Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Koliko se nabedjeni Englezi precenjuju... zato godinama i godinama do prosle sezone nisu mogli da prismrde trofeju LS. O reprezentaciji da ne pricam...

 

I ne samo zbog nas, nego uopste... kao da su Sahtjor, Napli, Salcburg, Lil neki betonligasi. 

Edited by vepar
Link to comment
Share on other sites

Ključna stvar su pojačanja. Krilo je obavezno i tu se mora.dovesti igrac ranga Matea. To bi nam verovatno i garantovalo titulu.

 

Sledeca sporna pozicija je Kanjasov parnjak. Jovancic nije pouzdan, a Vulic i Petrovic su jos nezreli. Bilo bi najidealnije dovesti dobro domace resenje i rastati se sa Jovancicem na zimu.

 

Treca sporna pozicija Degenekov parnjak, Pankov ima materijala ali jos nije to to, Milunovic je igrac za LE, Babic vrvt ide. Bilo bi idealno dovesti dobro domace resenje i rastati se sa Milunom na zimu.

Link to comment
Share on other sites

Zna se ko je bio najveci fan Salkea 🤐 Pitam se da li je kod njih ovo bio skandal. A nije, posto je tenk furao i Dortmund.

 

Mrave, ne znam koje domace igrace bi mogli dovesti na stoperu i u vezi. Mislim da ih i nema na trzistu, bar ne da su nama finansijski dostupni. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nisam ni znao da je Vucic pricao o tome... video sam sliku na netu. Ali koliko covek mora u sve da se mesa haha ocekujem ga kao strucnog konsultanta za ls.

 

Inace, ne znam da li je neko kacio njuzovce (mada sam ja mislio da je njuz i ono za Vukana):

 

solak-zvao-bena.jpg

 

Edited by vepar
  • Like 2
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

За екипу из последњег шешира нема лаке групе. Колико год бодова да скупимо је ок, али само да апгрејдујемо игру. Ништа без учења и напредовања. То би онда било враћање на стазе старе славе.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Boujee said:

Ovo nije tenk, ovo je haubica. 

 

😁

 

Isti qr#c, a i ne kvari mi "zabavu"  😄

 

Izjave Bavaraca posle zreba:

 

Hasan Salihamidžić: "We can live with the draw. It's our ambition to make it to the last sixteen and win our group. However, we'd be well-advised not to underestimate any team. Not only highly motivated opponents but also very emotional crowds await, especially in Piraeus and Belgrade."

Niko Kovač: "It's a very interesting group, I'm looking forward to our opponents and their stadiums, which promise great atmosphere. I'm confident we'll reach the knockout stages."

Manuel Neuer: "We've been handed two strong teams in Olympiacos and Red Star, but I think the race for first and second place will be between Tottenham and us. Tottenham have a very good team, they proved it in the Champions League last season and at the Audi Cup in Munich during pre-season. But I'm also looking forward to the other opponents, the atmosphere will surely be heated on the road."

Thomas Müller: "Tottemham Hotspur are very interesting opponents, I personally haven't played against them so far. Our two matches against last year's finalists will definitely be thrilling. I expect a heated atmosphere in Piraeus, and with regard to Belgrade I'm looking forward to seeing my former Germany team-mate Marko Marin. But taken altogether our goal has to be to progress to the last sixteen as group winners."

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...