Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Mi ne igramo nista veceras. Sredina terena ne postoji uopste. Milojevic igra na nulu.  YB dosta konkretniji i brzi, ali nijesu ni oni imali nijednu sansu.

 

Previse su spori nasi igraci za njihove napadace. Stalno kasne i prave faulove. Tesko da cemo zavrsiti ovaj mec sa 11 igraca. 

Edited by Shunsuke Nakamura
Link to comment
Share on other sites

Traktor ispred stadiona Dinama kao odgovor na tenk..majko mila...udbaska govna i tamo i ovde, nepogresivo serviraju zicere jedni drugima...jebem vam mater svima.

A tekma...drugacije cemo igrati samo ako ne daj boze primimo gol. Znate i sami, jbg. Miloje od "bloka" i cekalice odustati nece. Dajemo jedan u drugom...ajmooo

Edited by NMX
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Jovanca iz meca u mec pokazuje da je deblo koje je utripovalo je da je igrac

prejadna sredina terena, pozadi smo spori i glupi

 YB bez sanse, fizicki su nas pocistili sa terena, njima vise odgovara Mara nego nama, ali fali im neki Marin

Link to comment
Share on other sites

Bilo je jasno cim smo poveli u revansu da ce Miloje narediti Ajmo ajde svi u odbranu, dok god imamo rezultat. Mi smo trebali hrabrije da igramo kod njih kada gol vredi dva, sad je bukvalno sta nam Bog da. Do sada smo imali srece, pa da vidimo.

Link to comment
Share on other sites

Očajno ali i korisnotm, za sada. Problem je jedino što ovako rizikujemo gol, ne radi se ništa da se proba napred, odbrana Borjanu u krilu, oba štopera po žuti. Ako ovako nastavi, preći ćemo na grickanje noktiju na nogama. Srećom, ni Bojsi nisu napravili ništa ali oni moraju da jure gol kako znaju i umeju, što nam otvara prostor za kontre. Ume Miloje ovakve tekme da odigra ali, da ide na živce ovo smarranje, ide da ga jebeš. Sa sve tenkom kretenskim...

 

Dobra je stvar to što se ne troše preterano, ako znamo da većina ne može da odigra utakmicu punih 90 minuta. Mateo će verovatno ići napolje jer nema snage za više od sat vremena, ući će Ben koji se pozaje bolje s ekipom pa ćemo videti gde smo. Morali bi da primimo gol da bi počeli da igramo, defiitivno, ali ovde se ne radi o tome već o plasmanu u LŠ. Ja odavno nisam video pičkinskiju igru na prepunoj Marakani (jebo ih Rajko), dobro ajde beše onaj nula - meč s Napolijem, ali da izdržimo mi ovo i odemo dalje. 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Napisao sam da se vise plasim naseg mentaliteta nego njihove snage. Ovakve ekipe je lako resiti kada znas kako. Mi to nw znamo.
Pogresno je jurnuti naored protiv ovako fizicki spremne i brze ekipe. Jak presing na njihov vezni red onemoguci im tranziciju lopte, i ucini njihovo najvece oruzije bezopasnim. Da bi se to postiglo treba dosta pametnog trcanja bez lopte. Mi to nemamo, cak sta vise, omogucili smo im opet da nesmetano centriraju oko 16 sto je nonsens i ne znam kako je to moguce Njihov gol je na izvolte, ali mi ne umemo da ga uzmemo.

Igraci imaju mentalitet klasicne Srpske ekipe, i ono sto umeju zaborave kada je ovakva presija i vaznost utakmice.
E to jw rodjaci razlika izmedju Zvezde 80,90-tih i ove. Ajde da ostavimo po strani Bari generaciju. Da uzmemo generaciju Ognjenovica, Jovicica, Zivkovica.... Ako neko ne vidi razliku, neka pogleda revans, kako smo rastavili jedan drm tim na komade. Jedan Murinjo je, kada je postao poznat, izjavljivao da su prosli na srecu i da im je dupe bilo u procepu.

Nekoliko nas drvi o tokw danima, ali se to ovde minimalizuje, a uoravo to nam najvise fali, MENTALITET...

Ja da sam trener, odmah bi izveo Milunovica na poluvremenu, samo je pitanje trenutka kada ce crveni da dobije.
Druga izmena, odmah Pavkov umesto Boacija. Mi da igramo necemo,i ne smemo ocito. Ako vec bunarimo, daj da vidimo da ovaj dobije neki skok i da bar tako malo dodjemo do kakve takve prilike.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...