Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

6 minutes ago, red_white said:

Pa ni Dinamo protiv Citya nije imao nijednu sansu, sutnuli 2 puta od toga jednom u okvir, posed lopte 20% skupili okruglo 100 tacnih dodavanja za 90 minuta. Nisam ih gledao ali ovako gledajuci te podatke ne vidim da su se pokazali posebno bolje nego mi u Minhenu. Sahtjor i Atalanta su ekipe nivoa ovogodisnjeg Olimpijakosa ili nesto jace. 

 

Mi da bi zaigrali brz moderan fudbal kakav igra recimo Salzburg trebaju nam brzi igraci. To se ne moze igrati sa Kanjasom na sredini sa Rodicem na beku npr.

Tu je Savo Milosevic upravu kada je pricao o pogresnoj selekciji u mladjim kategorijama gdje se gkeda da li neko "zna fudbala" a brzina, snaga, eksplozivnost se zanemaruju. Zato u JSL tesko da nadjete brzog veznog koji igra u oba pravca. Imamo gomilu Cakija Stojanovica koji znaju fudbala a koje bi Son na 100 metara ostavio da nd bi stigli do pola terena. To je srz problema naseg fudbala i dok to ne resimo ne mozemo se nadati da cemo igrati brz i agresivan fudbal, osim ako ne dovedemo gomilu stranaca a to bi kostalo malo vise. 

 

Ovo ke sa onog tvog sajta statistika, nemoj me sa Dinamom i Man C.-em zavlačiti 

 

Hvala.

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Stondisha said:

 

Ovo ke sa onog tvog sajta statistika, nemoj me sa Dinamom i Man C.-em zavlačiti 

 

Hvala.

Nisam nasao te podatke sajtu LS. Ne znam kako ispade 2 sanse kada smo dali 3 gola, svaki je bio velika sansa nije neka frljoka usla, no nebitno. 

Link to comment
Share on other sites

U pravu je korisnik sto je napisao da je bolje da smo u LE.

 

To je takmicenje za nas i zaista je tuzno posmatrati cerku celnika Spursa kako tone u san dok igra staje jer je Tottenhamu dosta, a mi smo nemocni da ucinimo bilo sta.

 

Jesmo mi bili konkretni i imali sanse, ali to je bilo pri rezultatu 3:0 i 4:0 za njih, koga je briga za to? Da mi lepo ostanemo na 3. mestu i igramo protiv ekipa protiv kojih imamo sansi.

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu sad da iskopam članak na B92, jutros je bio. Intervju sa Tosicem i o periodu u MUTD. Mislim da je u njemu sve rečeno što se tiče fizičke spreme igrača i kako se trenira, a posle razglabamo o tome kako je son rođen kao Bolt, vredi 80 milki, a ovi nasi pošto su mnogostruko manje plaćeni nemaju u opisu radnog mesta trčanje. 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, tsva said:

Mi da bi bili treci moramo dobiti jednu od dve utakmice kod kuce a to ce biti dovoljno tesko

 

Zašto to misliš? Oly je baš u lošem ritmu u LŠ i deluje da ih jedino zanima prvenstvo. Teško će do boda u Minhenu i Londonu.

 

Nama u tom slučaju treba bod da bi nam u Atini i minimalan poraz odgovarao. A sa 2 boda idemo na +4 u odnosu na Oly. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Mi uporno raspredamo o brzini i ubrzanju naših igrača. Da bi došli do toga prvo moramo pronaći fizički spremne igrače koji mogu da trče, a tek onda da razmišljamo o brzonogim igračima. Po pitanju fizičke spreme smo verovatno najlošija ekipa LŠ, i tu naravno broj "pretrčanhi" kilometara uopšte nije adekvatan pokazatelj. Dovoljno je pogledati kako nam izgleda tranzicija i sve je jasno. Uz kondiciju valjalo bi poraditi i na problemu pozicioniranja i markiranja protivničkih igrača. Juče se desilo xy puta da protivnički igrač najobičnijom varkom tela izbaci našu celokupnu odbranu. A o ofsajd zamkama da i ne pričam, ja zaista ne znam kada smo postaviliu uspešnu i sinhronizovanu ofzajd zamku.

Link to comment
Share on other sites

Dobar je bio Kovacevic u prvom mandatu, posle se raspao kao i vecina povratnika

 

Inace, ok lik, cudi me da se ovako nalupetao

 

A taj tim Zvezde jeste igrao lep fudbal i imao par igraca koji su posle napravili karijere ali je objektivno dosta slabiji od ove Zvezde... pa toj generaciji je pobeda protiv Rome najveci uspeh i to u Kupu Uefa, ovo ostalo nas sve razbijali u Evropi

Link to comment
Share on other sites

Vezano za fizikalije, mora struka da shvati da sam trening / teretana nije zaokružen proces. Koga zanima i ima gde da pogleda preporučujem dokumentarac "The game changer", producirali izmedju ostalih i Novak Lewis Hamilton. Dobar faktički baziran dokumentarac o zabludama ishrane vrhunskih sportista. Kad pročitam nekad u novinama one kratke pitalice sa fudbalerima tipa omiljeno piće : 90% coca cola, a hrana tipa pizza ili ćevapi, meni se stomak prevrne, a trebalo bi i struci da se prevrne. U svakom slučaju preporuka za pogledati. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Cromodora said:

Kad pročitam nekad u novinama one kratke pitalice sa fudbalerima tipa omiljeno piće : 90% coca cola, a hrana tipa pizza ili ćevapi, meni se stomak prevrne, a trebalo bi i struci da se prevrne. U svakom slučaju preporuka za pogledati. 

Kada je Božović "zezao" Jovića zbog ishrane i zvao ga pekara (valjda), ovde su ga napadali, a suština jeste da većina stvari kreće od ishrane.

 

Opet sa druge strane, teško da možemo da pariramo najjačim evropskim klubovima na ovom planu.

Link to comment
Share on other sites

Изјавио не изјавио знам само да је тек дунстер тај који је дао надимак Ненаду Ковачевићу. Познајем једног електричара којег зову Тесла а да чак није ни међу занатлијама класа. Тако и овај лажни Пикси.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Markoss said:

Demantovao je Kovacevic da je izjavio ono. Meni on bas neki Bakula uvek bio, nikad mi se nesto preterano nije dojmio, mada se epski raspao kad se vrati onda kod Robija. 

Ne znam, trebalo je imati muda i vratiti se na teren posle svega što je preživeo (i mi sa njim). Ne mogu da zaboravim suze na konferenciji za štampu kada mu je Ljupko saopštio da startuje posle pauze. Meni je došlo da plačem. Izuzetno dobar dečko. Nije išlo u drugom mandatu, ali se povukao mirno i dostojanstveno. Dečko je pravi zvezdaš. To potpisujem.

Edited by DonJuan
Link to comment
Share on other sites

 

3 hours ago, Markoss said:

Demantovao je Kovacevic da je izjavio ono. Meni on bas neki Bakula uvek bio, nikad mi se nesto preterano nije dojmio, mada se epski raspao kad se vrati onda kod Robija. 

 

Moze da demantuje koliko god hoce, izjavio je 100%. Desilo se to na Banca Intesa dogadjaju gde su se delile karte za utakmicu CZV-Bajern dobijene u nagradnoj i gledala utakmica Tot-CZV. Bio sam tamo i prilicno su svi bili u cudu kad je na pitanje kako vidi prvo poluvreme, krenuo da prica o namestanju.

Link to comment
Share on other sites

 

Послао ми друг линк са јучерашњег меча гдје је Лестер напунио до врха Саутемптон који је покушао да игра мртви бункер на 0-1 због играча мање. Резултат 0-9 чак  није поента него кидисање, утрчавање бекова и везних играча, проток лопте, укратко професионализам...

 

Овај топик оф све због најаве на Моцарту да ћемо данас играти опет у домаћици 4-2-3-1 и то  Јованчић, Вукановић, Павков, Иванић...

Не знам је ли истина али зар је таква наука да морамо играти офанзиван фудбал у домаћици, разигравати све који могу више, и даље уигравати се и утезати се у сваком сегменту фудбалске игре. Јбт...

Edited by Константин
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sa velikim brojem stranaca (u ofanzivi) limitirani smo sa dovodjenjem domacih igraca u zadnjoj liniji tima.

 

Nadam se da ce Gobeljica prodati na zimu ovo igranje u LS i reprezentaciji, da ce se neki klub propisno zaj***ti i platiti obestecenje za njega.

 

Trebamo pojuriti, samo ne znam da li je realna opcija Nenad Tomovic. Ignjovski ne bi bio losa alternativa. 

 

Samo mi nije jasno ovako lose skautiranje stranaca, nemam reci.

Imali su dovoljno vremena da se adaptiraju i uklope na sredinu

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...