Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Garsija dao gol i preorao lijevu stranu terena. Konstantno je vrsio presing, borio se za svaku loptu. Vidi se da zna da igra, nije alibi fudbaler. Nije igrao 3 mjeseca zvanicni mec, ali je dosao fizicki spreman.  Njegov izlazak sa terena je totalno ubio nas momentum. 

 

U svakom slucaju, sve su prilike da smo dobili veliko pojacanje. 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Verujem u prolaz, ali osecam nemir...toliko je lopti prohujalo tik uz gol. Bili su duplo opasniji. Da smo na vreme resili pitanje krila i bekova, ne bi nas toliko kidali i razvlacili...ali po meni treba jednom dati gas i odigrati na sve ili nista-ranim golim bi oni izgubili snagu, a mi smo pokazali da se upornost isplati. Voleo bih da im marin presudi-zasluzio je da nas uvede u ls. Ako udjemo kojim slucajem u ls-rodic aut, mora krsten bek. A sto se tice krila-ne verujem da ce nasi da idrese novac za jos jedno-iako nam je potrebno ko lebac.

Link to comment
Share on other sites

Nemamo mi taj kvalitet da njih zgazimo. Nisu oni uopste losa ekipa, samo igraju takav fudbal da lako primaju, ali i lako daju golove. Ne treba zaboraviti i da su imali ozbiljnih problema sa povredama.

 

Da je bio Ben umesto Vukanovića to bi bila druga dimenzija. Miloju svaka čast za prvih 11, a za izmene ne treba ni očekivati ništa, on definitivno ima problem da oseti kad sta treba da uradi i večito kasni po 10 minuta sa izmenama. To je tako otkad je dosao. 

 

Ivanić blagi užas, ali ako Ben ne bude spreman moraće da igra desno. Milunović se sigurno vraća u 11. Jovančić je falio koliko god bio kritikovan. 

 

Moramo igrati kao da je 0:0. Ben bi nam značio mnogo, kao i Pavkov u 2/2. 

Link to comment
Share on other sites

Voleo bih da vidim Tomanea od starta u Beogradu i Vulica umesto Ivanica, mada realnije je da tu bude Jovancic. Pankov me nije raspametio, ali i kao takav je bolje resenje od Slavoljuba Djordjevica iz Borisova.

Prolazimo ovo rutinski - 1:1

 

Edited by threepwood
Link to comment
Share on other sites

Milunovic je u Bg protiv Kopenhagena odigrao bez greske i dobio svaki duel u vazduhu. Tamo jeste bio malo neoprezniji, ali ima dosta i do dobre glume Ndoja i smrada od sudije koji je za 2 starta dao 2 žuta kartona. 

 

Pankov mi je simpatičniji i više nade polažem u njega generalno, ali za ovaj meč je korisniji Milunović.

Link to comment
Share on other sites

Nisam siguran kako cu gledati revans. Da li da kupim kartu pa da tih 90 minuta iscupkam na juznoj ili bilo kojoj tribini, ili uz tv. Mi imamo Marina a gde je vama otprilike je pesma sa ovog gostovanja. U plejofu svaki gost koji ostane ne porazen je zadovoljan svaki domacin koji ne dobije ne moze da bude zadovoljan.  Posed je kljuc, ako bude posed vise u nasim nogama na Marakani dacemo im par koamada. Ovaj njihov spic koji je uso podseca me na Ndoja iz Kopenhagena samo je bolji. Uz Jovanvica i kompaktnost na relaciji Kanjas - Jovancic uz Garsiiju i maksimalnu naprzenost cele ekipe verujem da overavamo prolaz u LS. Bice vraski tesko ali nasi igraci i Milojevic moraju da prelome da igaju fudbal. 

Zeleo bih da vidim Bena u utorak poslednji put u najmilijem dresu ako je tacno da ide. Mada ako udjemo u LS ja ga ne bi prodavao. 

Samo da resimo levog beka Rodic to moze 45 minuta ali u drugom poluvremenu kako ce to izgledati u beogradu ziv nisam. 

Link to comment
Share on other sites

Dva gola u gostima su dobar rezultat. Ali kada imaš 1:2 i primiš gol posle penala iz Vara, a penal napravio naš napadač jer juri za igračem a mi na toj strani imamo dva leva beka. Žalosno. Borjan je spasao nekoliko čistih golova, kao i Gobelja njega...

 

Ivanić, Vukanović i Boaći očajni. Zaslužuju klupu u Beogradu.

 

PS

Prodali smo Bena za 2 m, a zimus odbili 4-5 m. Pravi potez. Terza Mag.

Link to comment
Share on other sites

Ben prodat. Tesko da ce igrati u revansu.

 

Neka smo odbili koliko god bilo. Covek se davno isplatio. Cas k i da ode za dzabe. 

 

Qko smo odbili nesto za gardiste, to je vec kriminal veka.

Edited by tsva
Link to comment
Share on other sites

Bas se preteruje sa kritikovanjem Milojevica sad. Nismo se uopste toliko branili, niti je bilo neke logike da ih napadamo previse jer smo imali rezultat nakon koga ovi ne bi morali da dolaze u BG uopste. Umrtvili smo igru 

 

Penal nije bio, ja ne vidim kontakt ni na usporenom, mada je Boaci ispao dosta glup sto je uopste startovao tako. 

 

Ivanic kriminalno igra i treba da bude klupiran. Ja ga prvi gotivim i verujem u njega, ali ovo skrivanje svaku utakmicu ne vodi nicemu. Vukanovic katastrofa. U teoriji ne deluje kao losa opcija jer bi trebao da bude brz i da zna da istrci te da igra bez lopte, ali u praksi je 0. Na kraju ce brat Srnaldo da ispadne bog za sva domaca krila iz lige, decko je bar znao da bude opasan iz drugog plana. Ovi se krecu tako da nije ni cudo sto ne pipnu 3 puta loptu za 90.

 

I nije tacno da Ben danas nije igrao jer se ceka neki transfer. I dalje je polupovredjen, pokusali su da ga osposobe za utakmicu, ali nije moglo. Decko je najveci profesionalac u ekipi, i igrao bi da se ne znam sta desi, a kamoli da nece da igra jer treba da ide negde.

 

Ja zadovoljan, fino smo odigrali, imamo dobar rezultat i mislim da ovo u BG resavamo. 

 

 

Edited by Markoss
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Meni je ipak najveca misterija ivanic. Znam sa decko zna fudbal, znam da nije alibi igrac ali ovo sto pokazuje evo danas i na poziciji koja bi trebalo vise da mu odgovara je skandalozno. Sto je najcrnje nijednom nije zamenjen.

Link to comment
Share on other sites

Gledao sam meč na engleskoj televiziji uz komentar Efana Ekoku; milina je slušati objektivan prenos i analizu igre. 

Impresioniranost Marinom uz blago stidljiv komentar i aluziju na Mesija, ocena da je Ivanić bitan igrač, mada slabo pokretljiv, ali izvrstan u povezivanju redova. Slaba leva strana odbrane i neshvatljivo dopuštanje centaršuteva iz dubine sa te strane. Pankov slab u skoku i pozicioniranju, Degenek vitalan za igru, začuđen zbog Borjanovih povremenih nesigurnosti - pamte se dobre partije iz LE i LŠ. Vidljiv kvalitet u kontroli lopte mladog Argentinca, vešto se gubi sa radara odbrambenim igračima! Jang Bojsi pogubljeni u dva navrata, ostaje nejasno zbog čega Milojević nije bolje iskoristo periode njihove nemoći. Verovatno je cilj da se iskoristi prednost fenomenalnog domaćeg terena. Čekamo odličan revanš sa nestrpljenjem.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Dobar Los Milos said:


 

 

 


Ovo za Barsu cu preskociti jer je suvise glupo.
Ovo ostalo nije bolje ali: ti igraci nisu ni do 55. minuta nisu bili Alves, Suarez ili Inijesta, pa su opet igrali fudbal, sto posle nisu.
Ocekujem da ne prolazimo na cistu srecu, za pocetak, kad vec mozemo da igramo i nadigramo.
Ja pamtim neka druga vremena i Zvezdu, i ma koliko se situacija izmenila, meni ne pada na pamet da hejlujem takve stvari jer smo, vidi vidi, izvukli nereseno na guzove umesto da ih rastavimo od trave.

 

 

Pamtim i ja , takodje redovan posao i plate i pun frizder ali to vise nije ta zemlja niti je ovo sad ta Zvezda. Novac diktira mnogo toga a Zvezda je pljackana i unistavana decenijama i moze da igra fudbal zavisno od talenta koji ima ili moze da kupi a mozs da kupi momka od 2 miliona a ne od 200 . Pricas o sreci kao neki klinac, sreca moze jednom da ti prodje , eventualno dva puta ali 11 uh tesko. Ne prolazi se na srecu vec na umecu golmana, Marina, sad Garsije, itd. Milojevicu zameram nekad sto nije hrabriji ali da njegov rezultat pravdam srecom ipak je ruzno, a kod nas svi bolje znaju od onih koji se tim poslom bave, kao nas lokalni lekar koji je skinuo mantil i dao pacijentu koji ga ubedjuje sta mu js i rekao mu znas bolje evo ti onda leci ti.

Edited by VLADIMIR PERIC VALTER
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Možda i bolje što je 2:2 jer revanš mora da se igra i kida. Da je ostalo 1:2 lako bi to otišlo u neku euforiju.. Takvi smo i ne vredi.
Kod prvog gola je bio niz grešaka koje mogu na ravne časti da podele Ivanić, Pankov, Gobelja i Borjan. Ivanića je nadskočio Nsame, da je bio Jovancic čak i on bi bio korisniji. Njihov trener je lepo takticki uočio da ćemo sa Kanjasom i Mirkom imati problema pa je gurnuo Nsamea tu među linije. Kasnije smo se adaptirali i neutralisali izlaskom štopera visoko. Curilo je po bokovima naročito levom, nije čudo što je pokušao sa Žanderom da zatvori a on ume da povuče napred.. I Tomane je dobra izmena, možda koji minut ranije, meni su sve izmene na mestu, jedino što uvek fali još koja, jer
Ivanic..

Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Dobar Los Milos said:


 

 

 


Ovo za Barsu cu preskociti jer je suvise glupo.
Ovo ostalo nije bolje ali: ti igraci nisu ni do 55. minuta nisu bili Alves, Suarez ili Inijesta, pa su opet igrali fudbal, sto posle nisu.
Ocekujem da ne prolazimo na cistu srecu, za pocetak, kad vec mozemo da igramo i nadigramo.
Ja pamtim neka druga vremena i Zvezdu, i ma koliko se situacija izmenila, meni ne pada na pamet da hejlujem takve stvari jer smo, vidi vidi, izvukli nereseno na guzove umesto da ih rastavimo od trave.

 

 

morao sam da se registrujem, posto i ja pamtim neka druga vremena... pamtim najveci bunker u istoriji crvene zvezde koja je tada i bukvalno imala mesija i ronalda u timu sa sve cavijem i inijestom i trenerom koji je izmislio tika taku (20 godina pre nego sto je gvardiola pronasao staru VHS kasetu na tavanu i dosao na genijalnu ideju)... pamtim najveci uspeh u istoriji srpskog fudbala, iako nikada nisam pogledao reprizu tog meca (osim naravno penala)... plasim se da kada bih ponovo pogledao, rezultat bi bio drugaciji... 

bubreg bih dao da osvojimo EP kao grcka i budemo proglaseni za najruznijeg prvaka evrope svih vremena... svaki grobar bi menjao vodjstvo od 1:0 protiv reala samo za sansu da osvoje usatog na penale... 

 

a pamtim i cernomorec, kairat, ludogorec i sasuolo, pre nego sto je dosao covek koji nema poraz u kvalifikacijama TRI GODINE... daj da ga pitamo koja ce loto kombinacija biti izvucena ako ga vec toliko kenja?!? 

rodic je promasio za 1:3, da li je to milojeva greska?!? da li smo mogli da primimo makar jos 2 gola dok je mateo bio u igri, a mi nismo igrali bunker?!? covek od govana KONSTANTNO pravi pitu i opet nekima ne valja... bas me interesuje kakvu bi taktiku murinjo postavio sa ovim igrackim kadrom... 

 

dopusti nama skromnijima koji pamte blamaze iz bliske proslosti da hejlujemo 2:2 u gostima, a ti sacekaj do decembra, ne bi li miloje ponovo dobio nekog prvaka evrope dok mu je dvostruki strelac covek koji je dosao u zvezdu trampom za dzak sargarepe...

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...