Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

"Posle Partizana se stvorila atmosfera da smo igrali loše, da ne znamo ništa, mogu da vam kažem da nam je jako teško palo. I to sam im rekao na poluvremenu. Rekao sam momcima da odigraju za nas, jer je stvarno stvoren veliki pritisak posle derbija, a to nije od zvezdaša, već je to sve namešteno, smišljeno, ali moraju da znaju da se svi borimo i volimo Zvezdu"

 

 

Ma jok bre, igrali ste odlično.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, tsva said:

Mi i Bajernu u BG mozemo otkinuti bod ako budemo pokusali nesto da odigramo. Inace nista. Bod u Grckoj bi nam doneo prolece u evropi i lep koeficijent za narednu sezonu.

Pokusali su i Sparsi da igraju pa su ih ispratili sa 7 komada u mrezi.Mi jedino mozemo da igramo sa ovakvim ekipama na neku cekalicu ako se otvori neka kontra.Ako budemo igrali bez garda procicemo isto kao i Sparsi

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Miloju dati ugovor do kraja 2021/22. godine. 2 miliona evra po sezoni.

Isplatiti retroaktivno istu sumu za svaku od ove dve prosle sezone i ovu. Sitnica, toliko je klub zaradio samo od rezultata u grupi.

Je**$ lepotu, Zvezda koja takmičarski fudbal na skoro najvišem nivou je ono što je nedostajalo od 1992.

Znam da je nemoguće, ali Terzu i ostale lešinare što pre u zatvor.

Noć bez sna...

Edit: Svim srcem uz Partizan u četvrtak. Svi pričaju o 15. mestu, a ja mislim da ni 11. nije daleko.

Edited by Jako i do samog kraja
Z
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

E sad što se tice pojačanja. Od VLP lošije izgleda jedino Tomane. Ja ne vidim nijedan izraziti kvalitet da me neko sad pita po čemu se momak izdvaja, pojma nemam šta bih rekao. Kod VLP vidim neki kvalitet, ali ništa ni od njega ne očekujem. To su 2 jako sporna stranca.

 

Mateo jeste jednodimenzionalni igrač, ali ima solidno visok plafon, mora puno da radi i dobro se uklapa u naš tim. Baš kao i Kanjas koji je očigledno pojačanje.

 

Kod Miluna se baš vidi da mu je značio gol, svestan je i on pljuvanja. Tvrdim već mesecima da se dečko maže govnima po difoltu, a poslednje 3 evro utakmice je odigrao doktorski. Stoji da je tempirana bomba i da kad ima loptu u nogama, tad ne dišem.

 

Nama ce titulu odluciti 2 derbija, zato na zimu moramo prevazici problem sa strancima. Ali o tom potom. Sad do kraja sto hrabrije i rasterecenije igrati jer smo uspeh vec postigli.

Edited by Vredni mrav
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ако некоме није до сада било јасно, ваљда ће му сада бити. Звездан Терзић је једна љига и полтрончина који ће уништити свега чега се дохвати..

 

Владан Милојевић није најквалитетнији тренер, вероватно у неким тренуцима ни достајан нашег клуба, али дефинитивно извлачи најбоље из њега. Из овог просека, играча који како и сами кажете до јуче газе траву Јагњила, а данас се надигравају на великој сцени. То је битно из простог разлога јер его несразмерно порасте, прецене се па онда помисле да су Бога ухватили за ону ствар. Некој тројици је то замало пошло за руком, па су завршли по Кипру, Аустрији и Русији. Проблем је тај што мислим да таквих још увек у екипи има и да управо то представља највећи проблем, и озибљно сам почео веровати у тако нешто. Јебено ми је невероватно да је идентична екипа ово данас из другог полувремена, и оно 90+ минута против комшија. Тешко је бити чисте главе и мислити трезвено, још док ти све време о глави ради такво говно какво је наш цењени нам директор. Јесте, свашта сам написао у афекту после дербија и срамота ме детета и ових година. Понављам, толико тога му с'разлогом замерам, и сви ви овде, али почињем да се питам колико тога је заправо до њега, а колико до ефекта ветрењача и колико ће још моћи овако? Сетим се увек једног исто што је посипан кофом гована, и требало нам је фино времена да се опоравимо од тога.. Отишао је господствено, и као омиљен. Никаква то нама сатисфакција неће бити и када он оде, нити ће нам сванути ево верујте ми. Имам довољно година да знам то, јер ће увек након неког Милојевића, чуј мене Радоњића, Милојевића доћи неки Лалатовић, чуј мене Алимпијевић, Лалатовић, а цигани ће искусно да прогутају ту причу јер док је оваца, неће фалит вуне. Труло је и превише изнутра, живите овај тренутак јер смо жељни остали годинама. Питање кад ће опет 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Bas mi je drago zbog pobede nad ovim odvratnim Olimpijakosom, ne kao klub vec zbog navijaca.

Neke stvari nikako ne mogu da razumem, sta tera Milojevica da ponavlja 100 puta jednu te istu gresku, ja kada sam video Jovancica u startnoj frapirao sam se, kome on tera inat...?

Ova ekipa ima mentalnu blokadu, poceli smo da igramo nekakv fudbal kada smo se oslobodili, tj kada je Olimpijakos dobio crveni pa smo dobili na samopouzdanju. Zbog cega se ne udje sa takvom zeljom i borbenoscu odmah na startu. Posle pocetnog pritiska, Olimpijakos je preuzeo kontrolu utakmice i da nisu dobili crveni rutinirali bi nas, i to ne zato sto su kvalitetniji nesto puno od nas vec zbog naseg mentaliteta. Ne znam da li je Milojevic preteranom defanzivom usadio ovakve navike, pa mu je sada tesko da to iskoreni ili je ovo jednostavno ekipa sastavljena od takvih karaktera igraca.

Konstantno na se ponavlja ista prica i u Ling;ong i u Evropi, u nekom trenutku ekipa ode u offline i krade vreme cekajuci nesto, samo sto ja ne zna sta. DAs gol JAvoru i kao cuvas rezultat, cekas da prodje vreme, tako se ne postaje sampion i opasna ekipa u Evropi, to je palanacki mentalitet. Pogledajmo kako to radi veliki tim i klub, Bajern. Ugazis protivnika, ne stajes 90 minuta, jebe se njima da li su dali 6 komada, idu oni na sedmi. Igraju ljudi fudbal, to zele navijaci, to ljude vuce na stadion. Ovo treba da im se pusta pred svaku utakmicu da pogledaju, da utuve neke stvari, da je sramota da krades vreme protiv Javora i kompanije...

To je glavni problem ove ekipe, mora se igracima usaditi zelja za pobedom, i promeniti pristup i nacin igre. Ovaj zonski nacin odbrane im "zakonski" zabraniti. Ko god proba da igra, po plati, vezni red mora da vrsi presing na zadnju liniju protivnika, a ne da sednes Borjanu u krilo i da pustas protivnika da neometan dodje na 30m od tvog gola, to je prevazidjen fudbal.

 

Da ne ispadne da samo kudim, Milojevic savrseno pogodio sa izmenama. Narocito hrabri sto je izasao iz sablona i zaigrao sa dva spica. Mora se ovo forsirati u LL ligi, da probamo da menjamo mentalitet ove ekipe i da doselektujemo ekipu sa igracima koji mogu da iznesu teret igranja u ZVezdi, nazalost mi imamo mnostvo onih koji to ne mogu.

PAvkova pokloniti ako treba, Jovancica isto, Dovesti nekog dobrog beka, za pocetak.

Milojevic mora da nadje nacina da iz ove individualno ne tako lose ekipe izvuce mnogo vise, on mrtav hladan jos ljut sto su neki nezadovoljni posle derbija :smiley18:. Sta je trebalo, da skacemo od srece sto te Partizan na isti nacin dobija vec drugu utakmicu unazad? 

Mora naci nacin da bolje resavamo ovaj presing, ne sme MArin da se vraca po loptu na nasu polovinu i trosi se, to je jedan od glavnih problema sto nemamo tu rutinu da brzom izmenom pasova lakse loptu iznesemo do veznog reda, isti slucaj i sa krilima, niti imaju dovoljno lopti u prostor, niti mogu toliko da trce i da istovremeno krpe pozadi i da budu produktivni u napadu. Ima ovde materijala za rad, pitanje je da li Milojevic moze za pocetak da unapredi samog sebe.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Bobby Axelrod said:

Sve je to lepo,ali svi znamo ko je dona postavio i ko mu sve dozvoljava u klubu

Ту се отприлике и цела прича завршава.

Драго ми је што је кошарка под колико-толико контролисаном канџом и тих олоша, док за фудбал нема спаса. 

Link to comment
Share on other sites

Posle odgledanog snimka, mnogo bolje mi je Garsija izgleao nego na prvo gledanje. Imao je stvarno lepih poteza i u organizaciji i u driblinzima. 

 

Boaci kako je usao, videlo se da je postao faktor, svaku loptu uzeo koja mu je isla.

 

Sve u svemu, stvarno dobro drugo poluvreme. Valjda mozemo ovako i sa 11 na 11. Hvala sudiji jos jednom : D a i onom sto je promasio zicer.

 

S druge strane, stvarno ne kapiram njihovog trenera, da pocne bez nekoliko bitnih igraca, posebno Valbuene, ali to je vec njihov problem.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meč liči na prepisani scenario upada Master Oly - Windua u Palpatinov office, nadmoć i bacanje u ćošak, dok se sudija Anakin nije pretvorilo u Darth Vadera i našoj Zvezdi dao unlimited power.

 

Feeeeel the power of the Dark Side. :wicked:

 

Tot'nam je na kolenima i može se desiti da dožive krah u ovogodišnjem elitnom klupskom takmičenju, što Zvezdi daje finu mogućnost da, ni kriva ni nedužna, ostvari heroistorijski uspeh. Neviđeni viđeni anal na Marakani će svakako naterati rukovodstvo atinskog brackog kluba da se brackom beogradskom klubu u Atini desi identični karaiskakis, s tim što će nas ugostiti najjačom postavom i imperativom da iskakimo lubenicu za ovu neravnopravnu blamažu brackijeh gostiju u rupi ljubavi bracke.

 

Sve u svemu, dobro je. Dokazano smo bolji kad imamo igrača više i umemo da iskoristimo prednost... Ne sa jednim i dva, već tri komada. Me happy. :cigar:

 

 

Edited by Barracuda
Link to comment
Share on other sites

Bez dileme je Boaci najkompletniji, a na primeru Tomanea smo uvideli da nije bas lako naci zamenu. Ja bih cuvao Boacija na duze staze, ta 2-3 miliona sto bi dobili za njega nam nista je znace, toliko smo uzeli veceras za 1 pobedu.

 

Zato Pavkova prodati za koliko god da nam ponude. Vidim i da Prijovic ne igra u SA. Jedini je problem sto je ceo njegov transfer kostao 15 miliona evra, sto tek pokazuje koliko je tesko naci spica za milion ili dva. Nama je Boaci 7 na lotou.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, threepwood said:

Malo vise srece nego znanja, ali uvek lepo kad se pobedi Olimpijakos.

 

Da Jovancic i La Para nisu izasli ni 3 igraca vise nam ne bi nista znacilo.

 

Od svih tkz pojačanja™ jedino Mateo i Kanjas vrede nešto. Ovi ostali što su nakrcani, ne vrede ni kurcu.

 

VLP, običan neuspeli cirkuzant u pokušaju i Tomane, deo fosne.

 

2 hours ago, Berlin said:

Totenhem nas nece dobiti u Beogradu , zivi bili pa videli.

 

Totnemu® će utakmica u BGu biti biti il ne biti (bravo ja) :classic_laugh:

 

Igraće je na krv i nož i cenim da će nas naguziti.

Link to comment
Share on other sites

Pa koliko god smesno zvucalo mi sa Totenhemom igramo za 2. mesto. Nama igraju dva iksa ili 3 za 3. U tom slucaju bi u Atini igrali za pobedu i plasman dalje.

 

Totenhemu trebaju 4 boda iz dvomeča sa nama da ne bi previše zavisili od drugih. 

 

A što se tiče 3 mesta, da bi nam igrao minimalan poraz u Atini, moramo uzeti protiv Bajerna i Totenhema onoliko bodova koliko ce uzeti Oly, a oni vec imaju 1 i mozda otkinu jos 1. Ako to ne ispratimo onda u Atini ne smemo izgubiti, a to ce biti bas tesko.

Edited by Vredni mrav
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meč liči na prepisani scenario upada Master Oly - Windua u Palpatinov office, nadmoć i bacanje u ćošak, dok se sudija Anakin nije pretvorilo u Darth Vadera i našoj Zvezdi dao unlimited power.
 
Feeeeel the power of the Dark Side. :wicked:
 
Tot'nam je na kolenima i može se desiti da dožive krah u ovogodišnjem elitnom klupskom takmičenju, što Zvezdi daje finu mogućnost da, ni kriva ni nedužna, ostvari heroistorijski uspeh. Neviđeni viđeni anal na Marakani će svakako naterati rukovodstvo atinskog brackog kluba da se brackom beogradskom klubu u Atini desi identični karaiskakis, s tim što će nas ugostiti najjačom postavom i imperativom da iskakimo lubenicu za ovu neravnopravnu blamažu brackijeh gostiju u rupi ljubavi bracke.
 
Sve u svemu, dobro je. Dokazano smo bolji kad imamo igrača više i umemo da iskoristimo prednost... Ne sa jednim i dva, već tri komada. Me happy. :cigar:
 
 
Kada sam poceo da citam post, nisam obratio paznju ko ga je napisao. U jednom trenutku sam se uplasio da nije Kinik poceo da pise na "sportu", a jos vise da nije slucajno navijac Zvezde hahhaah...
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ja nisam siguran u tezu da Milojević tera nekome inat, već sam skloniji verovanju da ispred svega vrednuje igrače po radnoj etici na treninzima, iskustvu, inteligenciji, pa tek onda po talentu ili rejtingu među navijačima.

Rezultate ima, mada dopadljiva igra uglavnom izostaje. Ni prvi, ni poslednji trener čiji mindset nije primarno napadački, ali jeste dobar hazarder. Dao je ključeve igre u ruke najpismenijim igračima i to je srećom dovoljno. Igramo disciplinovano, možda kao nikada u modernoj istoriji. Velika pobeda večeras.

 

 

 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Međutim, o meču se manje pričalo. Jer i sam Milojević je želeo da akcenat stavi na zbivanja posle derbija.
"Neki put ne bih nešto da kažem, ali hajde, reći ću. Ne znam da li ljudi mogu da shvate koliko su ovo teške utakmice, koliko malo odmora, koliki je pritisak... Igramo od prvog kola kvalifikacija. Setite se 120 minuta Kopenhagena, rovovska borba... Ljudi, mi igramo Ligu šampiona. A posle Partizana se stvorio neviđen pritisak. Nismo mi odjednom postali pritisak, odmah posle meča smo rekli: Da, bilo smo loši, priznajemo. Ali toliko omalovažavanja posle svega? Vi ćete mi reći da je normalno, ja vam kažem da nije normalno. Uvukao se strah u igrače, kao da nikad ništa nisu uradili".

Nije bilo potrebno postavljati pitanja.
"Te, postala je mezimica, te postala je ljubimica. Pa čekajte, to su ljudi od krva i mesa. A za sve te maliciozne ljude se molim svaki dan. Za te zlonamerne, vernik sam, upaliću sveću. Ali mi igramo za nas, to sam i rekao ekipi na poluvremenu. Već smo doneli toliko toga Srbiji, sad igramo za nas. Neću da dozvolim da se priča kako sad ne znamo ništa, kako smo potrošili neke pare. Ja sam valjda već danas trebalo da budem smenjen? Stalno ista priča. I stalno isti scenario. Vladan Milojević može da ode sutra. Ja sam došao ovde da pomognem Crvenoj zvezdi. Ružno je, celo popodne mi zvrči telefon, pitaju me iz Grčke da li ću da budem smenjen. Taj koji je to pustio Grcima, a zna taj ko je, treba da ga je sramota".

I bez predaha...
"Ne treba nas niko da hvali. Ali da li ste svesni šta smo mi uradili? Mi igramo Ligu šampiona, igramo sa Minhenom. Šta treba danas da radi Poketino i Totenhem sa milijardama? Nekorektno je. Toliko cinizma, zlobe, ljubomore. Ljudi, gde će vam duša? Sa ovim ću i završiti konferenciju".

I završio je.

 

Ljudi , budite svesni koliko ovaj tim trpi pritisak, od medija, dela javnosti i to uopste nije lako. Ok, igrali su lose derbi , zasluzeno izgubili ali toliko vanfudbalskih stvari i spinova odavno nisam video. Pocev od dokazivanja da je sudijska komisija pogresila i da je gol neregularan, izjave Stojkovica pa spina od pre neki dan da Zvezda preko noci menja pravila o strancima a cela prica pocinje tek od naredne sezone i nikom nista. Klub mora da reaguje na to i da se zastiti , igraci ce reagovati na terenu, verujem u ove momke, neki znaju vise, neki manje ali dace sve sto je do njih da uzmemo i trecu uzastopnu titulu i docekamo prolece u Evropi. Napred Zvezdo!.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ne treba rano suditi ali Tomane i La Para deluju kao teske prevare

 

Ok, moze da se odigra los mec ali u ls se sve boduje desetostruko... kako dobre, tako i lose partije. Posebno jer su igraci koji su dovedeni da donesu instant kvalitet

 

Mada sta i ocekivati od napadaca iz neke Tortilje, Tondele, sta vec, to je pojacanje za ls haha i ovaj drugoligas prejadni

 

Vulic je kupio sebi startno mesto, a i Boaci bez dileme

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, tsva said:

Boaci je nas najbolji spic. Bez konkurencije. Njemu samo treba da igra u kontinuitetu. Covek je u Zvezdi dao 56 golova a da nije bilo tzv rotacije imao bi i 70+

 

Boaći zna fudbala i to je jasno svakome ko se iole razume u isti ali je za neke stvari i sam kriv. Mora da se fizički dovede u red a ne da je svako malo povređen. Kada je zdrav i spreman onda je stvarno za 2 klase iznad svih naših napadača.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...