i Katic i Lukic mogu biti igraci za prvi tim. Ne odmah, ali o tom potom. 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Tesko je napredovati kad imamo losiju ekipu nego prosle ili prije dvije sezone. To jeste problem struke i sportskog sektora posto ocigledno, bez obzira na veca sredstva i budzet, skauting ozbiljno masi sa pojacanjima. Mi smo najbolji fudbal igrali sa ostacima Grofove ekipe i od tad kvalitet igre opada iako rezultati ne trpe. Meni je stvarno nevjerovatno i zabrinjavajuce da Miloje izjavi kako su on i Kosanovic gledali Zandera i odlucili se da ga dovedu. Pa sigurno ni muceni Zander na pocetku ove sezone nije ni mastao da ce igrati grupnu fazu LS a opet eto ga tu. On je tu samo kao primjer ali i ostali su skupljani s koca i konopca.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, mister-no said:

Ja tvrdim da je struka, tj. Miloje jedino što izdvaja Zvezdu da i dalje ne ispada u sezoni kupanja protiv Slovana, Kairata, Cernomoreca.
Naravno, da dosta toga ne valja i može, i mora bolje, i ja ga prvi kritikujem pogotovo za njegove miljenike tipa Jovancic. I neka njegova pojačanja za koja znamo da je insistirao. Drugo lik nije baš elokventan i pomalo je ograničen i ne bi trebalo puno da ga seciramo za izjave. Njegov posao se zna, rezultat je da FKCZ postaje redovni učesnik LŠ itd.
Ali bi trebalo biti svestan da je naše najveće i najskuplje pojačanje došlo iz čempionšipa a i tamo je ismevan, i pitanje je kako i koliko je igrao. Dva velika pojačanja nam dolaze iz fudbalske velesile Belorusije. Naš Bog fudbala nije imao mesta na klupi Olija. Pa kakvi su onda ostali, jbt?!
Tek da Miloje nije tu videli bi prašumu iza drveta i da se pita od govana ne pravi. Znači kritika da uvek, ali neko teranje Miloja da se ne zajebavamo..

Baš zato Milojevića nikada neću nazivati pogrdnim imenima, posle njega se vraćamo u glib odakle smo i došli sa nekim novim Lalatom ili JSL ''perspektivnim'' trenerom. Sećaćemo se igranja LŠ u pluskvamperfektu. To ga, naravno, ne amnestira od svih glupih i pogrešnih poteza koje je stručni štab vukao u poslednje vreme, a deo si i pomenuo.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Trebalo bi da se gleda ako ikako može da se vrati Krsticic, da priznaju lepo da su pojeli g. kao sa Degenekom. Koliko nam nedostaje takav igrač, i nama i Marinu.

Boli što su to čak i laici i forumasi prepoznali kao tri koraka unazad, kičma tima se gradi a ne razgrađuje, a ipak je prodat/oteran. Trebalo bi Terzića na svakoj konferenciji pitati po tri puta za taj slučaj, za slučaj Alekse a nama igraju priuceni bekovi i majstori kapoire, i još gomilu takvih gluposti a ne puštati ga da spinuje i vrši neku samopromociju.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, prolup said:

Meni je stvarno nevjerovatno i zabrinjavajuce da Miloje izjavi kako su on i Kosanovic gledali Zandera i odlucili se da ga dovedu

 

ako nisi zadovoljan Milojevićem, ti idi gledaj Grofa i njegove blamaže kad je Borac trpao po 5-6 komada na Rajku...  seti se  2011 godine... kako te nije sramota...  da nema miloja,...   jedan trener  poslo umrlicu, a Miloje nije   i tako...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...