Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

1 minute ago, prolup said:

Pa jeste nam ponisten cist go, sta je problem to naglas reci, a nije problem naglasavati kako nismo imali sut u okvir gola.

 

Zato sto smo mi poslednji koji bi trebalo da se zalimo na sudjenje, bas u derbijima. 

 

Zato sto je sudjenje poslednja stvar o kojoj treba da pricamo s obzirom kako igramo derbije.

 

Zato sto Mrkele nigde nije bilo pre nedelju dana.

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

A zbog cega trener mora da bude domaci uopste? Kakav kurac Vukomanovic i ostali neki nebitni likovi domaci. Imamo 8 stranaca u prvom timu, sta je prepreka da nam i novi trener bude stranac?

 

Milojevic jeste uradio lepe stvari za nas, ali smo ga prerasli i nema tu sad sta puno da se filozofira. I Vujadin i Zule su bili odlicni prve sezone, ali kako su rasli apetiti, kvalitet naseg tima i sve ostalo, videlo se da ne mogu to da isprate. Tako je i sa Milojevicem i nakon veceras je to potpuno jasno. Slicna stvar se desila u maju mesecu, s tim da je to bila 10x veca sramota, ali od mene je dobio kredit pod uslovom da se ovo nikad vise ne ponovi. Ponovilo se i stvarno nemam vise strpljenja. 

 

Jednostavno, u ovaj tim je ulozen ozbiljan novac, fino je sklopljen, ima zalutalih igraca, ali ima i igraca koji ne igraju ni blizu svog maksimuma, jer im prosto ne odgovara ovo sto mi igramo. Glupo je sto cemo ponovo da budemo kantani u LS jer cemo da izadjemo da primamo 3 umesto 5 i glupo je da nas slabija ekipa sa random trenerom ovako dobije. 

 

Meni je neverovatno da ceo tim odigra katastrofa i da ovde citam kako je Zander kriminalan?  Jebote, pa 10 igraca je bilo gore od njega u prvom poluvremenu, lik je bar jedini nesto pokusavao da uradi, da nas razmrda, da promeni tok igre, sto princeza Rodic naravno ne bi. Slazem se da lik nije za prvih 11, ali kad vidis kako su svi ostali odigrali, prosto ti samo preostane da igrace cenis na osnovu truda i zalaganja i vidis da je ovaj za koplje iznad svih. 

 

Zvezda ne sme da igra na rezultat i svakom navijacu koji iskreno voli Zvezdu to ne sme da bude bitnije od fudbala. Zvezda nije veliki klub jer je igrala na rezultat ceo vek, jer je skidala gace u Evropi i jer je ovako gubila derbije u razmaku od par meseci. Zvezda je veliki klub jer je igrala lep fudbal, napadacki, pobednicki koji je sa sobom donosio rezultate i iz cega su se radjali veliki igraci. 

  • Like 18
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Markoss said:

Zvezda ne sme da igra na rezultat i svakom navijacu koji iskreno voli Zvezdu to ne sme da bude bitnije od fudbala. Zvezda nije veliki klub jer je igrala na rezultat ceo vek, jer je skidala gace u Evropi i jer je ovako gubila derbije u razmaku od par meseci. Zvezda je veliki klub jer je igrala lep fudbal, napadacki, pobednicki koji je sa sobom donosio rezultate i iz cega su se radjali veliki igraci. 

 

Bravo.

  • Like 10
Link to comment
Share on other sites

Sad cu da probam malo o nasoj igri veceras, ali stvarno je utisak da nema sta mnogo da se komentarise. Milojevic je pre  svega postavio tim u formaciju koju ne zna i ne ume. Pre mesec dana smo isto izasli protiv Vojvodine pa su i oni uspeli da nas suzbiju u nas kazneni u prvom poluvremenu. 

 

Ti da bi igrao 3-4-2-1 kako on kaze moras da imas mnogo bolje bekove od Gobeljica i Zandera, odnosno igrace koji su sposobni da igraju kao krila, a da imaju snage i za odbranu (Gobeljic naravno to ni u snovima ne moze da odigra). Potom moras da imas dva veznjaka koji su jaki na lopti, ne moze da ti Jovancic bude kreator nicega, ne mozess njemu bilo sta da poveris. Ne mislim da je Kanjas falio, jer za ovu formaciju je takav igrac bas visak, ali kad pogledas ko su sve alternative, ponovo dodjes do zakljucka- nemamo igrace. Ofanziva ok, ali i tu moras da imas brzeg igraca od Marina, a naravno da ne mozes da izadjes bez Marina. Jebiga, ponovo dodjes do zakljucka- nemamo igrace za to.

 

Dakle, formacija je apsolutni promasaj, jer je bukvalno bila- 5-4-1. Izaci tako protiv bilo koga je sramota, protiv Barselone je blam, a ne protiv Partizana. Savo nista specijalno nije uradio, samo su nas ponovo pojeli Scekic i Zdjelar kao i u svakom derbiju do sad jer su daleko spremniji od nasih vedeta iz veznog reda, i hoce da se tuku. Mozemo mi njih da potcenjujemo do sutra, ali rade prljav posao od kad igraju zajedno i to im prolazi protiv nas, i prolazice sve dok ne dovedemo boljeg veznjaka od Jovancica.

 

Stoperska trojka- katastrofa. Jos jednom ako cujem od nekog da je ovaj teletabis Milunovic dobar igrac, fasovacu ban samo takav. Super, jeste, uzeo je par lopti, dobio par duela u vazduhu i onda kao svaki seoski igrac sto doticni jeste- prosuo sve. On nema mozak da igra kod nas, nema ni tehniku da igra kod nas, on je klasican Javor stoper i treba bukvalno da bude klupiran sto pre, makar nemali skok igru. Degenek je odigrao ubedljivo najgoru utakmicu od kada je kod nas. Pankov kao dete, ali jebiga, nakon sto je resio onu penal seriju i pokrpio teletabisa Milunovica, ocekivao bi covek da ce biti nagradjen mestom u prvih 11. Naravno, klupiran je, i logicno da mu je samopouzdanje u kurcu jer sigurno razmislja- sta jos da uradim da igram? Morao je bolje danas, to nije sporno.

 

Bekovi- Gobeljic je zalutao bas u prvih 11, nit se vise bori kao pre, nit ista, mozda je u depresiji sto mu je druzina isutirana iz kluba, ali to je njegov problem.

 

I ovo moram u posebni pasus. Jel me zajebavate sa Zanderom? Da jje vama trn u oku lik koji se doslovno jedini borio, jedini posibao, jedini shvatio derbi kao da je nase dete? Naravno da nije igrac za prvih 11, tanak je defanzivno i takticki, ali jebote, bravo za momka jer drzi "velikom zvezdasu" sa desnog boka, cas, sto se tice borbe.

 

O Jovancicu pisem celo prolece, nema sta novo da se doda.  Covek je dobar igrac samo za one koji ne kapiraju fudbal, lik je spor, trom, voli da cuva loptu, nema nikakav pas sem prvog do sebe, doslovno sve ono sto nam ne treba od igraca na toj poziciji. Vulic se nije proslavio danas, ali imam strpljenja za njega, i on je, kao i Pankov zasluzio da igra startnu, a sedi na klupi gorem igracu od sebe. Jbg, kad je takva situacija, tesko je da se fokusiras samo na teren.

 

Marin- super igrac, car, jedan od boljih. Ali on derbije igra za 0. Na stranu sto mi ne pokusavamo da igramo fudbal pa mu to otezava sve, ali on izadje na derbi kao da su mu instrukcije- ej, sve zavisi od tebe, samo ti moras, nemoj slucajno da neko drugi, samo ti. Nit razigrava saigrace, nit im daje loptu da se sami razigraju. Jeste trulo najveceg majstora u ekipi okrivljavati za bilo sta, ali bas izadje kao dete.

 

La Para- svidja mi se kako igra, ali kao i svaki igrac koji dodje kod nas u prethodnih xy godina- dusa u nosu vec u 60. minutu.

 

Boaci- stvarno mi ga bude zao. Kakve on lopte dobija od ovih nasih debila iz veznog reda, svaka visoka, svaka prejaka, i onda ga okruze tri Partizanova igraca, a nas najblizi igrac bude na 20 metara od njega. Ne odgovara mu nikako ovaj antifudbal, i ako je vec cilj bio napucavanje, onda je Pavkov trebao da pocne.

  • Like 14
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Kad igrash kao poslednja jajara, kad rasterujes svoju decu koja sanjaju prvi tim i derbi, kad dovodis "prodavce krofni" sa plaze umesto svoje dece, onda dobijes ovo sto smo mi danas dobili u derbiju.

 

Sve je licilo na ovo sto se danas dogodilo...da je hteo da ih napadne ne bi mu Gobeljic bio spoljni sa Zanderom, vec Garsija i La Para...

 

Ovo mentalitetom/filozofijom nimalo ne podseca na Zvezdu kakvu sam je davno "upoznao".Za godinu dana imamo muskih pola sata protiv Liverpula, ostalo je.......

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da smo imali 7-8 suteva u gol ne bi ni bilo potrebe za pričom o penalu. Jebes ti postavku igre, ako je taj nedosudjeni penal bio odlučujući. Ovo što mi igramo je DNO i kad god pomislim da gore ne može, odmah me demantuju. Još jednom, džaba nam da zamišljamo ozbiljnijeg trenera na klupi zvezde, ponavljam, niko izbliza ozbiljan neće ni u ludilu doći u ovu zemlju i u klub, prosto niko nije dovoljno lud da uleti u ovo blato i glib. 

Edited by Cromodora
Link to comment
Share on other sites

Ovdje se ide iz krajnosti u krajnost. Da igramo losije u JSL gdje dobijamo na individualni kvalitet. Derbije slabije igramo, ocito imamo problem sa ekipom koja je nesto slabija od nas al ne toliko da bi je resili na individualni kvalitet. Setimo se mucenja sa Trnavom.

Ali isto tako treba reci da je Milojevic izbacio gomilu ekipa koje su bile na papiru jace od Zvezde tj. bile favoriti. Osvojio 4 boda u LS. To nemaju svi ostalo treneri zajedno od 92 na ovamo. Kritika je zasluzena ali pljuvanje i teranje sa klupe je debilizam. 

I kada je to Zvezda igrala dobar fudbal u kontinuitetu zadnji put? Generacija Stankovica mozda? Nemojte Muslina i dobar fudbal u istu recenicu, Zenga tu i tamo.Nakon njega, smejurija.

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Presmešni smo bili, taktika omašena, selekcija igrača omašene, izmene kriminalne. Na svakom polju je podbacio Milojević, ne znam uopšte gde može da postoji diskusija.

 

Daleko od toga da je Partizan pokazao neku dobru igru. Ali nebitno, pošto je ono što je tim pokazao večeras apsolutna smejurija. Festival nabijanja, bunarenja, foliranja i psovanja.

 

Naravno ceo cirkus je zaokružio Mrkela. Nije čudno što je on, Zvezdan je očigledno pametniji i sklonio je svoju njušku u ovom momentu, a isturio ovoga.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, K.Dot said:

Ostatak posta sam preleteo na brzinu, nije vredno pomena ali da ti odgovorim na ovo. Da li su nam za dominantnu igru protiv Indjije, Javora, Surdulice, Lučana, Rada, Voždovca potrebni Kristijano, Mesi, Ćavinijesta i sličan tip igrača ili je dovoljno ovo što imamo? Po meni je sramota što se mi branimo u našoj ligi, koja je uzgred poluamaterska. Pogledaj bilo koji ligu osim PL i videćeš da top klubovi igraju viktorije protiv ovih manjih. Zašto mi držimo defanzivni blok protiv svih, to je već pitanje za Miloja.

 

 

Naravno da su potrebni bolji igraci. Analogija da je Zvezda za bilo koji od nabrojanih timova = npr. Barcelona za Osasunu je u dobroj mjeri besmislena. Uostalom, Zvezda rezultatski i jeste Barcelona za timove koje si nabrojao. To je bar cinjenica. A za nesto vise, pogotovo za taj neki famozni romanticno-napadacki stil su jednostavno potrebni mnogo bolji igraci. Barcelona potrosi 120 miliona za dokazanog igraca koji bi trebalo da odmijeni Iniestu i da odrzi nivo igre koji je krasio klub prethodnih godina, pa ne dobiju nista od ocekivanog, a ti ocekujes od Milojevica da sa igracima diskutabilnog kvaliteta fura Barcin stil igre koji ocigledno ni sama Barca nije uvijek u stanju da odrzi!? 

 

A, pratim ja i nize lige, drugoligaske timove (npr. o njemackim drugoligaskim u poslednjih 17 godina znam bas sve u detalje), pa zato i pitam da mi kazes koji su to sve timovi koji dominiraju "viktorijom". Jer, ako izuzmemo ove tipa Barcelona ili Bayern, ja zaista u danasnje vrijeme ne vidjam takve ekipe. Mozda npr. Ajax, al' holandska liga je bas slaba i vjerovatno je i Zvezda jaca od 90% njihovih timova, a i Ajax, u poredjenju sa Zvezdom, ulaze enormne sume novca, pa je razlika u kvalitetu jos i veca. Oni su samo za Tadica, koji je bio rezervista u Southamptonu, i Blinda dali 30 miliona evra. Oni bi vjerovatno dominirali u Holandiji i da su doveli 2 igraca od 5 miliona, al' za visi nivo su potrebni jos kvalitetniji igraci, a kvalitet se ogleda u cijeni istih i to je jednostavno danasnji fudbal i najprostije objasnjenje da i protiv slabih ekipa moras imati vrhunske igrace ukoliko zelis da imas i rezultate i vrhunsku igru. Takodje, fudbalska liga Srbije je jednostavno takva da cak i da nekim slucajem Zvezda ima veci novac na raspolaganju, bilo bi veoma tesko da se privuku kvalitetni igraci, prije svega zbog (ne)kvaliteta i (ne)atraktivnosti same lige. Od ostalih liga, na pamet mi pada i Shakhtar Donetsk koji jeste dominirao i vrhunskom igrom i rezultatima, al' opet dolazimo do toga da bi oni rezultatski dominirali u Ukrajini i da su dovodili igrace od 5 miliona. Medjutim, za tu njihovu kvalitetniju igru su bili i potrebni bolji igraci, a svaki od tih njihovih Brazilaca je bio placen po minimum 10-15 miliona. I godinama su gruvali ogroman novac. Pa, Shaktar je samo za Nery Castilla (koji je zaista bio sjajan igrac) stukao 30 miliona, a onda ga godinama slao u Man City i druge klubove na pozajmice. Pa ti sad vidi na kojem su oni nivou kad imaju mogucnosti i za takve avanture i to u periodu kada je fudbalsko trziste jos uvijek bilo koliko-toliko mirno. Dakle, ne moramo mi gledati ove top lige. Jer, cak i u ovim slabijim ligama, rezultati i prije svega vrhunska, atraktivna igra pojedinih timova je u potpunosti satkana od ogromnih ulaganja. 

 

I na stranu to da je Milojevic jedan od najnormalnijih likova koji se pojavio u ovom domacem fudbalskom okruzenju u poslednjih nekoliko godina.

Edited by x|o
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Slavisa Stojanovic je legenda, covjek jedva izbacio IBV sa Islanda ako se dobro sjecam imena. Protiv Cernomoreca tuga na Marakani, ubij me ako smo sutnuli na gol sem onog penala Milijasa. Na Marakani dobio derbi autogolom i mozda i jedinom sansom, na JNA izgubio i pored dva penala. Sta ces nije imao sa kime, Dauda, Mrdja, Pencik, Lazovic, Milijas, Ninkovic, Kelhar, vrlo iskusan tim a igrali samo JSL.

Al pamcenje je kod nas kratko, Milojevic je sisa i neznalica a bio bolji redom od Sparte, Krasnodara, Salzburga, Kopenhagena, Jang Bojsa. Svih 5 ekipa su bili favotiti i od 10 meceva sa njima izgubio je samo onaj u Krasnodaru. Hvata ih na foru u avgustu, dekadentnim fudbalom na koji nisu navikli, neko rece? A jel i u oktobru uhvatio Liverpul?

Danasnji derbi mu je uz onaj iz finala druga mrlja i nema tu alibija, lose ga je odradio. Ali molim vas nemojte mi o poslednjih 20-25 godina. Svi ostali treneri mu nisu ni do kolena. Mante me te price o nikad slabijem Partizanu, ti momci igaju LE, prije dvije sezone kada su prezimili trazilo sr isto da uh nakantamo jer mnogo smo jaci. To mozda lani kada i jesmo bas podbacili u derbijma, obe sezone nisu oni uopste losiji, samo imaju kracu rotaciju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Meni jako smeta razigravanje i konstantno rotiranje.... Zbog preglomaznog igračkog kadra, da bi bio i vuk sit i ovce na broju, non stop se menja prva postava.... Tu negde i leži jedan od uzroka što ovako loše izgledamo na terenu.... Uigravaj najboljih jedanaest, po svaku cenu... Ko ne zna i ne zaslužuje, nema šansa da se daje, ćao zdravo.... A i kao potpuna besmislica i za neverovanje je činjenica da i pored gomile igrača i poluigrača mi ukupno nemamo ni pola normalnog beka, a igramo LŠ... Zbog neozbiljne uprave ne zaslužujemo to takmičenje...

Link to comment
Share on other sites



 
Naravno da su potrebni bolji igraci.


Pročitao sam ceo tvoj post da ne misliš da sam nešto preskočio zbog quota.
Druže, ti kažeš da nama treba prvi tim Barselone ili Brazilci od 10-15 miliona € da bismo dominirali protiv Surdulice i sličnih. Pa nemoj da me zajebavaš, mislio sam da ozbiljno diskutujemo. Uostalom ja sam napisao da top klubovi po evropskim ligama uglavnom igraju napadački fudbal protiv timova iz donjeg ili srednjeg dela tabele. Nigde nisam pominjao drugu ili treću ligu. Najveći problem je taj da kada bi Miloje imao i te Brazilce od 10-15 milki, Jovančić bi igrao veznog, Gobelja beka itd. jer Brazilci ne znaju da drže defanzivni blok ispred Borjana.
Link to comment
Share on other sites

Uzasna igra Zvezde,promasen prelazni rok,nismo doveli ni jednog igraca koji moze da napravi neku prednost,znaci sve promasaj do promasaja.Ali da se ne zanose grobari,i da misle da su dobili nesto ili da su dobra ekipa,cak sta vise i oni su uzasni.Nas jedini ozbiljan igrac na sredini terena Kanjas nije igrao,jer smo morali staviti nekog stranca po strani i ako ni jedan ne odskace kvalitetom od ovih nasih koji su takodje losi.

 

Znaci ljudi koji su radili prelazni rok ,treba da odgovaraju a realno sa ovim igracima sto imamo Miloje je napravio odlican rezultat u Evropi i treba da ima kredit i ako igre nema i ocigledno je da dosta stvari ne funkcionise.

 

Licno mislim da ni ja koji se sigurno bolje razumijem od Miloja u fudbal sa ovim igracima i ovim rosterom ne bi mogao uspostaviti puno bolju igru ,jer su realno ograniceni,covjek izvlaci iz njih ono sto mogu da daju.Po meni je najvece pitanje ko je aminovao ove strance koji su masno placeni a ni jedan od njih cak nije ni standardan u prvoj ekipi.

Link to comment
Share on other sites

Стручњак видим изјавио опет да није незадовољан.:lol_2:

Стварно треба бити олош или шта већ па тако нешто изјавити послије дербија у којем (опет) нису шутнуо на гол. Одговорности ни у траговима.

То што је он опет потврдио да није за Звезду него за Чуку или Паниониос, односно екипе које немају фудбалске императиве, то на страну. Просто фасцинира тај мозак који након толиког периода антифудбала нема амбицију да игра фудбал, да тражи основне обавезе од својих играча, већ као заротира играче и формацију. Па овај је изненадио са формацијом коју не играмо једино своје играче. Очај, не зна се ко гдје стоји, гомила погрешних пасова. Уништава редом играче, а гађају се милионима ко никада. Скоро да се прави бренд од антифудбала којег чак многи зову дефанзива на резултат. А ја још једном кажем, бојим се да је овај потрошио и неку будућу срећу која ће неком другом послије бити потребна.

Што се тиче анализе учинка играча, прескочићу је. У антифудбалу код антитренера безвезе је упирати прстом на било кога.

Морам признати да сам се преварио код Саве Милошевића, јесте тренер почетник који је дошао на клупу помало и сплетом околности али труди се и има неки концепт.

Нажалост не очекујем још да неко размишља о новом тренеру који има шта да претресе (не само што је 52 играча под уговором) и да тежи играти фудбал достојан једне Црвене Звезде...

  • Like 6
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

S obzirom da nam je igra već poodavno go kurac ovaj poraz je bio nacrtan. Bilo je samo pitanje vremena kada će da se desi. I sa ove distance možda bi bilo bolje da smo izgubili još protiv Inđije, što bi i bilo potpuno zasluženo, pa bi se možda večeras i pojavili na utakmici. Da smo i večeras izbegli poraz samo bi se agonija nastavila dalje, sve loše bi se skrivalo iza jalovih pobeda, osvojenih titula i plasmana i suštinski se ne bi ništa promenilo. Ovako možda nam ovaj poraz i donese nešto dobro ali samo ako bude shvaćen na pravi način. Nažalost, nisam optimista da će to da se desi jer se nije desilo ni posle poraza u finalu kupa. I da ne bude zabune, nije problem u 1 ili 2 poraza. Dešava se i boljima. Problemi su mnogo dublji i najveći deo ide na dušu Milojeviću.

 

Trener taktičar se prekombinovao i deluje da je pogubio konce. Mi svaku drugu utakmicu izlazimo sa drugačijim sastavom i sa drugačijom formacijom. Igrači nam više ne znaju ni kada igraju, ni na kojoj poziciji, ni u kojoj formaciji. I u takvim okolnostima teško je držati nivo i isporučiti ono što se traži. Sve je to posledica ogromnog broja igrača od kojih su neki preskupo plaćeni pa moraju da igraju ali opet za to je direktno odgovoran trener. Nama je kroz tim prošlo sigurno 50 igrača i nemoguće je da niko od njih ne valja. A na nekima od njih je upravo trener insistirao. Sad nam ne valjaju ni ovi što su večeras igrali. I šta ćemo sad? Da i njih teramo a da dovodimo još skuplje kako bismo možda na nekom sledećem derbiju imali šut u okvir gola ili kako nam Inđija ne bi držala čas fudbala na sred Marakane. Ne majstore nego kreni da praviš tim od onoga što imaš a imaš više nego dovoljno materijala. Prestani da se ponašaš kao razmaženo derište koje traži skupu igračku pa se brzo zasiti i onda traži novu.

 

Takođe, deluje da uopšte nema autoritet nad ekipom. Jer kom treneru koji ima autoritet ekipa izgleda kao grupa amatera koji se vuku po terenu? Pa i sam je priznao posle poraza u kupu da su neki igrači vodili nesportski život. Pa čija je to odgovornost i ako si za to znao zašto si ćutao i dozvoljavao to? To trener sa autoritetom ne bi dozvolio. Trener sa autoritetom ne bi dozvolio da mu se igrač zapusti i izgleda kao Pavkov. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

35 minutes ago, red_white said:

Slavisa Stojanovic je legenda, covjek jedva izbacio IBV sa Islanda ako se dobro sjecam imena. Protiv Cernomoreca tuga na Marakani, ubij me ako smo sutnuli na gol sem onog penala Milijasa. Na Marakani dobio derbi autogolom i mozda i jedinom sansom, na JNA izgubio i pored dva penala. Sta ces nije imao sa kime, Dauda, Mrdja, Pencik, Lazovic, Milijas, Ninkovic, Kelhar, vrlo iskusan tim a igrali samo JSL.

Al pamcenje je kod nas kratko, Milojevic je sisa i neznalica a bio bolji redom od Sparte, Krasnodara, Salzburga, Kopenhagena, Jang Bojsa. Svih 5 ekipa su bili favotiti i od 10 meceva sa njima izgubio je samo onaj u Krasnodaru. Hvata ih na foru u avgustu, dekadentnim fudbalom na koji nisu navikli, neko rece? A jel i u oktobru uhvatio Liverpul?

Danasnji derbi mu je uz onaj iz finala druga mrlja i nema tu alibija, lose ga je odradio. Ali molim vas nemojte mi o poslednjih 20-25 godina. Svi ostali treneri mu nisu ni do kolena. Mante me te price o nikad slabijem Partizanu, ti momci igaju LE, prije dvije sezone kada su prezimili trazilo sr isto da uh nakantamo jer mnogo smo jaci. To mozda lani kada i jesmo bas podbacili u derbijma, obe sezone nisu oni uopste losiji, samo imaju kracu rotaciju.

 

Prošli ih jesmo, bolji bili nismo.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Napisao sam ranije, ako se izgubi od Partizana, navijam za sto vise izgubljenih bodova i ostajem pri tome. Uz jednu mali dodatak: Ukoliko igra ostane ovako bezidejna i nesadrzajna.

 

Gledao sam mec i mogu samo da kazem zasluzena pobeda manje losijeg protivnika. Ovo je najpre poraz naseg sumanutog prelaznog roka i gomilanje igraca, zatim trenera pa Milunovica i ostalih na terenu.

 

Nema sanse da ova ekipa moze da pobedi svih 14 preostalih protivnika i izgubi samo od Partizana, a da se igra na ovakav nacin. Lazem, moze, uz penale i greske protivnickih igraca kao protiv Indjije.

 

Sto pre shvatimo koliko je dragoceno da svaki put kada lose igramo budemo gubili bodove bice nam bolje. Samo se zavaravamo sa ubedljivim prvim mestom u ligi. Danas je izgubio Manchester United, juce Barcelona, pa moze i jedna velika Crvena zvezda da izgubi bodove u LLSL. Nije to nikakav skandal.

Link to comment
Share on other sites

57 minutes ago, K.Dot said:

Pročitao sam ceo tvoj post da ne misliš da sam nešto preskočio zbog quota.
Druže, ti kažeš da nama treba prvi tim Barselone ili Brazilci od 10-15 miliona € da bismo dominirali protiv Surdulice i sličnih. Pa nemoj da me zajebavaš, mislio sam da ozbiljno diskutujemo. Uostalom ja sam napisao da top klubovi po evropskim ligama uglavnom igraju napadački fudbal protiv timova iz donjeg ili srednjeg dela tabele. Nigde nisam pominjao drugu ili treću ligu. Najveći problem je taj da kada bi Miloje imao i te Brazilce od 10-15 milki, Jovančić bi igrao veznog, Gobelja beka itd. jer Brazilci ne znaju da drže defanzivni blok ispred Borjana.

 

 

Uporno se pozivas na "neke timove". Ja sam zatrazio da imenujes te timove koji uspijevaju da igraju "viktoriju", dominiraju i u kontinuitetu pobjedjuju u danasnje vrijeme. Tek da znam o kojim ekipama je rijec i koji je to nivo fudbala u poredjenju sa Zvezdom, tj. sta je to sto ocekujes od (za evropske standarde) relativno limitiranog tima Zvezde, odnosno cemu bi trebalo da teze. Nisam rekao da su potrebni igraci bas od 15 miliona, al' ne mozes ni ocekivati od igraca vrijednih 1 ili 2 miliona da igraju neki vrhunski fudbal. Jer, nijedan od tih top timova ne bi izdvajao tolike sume novca da je moguce da se isti kvalitet kupi za duplo ili troduplo nizu cijenu.

 

Takodje, kada bi Milojevic imao skupocjene Brazilce na raspolaganju, naravno da ne bi radio to sto si opisao. 😉 To se valjda moze vidjeti i na primjeru Marina koji je dobio svu slobodu na terenu. Prije bih rekao da je covjek svjestan stanja u kojem se klub i generalno domaci fudbal nalaze, kao i svih limita trenutnog tima. Jednostavno, prilagodjava se situaciji. Jeste u odredjenoj mjeri defanzivno orijentisan trener, al' to uopste nisu nikakvi "bunkeri" i slicno (taj ko tvrdi da je ovo "bunker", ocigledno nije gledao kako izgledaju pravi fudbalski "bunkeri"). I te kako postoje brojni periodi kada se igra napadacki fudbal, jer da nije tako Zvezda ne bi ovako uspjesno, vec 3 godine zaredom, prolazila kvalifikacije za evropska takmicenja i skoro uvijek postizala golove u bitnim utakmicama i na domacem terenu i u gostima, protiv veoma opasnih protivnika. A, cinjenica da je uspostavio igru i kvalitetan odnos samih igraca do te mjere da se u mnogim mecevima bukvalno ne osjete izostanci kljucnih igraca sasvim dovoljno pokazuje mnogo toga. 

Edited by x|o
Link to comment
Share on other sites

Kakvo ponizenje ovo je jbm li ga strasno... Menja taktiku za Partizan a ne za Bajern i opet se gubi a ne ovaj derbi nego svaki .... Ok podrzavao sam ga do sad ali vise ne svaka cast i za evropu i za sve ali ovako ne moze vise da se brukamo konstantno sa boljom ekipom protiv ovih .... NE! 

 

 

Miloje odlazi!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites



 



Ništa ti mene nisi razumeo, to opravdanje da zvezda ima slabe(nekvalitetne) igrače može da prodje u LŠ, ali ne i u ovoj našoj amaterskoj ligi. Stvarno je previše za očekivati da zvezda u našoj ligi igra napadački i stvara šanse. Mi pod milojem čak i protiv naših klubova igramo na rezultat, od 0-2.
Kad budem imao vremena napisaću ti duži odgovor.
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...