Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

27 minutes ago, mister-no said:

Moja jedina želja je Dinamo, da pokažemo ko je broj 1 u regionu..

Da smo i jedni i drugi malo normalniji bila bi to prava fudbalska poslastica, spektakl...ovako i jednima i drugima taj meč može samo ogromne probleme da donese i vjeruj mi teško bi se to završilo bez nečije krvi na ulicama...

Link to comment
Share on other sites

Nesto sam se raspitivao, dakle Zvezda sledece godine krece iz drugog kola kvalifikacija za LS ukoliko prvak Evrope ove godine se plasira u LS i preko sopstvenog prvenstva. Da li je moguce da cemo konacno vec sledece godine preskociti prvo kolo kvalifikacija?

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Milance said:

Tvorza reče juče utorak u ponoć 

To je ok za LŠ, ali mislim da mi možemo da registrujemo igrače do 31.08, odnosno prelazni rok traje do tada, ako nešto nisu promenili.

 

Tako je makar bilo ranije.

Edited by DonJuan
Link to comment
Share on other sites

Au da li je realno da Kvarezma ima jebenih 35 godina... ala vreme leti. Vidim da nije u planu ove godine u Turskoj, mozda je i moguce ipak.

 

Mada je saban kao Kolarov i sigurno ima jaku platu... ali opet, godine i mozda ga privuce prilika da poslednji put igra ls. Ne znam samo u kakvoj je formi... nikad nije ispunio pun potencijal ali je svakako bio igracina.

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Crni Bombarder said:

Kada smo prosle sezone debitovali u LS,na zrebu sam prizeljkivao upravo sto atraktivnije i kvalitetnije protivnike. Po principu 'kad je bal,nek' je maskenbal'. Plus sam rezonovao da je Liga sampiona tad' i ko zna kad.
Zelje su mi se uslisile i upali smo u najkvalitetniju grupu.

Ipak,pokazalo se da za taj nivo timova i fudbala jos nismo dorasli i uglavnom smo bili nedovoljno konkurentni u utakmicama. Izuzev domaceg meca sa Liverpulom kojeg smo odlicno odigrali.

Sada bih nesto slabije rivale,timove sa kojima se ipak moze igrati. Cenim da bi nam to bilo vazno jer bi tako vise timski napredovali. Opet..kako ne pozeleti na Marakani boga fudbala?

Neki moj "izbor" bi bio:
Barcelona
Ajax (Benfica)
Dinamo Zagreb
Crvena zvezda

 

Pa, to bi bilo to otprilike... Ekipa iz prvog šešira je nebitnatm, samo da nije PSG a ne mora ni Liverpul jer smo već igrali, pride ih tukli na Marakani i ne bi se ovog puta brukali sigurno nego bi izašli u full sastavu i vratili nam koliko god mogu za taj poraz. Svejedno je, dakle, da li će to biti manje atrakivni Zenit, ili Juventus s druge strane. Uzmimo da i ne očekujemo bodove pa zato i rekoh nebitni, ali duša tu navija za Bajern. Prate nas kroz istoriju, da nije njih bilo ne bi bilo ni Ušatog '91., otići u Minhen (em blizu) a zatim ih viteški ugostiti na Marakani je nešto više od fudbala.

 

 Svaki bod je bitan, da ne govorim tek o prezimljavanju, koeficijentima i svemu što ve napamet znamo a i pisalo se toliko o svemu. Stoga bi za ovu godinu, osim Bajerna, poželeo da nam upadnu ekipe s kojima se načelno može igrati. Šahtjor, Benfika pa i Ajax bi iz drugog šešira mogli doći u obzir, nikako ovi kojima je realno meso u prvom šeširu. Iz trećeg defiitivno Briž ili Dinamo ZG, jer je krajnje vreme da se sastanemo s njima i pitamo za zdravlje. Mnogo se piše o nefudbalskim stvarima, kaznama, komentariše se "ne treba nam to" ali, kako njima tako i nama. Treba samo biti pametniji i ne isprovocirati kazne a odigrati bar 3 za 3 i mir u kući. Grupa po mojoj želji je u svakom pogledu "istorijska", kad podvučemo crtu:

 

Bajern

Benfika/Ajax

Crvena Zvezda

Dinamo ZG

 

Nadajmo se da će i redosled posle 6 odigranih kola biti ovakav. 

Edited by Barracuda
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites



Супер добар је осјећај сутра чекати поново жријебање за ЛШ, али мени је бзз по медијима и форумима када читам да се од ове тешке дефанзиве малтене прави бренд. Ми ипак навијамо за Црвену Звезду која је нарасла до европских висина на неки други начин. Барем ја сам примјетио око мене на Западу танко навијање управо због недостатка фудбала. Морамо играти бољи фудбал можда нас стрефи неки Клуж у 1. колу или још горе неки Ајајкс идуће године у 2. колу. Домаћицу да не помињем, да не би смјело да се деси да се затвара меч па се ипак враћа Марин на терен послије 1:1, или да Марин попизди када крило (Вукановић) не истрчи до краја на пас који види читав стадион, као јуче. То је све много лакше него поновити ове сјајне успјехе, па би зато требала бити и обавеза...


Ja sam napisao posle utakmice da me je iskreno pomalo sramota kako smo igrali na nasem terenu protiv prosecne EU ekipe. Nije potrebna onolika defanziva i degradacija fudbala kao igre. I meni je pomalo smesno onoliko odusevljavanje tom defanzivom. Te tenk, pa oklopni transporter, ne znam, i meni se cini da se od ovoga pravi brend, a kada pogledas realno, valjali smo se i krali vreme zadnjih 30 min kao neka seljacka JSL ekipa. Upropastili smo 10-tine potencijalnih kontri sa nasumicnim ispucavanjem napred. Ajde da je tamo bio Pavkov, pa da razumem.

Bilo je negativnh reakcija na moj post, nisam hteo nikome da odgovaram i raspravljam se, narocito ne sa istomisljenicima, ali se nadam da jw ovo samo tranzicija ka nesto boljoj igri i jos vecim uspesima.

Publiku privlaci igra, igraci poput Marina, ne totalna dekadencija igre, koja za sad donosi rezultat.
Odlicno je sto smo stali na zelenu granu sto cemo se pojacati sa jos jednim dobrim krilom. Valjda cemo rastereceni u grupi odigrati lepse.
Treba malo rasteretiti igracki ladqr sa viskovima i dati malo minuta nasim mladim igracima. Valjda smo nesro naucili iz predhidnog prelaznog roka. Slusajuci Terzica, rekao bih da jesmo.
  • Like 3
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

48 minutes ago, Swift Pancakez said:

gde je i sta radi louis figo...da ih uparimo razume se

Kad se već licitira sa starim dobrim asovima mislim da bi Terzić trebalo da pogleda u pravcu Mida i Adrijana za napad. Čini mi se da su obojica slobodni agenti. Nisam siguran u kakvoj su formi.

Edited by Jonnhy Clash
Link to comment
Share on other sites

MIG 29 prvo pojačanje Zvezde za Ligu šampiona

BEOGRAD, 28. avgust 2019, (Njuz) – Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić saopštio je danas u razgovoru sa novinarima da će prvo pojačanje crveno – belih za Ligu šampiona bit MIG 29,  ekskluzivno saznaje Njuz.

Terzić je izjavio da je sa avionom sve dogovoreno i da je ostalo samo da, nakon tehničkog pregleda, stavi paraf na trogodišnju vernost klubu iz Ljutice Bogdana.

– Naše ambicije nisu da budemo samo učesnici Lige šampiona, već da napravimo korak više u odnosu na prošlu godinu, a to ne možemo bez adekvatnih pojačanja. MIG 29 je naša velika želja već neko vreme, pratili smo ga dugo i najzad smo uspeli da postignemo dogovor. Verujem da će se sjajno uklopiti sa tenkom i borbenim vozilom, kao i da će doneti dodatni kvalitet našem napadačkom arsenalu – istakao je Terzić.

– Zahvaljujući MIG-u bićemo daleko opasniji u vazduhu, ali se nećemo zaustaviti samo na njemu. U narednih par dana navijači će imati puno razloga za radost jer ćemo dovesti još pojačanja. U fokusu su nam pre svega pojačanja na poziciji borbenog helikoptera i stelt aviona, a u zavisnosti od odlazaka postoji i mogućnost angažovanja jedne krstareće rakete – rekao je generalni direktor kluba sa stadiona “Rajko Mitić“.

Na pitanje novinara Njuza da li su tačni navodi da će crveno beli dres obući i raketni sistem S – 300, Terzić je uz osmeh dodao da će se sve znati u narednih 48 sati.

 

I treba da nas tovare.

Mig-680x363.jpg

Edited by Cavani
  • Like 7
  • Ha-ha 2
Link to comment
Share on other sites

Drugi šešir sve koske.. Ne prizivajte Atletiko 'leba vam! To su dva rutinska poraza u hendikepu. Oni uzimaju prvo mesto u svojoj grupi. I Benfika je koska. Iz drugog je poželjan Ajax i Šahtjor donekle.
Iz trećeg Dinamo i Briž, tu uzimamo 4-6 bodova u dve utakmice. Iz prvog Zenit pa Celzi i na kraju Juve.
Šta ima veze Dinamo, koga još briga šta se piše po novinama, organizacija mora biti na nivou a to već jeste zbog LŠ. Tenzija je uvek kad Zvezda igra Evropu, to nas radi, za to živimo.. Rutinirao bi to Miloje. Ubeđen sam da ćemo biti tvrd orah/kratko ćebe u nekoj normalnoj grupi. Teško može gora grupa od prošle. Za nas i naš sistem je lakši i Juventus od Napolija, da ne pričam za Psz i Liverpul. I tada sam rekao možda jedino još Siti i Barsa su nam nedodirljivi.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...