Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Quote

 

Kako je naveo, njegov tim eliminisan je jer nije znao da iskoristi igrača više nakon isključrnja Nemanje Milunovića u 54. minutu.

"Igrali smo dobro, sve dok nismo ostali sa igračem više. Posle toga je sve bilo slabije. Nismo znali to da iskoristimo", ocenio je Solbaken.

 

 

Ovo ni batadjora ovako ne bi bolje mogao da izjavi

 

 

Posle svega registrovanje Njegosa a ne registrovanje Tomanea iz Tondele tezak propust. Valjda ce da to isprave.

 

Bez Milunovica i Jovancica u prvoj sanse su jos bolje. Moze komotno i Rodica da preskoci. Ni za 45 minuta rekreacije vise nije.

Edited by tsva
Link to comment
Share on other sites

Quote

- Obećali smo vam prošle nedelje da prolazimo, ova ekipa je fenomenalna i ima karakter. Mi povedemo, oni se vrate i imaju igrača više. Međutim, mi smo do poslednjem minuta verovali u nas. Treću godinu zaredom smo ušli u Evropu, ali znate nas - mi hoćemo u Ligu šampiona. Samo što ovo nije obećanje - kroz osmeh je rekao Marin.

Марин цар.

Зашто мислим да се екии самоувјерених придружио и Раша Павков.:s_d:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Sector said:

Ja nisam neki zagrizeni fan fudbala pa ne pratim toliko cesto, ali zar nismo mogli nakon onakve 2 evro sezone da sastavimo malo jaci tim za ove kvale? Nevezano za to sto smo apsolutno zasluzili prolaz u ovom dvomecu. 

 

Zanimljivo zapazanje. Nazalost, prvo se podmiruje stoka u Upravi, a posle se sastavlja tim od onog sto pretekne... ako pretekne. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Све су већ написали паметнији од мене, цела утакмица је била за инфаркт, са кулминацијом у пенал серији која је једна од напетијих које сам у животу гледао. Има овај тим доста мана, има то скакање у крило Борјану после гола, које ми никад неће бити јасно, као да смо против Барселоне играли, али има и срца и борбености и вере што је вечерас пресудило. Апсолутно заслужен пролаз по свим параметрима. На неки начин смо после тог црвеног били принуђени да играмо на онај начин, али све се добро завршило. Марин је врхунска класа, сто пута речено, али пријем у пар наврата, покрети, пасови, са све оном врхунском асистенцијом су нешто невиђено дуго година на овим просторима, и пресрећан сам што смо, и упркос несрећном промашају, прошли. Остали промашаји очајно изведени, мада и не може се превише тога замерити са оном ораницом од терена. Највеће изненађење је дефинитивно Борјан, који скоро ништа досад није одбранио са пенала, ретко кад је иједну страну прочитао, али ето, указао се кад је требало. Дегенек мајстор, једино сам за њега био сигуран да погађа, Гобељић такође позитивно изненадио. Али кохонеси у Раше Панкова, дечко прво закуцава пети пенал, на бити или не бити, а затим шутира први у поновљеној серији, и то такође неодбрањиво. Одушевљен сам, то је материјал за великог играча. Идемо даље, да тресемо мушему после Младих момака.

Edited by Сандро Ђентиле
Link to comment
Share on other sites

Quote

- Bio sam malo nervozan jer sam tri minuta pre izlaska na teren skakao. Pratio sam, zagrevao se. Neverovatan podvig. Čestitike celom timu, a posebno Borjanu. Nisam video ovakvu utakmicu - rekao je Đoković.

:thumbsup:

Кад им подршку даје mental monster, само треба да наставе даље.

Иначе на нашу срећу Милоје има среће и што му се екипа прочишћава стицајем околности. Тако у Берну неће играти Јованчић и Милуновић. А и Родић на корак од паузе😀Не бих имао ништа против да то буде на дуже стазе. Велике утакмице су идеалне да изњедре неко ново име а Панков је искористио шансу и показао од чега је саткан. Јованчић није за ову формацију, поново је то доказао.

Требају нам бокови да будемо скоцкани у овој формацији, ваљда су то видјели и ови који спуцају 50М док си рекао пиксла...

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Polako sa tim otpisivanjem i proglasavanjem dobijenih igrača. Barem se na forumu zna da se u tome pogresilo milion puta ali ne i dalje se tera neka "menadzerska" da ee odmah otpise i dopise novi igrač. Kako je radio naš kupoprodajni tim videli smo i.upozoravali na vreme ali očito je da su % najbitniji. Sad smo u malo zajebanoj situaciji posto nam sticajem okolnosti nedostaje barem još tri igrača a aa druge strane imamo i viška igrača koje ne mozemo da prodamo nigde. Ponusa je manja a cena veća pogotovo što.vreme za novr.igrače ističe. Sumnjam da će mrkela i terza promeniti svoj stil poslovanja i ne ocekujem nesto epohalno. Milunovic i Jovančić su deo ekipe i neće nigde otići jer su potrebni ovom timu a na.Miloju je da proceni koliko i kad ce da igraju.

Edited by perkos
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, MetalHead said:

Neverovatno da sudija nije ponovio penal Marina jer je danski golman skakao i udarao precku koja se prilicno tresla... To je ponovio i u sledecoj seriji cini mi se pa je sudija zaustavio izvodjenje i upozorio ga.

I zajebao Jevtovića....

Link to comment
Share on other sites

Evo, da se i ja upišem, posle nekoliko upisa na starom forumu, sad i ovde.

 

O samoj utakmici, kako god se razvijale stvari, što je više trajala utakmica, više i više bio sam ubeđen, da ovi ne mogu da daju gol, pa sve do subote igraju. Znam, da nije neki argument, ali eto.. Otkako Miloje vodi ovaj tim, a da sam iskren, dosta često ne dopada mi se kako to izgleda, sreća nas prati i to obilno i to se prosto ne da objasniti. Ali ako smo je ikad zaslužili onda je to bilo u tom dvomeču, pre svega zbog bezobraznosti pojedinih njihovih igrača i ne baš prikrivenog navlačenja sudija za njih. I na onom postavljenom snimku se čuje - ipak ima boga. (i navija za Zvezdu) 

BRAVO MOMCI !!

Kao neko, ko je pratio i dolazio iz Slovenije na Zvezdine utakmice sve od one bivše zemlje, pa Barcelone '96 i sve do danas, da kažem, da je samo jedan moment za svo to vreme praćenja Zvezde bio toliko stresan, mislim da je jasno koji , isto se radi o penalima🙂

Ne bi bilo smisla, da se posle ovoga kritikuje bilo ko, ko je juče bio na terenu ali neke stvari su ipak vidljive, sasvim siguran sam, da je mogao i Miloje to da vidi. Pankov, dečko, nisam ga nešto primećivao do sad, mlad je dečko ali je izvadio stvar, ako mu je glava na mestu, može od njega da bude sasvim pristojan štoper. Znači mogu i ovi mlađi, samo više bih voleo, da to bude malo više planski a ne ovako, preko crvenog kartona kad ulazi voda u uši.

 

Sad da se ekipa lepo u miru spremi za YB, grupni deo LE je tu, i mogu sasvim bez pritiska da uđu u još taj poslednji dvomeč i da (još jednom) pokažu, da svi rezultati poslednjih godina nisu bili samo plod neke sreće i slučajnosti i da je tu i nešto do volje, želje, borbe, a ponešto ima i fudbalskog znanja.

Link to comment
Share on other sites

Ne vidim u čemu je problem reći da ove godine imamo slabiji igrački kadar nego prošle i da igramo baš ružan fudbal. Ko je za to kriv neka se dogovore. To nije vređanje Milojevića, on čovek gaji defanzivni stil, ali čak i to moraš da imaš kvalitetne igrače. Terza doveo pun šleper igrača a mi nemamo još malo ni startere, o klupi za rezerve da ne pričam. Vidić i razne ostale kombinacije Marakanu mogu da vide samo kad je prozivka ili ako dođu da gledaju utakmicu. Što neko reče imali smo 8-9 meseci da se spremimo u fullu za ove kvalifikacije, da ne strahujemo uopšte. Ovo sada igramo trenutno na srce par mudonja iz tima. Jedino mi je žao što nismo iskoristili ove dve najuspešnije sezone novijoj istoriji da postanemo galaktikosi sa balkana.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Љуба said:

Шампионски :)Јбг, и Пикси је промашио кад је био у животној форми на СП 1990 против гаучоса. И Тома нос је одбранио Марадони 2 пенала. Лутрија је то. Али Маринов промашај је за пар милиметара а остала тројица су идеални за амерички фудбал.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk
 

A tek Roberto Bađo u finalu SP, ta lopta je preletala Atlantik.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, tsva said:

Kakav god za dve klase bolji od Rodica. Da je Rodic ostao u igri primili bi jos 2 komada kao sto smo primili prvi.


Uhvatio si ga na zub, al nije momak toliko kiv, jer je cela odbrana stajala naopako, Gobelja ne blokira, na prvoj stativi u medjuprostoru lik blanko brani vazduh, dok Milunović izlazi ispred igrača      ostaje nešto da stoji dok mu se igrač kao duh izvlači na prvu stativu , pa Degenek juri Milunovićevog koji se odmotavao , Ndoje utrčava sa penala, a imaš i krilo koje tu stoji.

Ovaj snimak oko drugog minuta počni da gledaš.

Misterija broj 1 momak sa brojem 29 šta on igra i šta on radi, misterija broj dva reakcija Milunovića i misterija 3 Gobeljić koji daje dancu 3-5 metara prostora da centaršutira.......  kao da su se juče skupili na livadici iza zgrade, bukvalno.  a danac centar šuter ima da bira, il da gadja u glavu na prvoj stativi samog čoveka ili da ubaci u livadu na drugoj stativi, pa će neko već natrčati na prazan prostor.  Ovde sam se baš potrudio, jer vizuelno ispada da je Degenek ispao pa ga je zato Ndoje metnuo, a u stvari on morao da krpi ovoga na prvoj stativi koji je pobegao dvojici igrača.



https://i.imgur.com/NkKzsqY.png

 

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Pa ja ne vidim, da se "galaktikosi sa Balkana" prave za dve, tri sezone, verujem da je za to potrebno puno više vremena. Da prvo od kluba napravimo sportski klub sa sportskim ciljevima, a ne da ga vodi magaciner dr. T.

Mislim da je neko već napisao ali sve te uspehe ja ne vidim kao posledicu nekog plana, već više kao nešto, da čega su pre svega igrači na čelu s Milojem došli uprkos svemu dešavanju u klubu i oko njega. Dok se ne sredi sredina u kojoj se radi, ne verujem, da će biti "galaktikosa". Treba korak po korak, ne ide preko noći.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nek neko napravi sledecu kompilaciju od genijalnih poteza nasih krilnih igraca. 

 

Vukanovic koji kao usporeni snimak pokusava da pretrci protivnickog igraca ali se zabija u njegova ledja i nakon toga se opravdano dere na nesposobne saigrace. 

 

Jevtovic koji posle duela umesto da trci za loptom, dize ruku za kornu iako je lopta 20m od linije haha

 

Simicev lucidan pokusaj da probije po strani ali u medjuvremenu mu dolazi do mozga kako ne ume da trci i gubi taj duel. 

 

Ivanic kao lazno krilo i dva jajarska pokusaja centarsuta koja se zavrsavaju pravljenjem busena. 

 

Kao slag na tortu, penali Simica i Jevtovica. 

 

Stvarno sramotno da nemamo krilo koje je u stanju da pretrci protivnickog igraca... i koji mozak je poslao Jirku na pozajmicu, kao da nije evidentno od pocetka da nemamo probojne igrace. 

 

Eto malo da opljunem... iako nije pravo vreme. Ali zalosno je da se nismo pojacali i da posle toliko miliona i uspeha u poslednje dve godine, nemamo i dalje formiran tim nego pun kufer menadzerakih polovnjaka i nedokazanih igraca. 

Edited by vepar
Link to comment
Share on other sites

Neka se pripremi Jang Bojs, igramo na vestackoj travi tamo.  Zelim da verujem da se u tim vraca Ben.  Protiv Spartaka u 11 mogu ovi pozuteli sinoc koji odmaraju protiv Jang Bojsa zbog kartona. Jovancic i Milunovic.  Konacno ce u protokolu biti i Tomane. Neverovatno je kako haramo predsezonom sa krpljenim timom. 

Edited by suptil
Link to comment
Share on other sites

Nemojte sa ovim prizivanjem da neki igraci ne igraju, koliko god je potrebno promena u 11 u odnosu na sinoc, i dalje ne smemo smetati sa uma da Zander ne deluje kao levi bek, a to je jedna od kriticnih tacaka u mecevima protiv ekipa koje se brze krecu u napadu i nisu bezidejne poput Danaca.

Rodic je dugo bio u kanalu, bilo je i povreda, ali i dalje je najbolje resenje na beku u ekipi.

 

Svakako da ofanzivno vapimo za trkackim krilom koje otvara kontre i mogucnosti za lopte sa ocima koje Marin salje u prostor na obe strane. I juce je bilo jasno da i sa igracem manje Marin vidi prostor kroz koji ce poslati pravi pas, ali niko to nije pratio niti jednom.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, vepar said:

Nek neko napravi sledecu kompilaciju od genijalnih poteza nasih krilnih igraca. 

 

Vukanovic koji kao usporeni snimak pokusava da pretrci protivnickog igraca ali se zabija u njegova ledja i nakon toga se opravdano dere na nesposobne saigrace. 

 

Jevtovic koji posle duela umesto da trci za loptom, dize ruku za kornu iako je lopta 20m od linije haha

 

Simicev lucidan pokusaj da probije po strani ali u medjuvremenu mu dolazi do mozga kako ne ume da trci i gubi taj duel. 

 

Ivanic kao lazno krilo i dva jajarska pokusaja centarsuta koja se zavrsavaju pravljenjem busena. 

 

Kao slag na tortu, penali Simica i Jevtovica. 

 

Stvarno sramotno da nemamo krilo koje je u stanju da pretrci protivnickog igraca... i koji mozak je poslao Jirku na pozajmicu, kao da nije evidentno od pocetka da nemamo probojne igrace. 

 

Eto malo da opljunem... iako nije pravo vreme. Ali zalosno je da se nismo pojacali i da posle toliko miliona i uspeha u poslednje dve godine, nemamo i dalje formiran tim nego pub kufer polovnjaka i nedokazanih igraca. 

I Vukanovic i Ivanic kao i Simic su veoma zasluzni sto smo uspeli da se odbranimo sa igracem manje. Ivanic je dosta puta bio najvisi u skoku, istrcavao, cak i preseko neke lopte. Simic solidan, onaj klizeci je bio jako dobar i sprecio je veliku sansu njime. Vukanovic nekoliko puta zadrzao loptu zagradio, borio se koliko je mogao do zadnjeg atoma snage kao i ceo tim, nema potrebe da se pljuje posle ovakvog meca.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Slusam sad Miloja na konferenciji i moram da kazem barem ovde da penali nisu lutrija i moraju da se vezbaju posto su sastavni deo igre. Mozda se u skoli bataĐore tako uči.da su lutrija ali to je nevidjena glupost izjaviti. Mora Miloje malo da prati u evropski fudbal, da se trgne iz srpskog fudbalskog blata.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...