Jump to content

Serie A


Baros

Recommended Posts

Lepo igra Verona, mada su batalili igru nakon drugog gola. Milan potpuno bezidejan i nepovezan. Deluje neverovatno podatak da Verona na 89 gostovanja kod Juventusa, Milana i Intera nije nijednom pobedila.

 

Zanimljiva (ne toliko kvalitetna) utakmica i u Rimu ranije. Inter vodio na poluvremenu, pa Lacio okrenuo na 3:1. Sergej dao gol u nadoknadi. 

Link to comment
Share on other sites

On 10/16/2021 at 9:49 PM, Del Piero said:

Lepo igra Verona, mada su batalili igru nakon drugog gola. Milan potpuno bezidejan i nepovezan. Deluje neverovatno podatak da Verona na 89 gostovanja kod Juventusa, Milana i Intera nije nijednom pobedila.

 

Očigledno pogrešna taktika, lepa igra do 0:2 i onda ništa, isto je bilo i prošle sezone, 0:2 za Veronu i ugasili se, Ibrahimović promašio penal u drugom poluvremenu i posle postigao pogodak za 2:2 u 90+3 minutu. Kada bi samo malo slobodnije zaigrali i pokušali da stanu na loptu, a ne da se totalno povuku, lagano bi dobili utakmicu, Milan baš ništa nije pokazao, tanak kazneni udarac i Verona sama sebi dala 3. gol. 

Link to comment
Share on other sites

Odličan fudbal u Italiji ove sezone, tj borba za titulu će biti verovatno neizvesna do samog kraja. Najveće iznenađenje za sada naravno Napoli koji igra odličan fudbal, i sinoć protiv Torina to nije bilo nesto specijalno dobro ali opet su pobedili. Osimen sjajan od početka. 

 

Milan se isto kao Napoli pomalo odvaja od ostatka i ima zalihu bodova sa kojom može dobro da raspolaže u nastavku sezone, budući da imaju i LŠ u kojoj će sigurno juriti da poprave uspeh. 

 

Inter se muči, dosta problema ima trenutno Inzagi sa timom, ne funkcioniše to baš kako treba. Imali su dobar zalet ali onda stiže i više utakmica, tanka klupa i sve to na kraju uzima danak. Od utakmice sa Realom su stigli problemi, Lautaro malo pao u formi, zaostatak u LŠ koji će morati sad da nadohnadjuju protiv Šerifa. Sve to utiče na tim i igrače. Videćemo kakvi će biti u nastavku sezone. 

 

Juve se diže, izuzetno bitna pobeda protiv Rome. Takođe i Lacio bitna pobeda protiv Intera za priključak na vrhu. 

 

Povrh svega, Verona igra sjajan fudbal, Ilić igra odličnu sezonu, vodeći igrač tima. 

 

Od ostalih naravno treba izdvojiti Vlahovica koji je u izuzetnoj formi i očekujem da lagano prebaci kotu od 15 golova do kraja sezone i da Fiorentina bude u borbi za Evropu. 

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Napoli je mogao da pobedi minimum 3 razlike, promašili su penal, pogađali stativu, imali još par izglednih prilika za postizanje pogotka, odlična utakmica za njih, nije možda kao neka prethodna, ali sve osim njihove pobede bi bilo ogromno iznenađenje, gledao sam utakmicu pa bih to dodao. 

 

Što se Milana tiče, nadam se da ćemo ispasti u grupi da možemo da jurimo Skudeto, iako to ne bih voleo, teško da možemo na dva fronta, nažalost nismo taj kalibar. 

 

Inter igra dobro, ne kao prošle sezone, ali moramo napomenuti i da Lazio nema poraz na svom terenu u Seriji A od 12.12.2020. Od tada imaju bilans 15-2-0. Fantastični su na Olimpiku. 

 

Izgubila Fiorentina sinoć od Venecije, mislim da se tu vidi veličina ekipe, po meni još uvek nisu za sam vrh iako su mi jako gotivna ekipa, nekolicina navijača vređalo Vlahovića jer je navodno odbio najviši ugovor u istoriji kluba. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Milan i Napoli se izdvajaju u borbi za titulu, sa tim da Napoli izgleda dosta bolje.

 

Iza njih idu jos 3-4 ekipe koje ce se boriti za 2 pozicije u LS.

 

Verujem da je ovo TA sezona u kojoj ce se titula preseliti sa dva grada sa severa zemlje na jug.

Link to comment
Share on other sites

Juventus jos jedan poraz i na -13 uz utakmicu vise.

 

Deluje da je to TA sezona, prva nakon 20 godina u kojoj ce sampion postati neko drugi osim velikana iz Torina/Milana i prva sezona nakon 30 godina u kojoj se titula seli negde van Rima/Milana/Torina. Samo jos Milan da padne i to je to.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...