Jump to content

FK Crvena zvezda 2019/20


estrellaroja

Recommended Posts

Hvala je najbolja rec za ovo danas, hvala ti Zvezdo.

A hrvatskim fudbalerima zelim sve najlepse u daljoj karijeri, jako nam znaci njihova motivacija, kako prosle godine od strane Pogracica, tako i ove godine od strane ovog iz Kopenhagena. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Milance said:

Kakav je fck seljački meni i dalje nije kasno. Jbt Carlsberg im je sponzor, dolaze iz jedne od najbogatijih država na svetu, klub iz glavnog grada, stadion na kome igra reprezentacija i igraju na ovoj oranici koje bi se i Nesko Milovanović postideo! 

Igraju nizerazredno takmicenje, sta se to od veceras nas tice 😄

Link to comment
Share on other sites

Ne razumem zbog cega FCK nazivate "seljackim klubom" ( jbt al' sam fin 😄

 

Moram da prizbam, citao sam samo domace portale, danas gledao Ip + produzetke i penale... Igraci FCK niti jednim gestom ( osim mozda N'Doyi) nisu pokazali mentalitet " seljackog" kluba, obe utakmice su bile fer i korektne, bez ikakvih incidenata na terenu, grubih i ostrih startova i carki, koliko znam i bez problema na tribinama!!

 

Negde sam procitao da teren nije u najboljem stanju, ali to nije razlog da se jedan klub naziva "seljackim".

 

Jedno pitanje: penali su izvodjeni na stranu gde su danci napadali u IIp?

 

 

Edited by John Dies at the End
Link to comment
Share on other sites

Sta reci. Hvala borjanu sto nam je omogucio jos jedno domacinsko gostovanje a sve sa stajanjem u golden time-u.

Citam mnogo zamerki ali mi kao da ne kapiramo da nismo onaj klub iz 91. nego o aj sto se jos oporavlja od 2011. O ovom kopenhagenu sam se naslusao bajki od nasih "najboljih" poznavalaca fudbala a u stvari su kurac ali go kurac od ekipe. Sad druga je stvar sto smo mi sami malo bolji

 Fali makar jedno krsteno krilo i makar jedan random levi ili desni bek.

Meni je od nase "lose" igre veci utisak koliko je ovaj kopenhagen los. Pa tu stvarno sem winda eventualno ne postoji nijedan igrac koheg bi voleo u zvezdi. Onaj bengston je uvreda za fudbal. Skoro vecu neznalicu nisam gledao a covek ima 25 utakmica za svwdsku reprezentaciju. I kad je gorelo kad sam video da ga je veliki mag SS stavio da sutira penal znao sam da ce da promasi.

Bravo momci bravo sisoje. Dok god ovo prolazi imace moju podrsku. A ako prodje u LS svrstace se u red najbolhih svezdinih trenera u istoriji. Znam, ni ja ne volim ovu igru, ali ne boduje se umetnicki dojam nego rezultat. 

Link to comment
Share on other sites

On 8/3/2019 at 12:19 AM, Боги said:

Нека остане забележено овде да сам рекао да ћемо и након свега играти групе ЛШ. Ни сам не знам ни како, ни зашто, али нека талија и луда фортуна прати овај клуб од када је Милојевић ту, па ми осећај каже да ће и ове сезоне бити тако. 

Само да залепим ово овде.

Чудна аура прати Милојевића и ове момке. Немају врло често квалитета, али имају херца и муда па им се све враћа. Још две до Лиге шампиона! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On 8/7/2019 at 1:24 AM, Igor028 said:

Ako je jedino Marin igrac za LS, sta bi onda sa onim Borjanom sto je golman za Premier Ligu?

 

On 8/7/2019 at 1:30 AM, tsva said:

Borhmjan je dokazani kvaliymtrt za zligu evrope

 

Morao sam.. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, DonJuan said:

Nešto moram da dodam za kraj i odoh na spavanje.....Mogu Miloja pojedini da vređaju da nazivaju Sisoje,, srećković i slično. Ono što ostaje iza svih nas su rezultati. Miloje ima dve vezane titule i treći vezani nastup u nekom evro takmičenju. To je ono što ostaje iza njega, a videćemo da li će na tome stati. Zvezda će uskoro biti među 50 timova Evrope, setite se gde smo bili kada nas je Miloje preuzeo.....

 

Ukratko mogu pojedini samo da ga mrze.

Да додам мало мало статистике и чињеница и одем на спавање.

Након двомеча са ЈБ, Владан Милојевић ће постати први тренер у историји Звезде по броју мечева у Европи, престићи ће и легендарног Миљана Миљанића са 36 утакмица (након ове има 34, са првом утакмицом против Јанг Бојса стиже Бранка Станковића). Ствари које си ти напоменуо, нико пре њега није везао 3 групне фазе, клуб је пре његовог доласка био на једва 7 коефицијенту, сада након ових успеха и надамо се даљих на јесен и Боже здравља пролеће, та бројка ће бити утростручена. И многе, многе друге ствари..

Може многима да смета, да га оспоравају, да му замерају естетски утисак, али он ће увек ћутљиво и предано настављати да ради и писати неку нову историју клуба. Не знам да ли су људи свесни колики је успех прошле године направљен, па сада све то поновити у оваквом систему где много јачим екипама од нас се тресу гаће (ево пример Ајакса) и не знају хоће ли проћи даље. 

Све у свему, Владану Милојевићу хвала је најмање што могу да кажем. Често мислим да те не заслужујемо. 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Sve u svemu Bogi, jednostavno i prosto receno ( izvinjavam se na recniku), p#sr#o se po kriticarima... A oni slobodno mogu da stanu u red i poredjaju se kako im volja... 

 

Ima VM mana, kako trenerskih tako i "karakternih" 😄 , ali #otompotom 😄

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Potpuno zasluzen prolaz, nema dileme. Da se nijesmo povlacili i da smo malo hrabrije igrali nakon postignutih golova, bilo bi ovo jos lakse. Tu su i sudije bile veliki faktor, osakatali su nas u oba meca. 

 

Borjan je ponovo bio apsolutni heroj i junak. Covjek je simbol svih uspjeha u poslednje 3 sezone. 

 

Svaka cast Pankovu! Fantasticna partija, veoma zrelo i hladnokrvno je odigrao. Za Milunovica je izmislio fudbal. Trebao bi da igra od pocetka sa Degenekom u tandemu. Jander je odigrao solidno, iznio je par puta fino loptu, iznudio crveni karton i pogodio penal, ali odbrana ostaje veliki problem. Prelako ga prolaze igraci, utrcavaju mu iza ledja. Mozda ga treba probati na krilo.

 

Kanjas je odigrao sasvim pristojno, dobio je dosta duela i unosio je sigurnost u igri. Vidjecemo ko ce mu biti partner na sredini terena protiv Jang Bojsa. Marin je majstor fudbala, ubjedljivo najbolji igrac u ovom dvomecu.

 

Ivanic odigrao jos jednu sramotnu partiju. Zasluzio je on klupu jos odavno, totalno je beskoristan na terenu. Promasaj u rangu Causica. Vukanovic je los fudbaler, ali ima neku borbenu crtu u sebi. Trebao bi neko da ga opomene za ponasanje, stalno prigovara saigracima nesto nakon sopstvenih gresaka.  Jevtovic me razocarao, ocekivao sam vise od njega. Ovo veceras je bilo bas jezivo.

 

Boaci obavio svoj posao, dovoljno od njega.

 

Treba nam krilo, to vide svi. Valjda ce se Ben vratiti za Svajcarce. I na jednoj nozi je bolji od mrtvog Ivanica i Vukanovica.

 

 

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pankov je dobro branio Endojea jer nije sve u visini i nije uvek resenje da igrac istih gabarita moze najbolje da sacuva ovog drugog. Covek je par puta fenomenalno na brze reakcije, istrcao ispred njega i pokupio loptu. Nije ni morao da se rva s njim, a to Milunovic nije mogao da radi jer je spor.

 

Jebiga, on je decko stvarno los igrac za ovaj nivo fudbala. Danas je opet dao poprecni pas na nasoj polovini, i ovi su imali sansu. Lep detalj je Drop primetio oko njegovog crvenog, ali on sporost stalno kompenzuje agresijom. Protiv brzih ekipa ce nas to kostati kao sto je i danas. Nek igraju sad Pankov i Degenek, nisu preterano visoki, ali su dobri na zemlji, pokretljiviji i bice zajebaniji matchup za jace ekipe.

 

Sto se Zandera tice ljudi kao da jedva cekaju da ga nazovu amaterom ili da se oduseve. Korektan igrac, nit je dobar nesto, nit je los, tu negde, granicni igrac za prvih 11. Meni se npr vise od Gobelje dojmi (Gajic kako zna i ume da bude spreman za grupu LS). Ne znam dal je kadar da zameni Rodica, ali uigran je s ekipom, srpskog beka nema na vidiku, i mislim da ce se probati s njim.

 

Treba Ivanica probati na MC umesto Jovance ili Vulica koji je potcenjen onolko kolko je Jovancic precenjen. I krilo, krilo, krilo. Treba nam krilo koje je brzo i igra licem ka golu, ala Radonjic bukvalno.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Treba nam krilo, samo da to ne bude zamena za Bena, jer smo onda na istom. Čavrić bi nam baš legao, ali plaši me da li imamo vremena da završimo tranafer na vreme. Jedino ako smo već našli igrača pa smo čekali epilog ovog dvomeča. 

 

Mi smo samo od LE sad uzeli obeštećenje za 3 Pavkova i stvarno je priča o moranju prodavanja igrača sramotna. Bukvalno ne moramo ništa.

 

Ima logike da prodamo Boacija ako se neko upeca, nema logike da prodajemo Bena jer ne možemo da nađemo igrača njegovih kvaliteta, igračkih i ljudskih. A ne možemo mnogo ni da zaradimo prodajom. Pavkov je spreman verovatno za revanš sa YB, za njega teško da ćemo naći kupca, a i što bi žurili. Jasno je da se njemu žuri da zabode veliku kintu, ali decembar je blizu.

 

Milunović je besprekorno odigrao prvu i sigurno nije zaslužio drugi žuti karton. Ne treba biti nepravedan. Samo ga treba istisnuti iz prvih 11.

 

Žander je stvarno sporan u defanzivi. Odlazak Rodića je veliki gubitak. Žander u LŠ ne bi znao gde je levo. Dobar lik ali nije taj nivo. Bukvalno Filip Mladenović bi bolje odradio posao.

 

Ivanić je solidan MC i ništa više od toga. Nadam se da će on i trener to što pre shvatiti.

 

Jevtović je gori i od Simića, njih dvojica ne zaslužuju da nose dres. Vukanović je jezivo nepismen igrač, valja samo za lindu.

 

Treba nam jako krilo pod uslovom da Marin i Ben ostanu. Čak i tada, imali bi top prvu postavu, a bez ozbiljne izmene na tim pozicijama. Al ajde...

Link to comment
Share on other sites

Жандер некако превелика рупчага позади, док је напред врло коректан. Има дуг корак, може да повуче и направи предност. Уосталом, тако је и црвени изнудио. И даље сам убеђен да је Родић боља опције, пре свега јер је свестан тога шта значи бити бек. Овај једноставно ме није убедио, човек имам осећај нема оријентир где се налази у простору, доста често му играчи беже иза леђа, па сва срећа има неко ко ће да закрпи то. 

Продужетке је он играо штопера, а Симић је био на беку. Баш смо се увукли Борјану у крило, и висио је гол али смо врхунски и срчано успели да изнесемо све до пенала 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, John Dies at the End said:

Srecu imas/nemas kada igras Loto, Bingo, GrebGreb i ostale igre na srecu 😴

😄

 

Ne secam se da sam ikada gledao tragicnije izvodjenjem penala ( u penal seriji) od ovih koje su veceras izvodili fudbaleri Crvene zvezda...

Jedne godine su igrale komsije s Anderlehtom i tu su bili neki cirkus penali

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, Боги said:

Жандер некако превелика рупчага позади, док је напред врло коректан. Има дуг корак, може да повуче и направи предност. Уосталом, тако је и црвени изнудио. И даље сам убеђен да је Родић боља опције, пре свега јер је свестан тога шта значи бити бек. Овај једноставно ме није убедио, човек имам осећај нема оријентир где се налази у простору, доста често му играчи беже иза леђа, па сва срећа има неко ко ће да закрпи то. 

Продужетке је он играо штопера, а Симић је био на беку. Баш смо се увукли Борјану у крило, и висио је гол али смо врхунски и срчано успели да изнесемо све до пенала 

Kakav god za dve klase bolji od Rodica. Da je Rodic ostao u igri primili bi jos 2 komada kao sto smo primili prvi.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ubaciti Popovica na gol ako dodje do penala.
Шампионски :)
 
Isto sam ovo razmişljao kakva bi bila nepravda da ona ala Mijat '98 prečka bude krivac za ispadanje. Njegov penal je jbga, jako po sredini i pod prečku školski jbga... ona tri promašaja kao da smo nas trojica s foruma posle gajbe piva u školskom na rukometne golove... ta neka razlika.
Јбг, и Пикси је промашио кад је био у животној форми на СП 1990 против гаучоса. И Тома нос је одбранио Марадони 2 пенала. Лутрија је то. Али Маринов промашај је за пар милиметара а остала тројица су идеални за амерички фудбал.

Sent from my SM-G975U using Tapatalk

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...