Jump to content

Kosovo, priznati ili ne?


djole

Recommended Posts

1 hour ago, djole said:

Ovaj ladno nije znao ni šta potpisuje.

 

Bez zezanja, uopšte me ne bi iznenadilo da je ovo sa našim prebacivanjem ambasade u Jerusalim uvaljeno na foru. Taman da objasni taj sulud razvoj događaja gde oni priznaju Kosovo, a mi zauzvrat prebacujemo ambasadu. Neko će reći neozbiljno bi to bilo, ali kako je sve ovo na gomili izgledalo, potpuno se uklapa.

To za ambasadu ostalo od nekog prethodnog sporazuma, nisu obrisali kad su prekucavali.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Tragikomično i ponižavajuće je sve ovo izgledalo. :ajme:  Ali, ono što je posebno zastrašujuće je kako je uopšte moguće da ovakva grupa mediokriteta na čelu sa Vučićem predstavlja zemlju od 7-8 miliona ljudi?! Kakva vrsta selekcije (ne govorim samo o izbornoj) je uopšte mogla da dovede do ovoga? Gdje je greška (sistemska, logička, kakva god...) u cijelom mehanizmu izbora narodnih predstavnika koja omogućuje ovakav ishod? Užas! 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Cavani said:

Pa ovaj Prdez, izvinjavam se Cadez, je onaj sto je onomad na konferenciji imao rukavice zbog korone pa sa njima cackao nos, naravno fasovao koronu kasnije kao i Djuric-aka slina. Muka me uhvati kad vidim ko nas predstavlja.

 

Molio bih da se Stefanoviću ne krade nadimak 🙂

 

 

Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Klotzen said:

 

Misliš da će opozicija da ide u klinč sa SAD u trenutku dok im Vučić titra .... ? To je malo nerealno. Ja očekujem da će se oglasiti svi ali ove normalnije stranke će imati soapštenja slična ovom SSP koji je izgleda prvi reagovao :

 

https://www.danas.rs/politika/ssp-sporazum-nije-srpsko-albanski-samo-deo-trampove-predizborne-kampanje/

 

Po meni skroz na mestu, jedino što to niko neće videti i većina "ovaca" će ostati pod utiskom propagande režima koja ne prestaje već dva dana na svim njihovim medijima. Očekujem da samo Dveri i slični budu malo žešći u saopštenjima o ovom Trampovom hepeningu.

 

Dveri su imale dve ili tri javne konferencije za štampu o dešavanjima u Vašingtonu.  Toliko je bilo i saopštenja za javnost.

 

Oglasili su se i Jeremić i SSP, a čini mi se i DS. 

 

Svi su dali slična saopštenja za javnost. 

 

Vladeta Janković je dao intervju za portal Direktno rs 

 

 https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/299504/vlade-jankovic-intervju-direktno-vucic-u-americi.html

 

A na Tviteru se oglasio i Đorđe Vukadinović.

Edited by Devojka Luke Razića
dopuna teksta
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Pa,sad..pre bih rekao treci. Tehnicki.
Na tom mestu gde je sedeo,nekad je Monika Levinski pusila Bilov tompus. 

Edit: lepo je @NMXnajavio da ce sad mnogi da ga gaze..evo Rusi nisu sacekali ni 24h..njega mi ni najmanje nije zao. Problem je sto cemo cenu da platimo mi.

Edited by Crni Bombarder
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Vulin i Đurić brutalno reagovali na tvitove Karla Bilta i Marije Zaharove!

Vulin: "Kada Bilt napada Vučića zbog izraza lica prilikom potpisivanja sporazuma u Vašingtonu, onda znamo da je Vučić uradio nešto dobro za Srbe"; "Zaharova je uvredila sve nas koji i Rusiju i Srbiju branimo na težim mestima od njenih fejsbuk objava. Neprijatelji Srbije i Rusije su danas obradovani sitnom zlobom Zaharove. Iza Vučića ostaju dela, iza Zaharove zloba koje će da se stidi".

 

Đurić: "A zamisli taj predsednik nijednu ružnu reč protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mestu. A zamisli taj predsednik je kod ruskog predsednika i po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu. Ja Vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram Vas bilo".



EhKUrBiWsAM5y7W?format=jpg

 

 

Edited by Senn
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Nije mi jasno, koji je interes Trampa da baš ovoliko ponizi predsednika jedne države, kakav god on bio? Ne pamtim da sam ikada video ništa slično, mada ne pratim politiku u nekoj velikoj meri... jel' to poruka "ovako prolaze  ruski i kineski prijatelji koji uz to daju pare Klintonovima za kampanju"?

 

Druga stvar, kakav je stav američkih demokrata prema težnji Izraela da Jerusalim bude glavni grad Izraela i da se ambasade premeste tamo? Da li je naša odluka da to uradimo nešto zbog čega demokrate mogu da nas kecaju ako osvoje vlast? Ako jeste, onda se Vučić opasno kocka...ne verujem da nije znao šta je potpisao, meni on ne deluje kao takav lik. Engleski mu je solidan, pratio sam uživo konferenciju na Foxu...prosto mi deluje nadrealno da nije pročitao ili da nije razumeo.

Edited by implant
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Clash said:

Ovaj igrokaz je po meni ispao super.

Vucica sprdaju worldwide, zakuvali sa Rusijom i Kinom, Hezbolah su svakako teroristi, sa Izraelom valja biti dobar.

Sve super.

Jos da je bilo nesto o Kosovu bilo bi idealno.

 

Pa normalno da valja biti dobar, jer koliko je to Palestinca prvo ucinilo nesto za Srbiju na bilo kom planu, a drugo koliko njih su u odnosu na Izrael nesto valjano ucinili za svet i dali neka dostignuca u nauci, tehnologiji, inovaciji, preduzetnistvu i generalno civilizaciji.

Link to comment
Share on other sites

  • fancy changed the title to Kosovo, priznati ili ne?
  • fancy locked this topic
  • fancy unlocked this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...